User
Pass
2FA

Chimera Shot Dmg Anormal
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4979
Razzer

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-12-2015 19:09)

Votes: 16

Post Posted: 10-10-2012, 15:27:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu asta incerc sa explic la toti inaptii care posteaza sa se afle in treaba...dar eu nu am acuzat pe nimeni fara motiv. Si u si feralul ala dati un dmg fara burst incat nu am rezistat 5 sec cu regen...cand mai aveam 10k HP vad si feralul cum activeaza berserk si u trinket si rapid fire cand eu eram aproape mort. E diferenta enorma de la 19k crit cat imi da hunterul meu pana la 34k crit cat dai tu. Sa nu mai zic de 13k mangle ca am si aici print si eu abia dauu 8k crit pe un player ca mn....iarasi diferenta nejustificata.
Au mai fost si alti hunteri care dadeau 22534652422332 dmg sau de recentul dk bug...la fel am print cu un numar care nu mai avea loc pe ecran...
Rog macar sa se ia in considerare postul...sa nu primesc raspuns ca si la cel cu Focus Regen ...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
scarr

[Mentally Stable]

(since 26-05-2019 09:35)

Votes: 13

Post Posted: 10-10-2012, 21:20:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

io tot nu inteleg undei problema -)) baga dovezi daca ai daca nu taci ffs iti cheltuiesti nervii aiurea si timpu ... ca ala mio dat 34k crit in arena wtf ftw ..... + ca era cu un rogue https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=51701&&name=honor-among-thieves + burst + cine stie cum ii soketat si asa mai departe paote ti-o dat si disarm - 2 arme so buguit si rezilu and there u have it un crit .... dar voi cum dati 40k + 20k 2 shots instant pe 3.5k rezil cum ii ?

0 0

Back to top
amiross

[Mentally Stable]

(since 09-11-2012 16:38)

Votes: 2

Post Posted: 10-10-2012, 22:26:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

server plin de codati si copii nu mai imi place asa ca inainte nici arene nu mai fac..farmez mountsi am avut 2577 rating...codati frustrati vulgari
0 0

Back to top
respect_dani

[~d(-_-)b~]

(since 17-09-2019 21:22)

Votes: 47

Post Posted: 10-10-2012, 22:36:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

amiross wrote:
server plin de codati si copii nu mai imi place asa ca inainte nici arene nu mai fac..farmez mountsi am avut 2577 rating...codati frustrati vulgari

Varsati amaru pe ei amiross:)...pe un server relativ buguit nu are rost sa te stresezi cu pvp:P

OPUS DEI vs DragonSoul 25H SpeedRaid

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
krayz_reloaded

[Mentally Stable]

(since 23-06-2016 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 10-10-2012, 22:44:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

amiross wrote:

True Story... oricum mi'am mancat toti nervii sa fac mai mult de 2300 rate pe cata si am observat ca defapt nu am cum din mai multe motive unul din acestea fiind ( bug/exploit/wpe mrg ce o fi) cand mai multi warri (cu clasa asta am patit'o) playeri randomi si undergeared (cu priest disci ca partener) veneau cu first charge (asta nu stiu cum e posibil PE ARMS ) si la finalul chargeului (stun 2 sec ) eram mort de la 121k hp..... oricum nu stiu daca e de la patch sau ca e resillu stricat sau sunt eu chiar atat de slab incat chiar ma bate oricine ( cu toate ca nu cred ). am primit de la warri si cate 4 bucati date in ACEEASI SECUNDA (erau arms) la modu nesimtit 45k, 25k, 35k, 15k ( nu stiu daca e posibil sa ii faca proc din proc la mastery dar mrg (alta explicatie nu am gasit decat asta)... => pana cand o baga nea shokeru cheat protection pe server si sa nu laggeze, pvp e cam naspa. oricum am observat ca pe la 3v3 nu prea exista playeri asa zisi PRO care dau 4 buc in aceeasi sec cand au global cd

0 0

Back to top
Santoss

[Mentally Stable]

(since 20-01-2016 13:46)

Post Posted: 10-10-2012, 23:07:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

amiross wrote:

Crezi ca ii pasa cuiva ca te-ai lasat tu de PVP? Crezi ca ii pasa cuiva ca ai avut 2577 rating? Nu. Nu-i pasa nimanui de tine. Raised eyebrow
Nu stiu daca o sa se schimbe ceva cu pozele din primul post, trebuie gasita formula exacta si calculat exact, altfel nu se uita nimeni.

0 0

Back to top
Razzer

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-10-2012, 23:29:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ON: lasati si un gm sa-si dea cu parerea ca el stie mai bine daca si unde e problema.
OFF:
nu am facut postul ca sa va plangeti voi...
La war fury e alta treaba. Colosus smash si death wish, de asta iei tu dmg mare.
In legatura cu mastery la arms, DA, procuie extrem de des de la un timp. Pe fury nu dau decat 2 spells pe gcd.
E ceva in legatura cu clasele pe freakz...si eu am dat de asemenea 10k censure dot pe paladin.

0 0

Back to top
krayz_reloaded

[Mentally Stable]

(since 23-06-2016 21:28)

Post Posted: 10-10-2012, 23:38:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Razzer wrote:
ON: lasati si un gm sa-si dea cu parerea ca el stie mai bine daca si unde e problema.
OFF:
La war fury e alta treaba. Colosus smash si death wish, de asta iei tu dmg mare.
In legatura cu mastery la arms, DA, procuie extrem de des de la un timp. Pe fury nu dau decat 2 spells pe gcd.
E ceva in legatura cu clasele pe freakz...si eu am dat de asemenea 10k censure dot pe paladin.
nu vb de warri fury eu am zis de ARMS cu ei am eu o problema. mie mi se pare dracu ca arms a inceput sa aibe burst mai mare decat ***** de fury si iti zic nu cred ca in mod normal mastery trebuie sa procuiasca din alt proc de mastery asta e exact ca mastery la elwmental

0 0

Back to top
0gravity

[Mentally Stable]

(since 20-02-2015 04:08)

Post Posted: 14-10-2012, 10:16:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Razzer wrote:
Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=53209 (wowhead link)
Descrierea bugului / Bug description: Dmg prea mare la chimera shot fara burst de la un hunter cu gear bloodthirsty si arc 333 ilvl. Rog verificarea acestui spell sau exploit la iteme. Nu a dat burst si nici eu nu am dat recklessnes ...doar regen am apucat si in urmatoarele 3 sec dead. Acelas dmg il da si un feral cu iteme asemanatoare din acelas team.
Dovada / Proof: Din pacate nu pot sa imi dau seama cum sa dea atat cu un arc de rahat si gear BT si reputatie http://www.wowhead.com/item=66973

Playerul in cauza este : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Gladjkrival

My gear and rezil...

Posturi unite automat, 07-10-2012, 16:16:11

Alt hunter gear mult mai bun si arc 359.

No recklessnes noncrit: 12k => crit: 19k
Cu recklessnes noncrit: 13.5 => crit 22k

De aici pana la 33k e diferenta nejustificata si de gear si de procs.

1. Se poate sa fie un bug/exploit , dar trebuie sa aduci dovezi , calcule
2. Nu stiu care este faza dar ai cooldown la recklesness (nu spun ca asa ai facut , dar puteai activa reck , sa dea huntu chimera si dupa cancelaura - ) , data viitoare fa un SS cu un combat log mai mare sa se vada ce bufuri/debufuri/hit-uri primesti inainte de chimera .

0 0

Back to top
allecs10

[( . Y . ) ---> <3]

(since 27-11-2016 18:12)

Post Posted: 14-10-2012, 10:28:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="0gravity"]
Razzer wrote:
2. Nu stiu care este faza dar ai cooldown la recklesness (nu spun ca asa ai facut , dar puteai activa reck , sa dea huntu chimera si dupa cancelaura - ) , data viitoare fa un SS cu un combat log mai mare sa se vada ce bufuri/debufuri/hit-uri primesti inainte de chimera .

CD`ul la recklessness este trecut mai bine de jumãtate => aproximativ 3 minute ºi în combat log nu ºtiu dacã mai poþi gãsi ceva de acum 3 minute. Ori mã bate pe mine combat logul dar dacã vreau sa vãd cât am primit într-o arenã ce s-a încheiat recent abia gãsesc pentru cã sunt atâtea mesaje acolo...gen cutare spell faded, X player gained effect etc., darãmite sa aºtept 3 minute...Dar pe de altã parte sunt de acord cu tine intr-o privinþã, fãrã calcule e cam greu sã se facã ceva, deºi sunt ºi eu sãtul de damage-ul huntardului.

0 0

Back to top
Razzer

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-10-2012, 10:45:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0gravity wrote:

1. Se poate sa fie un bug/exploit , dar trebuie sa aduci dovezi , calcule

Va inteleg dar am testat cu alt hunter cu gear mai bun ca al aluia si cel mai mare hit dat pe RECK a fost de 24k crit (fata de 19k crit fara reck) ...deci nu se justifica diferenta pana la 33k.
Nush ce dovezi sa aduc ca nu sunt in masura.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 14-10-2012, 11:18:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

krayz_reloaded wrote:
Razzer wrote:
OFF:
nu vb de warri fury eu am zis de ARMS cu ei am eu o problema. mie mi se pare dracu ca arms a inceput sa aibe burst mai mare decat ***** de fury si iti zic nu cred ca in mod normal mastery trebuie sa procuiasca din alt proc de mastery asta e exact ca mastery la elwmental

Hai sa punem problema altfel. Te-ai gandit oare ca baietii au invatat in sfarsit sa joace arms , si au lasat fury deoparte ?
Pe fury la ora actuala au mai ramas doar nabii , si sincer sa fiu la Hoarda sunt foarte putini warriori fury la ora actuala , in schimb la alianta , peste 70% din warriori sunt fury , si toti humani - .

A mai fost un topic similar cu acesta la warrior, in care s-a pus in paralel 2 filmulete si niste ss-uri , fara dovezi , fara nimic , dintre care majoritatea dintre voi ati aparut acolo si doar atat ati scris "+1" , "confirm" , si etc , si urlati la mine ca imi apar clasa. Voi ce faceti acum ?
Asta e un topic invalid parerea mea , fara pic de dovezi , porcariile astea numai trebuie postate , si voi ar trebui sa numai apareti ca gainile si sa urlati "confirm" la orice rahat.

0 0

Back to top
Razzer

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-10-2012, 11:44:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca simplul fapt ca a dat 34k pe 3900 rezil. Eu fara recklesness si apoi test cu alt hunter cu arc 359 fata de 333 imi da 24k maxim crit CU RECKLESSNES ti se pare ca nu sunt dovezi in fine. Close topic.

BTW: Aici nu e vorba de war fury sau alta clasa asa ca termina in pola mea cu afirmatiile de genu ala.
Doar s.a nimerit sa fiu pe aceasta clasa in timpul acelei arena. Cum am mai spus, daca eram pe paladin la 3333 rezil cred ca luam undeva pe la 38k crit. Si nu, KILL Command @ BM Hunter ca da 43k crit nu e bug, pe acelas rezil....asta fiind mai nou. Inca putin si ajungem la dmg de la pala prot 150k la propriu, ca doar nici ala nu a fost bug !

SI DACA ESTI TU ASA INTELIGENT CE DOVEZI SA ADUC IN AFARA DE PRINTS....sti tu scripting si spell mechanics ? Daca da, ocupate .

Close topic, again. Sa fie lumea multumita !

0 0

Back to top
0gravity

[Mentally Stable]

(since 20-02-2015 04:08)

Post Posted: 14-10-2012, 13:00:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="allecs10"]
0gravity wrote:
Razzer wrote:

CD`ul la recklessness este trecut mai bine de jumãtate => aproximativ 3 minute ºi în combat log nu ºtiu dacã mai poþi gãsi ceva de acum 3 minute. Ori mã bate pe mine combat logul dar dacã vreau sa vãd cât am primit într-o arenã ce s-a încheiat recent abia gãsesc pentru cã sunt atâtea mesaje acolo...gen cutare spell faded, X player gained effect etc., darãmite sa aºtept 3 minute...Dar pe de altã parte sunt de acord cu tine intr-o privinþã, fãrã calcule e cam greu sã se facã ceva, deºi sunt ºi eu sãtul de damage-ul huntardului.

Imi pare bine ca esti de acord cu mine in privinta dovezilor , dar in privinta " CD'ul la recklesness este trecut mai bine de jumatate" ( in primu SS) , ori esti chior ori esti prost - . Si faza cu combat logul ; am spus ca fie mai mare exact pentru cancelaura la reck ( "X has faded from Y"), acolo sunt doar 6 lucruri . Nu spun ca reck+chimera+cancelaura a fost facut dar ca sa excludem asta trebuie ss cu combat log mai mare -

0 0

Back to top
Razzer

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-10-2012, 14:13:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="0gravity"]
allecs10 wrote:
0gravity wrote:
Razzer wrote:

Imi pare bine ca esti de acord cu mine in privinta dovezilor , dar in privinta " CD'ul la recklesness este trecut mai bine de jumatate" ( in primu SS) , ori esti chior ori esti prost - . Si faza cu combat logul ; am spus ca fie mai mare exact pentru cancelaura la reck ( "X has faded from Y"), acolo sunt doar 6 lucruri . Nu spun ca reck+chimera+cancelaura a fost facut dar ca sa excludem asta trebuie ss cu combat log mai mare -

Frate...cu cine crezi ca vorbesti ? Doamne.
Stiu si eu ce e ala combat log dar ori esti prost ori esti prost.
Am spus clar ca nu aveam recklessnes dat in momentul primirii acelui dmg. Singurul lucru ce am apucat sa dau a fost Frenzied Regen...pana aici iti este clar ? sper ca da ori esti batut in cap.
Al 2lea lucru pe care ti-l explic ca vad ca mai sunt si altii inapti ca tine. Am testat apoi cu alt hunter cu gear vici si arc 359 (hunteru de la care am primit 33944 sau cat dreaq a fost avea BT gear si arc 333) si CU RECKLESSNES dat el, adica ala cu arc 359 mi-a dat max crit 24k...de aici pana la 34k e diferenta enorma + ca ala mi-a dat fara recklessnes...sper sa intelegi dreaq odata sa nu mai incerci sa te dai important pentru ca nu iti iese. Punct.

Vino tu pe orice hunter vrei cu gear full si sa iti arat ca nu imi dai mai mult de 27-28k CU recklessnes pe 3900 rezil...

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 03-03-2025, 17:48:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x