Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
decizie cu semn de intrebare ?? o lamurire de se poate ??
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
anaconda18
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 27-06-2018 07:39)
,
Topics: 12
Votes
: 3
Posted: 24-12-2012, 00:30:45
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. Harta nu stiu cum se o harta in genu la dust nu imi aduc aminte cum se cheama [ banul lam luat harta urmatoare nu in ceia ce se vede in poze ]
2. Ora 20 min un urma aproximativ 22:44 ora italiei aprox
3. Motivul reclamatiei ban 200 min [ + alte 2 -3 banuri de 100 min in decursul saptamanii]
4. Numele adminului trotinel
nelamurire : cat timp ai voie sa stai in acelasi loc dupa ce "reinvii" ca sa nu fie camp sau este interzis sa te pui jos pe server pe sever ??? sau e doar o decizie care o ia "x" asupra lui "y" ca asa vrea maria sa "adminu", ca deja devine o treaba personala tinand cont ca nu cred ca fac un camp excesiv asa cum se presupune [atata timp cat nu cred ca este vreo dovada clara un demo ceva] si tinand cont ca de fiecare data cand intra "x" pe sever e cam aceiasi treaba [ban ,kick ] contra mea
si lasand deoparte campul cand "reinvii" si vezi 2,3 5, 7 din echipa adversa in fata ce faci incepi sa fugi printre ei sa faci slalom [tinand cont ca poate ai
awp
,scout sau nu mai stiu eu ce arma si tinant cont si de mapa] nefiind o mapa mare ci una mica unde adversarii iti apar in fata cat si in spatele tau
sau e doar o problema de top de castigat harta sau de maturitate. scuzati scrisu
aa era sa uit inainte imi facuse si cateva poze pt dovada :
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
5. Dovada (printscreen sau condump)
Uploaded with
ImageShack.us
6. Serverul pe care ati jucat sin.freakz.ro
0
0
Back to top
-bebeto-
[Freakz * -carmen-]
(since 19-03-2018 19:51)
,
Topics: 117
Votes
: 296
Posted: 24-12-2012, 00:34:11
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ai un model de urmat
http://forum.wow-freakz.com/Model-cerere-unban-reclamatie-t22040.html
p.s.arhiveaza pozele si punele aici
http://www.speedyshare.com/
fa si tu cum scrie in regulament te rog
Y!M bebeto_cristi
0
0
Back to top
TrotinelX
[Maniac]
(since 01-01-2018 23:19)
,
Topics: 19
Votes
: 14
Posted: 24-12-2012, 00:50:49
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Frumos
Discutiile astea le-ai purtat cu mine de nenumarate ori, si mi-am pierdut de fiecare data timpul explicandu-ti unde gresesti, acum vad ca din nou te faci ca nu intelegi. Ti-am spus ca nu sta nimeni sa numere cate secunde/minute stai tu intr-un loc, insa nici nu s-a luat vreodata cineva de tine aiurea. Ti-am facut pozele alea ca sa nu mai zici ca tu nu stateai pe loc, si inainte de ban, am stat spec vreo 3 harti la rand, numai de tine, iar la sfarsitul fiecarei harti, ti-am zis in ce loc de pe harta ai campat in mod special, fara a te pedepsi in nici un fel, in speranta ca o sa intelegi si n-o sa mai fie nevoie sa fiu "rau" (de_dust6 - ai stat foarte mult sub apa, sub acea "poteca", astepand cu lama la respawn; aim_mp5fever - harta asta in forma de patrat, are 2 zone mari de respawn, in 2 colturi opuse... celelalte 2 colturi ramase sunt "libere", tu ai stat NUMAI in acele colturi libere tragand evident in punctele de respawn si ascunzandu-te dupa cutii; gg_bside_collapse: la ultimul etaj, stateai in zonele fara respawn, cu arma spre zonele de respawn / sau asteptand la acele "guri de aerisire"). Banurile au crescut ca perioada d la saptamana la saptamana, ca deja ai devenit o problema.
Rog ceilalti admini care au avut aceasta problema cu tine sa confirme. In loguri se pot verifica nenumaratele plangeri la adresa ta din partea jucatorilor care s-au obisnuit sa joace "frumos", fair-play.
0
0
Back to top
anaconda18
[Mentally Stable]
(since 27-06-2018 07:39)
,
Topics: 12
Votes
: 3
Posted: 24-12-2012, 01:41:11
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
TrotinelX wrote:
Frumos
Discutiile astea le-ai purtat cu mine de nenumarate ori, si mi-am pierdut de fiecare data timpul explicandu-ti unde gresesti, acum vad ca din nou te faci ca nu intelegi. Ti-am spus ca nu sta nimeni sa numere cate secunde/minute stai tu intr-un loc, insa nici nu s-a luat vreodata cineva de tine aiurea. Ti-am facut pozele alea ca sa nu mai zici ca tu nu stateai pe loc, si inainte de ban, am stat spec vreo 3 harti la rand, numai de tine, iar la sfarsitul fiecarei harti, ti-am zis in ce loc de pe harta ai campat in mod special, fara a te pedepsi in nici un fel, in speranta ca o sa intelegi si n-o sa mai fie nevoie sa fiu "rau" (de_dust6 - ai stat foarte mult sub apa, sub acea "poteca", astepand cu lama la respawn; aim_mp5fever - harta asta in forma de patrat, are 2 zone mari de respawn, in 2 colturi opuse... celelalte 2 colturi ramase sunt "libere", tu ai stat NUMAI in acele colturi libere tragand evident in punctele de respawn si ascunzandu-te dupa cutii; gg_bside_collapse: la ultimul etaj, stateai in zonele fara respawn, cu arma spre zonele de respawn / sau asteptand la acele "guri de aerisire"). Banurile au crescut ca perioada d la saptamana la saptamana, ca deja ai devenit o problema.
Rog ceilalti admini care au avut aceasta problema cu tine sa confirme. In loguri se pot verifica nenumaratele plangeri la adresa ta din partea jucatorilor care s-au obisnuit sa joace "frumos", fair-play.
si daca tot teai uitat pe mine de ce nu ai facut demo ce dovada ai tu ?? de dai ban ti'am mai zis si cand miai dat kick ieri sau alaltaieri cand te-am facut miai dat kick si ziceai ca trageam de nu siu unde facand camp
te rog demo next si dupa vb ca fara demo dovada nu este asa ca fapt divers si in legatura cu super puterile las-o mai usor ca nu-s singur pe server ceia ce faci tu [adica admin] ar trebui s astai tot timpul pe spec si sa dai ban la juma de server ca sunt altii mai vanjosi ca mine sau ca tine la modelul camp
0
0
Back to top
Bow Down
[Mentally Stable]
(since 29-07-2015 12:48)
,
Topics: 5
Votes
: 4
Posted: 24-12-2012, 11:40:50
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cu atitudinea asta nu rezolvi nimic.
Tot timpul se anunta Nu campati! de catre admini, scrie si pe ecran la fair-play rules.
Dovezile in situatia asta sunt reclamatiile jucatorilor si cuvantul adminului, ca de aia e admin. Daca am sta sa facem demo fiecarui jucator care sta la panda ar iesi o mare harababura.
Regula asta e de bun simt, nu e frumos si nici corect sa te pui intr-un colt sau langa un punct de respawn. Pana la urma jucam gungame, ai murit, in 3 secunde esti inapoi la joc.
Invata sa respecti regulile, respecta jucatorii si adminii si nu o sa te deranjeze nimeni.
Si da, si eu te vad mereu ca stai la panda, ti-ai luat slay si kick si de la mine
" Oricât de inteligent ai fi nu îl poți face pe prost sã realizeze cã e prost "
Murphy's Laws
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
klesk
, 18 January 2013 19:09
Freakz Forum Index
->