User
Pass
2FA

Best class for belf?
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4161
FlutterGuy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-06-2020 10:00)

Votes: 14

Post Posted: 06-01-2013, 14:14:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^***

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Wickked

[2 OP 4 U]

(since 21-10-2013 12:39)

Votes: 7

Post Posted: 06-01-2013, 19:40:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rogue , pt haste - .
0 0

Back to top
WooBoost
[Banned user]

Banned

(since 23-02-2013 10:32)

Votes: 12

Post Posted: 06-01-2013, 20:21:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wickked wrote:
Rogue , pt haste - .

Doar de curios - Ce haste?-

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 07-01-2013, 16:34:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WooBoost wrote:
Wickked wrote:
Rogue , pt haste - .

Doar de curios - Ce haste?-

Trol iti da haste/ atack- cast speed, Belf iti da energy/mana si silence. Daca ai de ales intre Trol si Belf, alege TROL. Racialele la Belf sunt de kkt. Arata bine in armura dar e cam varza.

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Post Posted: 07-01-2013, 16:52:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
Racialele la Belf sunt de kkt.

off:spuse tipu care baga in Chillblains in PVE spec.
on:poate ti se pare tie de *****.mie mi se pare chiar OP acel AOE silence. combinate calumea cu un frost sau unholy dk, poti face full silence pe un caster.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 14-01-2013, 16:08:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugghy wrote:
laanah wrote:

on:poate ti se pare tie de *****.mie mi se pare chiar OP acel AOE silence. combinate calumea cu un frost sau unholy dk, poti face full silence pe un caster.

vb tu cel mai imba dps dk frost care a murit in primele 10 sec de la scheletii de la magmaw - (dupa aia ai dat leave raid daca nu ma insel ..ceva pretexte legate de cheful tau de raiduri pve?! ). Daca ma insel, te rog sa ma contrazici, dar uneori e bine sa ai si ceva cc-uri, macar doar asa, sa traiesti destul de mult incat sa vezi bossu cum pica.

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 14-01-2013, 16:24:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
Bugghy wrote:
laanah wrote:

vb tu cel mai imba dps dk frost care a murit in primele 10 sec de la scheletii de la magmaw - (dupa aia ai dat leave raid daca nu ma insel ..ceva pretexte legate de cheful tau de raiduri pve?! ). Daca ma insel, te rog sa ma contrazici, dar uneori e bine sa ai si ceva cc-uri, macar doar asa, sa traiesti destul de mult incat sa vezi bossu cum pica.

Flawless victory!

Round 2! Fight!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bugghy

[The Pedobear]

Post Posted: 14-01-2013, 22:48:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
Bugghy wrote:
laanah wrote:

1. nu joc la glyphu' de hungering cold pt 0 RP cost(fiind PVE..daah)
2. daca dau HG pierd 70 RP si avand in vedere ca jucam la mastery..RP era sfant pt mine pt Fs si HB.
3. cu 363ilvl iti conduc dpsu sau in primele 3 locuri la aproape orice boss.(halfus ii logic ca pe primele locuri ii fire mage si Atramedes unde nu dau importanta DBM-ului de cele mai multe ori si strang destul de mult sunet)
4. nu-i vina mea ca raidu ii fail si healerii nu-s in stare sa tina un heal calumea.(luasem mai multe wipe-uri in raidu' ala si la ODS din cauza healului FOARTE SLAB)
5. nu mai stiu dc am dat leave dar te asigur ca niciodata nu am zis ca nu mai am chef de raid
6. imi place ca ti evidenta raidurilor mele..n-am mai intrat in wow de doua-trei saptamani si in evo cu atat mai mult si tu inca ti minte un raid din BWD.

P.S.:se vede cat de bine cunosti BWDu':
Scheletii isi dau spawn la +40s. de unde ai scos tu un skelet in primele 10 secunde..numa tu sti.

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 15-01-2013, 09:46:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deja ati dat-o in offtopic complet cred ca baiatu si-a ales deja clasa de ce nu continuati cearta pe PM?
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 15-01-2013, 11:00:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugghy wrote:
--...--

1. Tu nu joci la nustiu ce glyph la dk frost, tu nu mai joci deloc pe FREAKZ. (Ti-ai vandut contu din joc dupa cate am auzit)
2. N-a fost niciodata probleme de heal in BWD, numai tu ai avut probleme (si fairr daca nu ma insel=> pe primele locuri la DPS pe ultimele locuri la dmg done); Stii vb aceea ?! : "Don't run from the healer!!!"
3. Deja facem offtopic, deci hai o lasam balta pentru ca mai mult ca sigur erai plictisit de 4.0.6 ca majoritatea si daca o fii sa te apuci din nou de wow, poate ne mai intalnim la vreun raid sau ceva.

ONTOPIC: Daca faci pve, rasa BELF nu e buna decat pentru spec de heal (mana la urgenta cu raciala). In schimb arata bine in armura ...daca asta e ceea ce vrei de la un char de wow...

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

Post Posted: 15-01-2013, 11:06:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
Bugghy wrote:
--...--

1. Tu nu joci la nustiu ce glyph la dk frost, tu nu mai joci deloc pe FREAKZ. (Ti-ai vandut contu din joc dupa cate am auzit)
2. N-a fost niciodata probleme de heal in BWD, numai tu ai avut probleme (si fairr daca nu ma insel=> pe primele locuri la DPS pe ultimele locuri la dmg done); Stii vb aceea ?! : "Don't run from the healer!!!"
3. Deja facem offtopic, deci hai o lasam balta pentru ca mai mult ca sigur erai plictisit de 4.0.6 ca majoritatea si daca o fii sa te apuci din nou de wow, poate ne mai intalnim la vreun raid sau ceva.

ONTOPIC: Daca faci pve, rasa BELF nu e buna decat pentru spec de heal (mana la urgenta cu raciala). In schimb arata bine in armura ...daca asta e ceea ce vrei de la un char de wow...

Raspun la fiecare punct:
1. esti batut in cap. ii contul meu si intru cand si cum am eu chef. nu l-am vandut si nici nu o sa-l vand.(trebe sa fi prost sa cumperi un cont de wow pe private)
2. esti batut in cap rau de tot...ma bateam cu xdem pt primele locuri la orice encounter(dmg done sau dps)
"don't run from the healer"?..ii o camera de 2x2...si la cum eram pozitionati la fiecare boss, era IMPOSIBIL ca un healer sa nu aiba range.
iti pot da o groaza de exemple in care si MAVE zicea ca healarii is praf in raid. daca tu nu mai ti minte, ii problema ta.
3. +1 pt off-topic. da, is plictisit de 4.0.6, deaia nu mai joc si astept 4.3.4 sa pot juca calumea unholy(daca o sa fie reparat)
ON: te asigur ca belfu ii bun si pt dps: energy regen, RP regen, fury regen. te rog sa nu mai dezinformezi playerii cu aberatiile tale.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 15-01-2013, 12:25:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugghy wrote:
laanah wrote:
Bugghy wrote:
--...--

--bla bla text citat bla bla

observ ca duci lipsa de ocupatie din moment ce continui sa faci offtopic si sa ma ataci continuu cand eu incerc sa fiu baiat de treaba.
Concluzie=> TOTI healerii care au fost vreodata in raid AU CEVA CU TINE. Nu conteaza ca se da heal la aoe, ca sunt cel putin 3 healeri in raid, clase diferite, NUMAI TU esti lasat sa mori (oare cum e posibil asa ceva?)dupa ce iti dai IMBA MEGA SUPER UBER burstul tau de DK frost ca sa fii primu la DPS in recount, si toata lumea moare de invidie in preajma ta ca deh domne tu esti un mic pui de zeu printre noi muritorii de rand care chiar ne simtim onorati ca tocmai TU, ai sacrificat alea cateva minute sa vii cu noi in raid sa ne arati si noua cum se moare mai instant ca nessu; -

Ultima data cand te-am vazut online, era cineva pe contul tau care mi-a spus negru pe alb ca tu te-ai lasat de wow (l-ai vandut sau l-ai donat, e problema ta). De cand s-a lansat DIABLO 3 (15 mai 2012) si pana acum, pe tine nu te-am prins decat in vreo 2 raiduri pe care le-ai parasit la scurt timp dupa ce ne-ai aratat performanta ta de 3 minute(ps: raidurile au continuat si in 9 oameni~ tu fiind +-1~ ).

ONTOPIC: Nustiu ce va face pe voi sa credeti ca BELF e o clasa atat de buna in pve?! Joci dps? iti alegi: orc, trol, goblin, worgen. Joci tank?, iti alegi orc, trol, tauren, nelf. Healer: trol, goblin, human, gnome si poate BELF. Singurul lucru util la raciala e ca iti regenereaza 2% mana. Chiar nu am vazut vreun dps BELF sa foloseasca arcane torrent in raiduri de pve -
Singurul "atu " la belf e aspectul fizic (este o parere subiectiva )

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

Post Posted: 15-01-2013, 12:34:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
Bugghy wrote:
laanah wrote:
Bugghy wrote:
--...--

--bla bla text citat bla bla

observ ca duci lipsa de ocupatie din moment ce continui sa faci offtopic si sa ma ataci continuu cand eu incerc sa fiu baiat de treaba.
Concluzie=> TOTI healerii care au fost vreodata in raid AU CEVA CU TINE. Nu conteaza ca se da heal la aoe, ca sunt cel putin 3 healeri in raid, clase diferite, NUMAI TU esti lasat sa mori (oare cum e posibil asa ceva?)dupa ce iti dai IMBA MEGA SUPER UBER burstul tau de DK frost ca sa fii primu la DPS in recount, si toata lumea moare de invidie in preajma ta ca deh domne tu esti un mic pui de zeu printre noi muritorii de rand care chiar ne simtim onorati ca tocmai TU, ai sacrificat alea cateva minute sa vii cu noi in raid sa ne arati si noua cum se moare mai instant ca nessu; -

Ultima data cand te-am vazut online, era cineva pe contul tau care mi-a spus negru pe alb ca tu te-ai lasat de wow (l-ai vandut sau l-ai donat, e problema ta). De cand s-a lansat DIABLO 3 (15 mai 2012) si pana acum, pe tine nu te-am prins decat in vreo 2 raiduri pe care le-ai parasit la scurt timp dupa ce ne-ai aratat performanta ta de 3 minute.

ONTOPIC: Nustiu ce va face pe voi sa credeti ca BELF e o clasa atat de buna in pve?! Joci dps? iti alegi: orc, trol, goblin, worgen. Joci tank?, iti alegi orc, trol, tauren, nelf. Healer: trol, goblin, human, gnome si poate BELF. Singurul lucru util la raciala e ca iti regenereaza 2% mana. Chiar nu am vazut vreun dps BELF sa foloseasca arcane torrent in raiduri de pve -
Singurul "atu " la belf e aspectul fizic (este o parere subiectiva )

ma ataci si cand iti raspund tot tu te victimizezi.
nu m-am referit la toate raidurile, nu m-am referit la faptul ca toti healerii is slabi.
nu am zis ca is primu in recount. am zis ca is printre primii la mare parte din bosi.(ii o diferenta)
singura data cand pot zice ca mi-am sacrificat minutele pt raid a fost cand am luat 5-6 wipe-uri la ODS din cauza unui player care nu avea habar de script.

am imprumutat contul unei colege timp de o saptaman pt ca eu aveam probleme cu PCu' si nu aveam cum sa joc.(si diablo 3 l-am cumparat acu 2 luni..nu inteleg de unde ai scos tu ca nu mai joc de cand s-a lansat)
(acum am sa ma repet) NU te mai victimiza, ai dat fail pe dk, dai fail pe shaman, asa ca stai in banca ta.
ajungem iar sa ne certam ca in Evo si ne trezim amandoi cu warn(sau mai rau).
P.S. nu am mai intrat intr-un raid din evo de mult timp pt ca tot timpu intram ON mai tarziu si era deja facut raidu'.

ON: pt DPS inc go orc..troll nu se prea merita pt ca hasteu' ii buguit pe dk.(ramane de vazut pe 4.3.4)

Last edited by Bugghy on 15-01-2013, 12:43:25; edited 2 times in total
0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 15-01-2013, 12:42:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si ati uitat pana si intrebarea care a pus-o cel care a facut topicul.Mai cititi titlul odata omul vrea best class for Blood Elf NU best race pve for god sake.
0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

Post Posted: 15-01-2013, 12:48:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rogue, war,pala sau dk pve
Cum s-a postat intr-un comment mai sus:
Lightftw wrote:
Nu exista o clasa care sa fie "cea mai buna" totul de pinde de skillul jucatorului cu clasa respectiva.
"

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 02-12-2024, 15:57:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password