User
Pass
2FA

World PvP!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other

Vrem World PvP inapoi?
Da
88%
 88%  [ 131 ]
Nu
11%
 11%  [ 17 ]
Total Votes : 148

Author Message5880
Aen

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-06-2015 00:15)

Votes: 12

Post Posted: 24-08-2012, 04:54:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Creez acest poll deoarece ultima vreme Pvp off influenteaza negativ si "pve-ul", ma refer la rare mobs/elite care au drop epice, ca de exemplu Mobus...la care se intalnesc A si H dar nu se pot lupta pentru el, ci folosesc fel de tricks sa il scoata din combat... eu cred ca nu numai Mobus intra in categoria asta dar si alti mobi.
Am observat ca multi din populatia serverului isi doresc ca optiunea pvp off sa existe doar in Orase/Capitale/Sanctuary... acu sa vedem cati is pro si contra.

[Eu unul imi doresc World Pvp, like old times ]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sheep

[Mentally Stable]

(since 10-10-2013 11:43)

Votes: 4

Post Posted: 24-08-2012, 07:43:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I took the liberty of translating what Aen posted so everyone can have an opinion and vote.

I created this poll because lately the "Pvp off" setting has a negative influence over "pve side", I mean the rare mobs / elites who drop epic items , like Mobus for example ... where A and H can meet at and can not fight over him but instead they use tricks to get him out of combat ... Mobus is not the only one , it was just an example.

I noticed that many people on the server want Pvp off to exist only in Cities / Capitals / Sanctuary ... now let us see how many pro's and con's we get.

[I one I want World PvP, like old times]

Cred ca intrebarea s-ar pune mai simplu "cine NU doreste pvp on ?" dar probabil cei care nu inteleg necesitatea unui server pvp , nici nu folosesc acest forum -.

0 0

Back to top
IoNuTzBeSt

[Mentally Stable]

(since 23-09-2014 20:07)

Votes: 5

Post Posted: 24-08-2012, 12:01:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt total de acord , dupa cum am spus si in topicul asta http://forum.wow-freakz.com/We-Want-World-PvP-back-t171468.html , am fost sa il atac pe mobus si chiar cand mai avea putin HP vin 2 hoardaci si mi-l fura , imi venea sa imi smulg paru din cap ca nu puteam face nimic , vroiam sa ii atac dar nu puteam .... -
0 0

Back to top
Aen

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-08-2012, 16:10:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sheep wrote:
I took the liberty of translating what Aen posted so everyone can have an opinion and vote.

Cred ca intrebarea s-ar pune mai simplu "cine NU doreste pvp on ?" dar probabil cei care nu inteleg necesitatea unui server pvp , nici nu folosesc acest forum -.

Thnx ca ai tradus ce am scris eu acolo xD, sincer nu m-am gandit si la cei de pe Exodus.

"Cred ca intrebarea s-ar pune mai simplu "cine NU doreste pvp on ?" pai, World pvp inseamna ca nu mai poti pune manual aceste optiuni de pvp on/off, ele se pun automat daca intri in oras/sanctuary, gen Gurubashi Arena.

0 0

Back to top
Lockdownz

[Account disabled]

(since 23-11-2012 15:23)

Votes: 5

Post Posted: 24-08-2012, 17:20:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-a mai discutat,iar GM nu au fost de acord. Motivele ?
- Cei care isi cresc caractere/sunt noi pe server se vor plange ca playerii de level 85 de la factiunea opusa nu-i lasa sa faca level;
- Sunt unii playeri carora nu le place sa faca PVP,iar Shocker si stafful sau nu pot obliga pe nimeni sa joace un playstyle daca acestia nu vor;
- Pe patchul asta,PVP e foarte imbalanced si,credeti-ma ca daca,prin absurd,s-ar accepta ideea,daca nu jucati Warr Fury/Mage/Blood DK o sa regretati ca v-ati dorit asta.

0 0

Back to top
Hiddan180291

[Mentally Stable]

(since 24-09-2012 18:10)

Post Posted: 24-08-2012, 17:32:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lockdownz wrote:
- Cei care isi cresc caractere/sunt noi pe server se vor plange ca playerii de level 85 de la factiunea opusa nu-i lasa sa faca level;
- Sunt unii playeri carora nu le place sa faca PVP,iar Shocker si stafful sau nu pot obliga pe nimeni sa joace un playstyle daca acestia nu vor;
- Pe patchul asta,PVP e foarte imbalanced si,credeti-ma ca daca,prin absurd,s-ar accepta ideea,daca nu jucati Warr Fury/Mage/Blood DK o sa regretati ca v-ati dorit asta.

Vor regreta cei care nu au o treaba cu pvp-ul.War Fury e praf pulbere,asta asa ca sa stie si lumea.Poti fi bun cu orice clasa si poti juca cu orice clasa.Si in legatura cu:"sunt playeri carora nu le place sa faca pvp cum esti tu,de ce te-ai/v-ati apucat de WoW?Asta e conceptul jocului in cazul in care nu stiai.Si chestia asta nu a fost intalnita pana la Freakz.Shockeru a vrut sa ajute "playerii" care au venit cu tot felul de plangeri pe forum cum ca:"vai m-a omorat un hordac,vai m-a omorat un aliac"..."nu pot face lvl" s.a.m.d.Prietene joc WoW de 5 ani si pana la Freakz am jucat pe 1x XP Rate.In cazul in care nu stii ce inseamna asta iti vine acru in .... cenzura de rigoare.Si nu eram omorat,eram campat practic de playerii de lvl 70/respectiv 80 pe Wotlk.Si nu m-am plans niciodata ca stii:"clasa aia e op si ma omoara,rogue-ul e op si ma rupe in 3".Repet:Aici e esenta jocului.Hoarda vs Alianta.Si nu mi se pare normal ca eu ca aliac cand ma duc in Orggrimar sa vad oameni cu albastru si sa nu pot da in ei.La fel baietilor de la Hoarda sunt sigur ca nu li se pare normal sa vina in Stormwind si sa se intample chestia asta.Oricum sper sa se faca ceva.Ramane oricum la latitudinea gm-ilor si a lui Shockeru in primul rand.O zi placuta

Posturi unite automat, 24-08-2012, 18:32:24

Lockdownz wrote:

Vor regreta cei care nu au o treaba cu pvp-ul.War Fury e praf pulbere,asta asa ca sa stie si lumea.Poti fi bun cu orice clasa si poti juca cu orice clasa.Si in legatura cu:"sunt playeri carora nu le place sa faca pvp cum esti tu,de ce te-ai/v-ati apucat de WoW?Asta e conceptul jocului in cazul in care nu stiai.Si chestia asta nu a fost intalnita pana la Freakz.Shockeru a vrut sa ajute "playerii" care au venit cu tot felul de plangeri pe forum cum ca:"vai m-a omorat un hordac,vai m-a omorat un aliac"..."nu pot face lvl" s.a.m.d.Prietene joc WoW de 5 ani si pana la Freakz am jucat pe 1x XP Rate.In cazul in care nu stii ce inseamna asta iti vine acru in .... cenzura de rigoare.Si nu eram omorat,eram campat practic de playerii de lvl 70/respectiv 80 pe Wotlk.Si nu m-am plans niciodata ca stii:"clasa aia e op si ma omoara,rogue-ul e op si ma rupe in 3".Repet:Aici e esenta jocului.Hoarda vs Alianta.Si nu mi se pare normal ca eu ca aliac cand ma duc in Orggrimar sa vad oameni cu albastru si sa nu pot da in ei.La fel baietilor de la Hoarda sunt sigur ca nu li se pare normala chestia asta.Oricum sper sa se faca ceva.Ramane oricum la latitudinea gm-ilor si a lui Shockeru in primul rand.O zi placuta

0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 24-08-2012, 18:51:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O idiotenie sa tineti pvp off va bateti joc de pvp
0 0

Back to top
Hiddan180291

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-08-2012, 19:00:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paul !? wrote:
O idiotenie sa tineti pvp off va bateti joc de pvp

Exact.Din start Real PvP iese din ecuatie.Oricum trebuie sa vorbim cu shockeru despre chestia asta.La urma urmei el decide.

0 0

Back to top
-STORMLORD-

[Creep]

(since 25-10-2013 01:12)

Votes: 8

Post Posted: 24-08-2012, 19:08:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lockdownz wrote:
daca nu jucati Warr Fury/Mage/Blood DK o sa regretati ca v-ati dorit asta.

Sunt paladin retri

0 0

Back to top
Hiddan180291

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2012, 00:23:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar astazi m-am dus in Thunder Bluff sa fac Wrath of the Alliance si am vazut playeri(Hordaci) cu albastru si nu puteam sa dau in ei.Really?FFS
0 0

Back to top
Aen

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2012, 00:57:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi bine ca acest poll sa fie mai la evidenta, pentru ca putina lume intra pe aici... dar cui sa-i ceri -
0 0

Back to top
Hiddan180291

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2012, 01:55:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aen wrote:
Ar fi bine ca acest poll sa fie mai la evidenta, pentru ca putina lume intra pe aici... dar cui sa-i ceri -

da ar trebui...oricum trebuie adunate cat mai multe voturi fiindca nu este de ajuns.

0 0

Back to top
Aen

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2012, 03:25:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hiddan180291 wrote:
Aen wrote:

da ar trebui...oricum trebuie adunate cat mai multe voturi fiindca nu este de ajuns.

Un Announcement ingame ar fi superb.. dar iarasi, cui sa-i ceri ca nu te asculta nici un Gm xD

0 0

Back to top
Hiddan180291

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2012, 03:34:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aen wrote:
Hiddan180291 wrote:
Aen wrote:

Un Announcement ingame ar fi superb.. dar iarasi, cui sa-i ceri ca nu te asculta nici un Gm xD

O sa incerc eu sa vorbesc cu un gm sau chiar cu Shockeru.Nu ca i-as cunoaste personal sau ceva de genul.Sper sa vad vreun gm in-game zilele astea si voi face un mic spam pe global.Sper sa nu-mi dea oricum mute de vreo 6000000000000000000000000000 de minute.-)).Glumesc.Oricum ma bucur ca sunt oameni care apreciaza ideea.Bine sa nu ne facem false sperante.Nu stiu cum vor reactiona la ideea asta si la implementarea ei...la urma urmei totul sta in mainile lor.Si sunt sigur ca vom avea parte de un mare "backlash" din partea noobilor care nu stiu care e diferenta dintre swing si cast:|."Vai o sa fim omorati de Hoarda,nu imi pot face questurile".Ba da ti le poti face.Ideea e sa stii la ce sa te astepti cand intri intr-o zona de Contessted Teritory.

0 0

Back to top
-STORMLORD-

[Creep]

(since 25-10-2013 01:12)

Votes: 8

Post Posted: 25-08-2012, 04:00:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sper sa se intoarca Gadgetzan-ul de pe wotlk.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 14-12-2024, 09:45:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x