User
Pass
2FA

Reclamatie admini

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1375
Muad_Dib

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-03-2016 15:03)

Votes: 2

Post Posted: 24-11-2012, 14:02:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aº dori sã reclam adminii care erau pe server astãzi, 24-11-2012 la ora 13:40. Nu ºtiu nick-urile lor, cã altfel le-aº posta.

Am primit ban 50 minute pentru "camp excesiv". Dar acest lucru s-a întâmplat fãrã ca vreun admin sã fie spectator ºi sã se uite pe mine ºi cu siguranþã fãrã sã aibe un demo din care sã reiasã cã am campat.

În regulamentul serverului la punctul 7 este trecut ca fiind interzis "camp-atul excesiv". Formula este foarte vagã ºi nu poate fi mãsurat ce anume este campat excesiv ºi ce nu, dar în cazul meu cu siguranþã cã nu a fost campat ºi în niciun caz excesiv. Eram pe o hartã destul de micã ºi la un moment dat când am apãrut dupã ce am fost ucis aveam 1 adversar în faþa mea, în care am început sã trag. Dupã ce l-am omorât au mai apãrut încã 2 tot în faþa mea, aºa cã i-am omorât ºi pe aceia. Unul dintre ei cred cã era admin deoarece mi-a dat ban considerând cã am fãcut "camp excesiv". Asta în timp ce era în joc, fãrã sã se punã spectator ºi sã mã urmãreascã, sã vadã dacã de obicei stau ºi campez sau s-a întâmplat ca, la un moment dat, sã parã cã fac camp.

Aºa admini cu exces de zel, care sã arunce cu ban-uri în stânga ºi în dreapta fãrã sã aibe o dovadã clarã nu am întâlnit pânã acum.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TrotinelX

[Maniac]

(since 01-01-2018 23:19)

Votes: 14

Post Posted: 24-11-2012, 15:35:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca voi pur si simplu nu aveti pic de bun simt cand faceti aceste "reclamatii". Banul de 50 minute nu a venit din senin, ci dupa MAI MULTE kickuri venite pe harti diferite, toate pt campat. Din cate imi aduc aminte, kick ai luat de la mai multe persoane, inclusiv de la mine, iar pt ban eu sunt singurul responsabil. Ca sa fiu sincer, ne-ai exasperat astazi... in fiecare "loc intunecat" hop tu asteptand nemurirea, si acum vii cu scrisorele formulate pompos, de parca ai fost nedreptatit in vreun fel. Nu e nevoie de demo pt camp, iar inainte de ban ai fost avertizat in repetate randuri.

0 0

Back to top
Muad_Dib

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-11-2012, 21:16:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu consider cã am bun simþ, altfel nu m-aº fi chinuit sã îmi fac cont pe acest forum ºi sã îmi spun pãrerea.

Dacã nu ai demo pentru faptul cã am campat, atunci rãmâne cuvântul tãu împotriva cuvântului meu. Chiar dacã tu ai gradul de admin ºi, implicit, eºti mai vechi pe server, sper totuºi cã pot beneficia de prezumþia de nevinovãþie (din partea celor care nu au fost pe server ºi nu au cum sã ºtie ce am fãcut, ne-existând demo).

Dar pentru a clarifica lucrurile, trebuie sã explicaþi (voi, cei care elaboraþi regulile serverului) ce înseamnã campat ºi, mai ales, ce înseamnã campat excesiv. Deoarece conform regulilor doar campatul excesiv este pedepsibil, campatul ne-excesiv fiind acceptat (altfel formularea regulii este redundantã). Eu vãd campatul ca acþiunea de a sta într-un anumit loc pe hartã fãrã a te miºca, în vederea aºteptãrii adversarului. Iar campatul excesiv atunci când stai ascuns într-un loc ºi nu te mai miºti de acolo. Din câte îmi amintesc eu, eu nu am fãcut niciunul dintre aceste lucruri. Da, stãteam într-o anumitã zonã pe hartã, dar zona era relativ mare ºi mã miºcam tot timpul, încercând sã acopãr cele 3-4 cãi de acces cãtre ea. Pentru a fi acuzat de campat consider cã ar trebui sã fi stat într-un loc (dupã o cutie de exemplu, sar într-un tunel) ºi sã nu mã fi miºcat de acolo. Dar faptul cã, pe fiecare hartã, cãutam o anumitã zonã în care încercam sã mã miºc cât mai mult posibil, nu consider cã se poate numi campat.

Iar faptul cã daþi ban fãrã demo, mai ales þinând cont cã nu era nimeni (subliniez, NIMENI) spectator pentru a putea urmãri exact ce fac eu, ci mi-aþi dat kick ºi ban doar pe IMPRESIA cã stau ºi campez, în timp ce voi jucaþi efectiv pe server (mai ales în echipa adversã mie), consider cã este o dovadã de rea credinþã ºi un abuz, care nu poate fi probat ci se bazeazã doar pe reputaþia faptului cã sunteþi admini iar eu un simplu jucãtor.

De când joc CS pe niciun server nu am primit ban sau alte comenzi, ci am încercat tot timpul sã respect regulile serverului. Faptul cã voi aveþi o regulã care nu este definitã ci este supusã interpretãrilor este un dezavantaj pentru server, deoarece un jucãtor care ar vrea sã o respecte nu poate, deoarece oricând poate fi acuzat de încãlcarea ei fãrã a avea vreo dovadã care sã suþinã aceastã acuzaþie.

0 0

Back to top
TrotinelX

[Maniac]

(since 01-01-2018 23:19)

Votes: 14

Post Posted: 24-11-2012, 21:42:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Muad_Dib wrote:
Eu consider cã am bun simþ, altfel nu m-aº fi chinuit sã îmi fac cont pe acest forum ºi sã îmi spun pãrerea.

Dacã nu ai demo pentru faptul cã am campat, atunci rãmâne cuvântul tãu împotriva cuvântului meu. Chiar dacã tu ai gradul de admin ºi, implicit, eºti mai vechi pe server, sper totuºi cã pot beneficia de prezumþia de nevinovãþie (din partea celor care nu au fost pe server ºi nu au cum sã ºtie ce am fãcut, ne-existând demo).

Dar pentru a clarifica lucrurile, trebuie sã explicaþi (voi, cei care elaboraþi regulile serverului) ce înseamnã campat ºi, mai ales, ce înseamnã campat excesiv. Deoarece conform regulilor doar campatul excesiv este pedepsibil, campatul ne-excesiv fiind acceptat (altfel formularea regulii este redundantã). Eu vãd campatul ca acþiunea de a sta într-un anumit loc pe hartã fãrã a te miºca, în vederea aºteptãrii adversarului. Iar campatul excesiv atunci când stai ascuns într-un loc ºi nu te mai miºti de acolo. Din câte îmi amintesc eu, eu nu am fãcut niciunul dintre aceste lucruri. Da, stãteam într-o anumitã zonã pe hartã, dar zona era relativ mare ºi mã miºcam tot timpul, încercând sã acopãr cele 3-4 cãi de acces cãtre ea. Pentru a fi acuzat de campat consider cã ar trebui sã fi stat într-un loc (dupã o cutie de exemplu, sar într-un tunel) ºi sã nu mã fi miºcat de acolo. Dar faptul cã, pe fiecare hartã, cãutam o anumitã zonã în care încercam sã mã miºc cât mai mult posibil, nu consider cã se poate numi campat.

Iar faptul cã daþi ban fãrã demo, mai ales þinând cont cã nu era nimeni (subliniez, NIMENI) spectator pentru a putea urmãri exact ce fac eu, ci mi-aþi dat kick ºi ban doar pe IMPRESIA cã stau ºi campez, în timp ce voi jucaþi efectiv pe server (mai ales în echipa adversã mie), consider cã este o dovadã de rea credinþã ºi un abuz, care nu poate fi probat ci se bazeazã doar pe reputaþia faptului cã sunteþi admini iar eu un simplu jucãtor.

De când joc CS pe niciun server nu am primit ban sau alte comenzi, ci am încercat tot timpul sã respect regulile serverului. Faptul cã voi aveþi o regulã care nu este definitã ci este supusã interpretãrilor este un dezavantaj pentru server, deoarece un jucãtor care ar vrea sã o respecte nu poate, deoarece oricând poate fi acuzat de încãlcarea ei fãrã a avea vreo dovadã care sã suþinã aceastã acuzaþie.

In primul rand, multumim pt explicatia formulata cu iz de cerere de înlocuire a masurii arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi localitatea, insa, ca orice "avocat al diavolului", ai relatat faptele in asa fel incat infractorul sa fie favorizat, iar realitatea sa fie ascunsa in spatele unor lacune legislative sau pasaje interpretabile.

Onorata instanta, pe teritoriul serverului nostru, campatul excesiv este pedepsibil, si dupa cum probabil deja stiti, faptuitorul (unei fapte oarecare) devine infractor daca fapta care a comis-o intruneste toate conditiile obiective (evident le intruneste) si subiective (aici intra declaratia legiuitorului - adminul) de existenta a infractiunii, iar daca singura dovada a comiterii acestei infractiuni, este declaratia scrisa a adminului, aceasta se va dovedi incontestabila in lipsa unor alte probe din partea dumneavoastra (Domnule Muad Dib, sunteti sofer? Spuneti-mi va rog, daca sunteti amendat pt nepurtarea centurii de siguranta, ce sanse aveti de a contesta aceasta amenda si de a va fi admisa cererea, in conditiile in care singurele probe sunt declaratiile dumneavoastra si ale organului de politie, ce bineinteles sunt contradictorii? Nu stiti? Va spun eu, 0 !).

In cazul de fata, eu declar sus si tare, ca ati campat excesiv (v-ati odihnit pe moliciunea feselor), iar in urma ignorarii avertismentelor mele multiple (kick), ati fost pedepsit conform legislatiei in vigoare (o pedeapsa mult prea usoara in viziunea mea). Dvs spuneti ca nu a fost asa. Well, cine are dreptate? Organul de politie sau cetateanul? Multumesc, cererea va este respinsa ca nefondata.a

0 0

Back to top
Muad_Dib

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-11-2012, 22:05:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Îþi mulþumesc pentru aerul oficial ºi în acelaºi timp glumeþ cu care ai rãspuns. Dar nu mi-ai rãspuns la problema ridicatã de mine: cum defineºti campatul excesiv?

Faptul cã îmi dai exemplu un lucru pe care îl consider abuziv chiar dacã "e lege", nu mã convinge de absolut nimic. Faptul cã un lucru este legal nu înseamnã cã este ºi legitim, ºi invers, nu toate lucrurile ilegale sunt ºi ilegitime (exemple am destule, dar cred cã ar face subiectul unui alt thread, nu aici).

Bineîneþeles cã, la urma urmei, serverul este al vostru ºi puteþi impune orice reguli vreþi, atâta timp cât pot sã aleg sã nu intru pe el dacã nu îmi convin regulile. Eu vroiam doar sã atrag atenþia cã regulile predispun la abuzuri ºi mai ales la interpretãri subiective (deoarece nu a fost definit în mod obiectiv ce înseamnã campat ºi ce înseamnã campat excesiv).

O searã bunã în continuare!

0 0

Back to top
nand*camile
[Banned user]

Banned

(since 19-01-2013 15:54)

Votes: 8

Post Posted: 24-11-2012, 22:23:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sahadin:

stop joc!!! EU ti-am dat ban 50 min dupa 6596566554965 anunturi de a nu mai campa nimeni!
aerul tau academic ma lasa indiferent atat timp cat eu ERAM SPEC si ma uitam pe fiecare dintre voi!
asa va apar toti in fata la rspwn si voi nu mai apucati sa va miscati...saracii!

Running with the Wolves

Descarca CS 1.6 gratis - NonSteam, Classic
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
klesk

[7sins]

(since 25-03-2015 10:05)

Votes: 107

Post Posted: 24-11-2012, 22:39:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Totusi incercati sa insistati mai mult pe comunicare si eventual slap/slay. As vrea sa definim campatul excesiv ca ala care se face stand toata runda in acelasi loc sau in diversele locuri unde are loc spawn-ul.

sin.freakz.ro
0 0

Back to top
Muad_Dib

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-11-2012, 23:03:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@klesk:

Aº dori sã te întreb, faptul cã pe fiecare hartã am un loc unde îmi place sã ajung atunci când pot, se poate numit campare? De exemplu, pe dust2, îmi place sã stau în zona scãrilor de deasupra bazei CT. Dar mã plimb când deasupra bazei CT, când înapoi pe drumul spre baza T. Faptul acesta se poate numi campare? Am dat exemplu cu dust 2 deoarece este o hartã pe care o pot descrie, dar la cele care ruleazã de obicei pe acest server, fac ceva asemãnãtor, caut o zonã cu cel mult 2 culoare de acces în care îmi pot pãzi spatele, fãrã sã am spawn point în apropriere (deoarece nu vreau sã îmi aparã jucãtor în spate sã mã omoare fãrã sã pot reacþiona).

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear... And when it is gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear is gone there will be nothing. Only I will remain.
0 0

Back to top
Madi

[Schwarze Katze]

(since 15-01-2019 09:35)

Votes: 104

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-11-2012, 23:12:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, se numește camp-are. A da târcoale unui spawn așa se numește.
Vreau sã te rog sã lași mai jos tonul ãsta academic, cum au spus și colegii și sã vorbim de la aceeași înãlțime. Pãrerea mea este cã ai exagerat destul de mult și cã te victimizezi la fel de mult.
Aș vrea sã te întreb eu pe tine: cum ai vrea sã sune regula (pentru cã eu am scris-o) astfel încât sã fie clarã pentru tine? Am crezut cã e suficient de „redundantã”, ca sã vorbim în termenii tãi.
Eu, personal, când vãd un player care-mi stã în același loc cât timp eu am spawn în fața lui de 3-4 ori, îl avertizez. De multe ori, nici nu sunt bãgatã în seamã si deci da, meritați kick și ban.

No Santa, they’re not gifts, they’re jifts.

0 0

Back to top
Muad_Dib

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-11-2012, 00:11:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Îmi pare rãu dacã þi se pare cã am un ton academic. Nu asta este intenþia mea.
În ce privinþã am exagerat? Cu faptul cã am fãcut reclamaþie pe forum dupã ce am primit un ban fãrã un motiv pe care eu îl consider temenic? Îmi pare rãu atunci cu aceastã exagerare.

Regula ar trebui sã sune aºa cum ai descris-o tu: nu ai voie sã stai în apropierea unui punct de spawn. Aºa ceva este suficient de clar chiar ºi pe unu mai tare de cap, ca mine. Mai ales cã nu m-am întâlnit cu aceastã regulã pânã acum.

Iar pe o hartã mare, unde punctele de spawn sunt destul de distanþate unele faþã de altele, poate fi evident atunci când cineva stã doar în preajma acestor puncte sau nu. Iar cu un demo care sã justifice camparea se poate da un ban mai mare, de 1-2 zile, ca cel care face acest lucru sã se înveþe minte. Dar în cazul unei hãrþi mici, unde toate punctele de spawn sunt aproprietate, ºi oriunde ai sta ai în faþã un asemenea punct de spawn, mi se pare aiurea sã acuzi pe cineva de campare. Dacã începi sã tragi în cineva ºi între timp apare încã unu lângã tine, nu tragi ºi în ãla? ªi în urmãtorul, dacã se întâmplã sã poþi face aºa ceva?

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear... And when it is gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear is gone there will be nothing. Only I will remain.
0 0

Back to top
Madi

[Schwarze Katze]

(since 15-01-2019 09:35)

Votes: 104

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-11-2012, 00:24:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Consider cã greșești. Eu sunt sigurã cã ban-ul nu ți l-ai luat pe dust2 unde spawn-urile sunt destul de împrãștiate.
Camp-atul înseamnã sã te pui în colț sau, repet, sã te învârți în jurul unui punct de spawn și sã-ți aștepți adversarul. Un joc de gun game presupune sã alergi pe toatã harta, sã-ți gãsești inamicul și sã-i dai în cap, nu sã-l aștepți sã vinã la tine.

Asupra regulii am sã mã decid la o nouã formulare deși asta mi se pare mai mult decât clarã. Consider cã faceți voi pe „bãtuții în cap” ca sã veniți sã vã victimizați pe forum crezând cã poate veți fi bãgați în seamã sau veți cãpãta respect or smth like that.
Dream on, dreamer.

No Santa, they’re not gifts, they’re jifts.

0 0

Back to top
Muad_Dib

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-11-2012, 00:35:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban-ul l-am luat pe o hartã micã, dar nu ºtiu cum se numeºte. Dar nu asta este relevant, deoarece a fost pe o perioadã scurtã. Ci faptul cã am primit ban deºi eu continui sã consider cã nu am campat, iar o terþã persoanã nu poate oferi o opinie din lipsã de dovezi. Din punctul meu de vedere se poate da ºi ban permanent pentru camp, dacã existã un demo concludent care sã arate cã playerul face asta în mod repetat ºi intenþionat.

Voi faceþi ce vreþi cu serverul, este un serviciu oferit gratuit iar jucãtorii nu pot decât sã îºi dea cu pãrerea asupra problemelor pe care le întâmpinã. Iar de victimizat poate mã victimizez, poate cã nu. În lipsa dovezilor fiecare crede ce vrea. De bãgat în seamã nu am de ce sã mã bag, nu cred cã pot îndeplini condiþiile de prezenþã pentru a putea vreodatã sã cer admin. Deci interesul meu în aceastã direcþie este 0. Iar de respect nu am nevoie, nu am ce sã fac cu el aici. Am vrut doar sã îmi spun pãrerea în speranþa cã voi putea sã continui sã joc pe server când am timp fãrã sã fiu acuzat cã încalc regulile. Dacã nu se poate schimba nimic, atunci nu e nicio problemã. Nu stã serverul dacã nu joc eu pe el.

Bãnuiesc cã am spus tot ce aveam de spus. Se poate închide.

0 0

Back to top
fladutz

[Mentally Stable]

(since 26-03-2017 07:10)

Votes: 4

Post Posted: 25-11-2012, 04:15:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei care se misca pe harti nu iau nici un fel de slay, kick, slap, ban. Asa ca nu fi milos cu tastele ASDW si apasa-le cat mai des. Atat timp cat ti-ai luat o forma de pedeapsa nu ai fost inger.

Daca trage cineva, MISC!
0 0

Back to top
nand*camile
[Banned user]

Banned

(since 19-01-2013 15:54)

Votes: 8

Post Posted: 25-11-2012, 08:56:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sahadin:

aceasta discutie poate tine pana la vara...nu este cazul.
EU sunt cel care ti-a dat ban si daca nu iti place ca ai avut un ban de 50min, imi poti face o reclamatie "ca la carte"
Inchidem aici subiectul si sper sa intelegi ca jucai intr-un server in care nimeni nu o fura aiurea!

Running with the Wolves

Descarca CS 1.6 gratis - NonSteam, Classic
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Madi, 25 November 2012 10:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-01-2025, 21:57:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password