User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 531, 532, 533  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message795056
bezea

[Guma Turbo]

Status: Offline
(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 04-08-2012, 19:14:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

leocta wrote:
trebuie sa recunoasteti ca bezea e pro , are mana pe 60% dupa primu masacre si 30 k pe 1 milion heal -) ; cata mana ai avut la sfarsitul encounterului ?! pura curiozitate:D

A fost un test sa vad cat pot sa ma duc in burst fara potiune .

Si da la chimaeron am shaman sa imi dea mana tide totem daca nu am mana +ca mai am cd-ruile mele pentru mana .
Termin de fiecare data chimaeron pe primul loc la heal done si la HPS (25k+) .

Last edited by bezea on 04-08-2012, 19:46:41; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Post Posted: 04-08-2012, 19:33:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@bezea , pot spune ca m-ai coplesit cu argumentele tale irefutabile . Punand toate cap la cap am ajuns la concluzia ca nu se merita sa ii raspund unui frustrat care ia in serios un joc mult prea mult . Daca te simti jignit , desi nu ar trebuii , nu asta a fost intentia mea numai ca nu m-am putut abtine unui mic comentariu vis a vis de printul tau .
P.S si da , priestul chiar il cunosc destul de bine .
Cu asta am incheiat , gl hf nu am nimic cu tine cu inl . Alta data poate dai si tu dovada de mai multa omenie .

Staff message (Ravenous):

+1 warn. Mai usor cu atacurile la persoana

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

Post Posted: 04-08-2012, 19:40:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

leocta wrote:
@bezea , pot spune ca m-ai coplesit cu argumentele tale irefutabile . Punand toate cap la cap am ajuns la concluzia ca nu se merita sa ii raspund unui frustrat care ia in serios un joc mult prea mult . Daca te simti jignit , desi nu ar trebuii , nu asta a fost intentia mea numai ca nu m-am putut abtine unui mic comentariu vis a vis de printul tau .
Cu asta am incheiat , gl hf nu am nimic cu tine cu inl . Alta data poate dai si tu dovada de mai multa omenie .

Tinand cont ca aici pe forum cand posteaza altii posteaza doar pentru a face flame sper sa imi intelegi postul.
Pe aici sunt putini care apreciaza.Imi retrag cuvintele de mai sus .

GL&HF u2.

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-08-2012, 20:47:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

leocta wrote:

Iti sugerez sa te intereseze pe viitor de guildmemberii tai care si in-game si irl sunt pardafi cu orice praf aviz amatorilor care au picat bacul.
Prefer un priest ca bezea care sa dea heal cand e nevoie si sa nu ramana fara mana(ma refer la acel 1 mil heal sau ce vorbeati voi)
Oricum nu ar ramane fara mana din moment ce avem druid cu innervate si shaman cu toteme, so don't piss us out. -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Post Posted: 04-08-2012, 21:05:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
leocta wrote:

Iti sugerez sa te intereseze pe viitor de guildmemberii tai care si in-game si irl sunt pardafi cu orice praf aviz amatorilor care au picat bacul.
Prefer un priest ca bezea care sa dea heal cand e nevoie si sa nu ramana fara mana(ma refer la acel 1 mil heal sau ce vorbeati voi)
Oricum nu ar ramane fara mana din moment ce avem druid cu innervate si shaman cu toteme, so don't piss us out. -

tu nu-mi sugera nimic ca n-ai ce sa-mi sugerezi , tu in awaken nici 24 de ore n-ai prins pentru ca cum ai venit lafel ai si plecat - . Cat despre educatie s,a,m,d , nu ma priveste si nici nu ma intereseaza viata personala a altuiva .
Acum ca tu judeci un anumit jucator ca a luat sau ca nu a luat bacu si joaca wow , imi dau seama ce fel de perosana esti si cat poti . Daca ai ceva cu el personal spunei-o in fata nu venii cu aluzii dastea de doi bani .
Am sa ma opresc aici , deoarece nu vreau sa va fac spam , dar m-am simtit nevoit sa raspund acuzatiilor de prost gust si fara sens .

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-08-2012, 21:24:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chiar au sens, mie si mila de parintii care i-au platit meditatii si banii de carti/caiete pana acum daca nu e in stare sa ia un bac dupa 4 incercari.
Inca ceva, am fost dat afara pentru ca am facut o cerere in haskape nu din alte motive.
Am dreptul sa-i judec pentru ca in guilda aia maxim 3-4 sunt oameni educati, cu un servici si o lectie de viata. Restul sunt prafi, de aceea am preferat sa parasesc guilda.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Delirium_

[Mentally Stable]

(since 06-12-2015 14:41)

Votes: 14

Post Posted: 04-08-2012, 21:26:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

leocta wrote:
Snoppy wrote:
leocta wrote:

tu nu-mi sugera nimic ca n-ai ce sa-mi sugerezi , tu in awaken nici 24 de ore n-ai prins pentru ca cum ai venit lafel ai si plecat - . Cat despre educatie s,a,m,d , nu ma priveste si nici nu ma intereseaza viata personala a altuiva .
Acum ca tu judeci un anumit jucator ca a luat sau ca nu a luat bacu si joaca wow , imi dau seama ce fel de perosana esti si cat poti . Daca ai ceva cu el personal spunei-o in fata nu venii cu aluzii dastea de doi bani .
Am sa ma opresc aici , deoarece nu vreau sa va fac spam , dar m-am simtit nevoit sa raspund acuzatiilor de prost gust si fara sens .

Nu stiu cu ce te simti tu ofensat , sunt beat n-am chef sa analizez in amanunt discutia dar atat am sa-ti spun :

If you had brains you wouldn't answer.

Cat despre parerea noastra despre tine : DAI CU PRAF DE MERS !

Ia fa-ne cu mana ca un gentilom si da-i drumu de aici.

.

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

Post Posted: 04-08-2012, 21:34:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tzatzelor calmati-va .A cometat omu la adresa mea l-am jignit ,mi-ai retras cuvintele sa evit alte flame-uri si discutii.
Daca vine din guilda awaken nu trebuie sa stim parerea celor din alte guilde in special awaken [da am facut aluzie la guilda ta si da suntem superiori voua cu mult (am precizat asta daca incerci sa faci vreo comparatie intre inl-awaken), sper ca nu am parut jignitor la adresa guildei awaken doar am spus asta ca pe un fapt concret si real].

Daca am facut vreo greseala gramaticala imi cer scuze am venit de la o bere ( 3,4 ).

Sper sa vorbiti civilizat si da toti membri forumului freakz sunt bineveniti aici sa posteze ,dar fara injuraturi si flame-uri aiurea.

Noapte buna Bucuresti!

0 0

Back to top
ShiftFTW

[Assasin]

(since 11-02-2022 21:05)

Votes: 205

Post Posted: 04-08-2012, 22:15:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HATERI GTFO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A FACUT SHOKER FIXURI LA COUNCIL!!!!!!

Dau reputatie

Free

0 0

Back to top
Cyad

[Nebun de alb]

(since 16-05-2023 19:26)

Votes: 808

Post Posted: 04-08-2012, 23:01:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShiftFTW wrote:
HATERI GTFO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A FACUT SHOKER FIXURI LA COUNCIL!!!!!!

Nu ne lasa pe dinafara, si cand e in vacanta este cu gandul la noi si la serverul lui....

My B&W content ( click )

I don’t read the newspaper because they all have… ugly prints.

0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(since 01-04-2025 15:24)

Votes: 133

Post Posted: 04-08-2012, 23:12:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
chiar au sens, mie si mila de parintii care i-au platit meditatii si banii de carti/caiete pana acum daca nu e in stare sa ia un bac dupa 4 incercari.
Inca ceva, am fost dat afara pentru ca am facut o cerere in haskape nu din alte motive.
Am dreptul sa-i judec pentru ca in guilda aia maxim 3-4 sunt oameni educati, cu un servici si o lectie de viata. Restul sunt prafi, de aceea am preferat sa parasesc guilda.

Cred ca tu vrei sa faci cumva sa te certi cu cineva si nu sti cum sa faci -

In primu rand, nu ai parasit guild, ci ai fost dat afara.
In al doilea rand nu ai voie sa judeci pe nimeni din alta guilda din care tu nu faci parte, indiferent de guild.(i think so)

Cat despre "O lectie de viata", nu stiu cati ani ai tu si cati ani au majoritatea din Awaken, de vorbesti tu.

In al 3-lea rand nu stiu ce te bagi tu in discutia asta, bezea-leocta, si pe langa asta, mai te legi si de toata guilda cand doar unul de acolo "te-a suparat". Ai ceva de argumentat/obiectat, o faci doar catre adresa lui, nu la toata guilda respectiva.

Cred ca m-am facut inteles.

O seara buna.

-

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

Post Posted: 04-08-2012, 23:41:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A reparat inca pusin la boss ,maine experimentam ca niste mad scientist's

0 0

Back to top
vackyz

[Mentally Stable]

(since 25-09-2020 12:02)

Votes: 17

Post Posted: 05-08-2012, 00:04:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma voi astia din awaken....tocmai la inl pe forum ati gasit sa va dati in pene.....aveti probleme cu cineva datile pm nu va faceti parerile cunoscute aiurea
0 0

Back to top
Heack

[DemiGod]

(since 13-02-2017 06:58)

Votes: 11

Post Posted: 05-08-2012, 00:11:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bah juhziz ,take a chill pill, tu nu iti ai locul in discutia asta, nu iti inteleg frustrarile. ai cumva la casuta awaken si nu-mi dau seama ? cum se zice ceva de guilda mai sus precizata apari si tu ca vaca din porumb.

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 05-08-2012, 07:09:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Heack wrote:
bah juhziz ,take a chill pill, tu nu iti ai locul in discutia asta, nu iti inteleg frustrarile. ai cumva la casuta awaken si nu-mi dau seama ? cum se zice ceva de guilda mai sus precizata apari si tu ca vaca din porumb.

+1 never

Posturi unite automat, 05-08-2012, 07:56:14

vackyz wrote:
ma voi astia din awaken....tocmai la inl pe forum ati gasit sa va dati in pene.....aveti probleme cu cineva datile pm nu va faceti parerile cunoscute aiurea

+1 romcav:>

Posturi unite automat, 05-08-2012, 07:56:48

Daca cineva din alta guilda mai posteaza aici,ARE REPORT !!!

Posturi unite automat, 05-08-2012, 08:09:25

ASCENDANT COUNCIL FIXED !! azi suntem pe try'uri incepand cu ora 14:00!! incercati sa fiti toti online! ora 21:00 facem bot 25 heroic

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 531, 532, 533  Next    

The time now is 24-07-2025, 01:30:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password