User
Pass
2FA

freakz-singurul server romanesc ramas
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3409
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 16-11-2012, 23:51:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
Ati uitat ceva prieteni.

Odata cu eliminarea competitiei intervine perioada de MONOPOL. Concurenta duce la competitie iar competitia duce la progres.

Oare Freakz va inceta sa progreseze odata cu aparitia monopolului ? Doar timpul va decide asta !

Avem concurenta, la nivel international. W00t w00t?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Padurarul

[Ponyfag]

(online 4 weeks ago)

Votes: 169

Post Posted: 17-11-2012, 00:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexander0810 wrote:

Ok , deci concurenta "locala" e eliminata. Ce s-a intamplat curand a fost un fel de a spune ca Freakz a intrat in alta liga . De la juniori ( RO ) la Profesionisti ( International ) . Forumul vad ca e cat de cat pregatit pt "internationalizare" ( are sectie in limba engleza , acum mai trebuia si subforum in maghiara si tiganeasca - ) , realmul Exodus e pt straini , masa e pusa si asteptam musafirii . Acum incepe adevarata competitie !

Deci , urmatoarea miscare ? 4.3 presupun. Pacat ca nu mai sunt cu voi in Wow , ar fi fost o adevarata nebunie - . Incerc sa ajut comunitatea prin alte moduri .

PS. Sa nu credeti ca o sa uit ca mi-ati sters DK-ul la ultimul "database cleanup" !

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 17-11-2012, 08:41:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
Alexander0810 wrote:

Ok , deci concurenta "locala" e eliminata. Ce s-a intamplat curand a fost un fel de a spune ca Freakz a intrat in alta liga . De la juniori ( RO ) la Profesionisti ( International ) . Forumul vad ca e cat de cat pregatit pt "internationalizare" ( are sectie in limba engleza , acum mai trebuia si subforum in maghiara si tiganeasca - ) , realmul Exodus e pt straini , masa e pusa si asteptam musafirii . Acum incepe adevarata competitie !

Deci , urmatoarea miscare ? 4.3 presupun. Pacat ca nu mai sunt cu voi in Wow , ar fi fost o adevarata nebunie - . Incerc sa ajut comunitatea prin alte moduri .

PS. Sa nu credeti ca o sa uit ca mi-ati sters DK-ul la ultimul "database cleanup" !

Nu te teme Padurare, revenirea ta deja am pregatit-o.

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
cosmi
[Banned user]

Banned

(since 27-10-2013 06:31)

Votes: 10

Post Posted: 17-11-2012, 10:23:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

raapannon wrote:
ultimul server de wow romanesc cu vechime care a mai mers pana acu (spider net) e pe cale sa inchida portile pt ca au ramas fara nici un developar.
prin urmare freakz ramane singurul server romanesc alive care inca mai ruleaza, gg -.

Banuiesc ca, au ramas fara developeri pentru ca s-a pus shockeru pe angajat.Putem afla si noi daca s-au facut angajari ?

My Passion

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 4 weeks ago)

Post Posted: 17-11-2012, 10:38:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blader wrote:

Ce-s alea ? Niste caractere de lvl 80 pe orice realm in afara de Genesis. Doar Shamanu si mage-ul imi apartin ( unu are lvl 80 si altu are 85 dar e echipat cu iteme de lvl 1 - ) . Restul imi zice "File not found" , adica sunt sterse.

0 0

Back to top
RmS17

[The Magic Seeker]

(since 01-05-2020 16:35)

Votes: 13

Post Posted: 17-11-2012, 10:45:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cosmi wrote:
raapannon wrote:
ultimul server de wow romanesc cu vechime care a mai mers pana acu (spider net) e pe cale sa inchida portile pt ca au ramas fara nici un developar.
prin urmare freakz ramane singurul server romanesc alive care inca mai ruleaza, gg -.

Banuiesc ca, au ramas fara developeri pentru ca s-a pus shockeru pe angajat.Putem afla si noi daca s-au facut angajari ?

+1 Sunt si eu curios daca echipa "s-a marit " -

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 17-11-2012, 11:36:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RmS17 wrote:
cosmi wrote:
raapannon wrote:

+1 in a row, "progresul neasteptat" ma face sa cred ca au gasit macar inca 1 persoana capabila.

Totusi imi pare foarte rau de cei care trebuie sa isi abandoneze caracterele facute pe 1x cu greu... Happened to me si nu am mai calcat pe realmuri de 1x since then -

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 17-11-2012, 14:32:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai e un server romanesc in functiune. dar cred ca si ala e pe duca
0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 17-11-2012, 16:39:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
blader wrote:

Ce-s alea ? Niste caractere de lvl 80 pe orice realm in afara de Genesis. Doar Shamanu si mage-ul imi apartin ( unu are lvl 80 si altu are 85 dar e echipat cu iteme de lvl 1 - ) . Restul imi zice "File not found" , adica sunt sterse.

Charul de pe Genesis imi apartine. =)

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 17-11-2012, 18:07:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E singurul care a ramas pentru ca am facut intotdeauna treaba serioasa si am luat/incercat sa iau deciziile corecte si benefice pentru server, chiar daca playerii nu au inteles la momentul respectiv (unul din exemplele concrete si de actualitate e cu wipe-ul la gold pe 4.3.4 patch update). Nu prea inteleg eu cum isi permite un player sa conteste deciziile administrative, n-are NIMENI NICI CEA MAI MICA IDEE ce inseamna sa administrezi un server de wow atat de mare, cate lucruri trebuie luate in calcul, e simplu sa spui FACETI ASA CA STIU EU... dar totusi e dreptul oricui si n-am dat niciodata in cap, sunt binevenite orice pareri atat timp cat nu sunt ostentative.

Necris wrote:
RmS17 wrote:
cosmi wrote:
raapannon wrote:

+1 in a row, "progresul neasteptat" ma face sa cred ca au gasit macar inca 1 persoana capabila.

Totusi imi pare foarte rau de cei care trebuie sa isi abandoneze caracterele facute pe 1x cu greu... Happened to me si nu am mai calcat pe realmuri de 1x since then -

Am primit multe oferte dar nivelul lor de pregatire lasa de dorit, stiti ca vreau ca scripturile facute de ei sa fie cat se poate de blizzlike. E totusi unul care pare sa stie treaba si sa se priceapa la PVE scripts (fost trinitycore developer), cel mai probabil o sa il iau in echipa, astept sa vad un script facut cap coada

Padurarul wrote:

Odata cu eliminarea competitiei intervine perioada de MONOPOL. Concurenta duce la competitie iar competitia duce la progres.
Oare Freakz va inceta sa progreseze odata cu aparitia monopolului ? Doar timpul va decide asta !

Singura metoda prin care iti poti mentine monopolul e sa continui sa faci progrese
Padurarul wrote:
ShiftFTW wrote:
multi playeri vechi se retrag ca vine niste papagali care spameaza pe global.

Asta si faptul ca se mai "sterg" caractere ffffff vechi !

Deci tu vrei sa zici ca, desi te-ai retras deja si nu ai mai jucat de cel putin 5 luni (motiv pentru care s-a sters charul), tu de fapt te-ai retras ca ti s-a sters charul? Good logic
Nastyblabla wrote:
Atat pupincurism ar trebui sa faceti un fan club:>

Surprinzator, dupa cum vezi, exista totusi si oameni care chiar apreciaza o munca pe care o primesc gratis.
Desigur, mai exista si oamenii ca tine...

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 4 weeks ago)

Post Posted: 17-11-2012, 18:21:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:

Deci tu vrei sa zici ca, desi te-ai retras deja si nu ai mai jucat de cel putin 5 luni (motiv pentru care s-a sters charul), tu de fapt te-ai retras ca ti s-a sters charul? Good logic

Nu planuiam sa revin dar imi placea sa am caracterul acolo pe post de "trofeu" . Stii tu , precum sportivii care au medalii .

Legat de deciziile in legatura cu serverul niciodata nu le-am contestat cum mai fac unii , cat despre cei care fac tot felul de "propuneri" sunt sigur ca ne vorbesc din vasta lor experienta in administrarea unui server de Wow -

0 0

Back to top
ShiftFTW

[Assasin]

(since 11-02-2022 21:05)

Votes: 205

Post Posted: 17-11-2012, 18:33:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 Padurarul pentru
Quote:
imi placea sa am caracterul acolo pe post de "trofeu" . Stii tu , precum sportivii care au medalii .
Multi playeri care au plecat indiferent de motiv acei oameni au muncit pentru un carcter facand ceva. Multii playeri s-au lasat la acest patch si s-au dus pe blizz, daca vor sa revina o sa aiba o surpriza neplacuta.Dupa mine , playerii vechi trebuiau sau aiba mai mult respect decat randomii care vin peste nopate.Oricum guildele : Gravity , Onyxia gave us head,ENS,Realnes,Mad Dogs,QQ Givers vor ramane in istoria freakzului.

Dau reputatie

Free

0 0

Back to top
Lumen17
[Banned user]

Banned

(since 09-12-2012 14:51)

Votes: 4

Post Posted: 17-11-2012, 19:10:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Realness -)))))))))))))))))))))))))))))))
esti tare....

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 17-11-2012, 19:25:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lumen17 wrote:
esti tare....

Realness a fost prima guildã care a fãcut Naxx+Undying. Sper sã nu mã înșel.

- Retired -
0 0

Back to top
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2014 12:28)

Votes: 33

Post Posted: 17-11-2012, 19:51:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lumen17 wrote:
esti tare....

Poate Realness pe 4.0.6a nu a fost prea buna prietene dar vezi ca pe 335a era unda dintre cele mai buna guilde dupa Genesis ..-

Live For The Night

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 16-01-2025, 09:53:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x