User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamatie
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message2254
jaki

[Creep]

Status: Offline
(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 01-12-2012, 12:15:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa raspund doar la reclamatie cu restu nu am ce discuta a fi om vine de la sine.
Ganja vrei sa zici ca asta nu era discutie intre voi ????

*DEAD* Ganja : Schimba harta asta
*DEAD* dRx # GeRmaNu : La comanda vrei ?
*DEAD* Ganja : Pune un d2 , se goleste pe hartile astea
(ALL) Message from admin dRx # GeRmaNu : Harta se va schimba dupa ce s-au scurs cel putin 25 de minute din harta curenta.
*DEAD* Ganja : Nu mai fi iritat
*DEAD* Ganja : Era un sfat nu comanda
*DEAD* Ganja : Da ma un vot sa schimbi harta
Ganja : Nu vezi ca sunt putini
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Nu schimb ma harta
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Nu ma mai zapaci la cap
Ganja : Preferi sa joci 14 pe harta de 32 ?
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Da
Ganja : Asa se duc serverele pe rapa , cu admini ca tine.
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Fratica nu imi strica buna dispozitie m daca nu-ti convite du-te pe forum si
fa-mi rewclamatie

Sau nu stiu eu sa citesc si sa inteleg intre randuri?In cazul asta nu cred ca timpul are importanta adica la ce minut ai scris tu
In continuare adica in fragmentul de mai jos discutia cu sennsation din care mie imi reiese faptul ca vobrind tu cu sennsation lai jignit pe germanul fapt pt care te-a rugat sa incetezi

*DEAD* SeNNZaTioNN : Ganja daca invetii playerii doar cu d2/inferno si planse dastea si pui train/tuscan
normal ca ei ies
*DEAD* SeNNZaTioNN : TRebuie invatati si cu alteceva
Ganja : Aici e gol mereu
SeNNZaTioNN : Lasa sa fie
Ganja : Nu trebuiesc invatati cu nimic
Ganja : Ies mai mult din cauza la admini , nu vezi ce aroganti sunt
*SPEC* dRx # GeRmaNu : Te rog inceteaza
Ganja : Te bagi singur in seama cu mine ?

Tot pe baza discutiei de mai sus te intreb unde erai tu cand jucam unii admini pe sevrer cu 4 5 jucatori si tu vrei sa caracterizezi serverul?
Defapt nici nu era necesar sa postez cei care nu inteleg situatia sa ma scuze dar nu mai explic.

ca nu accepti sa fi contrazis e una, dar nu ne putem contrazice cu tine, din asta eu am inteles esenta reclamatiei.

O zi buna in continuare

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
prafz0r

[wwwwwww]

Status: Offline
(since 07-03-2019 14:22)

Votes: 21

Post Posted: 01-12-2012, 12:34:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca toata lumea are ceva cu drx germanu, ganja cum poti zice ca ai luat gag aiurea cand tu il bati la cap sa schimbe harta ca vrei tu plus ca ti-a si atras atentia sa termini dar tu nu l-ai bagat in seama.
Ganja ai fost admin pe acest server deci ar trebui sa stii cum sta treaba cu deranjarea adminilor, se pare ca toti uitati cand nu mai sunteti admini.
Freakz addy te rog nu mai posta daca nu esti implicat e valabil si pentru tine ametitule.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by prafz0r, 01 December 2012 10:35

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 02-12-2024, 10:38:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x