User
Pass
2FA

4.3.4 IS COMING !
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 97, 98, 99  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements
Show only staff posts
Author Message332888
LoRd_DaRK

[Once a Legend!]

Status: Offline
(since 12-09-2023 06:58)

Votes: 29

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-11-2012, 21:54:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hallon1 wrote:
ShortyBoy wrote:
Am vazut in urma cu 2 3 pagini posturi de genu..>> bagati quest pt daggere etc sa nu donam.... SHOKERE DACA NU PUI SA DONEZE 150 RON pe dagger esti un prost .. scz exprimarea.... bagai tata la donati si asa joaca gratis, multi nu au donat in viata lor dar pe la spate ii vezi cu texte '' ce sv de kakao etc '' cand joaca gratis le place cand pica sv injura de tot ce se poate ,de donat nu doneaza dar vor blizz .. Voi vreti cam multe si blizzlike si free , astea fiind spuse LET the Money Flow !!!

prietene inseamna ca nu sti nimic despre acest joc si despre srv private si etc . Si dai dovada de om nolifer . Ca sa ma intelegi ce vreau sa zic iti dau exe sa fi l a arene / raid si sa zicem ca la arene te bate unu din bugg si vezic a faci report si gmiii ii doar in cot de reportu care il faci crezi ca nu te enervezi si sa fac referire la tn tu daca mori din bugg nu te crizezi ca nu stiai cai bugg ca esti brainless si nu sti ce face spell , dar cand unul stie toate spellurile de la toate clasele din pvp si stie sai faca dodge , haraz etc si mori de bugg normal ca iti vine sa injuri . Plus ca ( fara suparare shokere adevarul TRUE ) am vazut multi care au donat , sume imense 400lei + dc ai face asta ?? cand iti iei un cont unmergi cu 70 lei + panda te ajunge la jumate banilor donati restu joci inca 4 luni . SI voi nu stiti nimic ca staff joaca pe blizz si ii doare mai in cot de playeri de pe freakz dc zic asta ca daca le-ar fi pasat ar fi facut macar un boss la 2 saptamani , dar ei normal ca zic ca nu au timp pt ca ei joaca pe blizz si dau try la raid acolo nu dau try la script pe srv lui .

Nu as fi zis asta daca nu erau preturile alea enorme la donatii .

Diadara ai failuit cu romana..(nu am inteles aproape nmc).(Am inteles doar faza cu stffu si blizz si foarte multa lume stie... dar cat timp serverul e Play for free nu ne pasa.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
hallon1
[Banned user]

Banned

(since 08-08-2013 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 05-11-2012, 22:00:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda cred ca ai 16 ani sau cat ai nu ma astept sa intelegi . Nu zic ca shokeru nu fac nimic dar ma intriga cand zice ca nu stam degeaba ca facem aia si aia dar defacpt nu se face nimic . SUnt peste 6 dungeons in cata cate merg ? e patch pus de nusj cand cati bosi merg ? nu zic chesti ca asa imi vine mie gen ca ei joaca pe blizz etc zic pt ca vad ca fost odata in raid cu mn zohl . Plus ca a pus nijte preturi imense la donati . 8 milioane full pve pai cu banii aia joc 1 an pe blizz .

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 05-11-2012, 22:08:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hallon1 wrote:
ShortyBoy wrote:
Am vazut in urma cu 2 3 pagini posturi de genu..>> bagati quest pt daggere etc sa nu donam.... SHOKERE DACA NU PUI SA DONEZE 150 RON pe dagger esti un prost .. scz exprimarea.... bagai tata la donati si asa joaca gratis, multi nu au donat in viata lor dar pe la spate ii vezi cu texte '' ce sv de kakao etc '' cand joaca gratis le place cand pica sv injura de tot ce se poate ,de donat nu doneaza dar vor blizz .. Voi vreti cam multe si blizzlike si free , astea fiind spuse LET the Money Flow !!!

prietene inseamna ca nu sti nimic despre acest joc si despre srv private si etc . Si dai dovada de om nolifer . Ca sa ma intelegi ce vreau sa zic iti dau exe sa fi l a arene / raid si sa zicem ca la arene te bate unu din bugg si vezic a faci report si gmiii ii doar in cot de reportu care il faci crezi ca nu te enervezi si sa fac referire la tn tu daca mori din bugg nu te crizezi ca nu stiai cai bugg ca esti brainless si nu sti ce face spell , dar cand unul stie toate spellurile de la toate clasele din pvp si stie sai faca dodge , haraz etc si mori de bugg normal ca iti vine sa injuri . Plus ca ( fara suparare shokere adevarul TRUE ) am vazut multi care au donat , sume imense 400lei + dc ai face asta ?? cand iti iei un cont unmergi cu 70 lei + panda te ajunge la jumate banilor donati restu joci inca 4 luni . SI voi nu stiti nimic ca staff joaca pe blizz si ii doare mai in cot de playeri de pe freakz dc zic asta ca daca le-ar fi pasat ar fi facut macar un boss la 2 saptamani , dar ei normal ca zic ca nu au timp pt ca ei joaca pe blizz si dau try la raid acolo nu dau try la script pe srv lui .

Nu as fi zis asta daca nu erau preturile alea enorme la donatii .

Serverul nu este tinut in beciul bunicii lui Shocker. De asemenea acesta doreste sa angajeze developeri noi si aia trebuie platiti, si daca ai muncii tu la un server de wow sa nu-mi spui tu mie ca ai sta atata timp prin programe fara nici un fel de plata. And why hate? Nu-i de parca Shocker cere bani playerilor ca sa joace, ei doneaza de buna voie pentru ca sunt multumiti de calitatea serverului.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 05-11-2012, 22:12:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amore wrote:
laanah wrote:
Rizwan wrote:

Vezi ca back-ul ala este best in slot dat fiind faptul ca e cel mai mare in level si cu cea mai multa stamina, astfel back de tank nu exista pe patchul ala, ci il iei pe ala cu mai multa stamina...care din intamplare are si intellect.

best in slot pentru cine? pentru mag poate sau orice alt caster.
Shroud of endless grieff item BIS pentru tank...am auzit-o si pe asta. Hai sa zicem..poate pe paladinu tank ar merge cat de cat, dar nu pe un warrior.
Stamina nu este main stat pe tank..si nici haste... iar ilvl ..e o chestie de orgoliu. Daca ai itemele potrivite rezisti mai mult ca un tank de 372 ilvl cu 210 k hp. Un astfel de tank rupe mana la toti healerii (pe intelesul tuturor, toti tancii plini de stamina, iau dmg in prostie si de cele mai multe ori tre sa ii tii in viata cu healing surge/ flash heal) asa ca no 10x. Un astfel de tank BIS nu are decat sa se plimbe prin ogrimmar, pentru ca e clar paralel cu clasa in sine.

ba cloaku ala e destul de bis pt orice tank,mastery cacalau(care e main stat),un soket galben si stamina cacalau,din haste dai un reforge si gata,chiar ar merita,alta optiune e cel cu agility si ala da stamina/mastery mai putin si dodge in plus,prefer stamina+mastery mai mult decat putin extra dodge

si in 4.3 nu merita sa mai soketezi prea mult avoidance ca ai avoidance cap din stats aproape si soketele cu stamina devin foarte utile,doar in 4.0.6 merita mastery stack grav

Subscriu.

0 0

Back to top
mihaitzu_94_wow_it

[Mentally Stable]

(since 10-10-2014 11:05)

Votes: 3

Post Posted: 05-11-2012, 22:14:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu sunt de acord cu faptul ca Legendarele din Cata ar trebui sa fie luate doar prin donatii pentru ca asta ar duce la mai multi donori ceea ce ar ajuta mult serverul, avand in vedere ca numai un singur dagger ar fi in jur de 150-200 de lei ( asa cred) . Deci no chain quest in-game ar fi mult mai bine :d

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 05-11-2012, 22:19:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hallon1 wrote:
Mda cred ca ai 16 ani sau cat ai nu ma astept sa intelegi . Nu zic ca shokeru nu fac nimic dar ma intriga cand zice ca nu stam degeaba ca facem aia si aia dar defacpt nu se face nimic . SUnt peste 6 dungeons in cata cate merg ? e patch pus de nusj cand cati bosi merg ? nu zic chesti ca asa imi vine mie gen ca ei joaca pe blizz etc zic pt ca vad ca fost odata in raid cu mn zohl . Plus ca a pus nijte preturi imense la donati . 8 milioane full pve pai cu banii aia joc 1 an pe blizz .

Si care e treaba ta unde joc eu? Atat timp cat fac multa treaba pe freakz + joc pe blizz cu 13k achi points + iau bacu cu o nota mai mare decat anii tai, zic ca sunt mult mai realizat decat tine.

DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT

0 0

Back to top
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 05-11-2012, 22:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
hallon1 wrote:

Si care e treaba ta unde joc eu? Atat timp cat fac multa treaba pe freakz + joc pe blizz cu 13k achi points + iau bacu cu o nota mai mare decat anii tai, zic ca sunt mult mai realizat decat tine.

DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT DE FAPT

hurr durr daca are peste 10 ani? poti lua nota mai mare de 10?

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Post Posted: 05-11-2012, 22:22:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mahiko wrote:
Zohlomg wrote:
hallon1 wrote:

Pe asta ma bazez, nu-l vezi cum scrie? -)

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Post Posted: 05-11-2012, 22:28:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Mahiko wrote:
Zohlomg wrote:
hallon1 wrote:

mai ai optiunea sa aduni notele la toate probele ca iese probabil dublul varstei lui Thinking (in caz ca are peste 10 ani - )

also : imi plac topicurile astea in care apar toti ofticatii si se iau la cearta . guys . mai lasati calculatorul ca va creste tensiunea . mai iesiti din casa . cunoasteti o fata etc..

0 0

Back to top
hallon1
[Banned user]

Banned

(since 08-08-2013 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 05-11-2012, 22:35:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Mahiko wrote:
Zohlomg wrote:
hallon1 wrote:

el isi bate joc de tn si la randu tau razi de tn . Voi va faceti de ras voi alungati playeri . Cati playeri erau inainte cati sunt acum ? Genesis a aavut 4k+ acuma cat mai are ?

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Post Posted: 05-11-2012, 22:37:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hallon1 wrote:

el isi bate joc de tn si la randu tau razi de tn . Voi va faceti de ras voi alungati playeri . Cati playeri erau inainte cati sunt acum ? Genesis a aavut 4k+ acuma cat mai are ?

Nu a avut genesis niciodata 4k, dar oricum, daca o sa continui cu atitudinea asta s-ar putea sa aiba inca -1.

0 0

Back to top
V3T3RANU

[WHISKY]

(since 27-03-2022 16:01)

Votes: 6

Post Posted: 05-11-2012, 22:42:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci pana la urma doar Wipe gold sau si itemele / materialele din GV,inventory !?

" The world, chico, and everything in it. "

Last edited by V3T3RANU on 05-11-2012, 22:44:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
rea

[tu dã bi dã best]

(since 23-01-2018 15:18)

Votes: 67

Post Posted: 05-11-2012, 22:44:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cat costa dagerele lu` boscodel ?

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Post Posted: 05-11-2012, 22:47:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@hallon1 . normal ca pleaca playeri ca tine care se oftica ca shockeru nu baga mop si care cred ca gm.ii trebuie sa fie slugile lor

coptilas . trezirea la realitate . tu joci aici GRATIS . asta nu intelegeti voi . decat 10 playeri ca tine mai bine 1 care intelege ce inseamna un privat . care gusta glumele gm.ilor . care inteleg aroganta lor.

ai putea numi perfect un server cu 1000 astfel de playeri . care stiu ce e jocu si nu fac doar pve sau doar pvp si mereu ai ce face decat cu 10000 de playeei care fac doar raidul perfect si care intra doar in bg.ul in care nu mor de 5 ori Dosent Matter

ps: atitudinea ta arata oftica . chill down
ps2: citeste o carte . dezvolta imaginatia si gramatica;-

0 0

Back to top
speedballz

[Hero in training]

(since 03-03-2014 01:15)

Votes: 7

Post Posted: 05-11-2012, 23:18:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elf vad ca le zici oamenilor sa isi faca rost de o viata sociala dar tu esti cel care vaneaza toppicul din 20 in 20 de min ca sa posteze in el.
On-toppic: Oricum felicitari, asteptam sa se treaca la o versiune nouanou poate cu ocazia asta ma reapuc si eu

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 23 November 2012 21:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old Announcements  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 97, 98, 99  Next    

The time now is 12-02-2025, 05:42:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x