User
Pass
2FA

[Hunter][PvE][PvP] Aimed Shot
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message9162
crashybr0
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-05-2012 16:53)

Votes: 7

Post Posted: 17-05-2012, 18:56:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Confirm ! Alt bug de kkt ! FIX IT !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Razzer

[Mentally Stable]

(since 13-12-2015 19:09)

Votes: 16

Post Posted: 18-05-2012, 00:15:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mahiko wrote:
trebuie reparata abilitatea, hunterii nu sunt deloc op si asa au nev de mai mult dmg.

propun ca aimed shot sa ia cel putin 90% din viata, oh stai deja face asta -

AI probleme ? Ma amuz cand citesc ce scrii....90% din viata ? deja da 80-100k ....lol. Vreau sa vad si eu print, asta doar in cazul in care nu aberezi (cea ce si faci)!!!

0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 18-05-2012, 19:22:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O prostie , merge perfect :-J , dau 15-20 k ( maxim ) crit pe full resill
0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

(since 19-08-2018 21:47)

Votes: 27

Post Posted: 18-05-2012, 19:29:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paul !? wrote:

Citeste dovezile/calculele care au fost aduse si dupa iti poti da cu parerea...
P.S: Nu ne intereseaza cat dai tu...Adu dovezi

0 0

Back to top
track

[[Mitica]]

(since 22-01-2019 10:49)

Votes: 11

Post Posted: 18-05-2012, 19:48:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Naturezftw wrote:
Paul !? wrote:

Dute ba si bateti coasa fa 1200 rating la 2v2 lasai pe altii care se pricep la calculte si la jocu asta sa faca bug reporturi aimed shoot e printre putinele spell uri care merge relativ bine mai ti cont si de proc pet crit e complicat naturez jocu asta sti si tu .

0 0

Back to top
Razzer

[Mentally Stable]

(since 13-12-2015 19:09)

Votes: 16

Post Posted: 18-05-2012, 19:51:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Naturezftw wrote:
Paul !? wrote:

Naturez, cand am timp sa te te caut ingame sa iti arat cat da acest spell cu/fara talente sau cu/fara gear. Chiar nu vad de unde scoateti aberatiile alea de dmg. Cel putin eu nu dau atat. Gandeste-te ca mai sunt si abuzeri!

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 18-05-2012, 20:17:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am tot abtinut sa postez,dar observ ca tot apar hunteri spunand ca nu e bug.
Bugul e inca de pe ptr,Toate bugurile la hunter puse pe forum de Honourless au fost aduse la cunostiinta de catre mine,si mai sunt si altele;Numai incercati sa spuneti ca da cum trebuie si etc;Nu e hot fixu aplicat->so that's the problem,and also another one.

Si ca una de final asa sa numai apara ''aparatori '' ai hunterului:
Aimed Shot/Chimera Shot nu tin cont de weapon damage;
Cu un arc de lvl 10 dai 15k(am dat un exemplu)
Cu un arc de lvl 85(t2) dai 16-17k.

Aimed Shot lvl 16 bow.
http://i.imgur.com/guyLb.jpg

Aimed Shot lvl 85 bow(t2).
http://i.imgur.com/6XvSs.jpg

Btw pentru curiosi,Dummy-u ala in care a fost dat dmgu e ala cu 20k armor & 4k rezil.Nu aveam niciun proc cand am dat aimed shots,bufurile care apar in prints le-am primit dupa aimed shot.
Stop the drama now please.

0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

(since 19-08-2018 21:47)

Votes: 27

Post Posted: 18-05-2012, 20:46:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Razzer wrote:

Naturez, cand am timp sa te te caut ingame sa iti arat cat da acest spell cu/fara talente sau cu/fara gear. Chiar nu vad de unde scoateti aberatiile alea de dmg. Cel putin eu nu dau atat. Gandeste-te ca mai sunt si abuzeri!

Merci dar nu am nevoie sa-mi arati ce dmg da...am si eu hunter si stiu
Uite om care e cinstit nu ca altii sa sara sa-si apere clasa @azwraithz

0 0

Back to top
redred2
[Banned user]

Banned

(since 15-07-2012 05:40)

Votes: 31

Post Posted: 21-05-2012, 11:34:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum e posibil ca un Hunter sa iti dea Aim + Chimera 90k?(pe armor si resil) si un mage cu shatter 40k care nu tine cont de armor ci doar de resil, cu trinkets si buff's on.

Se pare ca nu o sa se rezolva problema cu damage-ul la DK, Feral si Hunter prea curand... \Nashpa\ ^^ la fel si cu Warrier-ul... clasele astea daca isi dau Berserk, Rapid Fire, Recklessness, Pillar of Frost sau mai stiu eu ce... plus trinkets si procs te plica in maxim 7-8 secunde dak stie sa joace cat de cat... pe cand la celalalte clase nu e chiar asa... si cand te mai gandesti ca clasele astea au instant attacks la tot... nu au cast ca la mage s.a.

E cam singurul mmo la care daca vrei sa te apuci sa joci PVP , si esti incepator, dupa cateva saptamani te lasi...

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 21-05-2012, 12:16:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

redred2 wrote:
Cum e posibil ca un Hunter sa iti dea Aim + Chimera 90k?(pe armor si resil) si un mage cu shatter 40k care nu tine cont de armor ci doar de resil, cu trinkets si buff's on.

Se pare ca nu o sa se rezolva problema cu damage-ul la DK, Feral si Hunter prea curand... \Nashpa\ ^^ la fel si cu Warrier-ul... clasele astea daca isi dau Berserk, Rapid Fire, Recklessness, Pillar of Frost sau mai stiu eu ce... plus trinkets si procs te plica in maxim 7-8 secunde dak stie sa joace cat de cat... pe cand la celalalte clase nu e chiar asa... si cand te mai gandesti ca clasele astea au instant attacks la tot... nu au cast ca la mage s.a.

E cam singurul mmo la care daca vrei sa te apuci sa joci PVP , si esti incepator, dupa cateva saptamani te lasi...

Sa iti explic pe scurt,si pentru cei care mai au comentarii legate de clasele de mai sus:
Hunter: 90k aimed+chimera iei deobicei in bg in halu asta,in arene(pe rezil target) ajungi la ceva gen 30k+vreo 35k;Da adevaru e ca aimed si chimera nu tin cont de weapon damage,dar daca se vor repara asta nu inseamna ca automat va fi scazut ceva gen 10k din dmg-u spellului,ci de exemplu la chimera se va scade cam 2-3k iar la aimed undeva pe la 5k~. Pe retail e cam acelasi lucru,burstu la hunter provenit din aimed+chimera e foarte mare,de asemenea si dmgu la bm hunter.
Feral: In legatura cu feralul(sa nu crezi ca apar clasa,din nu stiu ce motiv iti inchipui tu,din contra nu o fac,doar iti zic adevaru):
Dmg-u la feral e destul de mare de cand sa bagat cataclysm,nu au ce sa ''repare din bugurile pozitive'' inafara de a scade cam 2-3k din dmgu la rip.inca de pe 4.0.3 pana in 4.3.4 domina ca damage clasa respectiva,deci nu e nimic in ''rau'' la dmg-u lui,e doar patchu de vina.
DK: Foarte probabil sa fie ceva la obliterate,desii spellul e destul de greu de calculat pentru a vedea daca de acolo provine problema la damage,in rest clasa respectiva are un damage destul de ok mai ales faptul ca nu merge unholy iar pe unholy va fi mult mai rau.
Warrior:In legatura cu warr;fury e din cauza patchului,si probabil cateva buguri la mastery,iar in legatura cu arms,sudden death e procul prea mare(mult prea mare) iar in legatura cu colosus,pe dummy am observat ca nu ignora rezilu,cand ai debuffu,dar cum pe playeri nu prea functioneaza rezil-ul ca la dummy e probabil sa ignore si o parte din rezil cand e folosit pe playeri,e complicat de aflat.
Mage: De dmg-u la mage(pentru ca parteneru tau este mage ofc) nu prea ar trebui sa te plangi,da destul de mult in momentu de fata mai ales de cand sa reparat shatter(talentu de pe frost),insa dmg-ul la icelance pare destul de ciudat(nu ma refer ca sunt genu ala sa ma plang ca spameaza x icelance si ma omoara,dar e suspect spellu pentru ca diferenta intre icelance de la un mage full cataclysmic si un mage full vicious e aproximativ de 3-4k.si totusi e o diferenta enorma de gear.
Soz pentru wall'o'text dar prea multi se plangeau in legatura cu respectivele chestii ca ,dansu' de mai sus,si am preferat sa ii fac sa priceapa odata decat sa mai posteze astfel de 'citate' pe forum.

0 0

Back to top
redred2
[Banned user]

Banned

(since 15-07-2012 05:40)

Votes: 31

Post Posted: 21-05-2012, 12:21:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azwraithz wrote:
redred2 wrote:

Sa iti explic pe scurt,si pentru cei care mai au comentarii legate de clasele de mai sus:
Hunter: 90k aimed+chimera iei deobicei in bg in halu asta,in arene(pe rezil target) ajungi la ceva gen 30k+vreo 35k;Da adevaru e ca aimed si chimera nu tin cont de weapon damage,dar daca se vor repara asta nu inseamna ca automat va fi scazut ceva gen 10k din dmg-u spellului,ci de exemplu la chimera se va scade cam 2-3k iar la aimed undeva pe la 5k~. Pe retail e cam acelasi lucru,burstu la hunter provenit din aimed+chimera e foarte mare,de asemenea si dmgu la bm hunter.
Feral: In legatura cu feralul(sa nu crezi ca apar clasa,din nu stiu ce motiv iti inchipui tu,din contra nu o fac,doar iti zic adevaru):
Dmg-u la feral e destul de mare de cand sa bagat cataclysm,nu au ce sa ''repare din bugurile pozitive'' inafara de a scade cam 2-3k din dmgu la rip.inca de pe 4.0.3 pana in 4.3.4 domina ca damage clasa respectiva,deci nu e nimic in ''rau'' la dmg-u lui,e doar patchu de vina.
DK: Foarte probabil sa fie ceva la obliterate,desii spellul e destul de greu de calculat pentru a vedea daca de acolo provine problema la damage,in rest clasa respectiva are un damage destul de ok mai ales faptul ca nu merge unholy iar pe unholy va fi mult mai rau.
Warrior:In legatura cu warr;fury e din cauza patchului,si probabil cateva buguri la mastery,iar in legatura cu arms,sudden death e procul prea mare(mult prea mare) iar in legatura cu colosus,pe dummy am observat ca nu ignora rezilu,cand ai debuffu,dar cum pe playeri nu prea functioneaza rezil-ul ca la dummy e probabil sa ignore si o parte din rezil cand e folosit pe playeri,e complicat de aflat.
Mage: De dmg-u la mage(pentru ca parteneru tau este mage ofc) nu prea ar trebui sa te plangi,da destul de mult in momentu de fata mai ales de cand sa reparat shatter(talentu de pe frost),insa dmg-ul la icelance pare destul de ciudat(nu ma refer ca sunt genu ala sa ma plang ca spameaza x icelance si ma omoara,dar e suspect spellu pentru ca diferenta intre icelance de la un mage full cataclysmic si un mage full vicious e aproximativ de 3-4k.si totusi e o diferenta enorma de gear.
Soz pentru wall'o'text dar prea multi se plangeau in legatura cu respectivele chestii ca ,dansu' de mai sus,si am preferat sa ii fac sa priceapa odata decat sa mai posteze astfel de 'citate' pe forum.

Imi explici degeaba mie, ca stiu ca sunt probleme mai mari sau mai mici; dar sa fie rezolvate; pt. ca sunt destul de importantene si nimeni nu o sa mai zica nimic. Dar un druid care pune rip/rake pe tine, si te tine in autoattacks... si mai baga si el un focus ciclone... dupa care te pica... si face 2400~ si se crede pro... e cam aiurea nu crezi?

0 0

Back to top
Nerdst0mper
[Banned user]

Banned

(since 27-07-2012 00:13)

Post Posted: 22-05-2012, 23:47:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ramaneti la oile noastre.
0 0

Back to top
Nerdst0mper
[Banned user]

Banned

(since 27-07-2012 00:13)

Post Posted: 19-06-2012, 18:59:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UP.
0 0

Back to top
Marvelousz
[Banned user]

Banned

(since 22-06-2012 12:02)

Votes: 4

Post Posted: 20-06-2012, 10:17:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UP UP

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 29-06-2012, 14:10:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UP UP !!

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 23-08-2025, 18:09:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password