User
Pass
2FA

[REJECTED] Warr Freakz
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message12685
Shadowpwn

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-01-2014 14:20)

Votes: 5

Post Posted: 04-10-2012, 07:22:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugurile exista sigur, nu va mai aparati aiurea clasa. Voi ati observat ca in timp ce apar mai multe dovezi voi deveniti mai disperati? @bloodiethink: Filmul cu swifty e din 4.2, avand toate buffurile posibile(berserker, tricks, etc.), fiind pe fury, nu pe arms, folosind mancare, potiune, elixir, pe playeri din bg, multi fara gear.
On: Bravo lui Mr.Faith pentru calculele facute, probabil ca de acolo provine damageul dat de warrior pe freakz.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tonnyy

[Mentally Stable]

(since 31-03-2013 18:45)

Votes: 4

Post Posted: 04-10-2012, 09:00:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) Aici toata lumea plange,mai bine honourless ai face niste teste fara gear/spec pentru ca asa nu reusesti nimik topicul momentan nu mi se pare valid si nu nu imi apar clasa dar cel mai bine ati face niste teste calumea nu cu full gear bursturi etc si asa ai vedea si ce talente influenteaza sau nu bugu de care spui:)20k heroic poate doar in full burst si pe 3k 3.3k rezil dau si eu asa cu all procs gen sa am bulan de tailor/landslide sa dau asa:)))
nvm astept sa vedem ce se alege de acest post

0 0

Back to top
Harlequin

[Black And White]

(since 26-03-2014 16:34)

Votes: 6

Post Posted: 04-10-2012, 09:49:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

THC.Maniakk wrote:
Dovezi zero ?

Hai ba serios , eu joc dk si marea problema o am vs warri .Din primu charge ajung la 50-60k , nu mi se pare normal .

Eu am nevoie de 20-30 secunde sa aduc un dps la 50-60 k cu healearu in spate cu full necrotic + burst.

Nu ne intereseaza parerile personale. E un bug report invalid bazat pe pareri personale ale unui player de pe sv.
Un bug report prin definitie ar trebui caracterizat printr-un ton obiectiv,corectitudine si ar trebui confirmat cu dovezi (calcule).
Si chiar si dupa ce se repara toate bugurile de pe sv nu o sa fie OK pt ca jucam pe Beta Patch -

Tonnyy wrote:
-) Aici toata lumea plange,mai bine honourless ai face niste teste fara gear/spec pentru ca asa nu reusesti nimik topicul momentan nu mi se pare valid si nu nu imi apar clasa dar cel mai bine ati face niste teste calumea nu cu full gear bursturi etc si asa ai vedea si ce talente influenteaza sau nu bugu de care spui:)20k heroic poate doar in full burst si pe 3k 3.3k rezil dau si eu asa cu all procs gen sa am bulan de tailor/landslide sa dau asa:)))
nvm astept sa vedem ce se alege de acest post

+1

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 04-10-2012, 11:21:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se ajunge nicaieri cu postul acesta....

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 04-10-2012, 11:39:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa sareati de cur in sus si cand s-a bagat cata , de iti dadea furry 70k RB. Toti urlati ca suntem ratati si asta e patch. Ofc pe masura ce se descopereau bugurile si se postau, nu isi mai facea nici 1 aparitia.
Well same shit e si acum. O sa se descopere problema si o sa va astept sa postati si dupa.

O sa caut deseara 2,3 oameni mai capabili + ceva GM daca gasesc , care se pricep la aia ca matematica si o sa vedem ce iese.

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
doru15

[Screwed Freak]

(since 01-02-2022 14:29)

Votes: 97

Post Posted: 04-10-2012, 11:50:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerd wrote:
O sa cauti deseara 2,3 oameni mai capabili + ceva GM daca gasesc , care se pricep la aia ca matematica si o sa vedem ce iese.

O sa te ajut eu cu testatul daca vrei, dar nu in seara asta, sau maine seara. Am extrem de multa activitate/treaba IRL in perioada asta, asa ca in weekend daca vrei undeva de sambata dupa amiaza incolo cred ca as fii liber. Daca nu vrei poti testa cu orice alt GM dispus sa te ajute si de care poti da ofc.
Pana atunci toti cei care vreti flame si offtopic -> aici <-.

L.E. Aa si am uitat sa precizez, cei care mai continua dupa postul meu cu aberatiile/prostiile/flameul/offtopicul sau orice altceva care nu are LEGATURA cu topicul o sa fie sanctionat.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 04-10-2012, 12:31:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In momentul de fata , toate clasele au damage foarte mare , te-ai gandit vreodata ca nu e problema de la warrior ?

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 04-10-2012, 12:54:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt 745 de bug reporturi (majoritatea cu dovezi clare) care asteapta sa fie puse la confirmed si vad un bug report care se bazeaza pe nimic , doar pe simplul fapt ca i se pare unui random ca warul da prea tare o sa fie ajutat de un gm la testat. Mi se pare penibil si poate asta e unul din motivele pentru care scade populatia serverului multi poate s-au saturat sa astepte sa li se repare odata clasa.
0 0

Back to top
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 04-10-2012, 14:11:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
In momentul de fata , toate clasele au damage foarte mare , te-ai gandit vreodata ca nu e problema de la warrior ?

Nici macar feral-ul nu se apropie de damage-ul pe care il da un warrior.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-10-2012, 15:57:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackSun wrote:
bigblackjoey wrote:

Nici macar feral-ul nu se apropie de damage-ul pe care il da un warrior.

Esti sigur despre aceasta afirmatie ? Feralul te pica numai din bleed daca stie cum.
Warlock demo ai vazut cum da ? Ce zici de Hunter , mai ales ca mai primesc si silence de la el , ceea ce nu are cum.
Paladinul retri ? Damage mare , ca sa nu aduc in discutie de heal.

Oricum , pe patch-ul asta era de asteptat ca warrior-ul o sa domine , cum a fost si pe LK , picai in 10 sec de un paladin retri. De ce credeti ca s-a dat nerf la Colossus Smash , pentru ca asta este factorul nr 1 pentru care warriorul are acest damage imens. Ganditi putin. 0 armor! Incercati sa dati voi burst pe un caracter fara armura , sa vedem ce ziceti atunci. Daca ar fi dupa majoritatea playerilor , ar trebui nerf total la warrior , fara un pic de dovezi.
Sa vedem cum o sa urlati pe 4.3 , cand o sa domine total rogue-ul , ce scuze penibile o sa mai aduceti.

L.E. Asta e un topic bazat pe , parerile personale ale unui player care a vazut un filmulet de pe blizz. Pot face acest lucru cu oricare alta clasa . Asa am si eu o problema cu damageul + heal la paladin protection/retri , avand in vedere ca holy numai exista in pvp pe Freakz. Ideea este ca trebuie dovezi , nu alte lucruri. Si chestia cu ajutorul unui GM , ar trebui facute teste la toate clasele.

0 0

Back to top
whisperica

[Oltean sh3F]

(since 09-11-2016 17:59)

Votes: 15

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-10-2012, 16:57:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trebuie sa fi retardat mintal sa crezi ca damage-ul warriorilor este normal pe freakz. Mr. faith a adus si dovada si voi continuati sa spuneti ca topicul nu e valid.

am un singur cuvant : patetici.

Crescut pe stadion, pe umerii lu tata
Strãzile erau pustii când juca Universitatea
Înebuneau salcâmii, tre sã-nþelegi
Cã nimic altceva nu mai conta în zi de meci
0 0

Back to top
Iulyart

[Gospodar Consumator]

(since 14-04-2025 01:19)

Votes: 25

Post Posted: 04-10-2012, 17:33:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:

Iti sustin si eu parerea, cam toate clasele au dmg mai mare decat trebuie, dar e destul de complicat sa gasesti la fiecare spell formula de pe 4.06 si sa vezi ce nu merge bine.

"The world has come to a point where nobody is an asshole. Because everyone is."

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-10-2012, 18:01:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iulyart wrote:
bigblackjoey wrote:

Iti sustin si eu parerea, cam toate clasele au dmg mai mare decat trebuie, dar e destul de complicat sa gasesti la fiecare spell formula de pe 4.06 si sa vezi ce nu merge bine.

Multumesc , asa este , este destul de complicat.
Oricum e mai simplu sa aduci un video de pe blizz , si sa il pui in comparatie cu niste ss-uri , si sa te plangi de damage-ul la warrior . Intra si 30 % de playeri care sunt mai mult practicanti de pve , te sustin si ei desi nu au nici o treaba , mai intra inca unul si adauga si el o teorie + o formula aberanta , care nu exista nimic sa o ateste ca este corecta , cu speranta ca poate "iese" de un NERF! Desigur Staff-ul le verifica , nu le aplica , si din nou , foarte mult rage pe forum.
Acest lucru e des practicat de toti baietii astia , care ii bate clasa , si dupa urla pe forum ca sunt zeci de bug-uri nerezolvate de GM`s.

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 04-10-2012, 19:06:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand freakzu ruleaza pe un patch beta...
In al doilea rand majoritatea claselor dau tare(unele dau tare aproape cu toate skills altele cate unul) De exemplu eu ca shaman singuru skill cu care dau tare cand am procs este Fulmination crapa planeta in doua cand am bulan de crit 60k+ pe 3,7k resill.
Pe freakz pvp pare a fi unu de private, dmg mare si alte chestii de aceea sunt clase care ajung sati dau .kill... si mie mi sa intamplat...aveam 70k HP si am picat in charge fara sasi dea cds aiurea de tot.(sau mi se mai intampla sa pic in rasiala de la tauren cam aiurea ca tre sa dau trinket la rasiala in loc de cum ar fi normal sa dau ca la carte cum da tot blizzu)
Toata lumea recunoaste ca, cata=noskill e cel mai fail in pvp pana in 4.3.
Si u ca feral ai skills care sunt op gen rake/rip/FB acu worrioru are mai multe skills in care te lesina si le executa mai usor fara CP sau altele ii sta rage 100/100 non stop spameaza si te ia draci.
+ ca nush cum e calculat resillu asta... la 4k resill iau acelasi dmg ca la 3,7k resill indiferent ca as avea 2 trinkete de pvp tot acelasi dmg il iau zici ca aia 300 resill nu ii ia in calcul ... ma rog cum am spus beta cata+private=fail in pvp acu nai ce sa reprosezi la Gm toata lumea se straduie cat poate.

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 04-10-2012, 19:28:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incetati cu flame-ul sau off-topicul sau va dau cate 3 warns de caciula.

Veniti cu critici constructive, nu e-drama.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by doru15, 07 October 2012 12:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 31-07-2025, 23:22:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password