User
Pass
2FA

I was such a noob when I started
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 19, 20, 21  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message77216
laanah

[Maniac]

Status: Offline
(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 28-06-2012, 15:27:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ylfor wrote:
laanah wrote:
in vanila faceam power level stand pe loc (intram in party cu aia de 80 care isi faceau questurile) si stateam in sw si ma uitam cum imi creste lvl-ul -

wait what .. ? vanila lvl 80 ?

greseala mea, am vrut sa spun cu cei de lvl maxim (care parca era 60 - ). Ii alegeam din tabu de Social si ii invitam in party. In 5 minute faceam lvl 40 si tot asa --> aveam lvl dar nu aveam gear si gold ...dar era mai usor de farmat mobii -)

Faza asta era posibila si in tbc pe la inceput.
Primu wow mi l-a configura un pusti de 10 ani - (turbam pentru ca nustiam sa ma conectez la wow si nici nu intelegeam ce e ala realmlist.)
Am jucat WOTLK fara addonuri...nustiam cum sa le instalez si imi era rusine sa intreb -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
adiy

[asdjafwjkgbbjhlfwbaj]

(since 12-08-2017 05:09)

Votes: 12

Post Posted: 29-06-2012, 05:46:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prima data am avut un Belf Rogue cu care,pe la lv 15,cred ca am dat Pick Pokcet la toti mobii din Ghostland(imi amintesc ca de la unu luasem 50g si eram in culmea fericirii).Apoi am descoperit si eu portalele si am ajuns prima data in Undercity unde,pot spune ca mi-o stat corasonu vreo 2 secunde pentru ca eu eram obisnuit doar cu Eversong Woods si Ghostlands si nu stiam ca mai exista si alte zone.Imi aduc aminte ca aveam 2 skile (Sprint si Evasion) pe care nu le foloseam niciodata pentru ca aveam un prieten care mai intra pe accountul meu sa ma ajute la lv si nu vroiam sa le folosesc ca sa nu am cd,insa o data le-am folosit pe amandoua si vreo 3 minute cat aveau cd m-am rugat in truna sa se refaca mai repede nu cumva sa intre sa aiba nevoie de ele xD.Alt momentul destul de fain a fost acela cand cresteam cu hunterul si nu stiam ca trebuie sa dai de mancare la pet ca sa nu fuga si intr-o zi chiar cand dadeam un quest a inceput sa fuga petu de mine si atunci normal ca si eu dupa el juma de harta pana a disparut.Un ultim lucru de care imi aduc aminte e acela ca dupa ce am facut primul boss din Black Temple,dadusem repede click pe boss ca sa vad ce picase ,si vazand ca au picat doar emblemele,fiind pe Master Loot,le-am luat repede crezand ca sunt singurul care pentru ca le-am luat primul.Dupa ce a inceput liderul sa anunte itemele si sa dam roll,evident ca nu stiam ce iteme imi trebuiesc asa ca dadeam roll la toate,pana cand la un moment dat liderul spune(nu-mi mai amintesc numele asa ca o sa zic X),,X ninja!" insa eu care eram nou si nu stiam ce e ala ninja ii raspund:,,Im not ninja,Im a hunter." -
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 29-06-2012, 06:27:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aveam niste colegi de clasa care erau foarte de treaba dar jucau wow (eu eram cu fifa pe vremea aia)si toata ziua la scoala ma disperau ca vorbeau despre wow si eu eram pe langa subiect..in fine
prima oara am inceput pe tbc nu mai tin minte clasa dar stiu ca m`a batut Eversong Woods si nu stiam cum sa plec de acolo alt f4 + delete game=))).am revenit mai tarziu pe 3.1.3 sa imi mai dau o sansa,eram cu prietenii pe skype si imi ziceau.bai cresti singur ca te inveti mai bine sa joci...si am inceput eu sa bat mobi ma teleportam peste tot cu flyuri/portale pana pe la lvl 60 cand au sesizat prietenii mei ca eu nu am mount invatat am mers pe jos juma de kalimdor=))).Instantele cand auzeam la ei imi imaginam o cladire mare cu playeri care sunt judecati acolo=))).hs n`am distrus`o.nu stiam care e diferenta dintre iteme pvp si pve dar am aflat in cele din urma singur.- cam asta a fost inceputul meu Sigh

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 29-06-2012, 12:23:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jucam rogue din vanilla dar nu stiam ce-s alea talente (jucam Sub full tin minte ca aveam 0/0/71 la un moment dat), nu stiam ce fac celelalte clase (ziceam unui hunter sa nu mai dea cu arcu sa vina sa dea melee), nu stiam ce-s alea arene, bg-uri si questuri, eu faceam grind.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
Aceshots

[Mentally Stable]

(since 30-04-2020 11:19)

Votes: 14

Post Posted: 30-06-2012, 02:46:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Primu meu char mage pe TBC , am jucat trial pe official , nu stiam ce-s alea questuri si bateam numai mobi prin barrens =) , parca trebuia 20k exp si luam cate 200 ~ xp , si bateam acolo ca nebunu . UNDEAD MAGE FTWWWWWWW .
0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

(since 27-11-2023 09:10)

Votes: 37

Post Posted: 01-07-2012, 23:46:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Of, dulce nostalgie.

Prima mea experienta in wow(defapt cea mai indepartata amintire legata de el) a fost un amarat de Night Elf Warrior pe un server privat(mic dar misto).

Vai cum purtam mail+cloth(ca avea stamina)+leather+1-2 plate-uri. Tin minte ca eram Arms DW 1hand.

Farmam ca nebunu Tin si Copper ca le cumpara ceva 70(cred ca era pe tbc, nu mai stiu daca era 60/70) la pret enorm(pt mine. undeva la 20g stack).Nu stiam ce e ala AH.

Tin minte ca am facut prima mea instanta si anume Deadmines(cu 2 low lvl, eu fiind 34 sau asa ceva). Mergeam si dadeam charge in grupe de cate 5-6 mobi, evident dadeam wipe dupa wipe. Dupa cateva try-uri s-au saturat baietii de mine - si mi-au dat kick.

A doua amintire placuta e cand am pasit prima data in Outland(eram mag cu un alt mag, cred ca pe wowscape).Am stat vreo ora admirand peisajul si cerul, tot ce se misca si se tara. Cand am dat prima data de Fel Reaver am crezut ca mor de inima(cred ca m-a luat prin spate).

Asta-i problema cu orice MMO. Cu cat stii mai mult cu atat il savurezi mai putin, dispare acel simt de mister, de aventura, de "nou" si devine o cursa spre progress(sa faci tot, cat mai rapid si daca se poate primul).

[quote="Thomas Raynesford Lounsbury"]It never ceases to surprise me at the infinite capacity of the human mind to resist the introduction of useful knowlege[/quote]
0 0

Back to top
Insidia

[Time's not kind.]

(since 27-12-2017 20:21)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  udieded 
Post Posted: 02-07-2012, 00:03:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arcade wrote:
Asta-i problema cu orice MMO. Cu cat stii mai mult cu atat il savurezi mai putin, dispare acel simt de mister, de aventura, de "nou" si devine o cursa spre progress(sa faci tot, cat mai rapid si daca se poate primul).

words of wisdom.

eu imi aduc aminte ca am crescut primu priest pe holy pana la lvl 40. apoi am trecut pe shadow and I was like OMFG ONE SHOT. Surprise
aveam shadow priest si nu bagam talent point in dispersion pentru ca pe atunci mi se parea useless -

also, la low lvl echipam tot ce prindeam cu stats care nu erau de mine (pana m-a luminat cineva) xD
cand am ajuns prima data in Outland, mi-am cumparat fly mount si nu stiam cum sa-l fac sa zboare -
cand am aflat, m-am oprit din lvl si din tot sa admir peisajul de sus -
n00b old times <3

0 0

Back to top
Zgary

[EPURY]

(since 08-10-2021 10:07)

Votes: 28

zgary40 
Post Posted: 02-07-2012, 01:35:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arcade wrote:

True story.. wow`ul nu a incetat sa mai fie asa fascinant ca prima data -

League of Legends Player
0 0

Back to top
adriand2

[Mentally Stable]

(since 04-05-2013 12:33)

Votes: 2

Post Posted: 03-07-2012, 22:35:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prima data cand am jucat wow mi-am facut un blood elf paladin ,si printr-o minune am descoperit cum se iau questurile ..Apoi dupa ce am dat lvl 11 nu mai stiam ce sa fac ,deoarece nu mai erau questuri..Apoi m-am gandit sa plec din zona si am ajuns in ghostland unde am crescut pana lvl 20 numai din mobi -
Apoi am descoperit ca si varamiu juca wow - Si m-a ajutat el sa dau 80 .Iar acuma pe Cataclysm il invat eu cum sa joace - Vorba aia "Elevul si-a intrecut maestrul" -

0 0

Back to top
Wishcraft

[Mentally Stable]

(since 26-08-2012 18:52)

Post Posted: 03-07-2012, 23:03:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Eu prima data am jucat pe un server de lvl 255 fun.
Eram umit cand vedeam cate unu de 255 pe la mine in starting zone si ma chinuiam sa plec de acolo..-)Faceam din grinding lvl....eu fiind lvl 5-10 nestiind de questuri and shits va da-ti seama - Credeam ca 5 gold e o avere..pana a venit unu de 255 si mi-a dat cap gold si radeam de un vecin ca el are doar 24g - ..si ofc ca goldul se facea foarte easy din niste AC dailys in starting de care nici nu stiam sa le iau -
Intr-un final m-am chinuit mult sa fac lvl 60 Surprise - iar dupa asta am aflat ca e un quest AC care te duce de la lvl 1 la 70 - FAIL -)
Imi amintesc cum muream la low lvl , nici nu stiam ce fac spellurile - le dadeam pe toate la un mob -)..cand faceam lvl sau gaseam cate un blue item eram in culmea fericirii:O- ...sa vedeti fericire cand am gasit Mall-ul cu epice free -

Tattoo Addicted

0 0

Back to top
Horop

[Mentally Stable]

(since 24-07-2012 15:29)

Post Posted: 04-07-2012, 08:40:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand am inceput sa joc nu stiam ce e ala "soulbound" ... ceream la lume iteme si ziceau ca sunt soulbound , dar eu le ziceam "nu e soulbound , e o arma!!"
0 0

Back to top
Pewbearz

[Mentally Stable]

(since 15-09-2012 23:22)

Post Posted: 04-07-2012, 10:41:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu de cand ma stiu am fost prea bun pt wow , JK .

Hmm nu stiam sa fac questuri,nu stiam sa-l instalez,am jucat prima oara warlock pe TBC,dupaia druid -)aw aw aw ... Mai pe atunci , la inceputul tbc-ului , erau multi noobi , dar nimanui nu-i pasa ca esti noob.

0 0

Back to top
andree_a

[ <3 T/A/C 30d]

(since 29-11-2016 18:20)

Votes: 270

Post Posted: 04-07-2012, 14:28:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inceput sa joc wow in perioada tbc-ului.Prima data am jucat cu un rogue. Mi-a luat cam 2 luni sa ajung la lvl 70 cu el..pana pe la lvl 60, am crescut fara questuri.Luam toate itemele care imi cadeau la mobi, nu conta ca e cloth sau leather..Cand intram in bg-uri cu el ma ascundeam undeva si stateam acolo pana se termina bg-ul respectiv.Nu stiam ce e ala mount.

0 0

Back to top
mirelxxl
[Banned user]

Banned

(since 27-04-2014 20:39)

Votes: 5

Post Posted: 05-07-2012, 22:29:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

well numai scriu romane ca n-am timp

-am facut lvl 80 pe picioare (wotlk)
-nu stiam de instante sau bguri
-nu stiam de quests
-am facut lvl din mobs kills
-social , guild , professions = 0
-ma miscam numai teleporterul -

si la sfarsit

am invatat sa joc datorita comunitatii freakz si va multumesc pentru ca aici am dat de niste persoane cu o rabdare care eu nu as avea-o cu mine si mi-au explicat ce si ce despre joc -

PS: nice ideea of topic

http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Marshlol/
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/M%C3%A1rshlol/
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Marshl%C3%B3l/
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 05-07-2012, 23:02:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stickied.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 19, 20, 21  Next    

The time now is 12-12-2024, 12:28:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x