User
Pass
2FA

O sugestie pentru un nou val de playeri
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message6721
OrangeJuice

[The Nephalem]

Status: Offline
(since 24-05-2018 18:12)

Votes: 28

Post Posted: 06-10-2012, 19:59:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca as avea cate un leu pentru fiecare topic de genul asta, acum as juca pe retail.

Pink Floyd - Comfortably Numb

Pink Floyd - Brain Damage
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
strachi

[Creep]

(since 25-11-2018 09:40)

Votes: 30

Post Posted: 06-10-2012, 20:07:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

V-am zis sa nu ziceti de ratele care le poti seta pt tine.

Radicale - Da faci mai greu daca e 1x.
Nu vezi ca faci level 85 si deja ai peste 340 ilvl in 2 ore maxim?

Reputatii faci mai greu!
Meserii mai greu!
Gold mai greu!
Nu mai farmez asa usor 1923123 epice pe zi !
Pe blizz faci mai greu gear ca aici.

@padurarul - Nu sunt nou. Joc de vreo 2 ani pe freakz, dar nu am fost asa activ pe forum sa fiu cunoscut sau in-game , mi-am vazut de ale mele.

Si daca tot ziceti ca sau facut "n" topic-uri pe tema asta,nu credeti ca sunt "n" playeri si +altii care vor un realm ca asta?

Si la restu: Nu e vorba sa ma joc eu pe 1x , e vorba ca toti sa creasca la fel . Nu tu faci reputatii pe 1x si altu face pe 20x. E vorba ca tot serverul sa fie la fel si sa depuna putin efort .

Cum am mai zis: Pe alte servere cu mai multe realm-uri , cele cu LOW RATE sunt cele mai populate.

0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-10-2012, 20:25:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cel mai bine ar merge doar wipe la gold la toate realms sa se treaca pe 1x gold rate.
sumele imense de la ah pentru un singur item arata ca la o taraba de metin2.

la reputatii nu prea se poate, majoritatea au deja facute o gramada de reputatii pe 30x, daca se trece 1x cei noi vor purta pica celorlalti care au toate reputatiile din joc facute.

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 06-10-2012, 20:56:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Nu inteleg ce blizzlike vrei tu a?- e blizzlike la loot din instante, crezi ca ma imbrac mai greu daca il face 1x la lvl up? nu fratioare o sa urc in 2 saptamani la 85 si in 2 zile sunt full itemes iar.
Iteme epice e 1x rate si honor cred ca e 1x deci de imbracat te imbraci ca pe blizz.
Opinie persoanala? fail propunere.

Pe retail odata ce ai facut de exemplu bwd 10 n poti sa iti iei adio de la bwd 10hc/bwd25n/bwd25hc deoarece au share cd, la fel este la toate instantele atat cele care au dificultate de hc cat si la cele care nu au cum ar fi bh, voa, os naxx, ulduar etc.

Cat despre low rates, si eu as dori asa ceva, deoarece mult timp nu am dorit sa vin aici, pe freakz tocmai din cauza rateleor exagerate, dar pana la urma am venit si am jucat destul timp inainte sa plec pe retail.

0 0

Back to top
Jason

[��A]

(since 02-01-2017 09:36)

Votes: 17

Post Posted: 06-10-2012, 21:11:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wow.freakz.ro -> Modifica date cont -> Set Rate

pentru astia dornici de world of warcraft hardcore

"Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor."

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 06-10-2012, 21:24:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skyreaker24 wrote:
cel mai bine ar merge doar wipe la gold la toate realms sa se treaca pe 1x gold rate.
sumele imense de la ah pentru un singur item arata ca la o taraba de metin2.

la reputatii nu prea se poate, majoritatea au deja facute o gramada de reputatii pe 30x, daca se trece 1x cei noi vor purta pica celorlalti care au toate reputatiile din joc facute.

De acord cu tine. Gold-ul a ajuns ceva fara sens pe server la ora actuala , iteme de rahat la preturi imense.
+1 pentru wipe si 1x la gold -

0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 06-10-2012, 21:37:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda ... maine jumatate de server o sa intrebe disperati pe global daca o sa fie wipe.- Mai bine asteptati raspunsul unui gm pentru ca, in curand, presimt ca o sa ajungeti sa discutati daca numele server-ului este potrivit.
0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 06-10-2012, 22:04:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sa fiu in locu gmilor la toti astia care faceti topicuri pe tema asta v-as pune rate fortat 1x si sa nu mai aveti posibilitatea de a le pune 20x din nou sa va saturati de facut questuri si reputatii.

Last edited by Scott on 06-10-2012, 22:07:49; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

(since 23-07-2023 17:07)

Votes: 23

Post Posted: 06-10-2012, 22:05:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Freakz are bune ratele asa cum sunt. Sunt rate potrivite ca sa nu se plictiseasca playerii. Mai degraba problemele sunt la versiune. Ar fi fost bine sa lase deschis un realm de wotlk, chiar si unul de bc, pt ca playeri daca nu vor sa mai joace o perioada pe o versiune sa aibe de unde alege. Dar problemele nu se termina ca intervine si maximul de playeri care pot intra online si scripturile care functioneaza pe server + cat mai mult fun, eventuri, etc. De asemenea sa nu uitam problema majora: romani, care ne batjocorim unu pe altu, ne enervam si ne dusmanim, iar daca nu ne convine ceva plecam. Multora le convine sa mearga pe servere cu straini. Playerii care au plecat de pe genesis nu au plecat neaparat de pe freakz, doar si-au schimbat realmu pe Exodus.
Cataclysmul nu cred ca este o versiunea asa de jucata ca Bc sau worlk.

VEKU
Joker of Jokes. Ace of Games. Warrior of Chaos.

Last edited by Nrultimate on 06-10-2012, 22:07:23; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ProesGAMER.

[Mentally Stable]

(since 07-10-2012 10:46)

Votes: 4

Post Posted: 06-10-2012, 22:06:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

strachi wrote:
V-am zis sa nu ziceti de ratele care le poti seta pt tine.

Radicale - Da faci mai greu daca e 1x.
Nu vezi ca faci level 85 si deja ai peste 340 ilvl in 2 ore maxim?

Reputatii faci mai greu!
Meserii mai greu!
Gold mai greu!
Nu mai farmez asa usor 1923123 epice pe zi !
Pe blizz faci mai greu gear ca aici.

@padurarul - Nu sunt nou. Joc de vreo 2 ani pe freakz, dar nu am fost asa activ pe forum sa fiu cunoscut sau in-game , mi-am vazut de ale mele.

Si daca tot ziceti ca sau facut "n" topic-uri pe tema asta,nu credeti ca sunt "n" playeri si +altii care vor un realm ca asta?

Si la restu: Nu e vorba sa ma joc eu pe 1x , e vorba ca toti sa creasca la fel . Nu tu faci reputatii pe 1x si altu face pe 20x. E vorba ca tot serverul sa fie la fel si sa depuna putin efort .

Cum am mai zis: Pe alte servere cu mai multe realm-uri , cele cu LOW RATE sunt cele mai populate.

best reply.

Pe server'u asta nu se joaca World of Warcraft - se joaca World of FUN . -))))0000.

np in 2 luni ajung la 800 online pe GENESIS .

Aveati 50 de + in fata daca lasati un realm de LK deschis.

Deja cred ca s'au facut peste 100 de topic'uri cu o schimbare ceva..si nu bagati deloc de seama . Crezi ca aia care posteaza si le dati cu reject ce fac ?

PLEACA.

Buna aia cu Metin , srsly se potriveste tare.Freakz'u e more more more fun . nu are nici 3% din blizzlike.

Anyway sa nu credeti , pe server daca mai intra ceva playeri noi , vin niste legume care habart n'au sa joace si cred ca asa e jocu . In nici un caz un player care are niste pretenti de la un server nu vine aici , sa nu mai zic de GUILDE.

Tin minte ca pe LK se transferau Guilde intregi , acuma s@|_.

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 06-10-2012, 22:57:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 Wipe gold (sau lasat 5k gold la orice char >= lvl80) si setat la 1x/2x. Doua lucruri care ma deranjau erau "Dau x epic pe gold cap + 5 epice !!" Are you *** kidding me ??? Si in al 2-lea rand ca nu se fac heroice, fac doar unele guilde care au nevoie de orbs neaparat, in rest toti "orb rezervat". Nu am reusit nici pana in ziua de azi sa gasesc pe cineva sa imi faca beltul. Acum pana la next patch sau pana la implementarea unui boss nou nu prea mai are rost sau fun wow-ul.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-10-2012, 23:21:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vai frate:)) cica wipe gold, acum 7 8 luni facusem 31 milioane gold doar din cumparat ieftin-vandut scump, am jucat la AH cate 10 minute pe zi si scoteam 500k-1milion, iteme gen stafful din bot erau 100k ( acum 20-30k), iteme gen inelul cu streght din world drop era 200k( acum 80k), vindeam deckuri de la inscription cu 150k-200k tsunami volcano hurricane( acum le iei si cu 50k bucata), oh vai a ajuns goldul la un nivel..... ce nivel fratioare? ai jucat pe cata de la inceput? headul ala cu spirit cloth era 200k acum il iei cu 30k, va plangeti ca momaiile si goldul/ item a scazut.
Ca vai domne sunt unii care dau iteme pe goldcap si inca 3 iteme epice, cred si eu daca itemul ala e un chest de BS sau mai stiu eu ce din meserii unde ai nevoie de ceva farm sa il faci, e normal ca omul sa ceara atat.
Pana la urma nu inteleg de ce va plangeti? ca uni se imbraca prea repede sau ca e greu sa iei un item pe gold? ca se cam bat cap in cap.
Normal ca toti zic +1 wipe gold cand au si ei 200k pe toate chars la un loc.
Ca aia de 1500 rate si cer reset la toate teams.
Cat despre inca un realm, a zis cineva mai sus " asa s.a zis si de evolution" 1k prima zis apoi jale.
Acum o sa imi sara pupincuristii in cap dar asa e, majoritatea care pleaca de pe freakz pleaca din cauza stafului.(chestie valabila pe orice server de wow, cand playerii pleaca de pe server stafful e de vina).
Strachi nu cred ca a plecat cineva de pe freakz spunand " frate nu mai joc aici ca sunt ratele 20x si vinde ala itemul cu 100k gold", eu cred ca toti care au plecat au plecat cu zicale gen " am facut un bug report de 8 luni si nici acum nu s.a reparat", "am facut un ticket de 2 saptamani si nici acum nu mi.au raspuns si la colegul de guilda i.au raspuns in 20secunde", "am fost pe blizz cu 340 ilvl si am facut heroice care aici te wipeaza la 360 ilvl" "am intrat aseara sa facem raid si pica serverul din 5 in 5 minute" si lista poate continua.
Era si faza cu que inainte, dar a fost rezolvata de noul realm evo, care btw de asta a fost bagat- pt ca erau prea multi pe genesis(cum acum sunt prea putini nu vad rostul unui nou realm).

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 07-10-2012, 08:23:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ProesGAMER. wrote:

Aveati 50 de + in fata daca lasati un realm de LK deschis.

Deja cred ca s'au facut peste 100 de topic'uri cu o schimbare ceva..si nu bagati deloc de seama . Crezi ca aia care posteaza si le dati cu reject ce fac ?

PLEACA.

Anyway sa nu credeti , pe server daca mai intra ceva playeri noi , vin niste legume care habart n'au sa joace si cred ca asa e jocu . In nici un caz un player care are niste pretenti de la un server nu vine aici , sa nu mai zic de GUILDE.

Tin minte ca pe LK se transferau Guilde intregi , acuma s@|_.

Daca s-ar deschide un server de Wotlk cu full script,dar sa fie full script nu legume ar reveni multi,din cate m-am documentat eu si am inteles wotlk a fost cel mai lung expansion si cel mai interesant de pana acum +clase extrem de echilibrate;eu as zice ca s-ar marii populatia serverului considerabil.

strachi wrote:

5. Totodata veti darama si recordul de playeri cu venirea a multor doritori de blizz.like.
6. In momentul actual nu sunt servere private CATACLYSM low rate pentru ca nu au script la fel de bun ( in afara de moltenshit care are delay mare - dar acolo pe realm-urile low rate sunt cele mai mari cozi).

Sincer pentru a avea un server populat ar trebuii scriptat tot si stim ca este greu de scriptat,dar totodata vine si vorba de timp si bani chelutiti in al scripta si tocmai din aceasta cauza nu exista pe server 4 piese sau o instanta full.Serverul va vedea urmatorul boss:nefarian,cho'gal abia prin ianuarie in cel mai fericit caz sau in cel mai rau caz martie;din aceasta cauza playerilor vechi li se acresc sa tot farmezea aceasi bosi si pleaca pe alte servere sau chiar pe blizzard.

Cat despre schimbarea patch-ului ca sa pui 4.3.3 trebuie sa ai 4.2 care 4.2 este cel mai greu patch cata si iti mananca extrem de mult timp sa il scriptezi,dar daca s-ar upgrada si aici la 4.3 va veni un val imens de playeri noi.Chestia asta desigur nu depinde de noi.

0 0

Back to top
strachi

[Creep]

(since 25-11-2018 09:40)

Votes: 30

Post Posted: 07-10-2012, 08:32:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Radicale - nu te mai da mare cu goldul tau ca nu asta e ideea topic-ului " Cum farmaeza Radical gold".

Faza era ca e o prostie ce preturi sunt aici, mai rau ca pe funservere ...214k + iteme ?? srsly?? /facepalm daca tie ti se pare normal asa face. Si nu toti sunt no-lifer ca tine sa aiba 10 chare full 85 cu cate 2 meserii full pe fiecare si orice chestie . Altii joaca de placere si cand vezi preturi ca astea iti iei bagajele si pleci.

Daca lumea zice ca au fost "n" topic-uri pe tema asta, inseamna ca si "n" playeri ar fi jucat pe realm-ul respectiv.

Daca populatia vrea ceva ar trebuii sa se implice si staff-ul sa rezolve ceva sa mai multumeasca si populatie. Pe server vad ca e lipsa de comunicatie staff-player, ceea ce e naspa.

@RAdical - ziceai de ce pleaca playerii. Da si din ce ai zis tu , dar si multi pleaca datorita ratelor mari unde vin numai copii de 15 ani si injura pe global si habar nu au wow. Daca ar fi 1-3 x as fi curios cine ar mai veni din "mediocrii" care sunt acum pe server.

0 0

Back to top
ProesGAMER.

[Mentally Stable]

(since 07-10-2012 10:46)

Votes: 4

Post Posted: 07-10-2012, 09:45:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker - Fixed - Sa vina playeri noi sa am 20k playeri pe server. Am facut un FIX.

IMG: http://uploadimage.ro/images/28969376843014415922.jpg

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 08 October 2012 21:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 01-08-2025, 14:12:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password