User
Pass
2FA

S-a votat ! Lumea vrea PVP ON !!!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2822
Gangsta23

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2012 22:56)

Votes: 2

Post Posted: 10-07-2012, 23:20:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum spune si titlul,lumea a votat...ultima oara au fost 72 pentru pro si 23 pentru contra PVP ON.. ar trebui sa se aplice acest lucru dupa cum vrea si cere lumea.

Cat despre ce ai zis tu despre mine Froster baiat frumos,era o caterinca in caz ca nu ti-ai dat seama - Poti sa mai citesti inca o data post-ul facut de mine,daca nici atunci nu intelegi,sa stii ca pot sa-ti si desenez,ma pricep la pictura...

Doar pentru ca am scris asta:

,, Gangsta23 wrote:
Shocker,vreau sa campez fetite si sa le iau poneii in p**a !!! Indeplineste-mi dorinta asta si ai respectul meu ! Avem si de-astia EMO care joaca wow? Tocmai bine de un world pvp.Las` ca stiu eu ca sunt multi urati cu cosuri pe fata si cu panza de paianjen intre picioare care acum in prima sesiune au picat bac-ul,dar inca mai joaca wow (ce tupeu!),inconstienti...eh ,are tara nevoie si de lopatari,agramati,imbecili,etc cum vrei sa le spui,care se semneaza cu degetul murdarit de pix punandu-si amprenta in loc sa traga o mazgalitura [cunosc N cazuri]... lasa,ce atata inteligenta? Trebuie sa ne stearga si noua pantofii careva. Ahaha,fetitele astea ...ce v-as capaci prin tanaris sau stv ''

Ma iei pe mine cu ,,tind sa cred ca nivelul lui de inteligenta e echivalent cu numarul cosurilor sale'', nici nu ma cunosti personal,nici nu m-ai vazut vreodata si iti dai cu parerea (asta e,eu n-am iesit mister la balul bobocilor ca tine,eu am cosuri pe fata si sufar,sunt un frustrat)...acum o sa zici ,,pai dar ce,tu vrei sa zici ca ii cunosti pe astia?'' Iti voi zice un DA cat tine de mare,am dat peste tot felul de ratati,bubosi,urati,fatalai,obsedati,agramati (uita-te in post-urile din acel topic,ai sa vezi destui - ),am vazut poze cu ei (daca vrei iti si trimit),am atatea lucruri prin care pot sa-ti dovedesc asta...si nu vreau sa-i tratez cu respect pe multi dintre ei cand stiu ca marea majoritate sunt atat de prosti,batuti in cap,no liferi,mucosi de 12 ani sa te ia la injuraturi sau tot felul de disperati si crizati,astia nu merita nimic! Nici negrul de sub unghie... (era o vorba)

,, ylfor wrote:
PvP on !!!
Dece ? PT CA ASA TREBUIE SA FIE !

vino cu toate factiunea ta sau iao in fund in continuare .

Froster:
AOLEO JOKERE AJA TRE SA FIE, VINO CU TOATE FACTIUNEA TA FARA NUMAR AOAOAOAO. Pare a fi un argument pertinent. Cand ai dat ultima oara bacalaureatul? ''

Eu zic ca puteai sa mai dai si tu inca o data bac-ul anul acesta (si nu vorbesc de prima cacofonie facuta intentionat,ci de a doua):

,,
bestvlead wrote:
Faceti server de pvp si intru si fac 5k rating. defapt 7k..ca is 99% roboti pe server =|).
anyway.

Froster:
Ai rasarit si tu ca copacelul de dupa ploaie cu aere de "Best Paladin Uganda" de pe AT si vii sa ne dai sfaturi? Hydra called, are nevoie de cooking skill-ul tau, n-are cine sa-i faca*campfire in Nagrand. ''

*Eu zic sa te corectezi mai intai pe tine,apoi pe altii... - P.S.: Cauta-ti cacofonia - Si inca ceva,un sfat...nu te mai da inteligent cand nu esti - pace!

News!!! Update: Proof la ce am scris mai sus => http://www.facebook.com/photo.php?fbid=104450669663861&&set=a.104450216330573.8586.104382989670629&&type=3&&theater
Ce sa-i ceri lu` asta in portocaliu decat wow - - bagati-ai p**a cat de penibil -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 10-07-2012, 23:33:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

This is not really helping the ones who really want pvp on. ... just sayin'

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 10-07-2012, 23:39:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta cu gramatica. 'post-ul' si 'bacalaureat-ul' nu se scriu cumva fara cratima? Nu stiu eu foarte multa gramatica, dar parca intervenea ceva numit articol hotarat "postul' , 'bacalaureatul'. AmIdoingitright?

Daca am gresit te rog sa ma scuzi. Mi-am picat bac-ul la romana acum cateva zile...

0 0

Back to top
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 10-07-2012, 23:41:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gangasta23 nu-ti convine du-te pe alte srv , nu avem nevoie de '' avocatul poporului'' implicit tu . CA sa ajungi in ultima instanta sa jignesti lumea , nu crezi ca iti permiti cam prea multe ?!
0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-07-2012, 23:45:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BobMarley12 wrote:
Asta cu gramatica. 'post-ul' si 'bacalaureat-ul' nu se scriu cumva fara cratima? Nu stiu eu foarte multa gramatica, dar parca intervenea ceva numit articol hotarat "postul' , 'bacalaureatul'. AmIdoingitright?

Daca am gresit te rog sa ma scuzi. Mi-am picat bac-ul la romana acum cateva zile...

Am vazut ambele modalitati de scriere...si eu ma refeream la agramatii care fac greseli GRAVE de gramatica,daca stii la ce ma refer...

P.S.: Cati pupincuristi incep sa apara,eh...sunt destui - la fel ca si UNII Game Masteri (se stiu ei...si nu ma refer la tine Froster)...oricate topic-uri si post-uri pe forum ati facut,oricat ati incercat voi sa ajutati comunitatea asta...Shocker a infiintat aceasta comunitate,el a cladit-o,el o darama! Asta e clar...

Last edited by Gangsta23 on 11-07-2012, 00:02:27; edited 2 times in total
0 0

Back to top
ylfor

[Mentally Stable]

(since 22-11-2014 21:13)

Votes: 6

Post Posted: 10-07-2012, 23:46:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DJ CLOSE THIS SH!T .
0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-07-2012, 23:48:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ylfor wrote:
DJ CLOSE THIS SH!T .

Yea,yea...GM,close this shit! I tell you the truth !

0 0

Back to top
Uzzydk

[Lost in the Offline]

(since 10-11-2016 13:14)

Votes: 24

Post Posted: 10-07-2012, 23:54:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca se poate sa fie pvp on doar pentru cei care au lvl 85 nu ar incurca pe nimeni la leveling.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gangsta23

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-07-2012, 23:55:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uzzydk wrote:
Daca se poate sa fie pvp on doar pentru cei care au lvl 85 nu ar incurca pe nimeni la leveling.

Sau asa... -

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 11-07-2012, 00:12:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, opreste-te. Nu serios, opreste-te.

Closed

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 11-07-2012, 01:18:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se putea termina fiesta fara mine.

Imi place ca ai strans din buci si ti-ai sustinut argumentul, insa ar trebui sa te uiti mai atent ca am boldat cacofoniile facute intr-un mod intentionat. Totodata imi place ca ti-ai imbunatatit cu mult gramatica, ceea ce a fost scopul meu. Aparent doar cand va insulta lumea pe internet stiti sa scrieti mai coerent si mai corect.

Totodata, ai inteles gresit faza cu cosurile. Eu defapt sustin persoanele cu probleme de look. Bateam undeva, ca tu n-ai cosuri fiindca critici persoanele cu probleme de genul, si am stereotipizat, de asta am zis ca inteligenta ta e direct proportionala cu numarul tau de cosuri: fiindca tu te comporti de parca n-ai avea niciunul. -

Totodata, nu inteleg care e problema ta cu persoana respectiva: "Ce sa-i ceri WoW", nici eu n-o cunosc, dar judecand dupa actiunile tale, te-ai simtit in vorbele mele si ai incercat sa arunci un iz de umor in post-ul tau, razbundandu-te pe un biet pusti, care probabil a vrut sa iasa la un suc cu in-game friends. Asta dovedeste mai mult curaj decat niste vorbe marunte aruncate de random people. Si pun pariu ca pustiu' poate duce gramatica la un nivel mult mai bun decat mine sau tine. Just saying.

Motivul pentru care m-am legat de tine, este ca pari mult mai destept decat post-urile alea. Ai inceput atat de bine cu niste argumente pertinente, si ai ajuns sa te pisi in final pe ele, doar pentru propriul tau amuzament (Nota: ala nu e sarcasm ce-ai scris tu mai sus, aia e o prostie blatanta).

Si nu, nu ma dau destept. Din partea mea poti sa ma consideri cea mai proasta persoana de pe planeta. La naiba, poti sa ignori si scrisul albastru daca vrei. E pentru dramatism, recunosc. -

Oricum, dat fiind faptul ca ati fost nemultumiti, va mai las topicul asta deschis 24 de ore (ma ocup de sectiunea Discutii, deci pot face asta). Va manifestati furibund dramele aici, dupa gata.

0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2012, 01:29:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Nu se putea termina fiesta fara mine.

Imi place ca ai strans din buci si ti-ai sustinut argumentul, insa ar trebui sa te uiti mai atent ca am boldat cacofoniile facute intr-un mod intentionat. Totodata imi place ca ti-ai imbunatatit cu mult gramatica, ceea ce a fost scopul meu. Aparent doar cand va insulta lumea pe internet stiti sa scrieti mai coerent si mai corect.

Totodata, ai inteles gresit faza cu cosurile. Eu defapt sustin persoanele cu probleme de look. Bateam undeva, ca tu n-ai cosuri fiindca critici persoanele cu probleme de genul, si am stereotipizat, de asta am zis ca inteligenta ta e direct proportionala cu numarul tau de cosuri: fiindca tu te comporti de parca n-ai avea niciunul. -

Totodata, nu inteleg care e problema ta cu persoana respectiva: "Ce sa-i ceri WoW", nici eu n-o cunosc, dar judecand dupa actiunile tale, te-ai simtit in vorbele mele si ai incercat sa arunci un iz de umor in post-ul tau, razbundandu-te pe un biet pusti, care probabil a vrut sa iasa la un suc cu in-game friends. Asta dovedeste mai mult curaj decat niste vorbe marunte aruncate de random people. Si pun pariu ca pustiu' poate duce gramatica la un nivel mult mai bun decat mine sau tine. Just saying.

Motivul pentru care m-am legat de tine, este ca pari mult mai destept decat post-urile alea. Ai inceput atat de bine cu niste argumente pertinente, si ai ajuns sa te pisi in final pe ele, doar pentru propriul tau amuzament (Nota: ala nu e sarcasm ce-ai scris tu mai sus, aia e o prostie blatanta).

Si nu, nu ma dau destept. Din partea mea poti sa ma consideri cea mai proasta persoana de pe planeta. La naiba, poti sa ignori si scrisul albastru daca vrei. E pentru dramatism, recunosc. -

Oricum, dat fiind faptul ca ati fost nemultumiti, va mai las topicul asta deschis 24 de ore (ma ocup de sectiunea Discutii, deci pot face asta). Va manifestati furibund dramele aici, dupa gata.

Nea,daca ai lasat topicul 24 de ore intentionat doar pentru simplu fapt ca vrei tu sa vezi ce-mi debiteaza mintea la aceasta ora,asta nu inseamna ca o sa fac pe Einstein-ul acum si o sa-mi storc creierii pentru unul ca tine...n-am de gand sa impresionez pe nimeni,nici nu vreau... ,, nici nu pot '' (considera-ma un adversar slab - ),impresioneaza-te singur! Cat despre ce ai zis mai sus smart guy,ia in considerare faptul ca te cred cea mai proasta persoana de pe planeta...cius!

P.S.: Hai,fa-te dur...aplica legile Game Masterilor...ban,mute,etc ce mai stiti voi sa dati,hai ca poti! Hai,inca un pic !

Last edited by Gangsta23 on 11-07-2012, 01:32:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

Post Posted: 11-07-2012, 01:32:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Splendid, daca ai alte nelamuriri, ma poti contacta prin private message. Totodata (presupun ca esti nou pe forum), trebuie sa mentionez ca vezi ce scriem noi, indiferent daca e open sau closed topicul. L-am deschis fiindca e de datoria mea sa intretin sectiunea asta de forum, nu fiindca am o rafuiala cu tine sau fiindca vrea lumea sa vada ce povesti scriu. Daca ai alte adaugiri legate de PvP, poti baga aici, cine stie, poate le luam in considerare.

0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2012, 01:35:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Splendid, daca ai alte nelamuriri, ma poti contacta prin private message. Totodata (presupun ca esti nou pe forum), trebuie sa mentionez ca vezi ce scriem noi, indiferent daca e open sau closed topicul. L-am deschis fiindca e de datoria mea sa intretin sectiunea asta de forum, nu fiindca am o rafuiala cu tine sau fiindca vrea lumea sa vada ce povesti scriu. Daca ai alte adaugiri legate de PvP, poti baga aici, cine stie, poate le luam in considerare.

,, Froster: mai joci?
Zohlomg: nu, e 2 dimineata.
Froster: si?
Zohlomg: si daca ma prinde maica-mea ''

Vezi ca poate te prinde si pe tine...i`m out! Lasa mesaje aici sau pe privat,le citesc eu maine dimineata...bye!

P.S.: ,, Daca ai alte adaugiri legate de PvP, poti baga aici, cine stie, poate le luam in considerare.''

Cum sa luati in considerare cand majoritatea voteaza pentru PVP ON si pentru 2-3 ciumpalaci care vor sa fie un joc de single player (un joc de emouisti) lasati PVP OFF,e posibil asa ceva? F**k this shit ! S-a vazut clar cate voturi au fost pentru si cate contra...si cu asta am incheiat,era o vorba...cel mai destept cedeaza primul,nu? Sau poate ca imi e prea somn,cine stie -... Doar pentru ca multi cedeaza pentru ceva ce vor sa obtina sau sunt prea slabi,prea lasi sa va ,,infrunte'' pe voi si cum multi va vad ca pe niste zeitati,mie mi se rupe p**a...si da,ma enerveaza scrisul ala albastru,mai schimbati si voi culoarea...am zis pe fata ce ma deranjeaza si gata,faceti ce vreti! Tu froster...poti in secunda 2 sa-mi dai ban,de-aia nu o sa dorm eu acum din cauza banului...doamne,e doar un c***t de joc...pace! Hai ce atata rahat mancati...noapte buna!

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

Post Posted: 11-07-2012, 01:50:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Linisteste-te ma, nu-ti da nimeni ban -

Also, am mutat discutia pe PM. Am zis ca tinem pentru off-topic. -

Si nu, scrisul albastru nu se schimba, suntem drama queens, dar a fost asa de greu sa postezi o sugestie? -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 11 July 2012 05:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 25-04-2025, 07:24:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password