User
Pass
2FA

Bani pierduti !
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2419
BobMarley12
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 12-08-2012, 22:52:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nah nu incerc. Ma uit la incheierea Jocurilor Olimpice si ma plictisesc.
Si ma oftic ca am de asteptat inca 4 ani pentru urmatoarea editie. Sigh

Quote:
Si vorbesc cu ,,fratica'' pentru ca am trait in alt mediu,alt anturaj...anturaj in care tu nu vei fi niciodata si nu vei rãzbi,nu vei ajunge cineva acum imi spui si ca ma cunosti,ma da-ma dracu...nu imi stii si viata mea personala cap-coada? Sau practici mentalismul? Gen yoga,samadhi,power Kundalini si alte kkturi,eh?

Nu te cunosc fratica, relax Sigh. N-am nevoie de anturaje de cocalari, astea in care sunt acuma sunt perfecte.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Brapper

[Mentally Stable]

(since 04-03-2014 06:03)
Location: UMF Carol Davila - la subsol, pe dreapta, sala de disectii, in halat, ma gasesti acolo !

Votes: 9

Post Posted: 12-08-2012, 22:59:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anturaje de cocalari - voua nu vi s-a luat ma de cuvantul asta ,,cocalar'' ? Cum se face ca toti il folositi - toti sunt cocalari,toti sunt prosti...voi sunteti desteptii lu` peste -) ba ai dreaq ma...ma faceti sa rad,sincer! Tu imi zici ca sunt cocalar,ei bine eu pot sa zic despre tine ca esti un furuncul ce asteapta sa fie exterminat -

P.S.: Si vad ca ca nu te opresti din trolling...lasa,o sa-ti primesti si tu warn-ul - asa ar fi normal...

Last edited by Brapper on 12-08-2012, 23:00:58; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BobMarley12
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-08-2012, 23:00:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Brapper wrote:
Anturaje de cocalari - voua nu vi s-a luat ma de cuvantul asta ,,cocalar'' cum se face ca toti il folositi - toti sunt cocalari,toti sunt prosti...voi sunteti desteptii lu` peste -) ba ai dreaq ma...ma faceti sa rad,sincer! Tu imi zici ca sunt cocalar,ei bine eu pot sa zic despre tine ca esti un furuncul ce asteapta sa fie exterminat -

Mai poti spune despre mine si ca nu mi-am luat bacul... :-"

@warn: Nu, nu ar trebui. Tu esti cel care arunca cu insulte in stanga si in dreapta si continua sa puna paie pe foc. Eu sunt calm ca o pisica anesteziata.

Daca tot ai deschis topicul facem si noi o mini conversatie.. dupa ce se gata ceremonia de inchidere a JO o sa ma bag la un film si nu te mai enervez.

//
Quote:
Daca tot ai deschis topicul facem si noi o mini conversatie.. dupa ce se gata ceremonia de inchidere a JO o sa ma bag la un film si nu te mai enervez.

Last edited by BobMarley12 on 12-08-2012, 23:06:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Brapper

[Mentally Stable]

(since 04-03-2014 06:03)
Location: UMF Carol Davila - la subsol, pe dreapta, sala de disectii, in halat, ma gasesti acolo !

Votes: 9

Post Posted: 12-08-2012, 23:05:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BobMarley12 wrote:
Brapper wrote:
Anturaje de cocalari - voua nu vi s-a luat ma de cuvantul asta ,,cocalar'' cum se face ca toti il folositi - toti sunt cocalari,toti sunt prosti...voi sunteti desteptii lu` peste -) ba ai dreaq ma...ma faceti sa rad,sincer! Tu imi zici ca sunt cocalar,ei bine eu pot sa zic despre tine ca esti un furuncul ce asteapta sa fie exterminat -

Mai poti spune despre mine si ca nu mi-am luat bacul... :-"

@warn: Nu, nu ar trebui. Tu esti cel care arunca cu insulte in stanga si in dreapta si continua sa puna paie pe foc. Eu sunt calm ca o pisica anesteziata.

Si atunci de ce mai comentezi ma? BA! De ce mortii m***ii comentezi? Cine are ma nevoie de tine in topicul asta? Nu te vezi ma cat de penibil si inutil esti? Du-te la baie,trage-ti o laba si apoi poate o arzi mai chill ca nu stiu ce te freaca de topicul meu...

Ai ceva cu mine personal? Zi-mi fratica si gata...lasa-mi PM dar nu o mai arde a prost aici ca faci de kkt comunitatea asta,nu ti-e asa un pic de rusine? Cand intra oamenii astia si vad,n-ai asa un pic de obraz ca ne certam aici ca 2 copii? Ce or zice oamenii astia? Mai termina-te drq,esti chiar asa batut in cap? Vrei sa-ti desenez,sa-ti spun povesti,sa te mint frumos,sa recunosc ca e ca tine,ce kkt vrei pana la urma? Chiar nu va puteti abtine unii dintre voi? Eu stiu ca vreti sa va bagati in seama,sa faceti acolo numarul de topic-uri si post-uri cat mai mare,dar fratilor,lasati-o si voi mai moale,adica pe bune...bateti la ochi,iesiti prea mult in evidenta...cum am zis,topic-ul este in ATENTIA GAME MASTERILOR SI NU A UNORA CE VOR SA FACA TAM-TAM PE FORUM,iar pentru astia care zic ca de ce am postat la ,,Discutii Generale'' este pentru ca nu stiam unde drq sa postez,punct.

Staff message (Rizwan):

+1 limbaj

Last edited by Brapper on 12-08-2012, 23:11:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-08-2012, 23:09:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vezi ca esti singurul care se cearta? Nu cred ca ti-am adresat vreo insulta pana acum. Sa-ti fie rusine ca ma acuzi pe mine de nesimtire. Sigh

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 12-08-2012, 23:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-ati incarcat casuta vocala cu urale si cu surle si trambite ca ce drama se petrece aici, cand vad ca in mare parte cei care m-ati chemat ati cauzat drama.

Omu' de mai sus a incercat sa ne intrebe si el daca isi va primi refund aia 15k gold, cu aceasta ocazie tind sa-i spun "nu", fiindca intr-adevar 15k gold nu inseamna mult pe un server cu o rata imensa de gain, unde economia e la fel de regulata in anus ca si Sandra Romain. N-o sa gesticulez nicicum situatia, n-o sa-ti zic "*** it, ii faci in 30 de secunde" (cu toate ca ii faci repede), ci iti spun ca toti sunteti in aceeasi oala. Te-ai contrazis ici colo cand te-ai certat cu astia, comparand jocul cu viata reala (o comparatie destul de buna, dar redundanta, avand in vedere faptul ca in viata reala inca nu prea muncesti tu pe pielea ta, desi vei munci candva.

Ce mi-a atras atentia e felul in care ati incercati toti sa sariti pe el ca si hiena, incercand sa-l muscati de organele genitale si sa-i scoateti ochii ca si cand ar fi facut cine stie ce gafa. Nu, a intrebat pur si simplu, i-ati raspuns intr-un mod ostil "NO!", si de-aici a inceput totul. Ati inceput sa treceti de la un topic la altul aiurea.

Also, no wall of text, fiindca n-am la ce sa fac, v-ati dat cu totii cu firma in cap si sunt dezamagit. Si obosit in acelasi timp.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 12 August 2012 21:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 04-08-2025, 20:52:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password