User
Pass
2FA

[Genesis][H] Caut guild PVE.
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message3126
PaladinFreak

[Traitor.]

Status: Offline
(since 27-02-2013 19:37)

Votes: 6

Post Posted: 08-12-2012, 22:20:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am postat aici deoarece la sectiunea de guilds e prea aglomerat si oricum nu se uita nimeni pe thread-urile din afara subforumurilor. Desigur,vor aparea unii care se vor intreba "dar de ce nu ai postat intr-unul din subforumuri in loc sa faci thread?"; raspunsul e simplu, guildele de top cer ilvl prea mare.

Dupa cum am scris si in titlu, caut o guilda PVE pe realmul Genesis, factiunea Horde, capabila de raiduri pe Heroic - full run. M-am saturat sa stau cu orele sa se umple un raid de 25 cu globalul, doar ca sa faca vreunul pull accidental la boss si sa iasa toti la wipe, sau sa-mi iau cd doar pentru primul/primii doi bossi.

Despre caracter:

Blood elf paladin, main spec retri, cu item level de 358. 1780 achievement points atm.
Progresul meu PVE: (nu am mai adaugat si Baradin Hold, asta e evident)
Armory link: Click me
Experienta WoW: 4 ani. Cunosc mecanismele PVE-ului si a spellurilor majoritatii claselor actuale.

Normal mode

Blackwing Descent
- Omnotron Defense System;
- Magmaw;
- Chimaeron;
- Maloriak;
- Atramedes.

Bastion of Twilight
- Halfus Wyrmbreaker;
- Valiona and Theralion.

Heroic mode

Blackwing Descent
-

Bastion of Twilight
- Halfus Wyrmbreaker.

Mentionez ca, pana acum, am facut numai PUGs, si, in ciuda progresului pe care il am, cunosc scripts pentru tot contentul actual din patch, implementat pe server. In ceea ce priveste skillul meu ca paladin, nu-s cine stie ce vedeta, dar nici nu pot sa zic ca-s paralel cu clasa cu care joc. Nu prea ma pricep la dummy, insa, in raidurile de 25, sunt, de fiecare data, in top 5 la dps/damage done.
Daca doriti si o confirmare, ma puteti contacta in-game iar eu va voi da link la achievements.

Ce asteptari am?

Doresc o guilda serioasa, restransa, fara suferinte sau antecedente (a.k.a. scandaluri pe global/forum), in care sa se puna accent in mod egal pe playeri si la raidssa nu se recruteze in mod preferential dupa prietenii sau pupincurisme (adica guildmaster isi ia prietenii si ii geareaza, iar de restul ii pasa prea putin). De preferat, no dkp system, sau sistem dkp implementat recent/guilda noua. Respect reciproc din partea playerilor, fara injurii/insulte/glume proaste, si atmosfera de teamwork.
Daca guilda are site propriu, cu raid planner, server privat de TS3/mumble/vent, e PERFECT!

Lasati un reply aici sau dati-mi PM pe forum sa discutam. Va voi contacta de asemenea in-game.

. . .

Last edited by PaladinFreak on 08-12-2012, 22:41:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 08-12-2012, 22:35:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Same here, am facut full 25hc in afara de council, asteptarile la fel, caut guilda capabila PvE si cu planuri serioase pentru 4.3, la ALLIANCE, cu Hexagon, click pe sig pentru recomandare.

Ce am de adaugat:
5 ani experienta de wow.

Sper ca nu te superi PalladinFreak ca am postat si eu aici dar caut si eu de ceva vreme o guilda putin mai mult decat decenta.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
PaladinFreak

[Traitor.]

Post Posted: 08-12-2012, 22:45:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Necris wrote:
Sper ca nu te superi PalladinFreak ca am postat si eu aici dar caut si eu de ceva vreme o guilda putin mai mult decat decenta.

Nu ma supar, stai linistit; totusi ai putea sa deschizi si tu un astfel de thread in care sa incluzi mai multe detalii.

Acestea fiind spuse, v-as ruga pe toti sa tineti threadul cat mai "curat" si cat mai usor de citit, daca aveti nelamuriri, ma puteti contacta oricand.

. . .
0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 08-12-2012, 23:01:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu caut oameni care sa ii duca capul. Le dau sa invete un encounter iar ei trebuie sa il invete si sa il execute perfect.

Skill > Gear.

http://forum.wow-freakz.com/GMs-and-Donors-f1426.html

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

Post Posted: 08-12-2012, 23:27:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s wrote:

Skill > Gear.

Amen

La horde m-am lamurit ca sunt guilde capabile, SW este invadat seara de seara de Drunken Badgers, cred ca au si transmog stylist cuz damn! they classy. Trebuia sa raman eu hordac cand s-a trecut pe cata si acum nu vreau sa renunt la achivs, gear, mounts si toate alea.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 08-12-2012, 23:30:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doneaza
0 0

Back to top
-STORMLORD-

[Creep]

(since 25-10-2013 01:12)

Votes: 8

Post Posted: 09-12-2012, 00:24:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Necris wrote:
SW este invadat seara de seara de Drunken Badgers

Doar pentru ca sunt multi, asta nu inseamna ca sunt si buni. 80% (cel putin) din toti playerii care sunt in guilde pvp, sunt pe langa.

0 0

Back to top
mayavin

[Future World]

(since 23-06-2018 15:49)

Votes: 48

Post Posted: 09-12-2012, 11:59:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Guild Leaderii nu vor veni in aceasta sectiune ca sa va caute pe voi. Daca vreti sa intrati intr-o guilda capabila faceti cerere in guilda respectiva, pe subforumul guildei respective.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 09-12-2012, 12:12:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici o guilda serioasa de pve nu o sa te ia in considerate cand tu ceri "caut o guilda PVE pe realmul Genesis, factiunea Horde, capabila de raiduri pe Heroic - full run" dar nu ai decat halfus HC.
90 % din cei care spun "cunosc toate scripturile la hc" isi ia kick in secunda 2 la ODS. Ai experienta wow 4 ani? dar ce ai facut 4 ani?! ai stat sa te uiti la el cum ocupa spatiu in calculator (da, am dat click pe linku tau de armory)?
Sfatu meu, intra intr-o guilda oarecare, si uite de ce spun asta:
Quote:
Magmaw killed (Total kills: 3)

Yesterday - 21:10:13Toxitron killed (Total kills: 4)

Yesterday - 19:54:14Atramedes killed (Total kills: 1)

Yesterday - 19:32:38Chimaeron killed (Total kills: 1)

Yesterday - 19:25:52Maloriak killed (Total kills: 1)

nu ai nici macar un full cd la bosi?! (intr-un cd omori fiecare boss de 4 ori -10n, 25n, 10h, 25h - iar tu ai omorat odata bosi de cand ai caracteru so ..WTF?)

0 0

Back to top
zaku

[Freakazoid]

(since 04-05-2013 17:38)

Votes: 7

Post Posted: 09-12-2012, 12:58:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
Nici o guilda serioasa de pve nu o sa te ia in considerate cand tu ceri "caut o guilda PVE pe realmul Genesis, factiunea Horde, capabila de raiduri pe Heroic - full run" dar nu ai decat halfus HC.
90 % din cei care spun "cunosc toate scripturile la hc" isi ia kick in secunda 2 la ODS. Ai experienta wow 4 ani? dar ce ai facut 4 ani?! ai stat sa te uiti la el cum ocupa spatiu in calculator (da, am dat click pe linku tau de armory)?
Sfatu meu, intra intr-o guilda oarecare, si uite de ce spun asta:
Quote:
Magmaw killed (Total kills: 3)

Yesterday - 21:10:13Toxitron killed (Total kills: 4)

Yesterday - 19:54:14Atramedes killed (Total kills: 1)

Yesterday - 19:32:38Chimaeron killed (Total kills: 1)

Yesterday - 19:25:52Maloriak killed (Total kills: 1)

nu ai nici macar un full cd la bosi?! (intr-un cd omori fiecare boss de 4 ori -10n, 25n, 10h, 25h - iar tu ai omorat odata bosi de cand ai caracteru so ..WTF?)

Dar gandeste-te , eu care am facut PvE doar asta primavara , cand doar ce se bagase Maloriak , ce sanse am sa intru intr-un guild pve . Nu te mai baga aiurea.

0 0

Back to top
PaladinFreak

[Traitor.]

Post Posted: 09-12-2012, 13:22:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:

Am zis clar ca tot progresul mi l-am facut din PUGs. La ce altceva sa te astepti de la un PUG decat sa iei wipe la valiona la primul breath? Crede-ma ca nu e vina mea ca dupa primul wipe se da raid over pentru ca iese jumatate de raid, sau ca majoritatea sunt paraleli cu scriptul, desi acesta este explicat de doua ori?
Si inca ceva, nu vreau neaparat cea mai imba guilda de pe server, vreau doar una care sa aiba potential de full hc run.

lanaah wrote:
90 % din cei care spun "cunosc toate scripturile la hc" isi ia kick in secunda 2 la ODS.

Si restul de 10% care l-au invatat de pe wowhead si din videos, aia ce sa faca? Eu nu pot sa dovedesc nimic daca nu mi se da ocazia.

lanaah wrote:
Ai experienta wow 4 ani? dar ce ai facut 4 ani?! ai stat sa te uiti la el cum ocupa spatiu in calculator (da, am dat click pe linku tau de armory)?

PvP, achievements, PUGs. Chiar daca n-oi fi eu printre cei mai buni playeri de pe server, am si eu o oarecare experienta de raider, sa stii.
Si caracterul ala are maxim o luna vechime.

lanaah wrote:
Sfatu meu, intra intr-o guilda oarecare

... care guilde "oarecare" tot cu globalul fac raids,deci nu ma incalzeste cu nimic.

@mayavin Sa stii ca si cum am procedat eu este o solutie; am specificat clar de ce am procedat asa.Mai sunt officeri/guild masteri care trec pe-aici. Browse official wow/other private servers forums si vei vedea ca foarte multi fac asa.

. . .
0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 09-12-2012, 14:08:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mayavin wrote:
Guild Leaderii nu vor veni in aceasta sectiune ca sa va caute pe voi. Daca vreti sa intrati intr-o guilda capabila faceti cerere in guilda respectiva, pe subforumul guildei respective.

Dar uite din nou cum sare cineva cu gura aiurea... please uita-te la posturile de mai sus.

Necris, daca vrei neaparat sa vii la noi in guilda, si daca isi da k0s acordul sa te luam, la urmatorul meeting al guildei punem toti cate 2-3 lei si te transferam.

Edit: P.S: Ai votul meu pentru muzica din video... Sabaton ftw!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
maxstill

[Mentally Stable]

(since 19-12-2012 21:05)

Votes: 5

Post Posted: 09-12-2012, 14:33:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thread inutil,cauti guilda de pve progres?
Sunt destule,fa aplicatii pe forumuri,ai de unde alege,io nu-ti recomand niciuna fiindca sunt deja intr-o guilda,decizia iti apartine unde vrei sa joci,atentie insa progresele guildelor nu sunt 100% adevarate,intradevar au dat bosii insa unele doar o data,sau altele ii dadeau cu playeri care nu mai fac parte din componenta guildelor respective,mai multe detalii nu dau fiindca or sa se simta multi.

MENTALLY STABLE....Hmmm...not sure about that...
0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

Post Posted: 09-12-2012, 14:38:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
mayavin wrote:

Dar uite din nou cum sare cineva cu gura aiurea... please uita-te la posturile de mai sus.

Necris, daca vrei neaparat sa vii la noi in guilda, si daca isi da k0s acordul sa te luam, la urmatorul meeting al guildei punem toti cate 2-3 lei si te transferam.

Edit: P.S: Ai votul meu pentru muzica din video... Sabaton ftw!

I would be all like this...

1. Nu am card 2. Imposibilitate financiara in perioada asta, + ca strang bani pentru laptop ca plec la faculta la toamna si nu o sa mai am pe ce sa ma joc wow. Dau o bere daca vin la ASE din Bucuresti, sa dau de un irish pub cu mai multe tipuri de bere nefiltrata si Wi-Fi pe unde sa imi fac veacul.

Daca propui asa ceva lasa-mi un PM. Will be in your debt.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Last edited by Necris on 09-12-2012, 17:02:11; edited 1 time in total
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 09-12-2012, 15:04:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-a facut o propunere Kos. Dc nu o accepti? Nu crezi ca te duce capu?
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k0s, 09 December 2012 15:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 28-02-2025, 15:08:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x