User
Pass
2FA

O sugestie pentru evo daca se poate...
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10737
WooBoost
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 23-02-2013 10:32)

Votes: 12

Post Posted: 10-10-2012, 20:13:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De acord cu Mcstab !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-10-2012, 14:48:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
Idea ar fi astfel pup pe frati mei Hateri in primu rand acest mesaj o sa va doara,e normal ca toata lumea sa se duca pe Genesis pt ca,Ghici ce prefera sa fie niste sclavi in niste guilde cunduse de niste maimutoi libidinosi care debea asteapta sa termina un raid sa vb cu respectiva Duduie din guild in speranta de a scapa si el de virginitate,in loc sa stea pe evo si sa ajute la o guild pt a face progrese.Gm sunt in mare parte de vina cu toata chestia inafara de uni care am tot respectu nui precize ca astfel ma face sa i precizez si pe cei care prefera in loc sa faca un event un ceva sa vada lumea ca evo nu e o epava stau pe The Big And The Only One ts freakz ro si vorbesc cu Fete in aceias sperata sa scape de virginitate(Frate e o ***** viirtuala).Daca imi fac un char pe genesis si imi modific vocea in femeie posibil sa fiu in cea mai buna guilda de acolo si cu un rank pe masura.Nam nimic cu fetele in mod special da daca totusi sa ajus sa faci prostitutie viirtuala e ceva ! Idea ar fi alta daca nu puteti sa judecati corect fata de alti player mai bine parasiti rank,serveru lasal pe altu mai competent(Asta nu decid eu decat e o parere personala). Spre sfarsit am sa fiu putin de tot un pupincuris profesionist prin a spune Multumesc Shokere pt ca ti acest server si ma lasi sa ma joc pe Moka aici cea ce multi nu vad chestia asta si o iau in batjocura.Sunt din primu minut de cand s-a deschis Realmul evo si totusi nici odata nu a fost asa rau aduce mult realmul cu raposatul Ultimate norocul este ca mai sunt inca 2 realmuri care merg ca unse!
Ps:Imi cer scuze pentru limbajul folosit cat si pt ortografia mea nu am stat 1 ora cu Dex in mana sa scriu aceste fraze corect ca sa pretind ca as fi un Mare Elev la OXFORD mi-a luat 5 min.

maimutoii aia libidinosi care ma conduc au reusit sa refaca o guilda de pe wotlk, care, surprinzator, a facut ce n-ati facut voi nici macar pe 10hc(sa dati councilu si valiona jos) si cu asta am zis tot. Sper sa nu-ti aduc aminte, defapt nu-ti aduc tie aminte ci lui xer de vremurile in care vroiam sa refacem guilda si am vazut ca e imposibil sa pleci asa de jos, sa-i invete sa apese pana si 2 butoane in plus sa dea mai mult dps. Evolution e plin de incompetenti si de copii care debea debea le-a mai iesit si lor un cos pe fata, joaca cs si isi fac Gajishi din Thailanda, dupa ma iau pe mine pe ts cu suferinte rraite, de parca peste noapte s-ar transforma zeul sexului.
Prefer sa stau cu libidinosii mei si cu fetele cu bile si voce schimbata in guilda decat sami mai bat capul cu multi.
P.s: Multi isi merita soarta.
Daca vreti sa mai vorbim si sa va amintesc de exemplele voastre de persoane manierate si cumsecade care au iesit intr-un final pana si cu offcharurile din guild, ok:D .

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
benla

[Mentally Stable]

(since 21-06-2022 19:06)

Votes: 3

Post Posted: 11-10-2012, 15:42:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, se pare ca lumea nu se mai inghesuie sa intre pe EVOLUTION si majoritatea jucatorilor buni s-au transferat pe GENESIS sau EXODUS. Sustin ideea lui Mcstab de a se aduce jucatori de pe celelalte realmuri sau cum a zis si Xer sa uniti EVO cu unul din celelalte realmuri.

0 0

Back to top
KronosAMD
[Banned user]

Banned

(since 18-11-2012 09:45)

Votes: 2

Post Posted: 11-10-2012, 17:46:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Susþin cu mândrie ideea lui McStab. Se pare cã de la sfãrºitul verii realmul Evolution este în scãdere dramaticã precum criza mondialã.

Singurul motiv pentru care mai intru pe evolution este sã vorbesc cu colegii de guildã, dar nici aia nu pot face fiindcã nu sunt online.

Rog insistent pe SHOCKER ºi ZOHLOMG(ZOHL) sã facã ceva în privinþa asta ºi sã nu vinã zohl precum cãlãreþul fãrã cap ºi sã înceapã sã împartã warns ºi bans cã i-am activat cãsuþa vocalã ºi sã zicã, cã topicul acesta este "PIECE OF S#IT" ºi nu meritãm nimic, nici mãcar vote points sau o unire de realms.

Atât am avut de zis.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 11-10-2012, 18:06:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Soon
0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 11-10-2012, 18:09:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie facut ceva , ambele ramuri sufera , si Pve si Pvp. Ideea este CE TREBUIE FACUT ?
Idei gen , sa unim 2 realm-uri , nu prea mi se pare o idee ok . Una dintre ideile bune a fost Realm Transfers , dar si-au batut joc toti de aceasta idee in sensul ca si-au lasat main chars pe Genesis , si au transferat off chars pe Evolution , si de aceea nu este populat...
Ideea a fost bine gandita de STAFF , dar prost aplicata de playeri.
Ar trebui inca o serie de realm transfers , dar cu , conditia ca acele caractere sa aiba /played un anumit timp , si alte lucruri care ar putea stimula playerii sa se transfere pe evolution.
Problema este ca populatia realmului scade vizibil , si o sa mai scada daca nu se face ceva in privinta asta..

0 0

Back to top
KronosAMD
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-10-2012, 18:09:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce spuneam de rãspunsuri. Mai bine veneai cu o explicaþie decât cu rãspuns de genul @ ZOHL. Nu am chef de comentarii de genul cã sunt "virgin" sau alte prostii aduse mereu playerilor ºi userilor de pe forum pentru o frazã care-þi dã peste faþã. Asta am zis-o, în caz cã te bate gândul sã faci aºa ceva. Nu te provoc, doar te-am pus sã te gândeºti.
0 0

Back to top
Xerxerses

[Mentally Unstable]

(since 04-12-2021 11:42)

Votes: 20

Post Posted: 11-10-2012, 18:20:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Soon

Soon ce? soon se duce realmu? soon ne mutati? soon ce ca nu pot sa imi dau seama?

0 0

Back to top
KronosAMD
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-10-2012, 18:42:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xerxerses wrote:
Zohlomg wrote:
Soon

Soon ce? soon se duce realmu? soon ne mutati? soon ce ca nu pot sa imi dau seama?

Eu i-am zis mai sus ce ºi cum.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Post Posted: 11-10-2012, 18:43:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine vrea sa inteleaga ceva din postul meu, intelege. Cine vrea sa se creada mai destept, ramane cu parerea.
0 0

Back to top
KronosAMD
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-10-2012, 19:01:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Cine vrea sa inteleaga ceva din postul meu, intelege. Cine vrea sa se creada mai destept, ramane cu parerea.

Fiecare înþelege ce vrea din "SOON"-ul tãu. Problema stã în felul urmãtor. Noi ne dãm de ceasul morþii cã nu mai sunt playeri ºi nu mai avem ce sã facem, iar tu, ne spui soon în loc sã vi cu frumosul sã zici: Uite bãieþi, facem cutare, cutare ºi cutare ºi rezolvãm totul, dar de, fiecare are personalitatea lui. Pe tema cu evolution se discutã de câteva luni de când s-a bagat cataclysm ºi tot soon rãmâne.

Eu am venit pe privat sã îmi petrec timpul liber alãturi de prieteni ºi ofc de a face progress la wow, fiindcã pe mine nu mã þine buzunarul sã joc pe blizzard, fiindcã niciodatã nu mi-a convenit sã plãtesc câte 50 de RON pe lunã.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Post Posted: 11-10-2012, 19:06:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Soon - O sa facem o schimbare radicala in curand.
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-10-2012, 19:09:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

am o propunere, daca o accepti ok, daca nu tot ok.
Uniti databaseurile(iartama doamne ca cer ceva greu) dintre evo si exodus, iar Realmul exodus il transformati intr-un realm pvp dupa Cererea publicului de acum ceva zile. Suna biness?

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Post Posted: 11-10-2012, 19:11:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, nu prea ai treaba, si nu mai folosi cuvinte care nu stii ce inseamna.
0 0

Back to top
Xerxerses

[Mentally Unstable]

(since 04-12-2021 11:42)

Votes: 20

Post Posted: 11-10-2012, 19:13:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

Spune macar despre ce e vorba sau daca nu ati hotarat spuneti cand hotarati ce vrei sa faceti. Asta pentru a mai impiedica lumea sa plece.

Snoppy wrote:
Zohlomg wrote:

am o propunere, daca o accepti ok, daca nu tot ok.
Uniti databaseurile(iartama doamne ca cer ceva greu) dintre evo si exodus, iar Realmul exodus il transformati intr-un realm pvp dupa Cererea publicului de acum ceva zile. Suna biness?

Nu mi se pare o idee buna. A spus cineva ca daca se face realm pvp toata lumea se va muta acolo pentru a face pvp si daca vor pot sa faca si pve ( se muta cu guilda si e acelasi ***** ) . Ceea ce e perfect adevarat

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Raster, 23 October 2012 18:12

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 02-02-2025, 04:48:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x