User
Pass
2FA

Despre...
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message7297
Amore

[Creep]

Status: Offline
(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 13-06-2012, 20:51:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e nevoie de recrutari????NO PROB!! afce baiatu orice e nevoie! HEAL DPS TANK! need it??im yo man!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ToTeR

[Mentally Stable]

(since 13-11-2012 16:45)

Votes: 4

Post Posted: 13-06-2012, 20:57:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eh eu sunt un simplu social, am fost class leader la vremea mea in SublimE insa motivul pentru care nu am mai jucat era lipsa de ordine si disciplina, multimea de alturi care creau numai probleme cu lootu si locurile in raid, dar si obraznicia si noobismul unora care nici macar nu se oboseau sa intre pe TS insa erau tratati la fel ca un player ce se dedica si wipa cu flaskuri,mancare,potsuri pentru progress.

Acum poate par nesuferit insa chiar asta simt si doresc sa o spun. Faptul ca au luat kick 120 de caractere din guilda vi se parea voua normal sa astepte dupa fiecare sa intre on-line sa i se spuna ca va lua kick?(Unde este vorba de lasitate?) Totusi o luati ca pe un capat de tara, sunt sigur ca portile sublime sunt deschise pentru voi in functie de nevoia de clasa si un jucator in spatele caracterului care stie ce face si are si bun simt.

Pe mine unul ma convins sa ma reapuc de joc si sa fiu un membru de Core in Sublime deoarece vad o umbra de speranta,iar daca nu imi impartasiti acest sentiment macar 50% atunci catergoric nu aveati loc in guilda.(fara suparare)

P.S.: Dexx daca tu stateai in guilda pt comunitate te anuntz ca la social nu s-a dat kick din guild.

0 0

Back to top
Sortkat

[Crazy Cat Lady]

(since 08-02-2019 14:06)

Votes: 38

Post Posted: 14-06-2012, 01:36:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol ce naiba sa intamplat? ?SurpriseSurprise -

0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 14-06-2012, 01:49:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sortkat wrote:
lol ce naiba sa intamplat? ?SurpriseSurprise -

a fost un genocid si acum vine apocalipsa!!! run for the hills!!

0 0

Back to top
Attera

[Mentally Stable]

(since 14-12-2014 07:45)

Votes: 5

Post Posted: 14-06-2012, 03:04:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unu la mana, nu e vorba de lasitate, am facut curatenie si nu puteam sa va asteptam pe fiecare in parte sa va anuntam ca o sa primiti kick. Daca vreti va dau invite si va dau kick din nou sa vedeti ca nu`i nimeni las. xD
Doi la mana reforma era necesara, foarte multi playeri care n-au o treaba cu jocu au primit invite aiurea, acum a venit vremea curateniei.
Motivurile kickurilor au fost urmatoarele: Cunostinte despre joc/ clasa jucata prea mici. Neseriozitate/nesimtire. Lipsa dorintei de progres. Inactivitate etc.
Toter daca esti serios in ceea ce spui contacteaza-ma in game, am ceva de discutat cu tine.

Posturi unite automat, 14-06-2012, 04:04:55

Claudiuvb wrote:
Multumesc frumos pentru gkick de aseara probabil,nush cine mi.a dat dar banuiesc eu cine...oricum nu era el in tare sa.mi ddea gkick.doar test ca stia foartte bine ce stiu si ce fac..oricum am ajutat guild cum se poate mai bine..dar vad ca pana aici mi.a fost in SublimE..va urez multa bafta in continuare.

Eu ti-am dat kick, probleme?
Cand ai intrat in guilda nu aveai nici punctele de talente puse, nu credeai ca sunt necesare si ma intrebai ce sa faci, sa castezi HT sau sa pui HoT`uri pe raid si acum ai ajuns sa ma contrazici pe mine in materie de tactica raidului, iei tu decizii peste cuvantul meu?

Cand ai intrat in guilda apasai pe speluri cu mouse`ul si acum ai fite de class leader, hai pa, n`am nevoie de copii de 12 ani care se cred mari playeri pentru ca au donat 160 de lei pentru 2 iteme.

0 0

Back to top
deexz

[Mentally Stable]

(since 28-10-2012 14:18)

Votes: 2

Post Posted: 14-06-2012, 05:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

attera dar daka am fost toti asa de inferiori voua ..dc s-a facut si cu noi omnotron 25 hc ? aa ca am fost foarrte slabi ..am inteles..si claudiu nu cred ca a donat pt itemele alea pentru a urla pe /y prin sw cu gs lui..cred ca tot in folosu guildei zic eu..cat despre pai eu v-am invatzat si dastea..pai nu zic nu si eu am mai invatzat de la bontzo, johnica etc.. dar si tu la randu tau ai invatzat de la alti -

Last edited by deexz on 14-06-2012, 05:14:58; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Attera

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-06-2012, 05:13:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spunea cineva ca e important ca SublimE sa fie reprezentata de comunitate nu de raidurile de HC, unu la mana, unii dintre voi cand ati intrat in guilda nu aveati nici halfus pe hc facut, v-am invatat scripturi, v-am imbracat full hc si acum aveti tupeu sa faceti afirmatii gen " Sunteti lasi " si doi la mana comunitatea SublimE = cei ce au fost aici de la inceput, nu cei care sunt aici de 2-3 luni.
In fine, trebuie sa intelegeti ca nu e nimic personal, am hotarat sa devenim 25 man core guild iar cei care nu sunt in core nu au de ce sa stea, mai ales atunci cand unii dintre voi aduceau o imagine proasta guildei. Recrutarile sunt inca deschise, avem nevoie de 1 Feral dps cu off spec resto, 1 warlock si 1 hunter mai multe detalii puteti gasi pe Sublimero.guildportal.com . Daca indepliniti cerintele faceti o cerere.

Posturi unite automat, 14-06-2012, 06:13:07

Deexz, tu ai afirmat cu cateva ore inainte de aceasta reforma ca nu te mai pasioneaza jocul si intri doar la raiduri. Noi in guilda SublimE jucam pentru distractie, pentru comunitate, pentru progres si pentru ca suntem printre putinele guilde bune de pe server, noi nu intram doar la raiduri pentru iteme.

0 0

Back to top
deexz

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-06-2012, 05:22:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai asa e...dar era mai frumos un simplu post pe forum inainte de mass kick..uitati asta e problema..asta am hotarat si cred ca alta era situatia in mom asta ..si daca totusi e una dintre cele mai mari guilde pve Alliance.. e mai frumos sa imbraci 25 de alturi(gen cox) sau sa ajuti si pe alti sa i invetzi..iti zic eu ca asta e mai frumos..a si din cate imi aduc eu bine aminte..nu neaparat raidurile au facut pe sublime mare ci oamenii din ea pt ca nu se faceau diferente ca esti nou, ca nu ai cine stie ce gear.era ceva de genu invetzi la noi .si dastea..asta a facuto mare pe sublime..spre majoritatea guildelor -

0 0

Back to top
Attera

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-06-2012, 05:33:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca deja m-am lamurit ce stii tu despre guilde in general, imi dai din ce in ce mai multe motive sa fiu fericit ca am luat decizia asta.
0 0

Back to top
deexz

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-06-2012, 05:36:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da bn am incheiat - inseamna ca ai inteles tot

0 0

Back to top
Aleon

[Mentally Stable]

(since 28-02-2015 08:51)

Votes: 3

Post Posted: 14-06-2012, 06:41:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Attera, vad ca in continuare insisti cu "A fost mai bine pentru guilda", si "v-am imbracat si v-am invatat"
Eu unul cand am intrat la voi nu eram nicii ultimul nab si nici cu iteme din reputatie, am primit un sfat dar am si invatat unele chestii impreuna, nu am consumat resursele guildei in nici-un fel chiar am contribuit, si nu cred ca ai auzit comentarii din partea mea sau ca am facut vreo imagine proasta guildei. Chiar astept un raspuns sa ma lamuriti ....

p.s. am luat kick, asta e, dar nu imi place sa imi fie aruncate in spate chestii pe care nu le-am facut

0 0

Back to top
vada

[Mentally Stable]

(since 04-06-2013 08:35)

Votes: 3

Post Posted: 14-06-2012, 07:01:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Attera frate....mi'ar fii rusine in locul tau! cum poti spune ma asa ceva?:S - -
0 0

Back to top
deexz

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-06-2012, 07:21:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multi dintre noi au venit din guilde destul de mari la vremea aceea cum zice si aleon nici eu nu am venit cu iteme de rep ..la vremea respectiva sublime cerea gs nu asa cu una cu doua ce s.a intamplat pe parcurs e altceva ..dar oricum discutia asta nu o sa duca nicaieri si cred ca am primit deja raspunsu pt kick ..-

0 0

Back to top
Sortkat

[Crazy Cat Lady]

(since 08-02-2019 14:06)

Votes: 38

Post Posted: 14-06-2012, 10:07:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- sad

0 0

Back to top
Claudiuvb

[Mentally Stable]

(since 22-12-2017 09:29)

Votes: 13

Post Posted: 14-06-2012, 18:49:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 la mana atiya nu am 12 ani,daca am donat e problema mea nu te interesa pe tine dc am donat,si 2 la mana urat din partea ta ca dintr-o data ai devenit asa cum sa zic {Malefic}cand cu ceva timp in urma ne intelegeam foarte bine..nush ce sa intamplat cu tine..asta e acum va doresc bafta cu noul core al guildei si numai bine in continuare:)
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 06-11-2024, 02:09:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x