User
Pass
2FA

Discutii [offtopic] | The Haters
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message49108
neffy

[Mos Craciun e Hater]

Status: Offline
(since 03-06-2016 17:02)

Votes: 33

Post Posted: 01-07-2012, 16:18:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Sustii asta pentru ca HATERS era singura sursa viabila de informatii despre un script de pe tot serverul si am recurs la acest tertip in loc sa intrebam 2-3 baieti din alte guilde cu care pastram relatii, gen Heaven, HKP sau Betrayers.

Deci sa inteleg ca nu cei din haters ti-au facut progresul ci altii din alte guilde ? mi-ar fi rusine sa spun asta in locul tau .

Quote:
Sper sa mai exerseze pana la urmatorul event si imi pun la dispozitie timpul meu pentru sfaturi, daca nu se descurca la scripturi. puteti sa ma apelati in joc.

Din cate stiu , voi la eventul lu Kos nici nu v-ati prezentat pe cand noi am iesit 4-5 ducand bossu la 44% . Noi atunci nu ti-am suferit pe subforum , in schimb tu acum dai exemplu de capacitate mintala scazuta si ura fata de noi .

Quote:
clasamentul OFICIAL cu HATERS = 2 bosi down la event.. mai daca organizatorii spun ca 2 bosi down au fost.. eu tind sa ii cred pe ei.. nu pe tine Sinere.. sincer.

Daca un Gm iti cere acount si pass ii dai ?

I-am dat Pm la Zohll cu :

chimaeron - http://i47.tinypic.com/n2obwj.jpg
atramedes - http://i46.tinypic.com/10enb7b.jpg
maloriak - http://i47.tinypic.com/313ssxi.jpg
ODs - http://i46.tinypic.com/2mi46c9.jpg
magmaw - http://i50.tinypic.com/34j26ic.jpg

Insa nu stiu ce sa intamplat - nu este problema noastra , e greseala lor . Si avem, dovezi ca am dat full run facut cei drept destul de greu din anumite cauze .

Quote:
1. Fals. stii prea bine ca deadeam mute pe ts la manele.

Sa-ti spun ce mananci ?
Raspuns : *****

Quadalahara nici buton la ts nu stie sa-si puna si la el canta manelele in casa precum la nunta lu Babi Minune -
Numai spun de fnatiq , ca numai fraze cu " fara numar" stie

Quote:
Si asa ca sa apar umilinta noastra teribila vreau sa dau vina pe neffy care ne-a inscris la event fara sa se gandeasca ca noi inca, caram playeri in spate

Imi asum raspunderea asta . Am inscris guilda stiind ca cel putin 10 playeri vechi din guild au probleme in Real Life si nu vor fi online . Asta e - greseala mea -

Quote:
Eu nu am nika cu oamenii de acolo, nefs, tu, roots, fasfol, shoaba si multi altii, am ce am cu Siner acest om simpatic ca un batranel senil.

Ce faci acum ? Ne pupi in ---- ?

Iti mai amintesti cand ti-a spus Noriena ca daca te iei de unu ? te iei de toti ? Suntem The Haters - Toti pentru unu si unu pentru toti

Quote:
PS: @ orange. am luat la cunostiinta avertizarea si il las pe Siner sa isi rumege umilinta.

Asta e ceva de genu : Daca esti GM si te pup in --- pot sa fac ce vreau ?

Eu personal iti spun sa-ti vezi de treaba pentru ca in ciuda faptului ca voi si doar voi ne urati suntem vazuti ok pe server si suntem "curati" , nu ca voi amenintati cu Guild disband .

Last edited by neffy on 01-07-2012, 16:37:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
HydroW.xd

[Mentally Stable]

(since 03-01-2013 15:56)

Votes: 3

Post Posted: 01-07-2012, 16:36:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Siner, lasa-mi id-ul tau de skype te rog sa vb ceva.

0 0

Back to top
Siner

[Hater Men of Mayhem]

(since 19-03-2013 23:40)

Votes: 11

Post Posted: 01-07-2012, 17:56:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu folosesc skipe zimi in game sau pe ts la noi cand intri:)
creca stiu ce daca e aia dau o bere:))

BORN AGAIN HOOLIGAN ONLY TO BE KING AGAIN
0 0

Back to top
HydroW.xd

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-07-2012, 18:27:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dami id de mess atunci ca sunt pe mobil.. Sau daca nu zii la convinced daca e sa ti-l dea.

0 0

Back to top
Siner

[Hater Men of Mayhem]

Post Posted: 01-07-2012, 19:08:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok ii zic lui convinced cand intra sa mil dea pe al tau

0 0

Back to top
redblast

[Mentally Stable]

(since 12-06-2013 16:25)

Votes: 6

Post Posted: 01-07-2012, 19:19:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pustiulica Neffy.. wow.. ai pus ceva efort in a spune acelasi lucru pe la care l-a spus Siner doar cu gramatica mai buna si mai multe ordine in ganduri +1 intelect. -

Eu nu am treaba cu tine Neffy, sincer imi esti indiferent, dar normal simti sa iesi la rampa ca iti aperi stimatul coleg Siner.
Eu nu inteleg unde vezi tu ca va pup in cur pe restul? Doar atmit ca sunteti croiti din alta stofa fata de execrabilul tau coleg.
Jucatori mai buni, oameni mai buni. Ti se pare pupincurism cand atmit chestia asta? Mai lasa catva ani sa treaca pe tine sa mai aduni experienta.

Totusi ai o scapare, chestia cu pupatul in dos.. ai folosit-o de mai multe ori.. ai fetishuri legate de chestia asta? Vad undeva o dorinta ascunsa intre buzele tale si dosul unei persoane. De multe ori in exprimare subconstientul lucreaza.
(Uite aici cum se ia din context ceva si se interpreteaza ca itzi explic cum intelegi tu ce am scris eu)
Ai folosit acolo 2-3 chestii frumoase, ai citit tu printre randuri, te-ai folosit de context - frumos lucrat dar prost executat pentru ca si tu stii si colegii tai stiu ca mananci rahat (cu mac)

PS: aceata interventie tz-a cerut-o Siner? Sa ia putin lumina de pe umilinta lui? -

Hai.. nu va mai retin.. nu vreau sa va fiarba sangele in vena prea tare poate ii plesneste drogatului vreo vena si il am pe constiinta.

Ne auzim la urmatorul event sau dupa event

Au revoire mon pettite nefilica!

0 0

Back to top
unionk2

[Mentally Stable]

(since 10-06-2022 16:47)

Votes: 4

Post Posted: 01-07-2012, 19:57:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca sustii ca esti mai tare ca noi , strange 10 oameni pentru bwd 10h si filmati FULL RUN ( boss + trash + etc , etc ) -.

Noroc si numai bine .

0 0

Back to top
Siner

[Hater Men of Mayhem]

Post Posted: 01-07-2012, 20:21:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasal ma pe capsoman nu vezi cal intereseaza doar p.. mea si ce fumez sau ce fac eu
dal defapt asta nici nu merita ma repet din pacate dute vere si lasane

0 0

Back to top
HydroW.xd

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-07-2012, 20:55:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baietii un vote aici? La best warr arms de pe'server? forum.wow-freakz.com/Best-Player-in-Class-Warrior-Arms-All-Realms-PvE-t161824.html

0 0

Back to top
Onlyy93

[Mentally Stable]

(since 16-07-2014 16:14)

Votes: 5

Post Posted: 01-07-2012, 21:29:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scz ca postez si eu pe aici, dar ati fost candva o guilda nush faceati raiduri impreuna, radeati impreuna, barbut etc...
Cand citesc ce postati mor de ras. Nu vreau sa tin partea nimanui, nu vreau sa vorbesc despre cnv pe care nu cunosc si nu stiu ce ii poate capu. The Haters nu vreau sa tin parte lu redblast, doar ca ma deranjeaza un lucru: ar fi ca progresu pe care la facut guilda specii nu o fost din cauza ca o venit ange la voil si "vo spionat". Angel a dat leave ca vroia ca gm progres cu propria guilda.(de treaba asta am ras si eu si am ras destul de mult ca e cel mai mic rang in propria guilda) aici dau si poze din joc daca vreti
Nu mai zic ca se facea 1 bosu intr-un fel si el zicea altfel ca o vazut nush ce chesti si lua mute de la redblast.
In ceea ce priveste guilda specii nu au stiut sa tina de un jucator (jucatorii intra ia iteme si pleaca)
Succes mai departe tuturor!!! BEYYY SI NOROC SA LUATII BACUU MAI LASATI WOWU ASTA CA NU FACE BINE (am plecat la invatat) -

Blood Death Knight PvE Guide

0 0

Back to top
neffy

[Mos Craciun e Hater]

(since 03-06-2016 17:02)

Votes: 33

Post Posted: 01-07-2012, 21:59:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Onlyy93 wrote:
Imi cer scz ca postez si eu pe aici, dar ati fost candva o guilda nush faceati raiduri impreuna, radeati impreuna, barbut etc...
Cand citesc ce postati mor de ras. Nu vreau sa tin partea nimanui, nu vreau sa vorbesc despre cnv pe care nu cunosc si nu stiu ce ii poate capu. The Haters nu vreau sa tin parte lu redblast, doar ca ma deranjeaza un lucru: ar fi ca progresu pe care la facut guilda specii nu o fost din cauza ca o venit ange la voil si "vo spionat". Angel a dat leave ca vroia ca gm progres cu propria guilda.(de treaba asta am ras si eu si am ras destul de mult ca e cel mai mic rang in propria guilda) aici dau si poze din joc daca vreti
Nu mai zic ca se facea 1 bosu intr-un fel si el zicea altfel ca o vazut nush ce chesti si lua mute de la redblast.
In ceea ce priveste guilda specii nu au stiut sa tina de un jucator (jucatorii intra ia iteme si pleaca)
Succes mai departe tuturor!!! BEYYY SI NOROC SA LUATII BACUU MAI LASATI WOWU ASTA CA NU FACE BINE (am plecat la invatat) -

Quote:
Succes mai departe tuturor!!! BEYYY SI NOROC SA LUATII BACUU MAI LASATI WOWU ASTA CA NU FACE BINE (am plecat la invatat)

Baawwsi precum redblast nu inteleg ca lumea mai are si Real life si la noi dupa cum ai spus avem 4 cu bacul vreo 2 prin spitale si alti cu probleme mai grave , am avut 8 recruti in raid care pentru unii dintre ei a fost primul raid cu The Haters , am avut ghinion si omu ca un zeu din antichitate a venit sa sufere ca cik nush ce ... nu Noi am fost primii care ne-am bagat nasul in treba lor . Am dat leave din motive proprii , pentru ca in guildu ala se faceau raiduri aiurea , eu personal am fost furat de 3 ori la dkp ... am ajuns sa fac pe politistul acolo ..cand baietii din conducere trebuiau sa se ocupe si sa dea dovada de maturitate si seriozitate . Daca aveai rank in guildul acela il aveai degeaba . intra un recrut in guild , te injura (tu fiind class leader sau vice Gm ) i dadeai mute sau kick .dupa care GM i scotea mute`ul sau reinvita in guild fara sa te consulte . asa ca prin urmare va rog frumos sa nu va mai bagati si sa postati sau sa va dati cu parerea unde HABAR NU AVETI DE SITUATIE .

Dupa cum am spus Noi nu am avut nici o problema cu ei pana cand ...

Exemplu wrote:
loldtoa wrote:
Blah Blah Blah

Ce sa zic si eu are dreptate dati -dkp aiurea

A si app cu progresu ati ramas in urma cu gr 3
Uitasem nici nu aveti grupul 3

Nu stiu ce treaba ai tu si care e treaba ta in regulile mele - cine face fata in guild ramane . cine nu ciao -
A vorbit omu care cand mia cerut invite cauta guilda cu progres ( pentru ca propriul lui guild nu avea asa ceva )

0 0

Back to top
Onlyy93

[Mentally Stable]

(since 16-07-2014 16:14)

Votes: 5

Post Posted: 01-07-2012, 22:15:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

neffy wrote:
Onlyy93 wrote:

Quote:
Succes mai departe tuturor!!! BEYYY SI NOROC SA LUATII BACUU MAI LASATI WOWU ASTA CA NU FACE BINE (am plecat la invatat)

Baawwsi precum redblast nu inteleg ca lumea mai are si Real life si la noi dupa cum ai spus avem 4 cu bacul vreo 2 prin spitale si alti cu probleme mai grave , am avut 8 recruti in raid care pentru unii dintre ei a fost primul raid cu The Haters , am avut ghinion si omu ca un zeu din antichitate a venit sa sufere ca cik nush ce ... nu Noi am fost primii care ne-am bagat nasul in treba lor . Am dat leave din motive proprii , pentru ca in guildu ala se faceau raiduri aiurea , eu personal am fost furat de 3 ori la dkp ... am ajuns sa fac pe politistul acolo ..cand baietii din conducere trebuiau sa se ocupe si sa dea dovada de maturitate si seriozitate . Daca aveai rank in guildul acela il aveai degeaba . intra un recrut in guild , te injura (tu fiind class leader sau vice Gm ) i dadeai mute sau kick .dupa care GM i scotea mute`ul sau reinvita in guild fara sa te consulte . asa ca prin urmare va rog frumos sa nu va mai bagati si sa postati sau sa va dati cu parerea unde HABAR NU AVETI DE SITUATIE .

Dupa cum am spus Noi nu am avut nici o problema cu ei pana cand ...

Exemplu wrote:
loldtoa wrote:
Blah Blah Blah

Ce sa zic si eu are dreptate dati -dkp aiurea

A si app cu progresu ati ramas in urma cu gr 3
Uitasem nici nu aveti grupul 3

A vorbit omu care cand mia cerut invite cauta guilda cu progres ( pentru ca propriul lui guild nu avea asa ceva )

cred ca mai inteles gresit singuru lucru care ma deranjat e ca ai zis ca guilda specii o facut progres ca o venit pulica ala la voi in guilda o furat o idee si o venit inapoi
sa fiu sincer am stat in specii si am mers sa ii ajut la event acum doar din respect pentru 3-4 persoane care au dat leave dupa event din cauza unor neintelegeri pentru impartirea itemele (lucru care aveau perfecta dreptate)
primu lucru cand am intrat in specii cand l-am auzit pe angel pe ts ca el face, rupe, stie cum se mananca jocu asta am vrut sa dau leave

Blood Death Knight PvE Guide

0 0

Back to top
Wunder

[Mentally Stable]

(since 04-12-2015 11:13)

Votes: 4

Post Posted: 02-07-2012, 02:31:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

VAI dar multe s-au intamplat de cand nu mai is on din motive personale si problemele pc-ului.

1- nush care le este problema lor ca se baga si ei i nseama si faza cu 1 la valiona da daca nu suntem cei care au mai facut plus trebuie timp sa se acomodeze playeri noi cu grupul.
2- scz ca nu pot fi on si bravo siner imi place cum le raspunzi

3- nush stiu care este problema moderatorului ca " discutati pe pm sau mess" cand acest topic este OFF topic -discutii deci in concluzie pot scrie cat vreau eu pentru ca este spam zone daca ii...

OK Bafta la toti si cum au spus si alti

daca te legi de un Hater te legi de toti Haterii

Baftra am sa joc din nou prin septembrie cand imi iau pc nou

Ceao...

VA RUP!
0 0

Back to top
Siner

[Hater Men of Mayhem]

Post Posted: 02-07-2012, 08:34:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wunder neata omu rezolvati treaba ca sa te pun la munca:)
aaa si FA CURCUBEEE

0 0

Back to top
Acun

[Mentally Stable]

(since 25-09-2012 14:30)

Votes: 2

Post Posted: 02-07-2012, 18:17:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fain videou;)
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 09-05-2025, 22:04:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password