Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
reclamatie si cerere unban @n@cond@
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
anaconda18
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 27-06-2018 07:39)
,
Topics: 12
Votes
: 3
Posted: 29-12-2012, 19:43:27
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick : @n@cond@
IP : 87.3.70.33
Harta : fy_anywere
Ora : 18:24
Motivul : panda (300 min)
Adminul care a dat ban : (daca il cunoasteti) trotinel
Serverul pe care ati luat ban : (GG, normal, ZM) gg
dupa cum am spus i in ultima cerere unban adminu in cauza nu are nici o dovada ba mai mult am eu o dovada mai mica si imi pare rau ca nu faceam demo in acel moment . asa ca rog sa se ia masuri daca se poate impotriva lu trotinel
in poze se vede cum iam mai dat o brisca prima dupa care la interval mic inca una si fiind suparat ca e umulit a reactionat si el dupa bunul plac cu un motiv excelent pt maturitatea de care da dovada [ca nu e frumos sa intreb cati ani are si cum a luat adminu pe server ]
0
0
Back to top
TrotinelX
[Maniac]
(since 01-01-2018 23:19)
,
Topics: 19
Votes
: 14
Posted: 29-12-2012, 20:36:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
In primu' rand, s-a intamplat o singura data, nu stiu pe cine incerci tu sa pacalesti aici, sau s-a intamplat de 2 ori sa-mi dai lama mie apoi lu' firicel ?
Ti-ai dat singur cu valiza in cap cu printu' asta. Pe fy_anywhere stateai cu lama sus la scara si asteptai sa urce playeri, dovada printu' tau (multumesc). Asta se numeste camp/panda, cum vrei tu... Mai erau niste admini online, o sa-i rog sa confirme daca a vazut vreunu' din ei faza.
OFF: Nu te mai flata singur, tu sa ma umilesti pe mine vreodata in viata asta virtuala sau cea reala? Da-ti singur un slap sa revii la realitate, si obisnuiste-te sa joci fair play, ca plansu' asta zilnic p-aici n-o sa te ajute cu nimic. Nu ti se pare dubios ca toata lumea iti zice acelasi lucru si totusi tu esti singurul din atatia playeri care sunt in stare sa castige o plansa fair-play, care e avertizat zilnic ?
O intrebare: ce spune despre caracterul tau faptul ca pe server de fiecare data cand te avertizez verbal, taci si inghiti, iar apoi vii pe forum si inventezi o nuvela frumoasa care sa te scoata pe tine Praslea cel Voinic si nedreptatit ? Grow some balls !
0
0
Back to top
anaconda18
[Mentally Stable]
(since 27-06-2018 07:39)
,
Topics: 12
Votes
: 3
Posted: 29-12-2012, 20:50:35
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
eu eram jos cand tiam dat lama asa ca lasa plesneala si maturitatea si dat fiind ca esti admin si eu am facut o cerere vino si tu cu "dovada" ca asa zice acolo la regulament
0
0
Back to top
TrotinelX
[Maniac]
(since 01-01-2018 23:19)
,
Topics: 19
Votes
: 14
Posted: 29-12-2012, 20:57:22
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ce nenorocit
Ai putina rabdare, sa intre ceilalti admini. Ai ocazia sa inveti semnificatia zicalei "Minciuna are picioare scurte", si te-as ruga sa rogi un prieten mai educat sa scrie in locul tau, ca ne insulti primul an de scoala primara, cand am invatat sa scriem in limba romana.
Edit: Pt camp nu e neaparat necesara dovada, cum ar fi sa stau sa fac demo fiecarui pandac? Nu iti este de ajuns constiinta ca dovada? Sau printul postat de tine ?
0
0
Back to top
Bow Down
[Mentally Stable]
(since 29-07-2015 12:48)
,
Topics: 5
Votes
: 4
Posted: 29-12-2012, 21:11:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Deci domnule @n@cond@, treaba sta in felul urmator:
Te-am avertizat pana acum de 1982656839327 de ori sa nu mai campezi ( actiunea de a te aseza intr-un colt, dupa o cutie, la intuneric, langa un punct de respawn ), pana acum de la mine ai primit decat slap, slay si kick.
Mereu sunt reclamatii la adresa ta pentru camp si damage urmat de lama.
Odata ce ai intrat in vizorul unui admin, daca nu joci corect o sa fii articulat pentru fiecare abatere. In general un kick sau un ban de 30-60-100 de minute calmeaza orice jucator. In cazul tau vad ca tot acelasi stil de joc mentii si vii pe forum si te fofilezi mai ceva ca o virgina, inceteaza cu atitudinea asta de victima nedreptatita. Ma uit mereu pe tine cand sunt on si nu tine.
Am vazut ca sanctiunea pentru stilul tau de joc a ajuns la 300 de minute, daca o tii tot asa o sa te joci cs pe freakz o data pe saptamana.
Si vad ca tot ceri dovezi, te rog de acum inainte, de fiecare data cand joci sa iti faci singur demo, asa se demonstreaza cine are dreptate.
Pace tie
" Oricât de inteligent ai fi nu îl poți face pe prost sã realizeze cã e prost "
Murphy's Laws
0
0
Back to top
pavaluc
[preot]
(since 21-10-2018 06:57)
,
Topics: 103
Votes
: 268
Posted: 29-12-2012, 23:45:13
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu am nimic cu tine sarpe dar trotinel are dreptate , din greseala eram si eu on cand ai luat banul , tea avertizat de cateva ori tia zis sa misti dar tu nimic , tia mai zis si de vreo 3 ori daca nu misti IEI BAN !!! (ar fi mai bine pentru tine daca te-ai obisnuii si tu sa joci conform regulilor) SI NU VEI AVEA PROBLEME
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
klesk
, 18 January 2013 19:10
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->