User
Pass
2FA

[PvP] Arms Warrior 4.3 Discussion
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 24, 25, 26  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message55438
milkasucks

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-02-2013 20:52)

Votes: 6

Post Posted: 26-01-2013, 18:44:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ilusion90 wrote:
milkasucks wrote:
Dmg-u warriorului este ok, nu mai vorbiti aiurea... si da joc warrior nu alta clasa ca sa ziceti ca is pe dinfara.. si da din nou! la partea pvp ma refer:) problema majora la warr este rage-u care nu e primit din dmg-u primit, in rest aproape tot merge ok, cu exceptia fearului care il primesti de la alt warr cand casteaza Intimidating Shout pe tine nu merge zerker sa iti scoata fear.
Blame blizz sau apucati-va toti de feral - cat o sa mai dea dmg-u ala nesimtit

Milkasucks here aka Warctonia -

Are you serious?-

cu 3 cuvinte in engleza mi-ai dat replica? ia zi, ce te supara in legatura cu postu asta? ca nu am zis ca warru trebuie sa rupa ca si pe 4.0.6 sau...!?
Invata sa te exprimi cand vrei sa zici ceva!

Posturi unite automat, 26-01-2013, 18:44:57

ENJ wrote:
Fough wrote:

that was just...fail :r30:

True.

Fail wut? eu vorbesc de cei care se plang ca nu mai dau 30-40 k crituri fara sa fi avut stackat 3x lamb of slaughter cu mortal strike si crituri de 20 k hs
Normal ca is buguri ca e server privat, nu va mai umflati in pene cu replici de kkt:)

Ma ustura ochii !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ilusion90

[Mentally Stable]

(since 23-04-2018 15:54)

Votes: 3

Post Posted: 26-01-2013, 19:14:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

milkasucks wrote:
ilusion90 wrote:
milkasucks wrote:
Dmg-u warriorului este ok, nu mai vorbiti aiurea... si da joc warrior nu alta clasa ca sa ziceti ca is pe dinfara.. si da din nou! la partea pvp ma refer:) problema majora la warr este rage-u care nu e primit din dmg-u primit, in rest aproape tot merge ok, cu exceptia fearului care il primesti de la alt warr cand casteaza Intimidating Shout pe tine nu merge zerker sa iti scoata fear.

Are you serious?-

cu 3 cuvinte in engleza mi-ai dat replica? ia zi, ce te supara in legatura cu postu asta? ca nu am zis ca warru trebuie sa rupa ca si pe 4.0.6 sau...!?
Invata sa te exprimi cand vrei sa zici ceva!

Posturi unite automat, 26-01-2013, 18:44:57

ENJ wrote:
Fough wrote:

that was just...fail :r30:

True.

Fail wut? eu vorbesc de cei care se plang ca nu mai dau 30-40 k crituri fara sa fi avut stackat 3x lamb of slaughter cu mortal strike si crituri de 20 k hs
Normal ca is buguri ca e server privat, nu va mai umflati in pene cu replici de kkt:)

Not sure if trolling or he is just ..... habar nu ai despre ce este vorba in acest topic , probabil ca mintea ta ingusta este incapabila sa inteleaga . Nu este vorba despre 30-40k crits dar sincer nu meriti sa imi pierd 5 minute din viata sa iti explic . Peace.

0 0

Back to top
milkasucks

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-01-2013, 19:46:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fa un efort si chinuieste-te sa iti omori 5 minute din viata sa vi cu niste calcule la ce nu merge, inafara bugurilor exprimate de mine la execute,deep wounds:) ca esti foarte inteligent in capu tau .
Arogantu p....-
si mai verifica forumu nu doar in topicu asta sa vezi cum "urla" toti gen" ce ati facut la warr" rusine =)

Ma ustura ochii !
0 0

Back to top
ilusion90

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-01-2013, 20:29:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

milkasucks wrote:
Fa un efort si chinuieste-te sa iti omori 5 minute din viata sa vi cu niste calcule la ce nu merge, inafara bugurilor exprimate de mine la execute,deep wounds:) ca esti foarte inteligent in capu tau .
Arogantu p....-
si mai verifica forumu nu doar in topicu asta sa vezi cum "urla" toti gen" ce ati facut la warr" rusine =)

ok Yawn

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 26-01-2013, 21:24:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai certati , e clar ca ii doare in cot de warrior. Toti care au jucat rogue , au sarit in sus ca e buguit si nu le functioneaza haste. Urmatoarea zi a fost reparat. Daca era un bug major la mage/feral , era reparat instant.

Prind damage mai mare cu victory rush , decat cu mortal strike.
Uneori trebuie sa apas de cateva ori pe un skill ca sa il dau pe target.
Improved Hamstring nu merge calumea.
Reck/Shield wall/Retaliation , merg toate 3 date in acelasi timp.
Intimidatin Shout e buguit , la fel ca pe 4.0.6. Berserker rage il folosesc doar cand vreau sa dau regeneration sau la fear de la priest/lock etc.
Heroic Leap , deelay de cateva secunde , ma arunc de pe stanca , dau heroic leap , si pana pleaca caracterul sunt deja jos cu 10 % HP sau mort
Heroic Leap din nou , daca e panta putin inclinata , nu merge dat , desi ar trebui macar un pic.
Si nu in ultimul caz , damageul mult prea low , toti stim ca a luat nerf dar..nu cred ca e posibil cu Recklessness , Blood Fury , Swordguard Embrodery , Trinket Vicious , Landslide , si prind un crit de 12k . Cam ciudat , dau pe healer constant vreo 5 minute , si ii cobor doar 4k MANA.

Uitati-va la CLASS SPELL TALENTS , ori sunt REJECTED/DUPLICATE/CONFIRMED , dar vreun bug la warrior FIXED nu exista. Asta este , si mi se rupe daca imi sare cineva in cap si comenteaza.

Asta este parerea mea , si ma doare fix la **** daca nu ii convine cuiva.
M-am saturat sa vina un feral descult , si sa imi arda bucati de 30k damage asa lejer si dupa se baga in bear form si e full HP cu 3 dps pe el sau sa vad un blood dk care se tine mai tare decat pe 4.0.6.

0 0

Back to top
ENJ

[Maniac]

(since 18-11-2022 11:22)

Votes: 42

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-01-2013, 21:53:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
Nu va mai certati , e clar ca ii doare in cot de warrior. Toti care au jucat rogue , au sarit in sus ca e buguit si nu le functioneaza haste. Urmatoarea zi a fost reparat. Daca era un bug major la mage/feral , era reparat instant.

Prind damage mai mare cu victory rush , decat cu mortal strike.
Uneori trebuie sa apas de cateva ori pe un skill ca sa il dau pe target.
Improved Hamstring nu merge calumea.
Reck/Shield wall/Retaliation , merg toate 3 date in acelasi timp.
Intimidatin Shout e buguit , la fel ca pe 4.0.6. Berserker rage il folosesc doar cand vreau sa dau regeneration sau la fear de la priest/lock etc.
Heroic Leap , deelay de cateva secunde , ma arunc de pe stanca , dau heroic leap , si pana pleaca caracterul sunt deja jos cu 10 % HP sau mort
Heroic Leap din nou , daca e panta putin inclinata , nu merge dat , desi ar trebui macar un pic.
Si nu in ultimul caz , damageul mult prea low , toti stim ca a luat nerf dar..nu cred ca e posibil cu Recklessness , Blood Fury , Swordguard Embrodery , Trinket Vicious , Landslide , si prind un crit de 12k . Cam ciudat , dau pe healer constant vreo 5 minute , si ii cobor doar 4k MANA.

Uitati-va la CLASS SPELL TALENTS , ori sunt REJECTED/DUPLICATE/CONFIRMED , dar vreun bug la warrior FIXED nu exista. Asta este , si mi se rupe daca imi sare cineva in cap si comenteaza.

Asta este parerea mea , si ma doare fix la **** daca nu ii convine cuiva.
M-am saturat sa vina un feral descult , si sa imi arda bucati de 30k damage asa lejer si dupa se baga in bear form si e full HP cu 3 dps pe el sau sa vad un blood dk care se tine mai tare decat pe 4.0.6.

Îți dau perfectã dreptate,dar sã ne gândim puțin,probabil,rezolvarea bugurilor,și balansarea claselor nu sunt atât de importante precum stabilizarea serverului,poate,pe viitor(sper sã fie viitorul apropiate) se va rezolva aceastã balanțã care ne ține în sus când vedem dmg de 3k cu mortal strike,și 90k la druid.

Iar în privința jucãtorilor de warrior,majoritatea jucãtorilor care au jucat warr pe 4.0.6,joacã acuma feral,ei nu au jucat warr pentru ei,au jucat pentru burstu de la fury,atât.Ei acuma sunt online pe un druid feral,și probabil pe MOP,unde warru va rupe,îi vezi din nou pe warr.Numãrul jucãtorilor de warrior,am rãmas puțini,datoritã unui fapt stupid,și anume faptul cã am fost lãsați cu un dmg foarte mic,care sperãm sã se rezolve.

Cum se fac fixurile pe blizzard:

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 26-01-2013, 22:13:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu asta ENJ , dar momentan macar acest bug vital care este la rage sa fie reparat. Nu am zis sa le repare pe toate , dar unele sunt foarte majore si te impiedica sa faci rating.
Acum daca o luam la modul cel mai serios , ce poti face ca warrior in arena , cand nu poti scade la viata un healer...si nici macar mana nu o scazi..
Singurul healer care ai sanse ca warrior sa il pici este priestul , dar..nu il pici! De ce ? Pentru ca are partener feral si iti va pica el intai partenerul -.

0 0

Back to top
ilusion90

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-01-2013, 22:46:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa speram ca pe viitor se vor repara toate.
0 0

Back to top
ENJ

[Maniac]

Post Posted: 26-01-2013, 23:13:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
Stiu asta ENJ , dar momentan macar acest bug vital care este la rage sa fie reparat. Nu am zis sa le repare pe toate , dar unele sunt foarte majore si te impiedica sa faci rating.
Acum daca o luam la modul cel mai serios , ce poti face ca warrior in arena , cand nu poti scade la viata un healer...si nici macar mana nu o scazi..
Singurul healer care ai sanse ca warrior sa il pici este priestul , dar..nu il pici! De ce ? Pentru ca are partener feral si iti va pica el intai partenerul -.

Nu,practic,nu ai șansã sã bați nici o clasã,doar daca e cu un level mai mic decât tine,și nu are iteme BiS.

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 27-01-2013, 00:07:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warrii fabulosi - impiedicati de masoni sa nu rupa in pvp - , emotionant de loiali clasei lor, mai bine puneti mana si mai postati buguri ca inca-s multe de postat. Asta daca tot aveti timp de atata lacrima pe forum.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu astept sa posteze altu care stie exact care-i bugu si cum se fac calculele, daca e la armura sau daca e la mama ma-sii si cand se rezolva, se rezolva. Ca fapt divers, asta asteapta si Gm-ii (banuiesc). Un motiv pentru care unele buguri nu se rezolva, e ca nu se posteaza cum trebuie si nu se aduc suficiente dovezi.

Eu sunt super multumit de warru de acum, am dat crituri la fel de mari ca toate clasele, am sanse destul de mari in dueluri, chiar si buguit, in bg-uri warru e baza, iar in arene, cu putina experienta faci treaba.

Nu e corect fata de alte clase sa joc buguit, altii bufati, dar am suficient de multe motive sa stau linistit si sa-mi termin gearu de facut. Tineti minte ca e server privat si se putea mult mai rau.

Hai bafta si nu mai scrieti ca*aturi la class-related ca mi-e sila sa intru si sa citesc ... nimic interesant, doar alti copii paranoici si frustrati.

0 0

Back to top
hammu

[Mentally Stable]

(since 04-02-2013 19:05)

Votes: 2

Post Posted: 27-01-2013, 10:16:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca unii dintre voi fie intrati aici sa faceti pe interesantii cu limba engleza,fie sunteti .... .Din cate vad sunteti cativa dintre voi multumiti de dmg la warrior, de felul cum joaca in pvp etc.Incerc sa inteleg despre ce dracu vorbiti !!!! DMG da ,nu am pb cu el am mai zis cred ca de 10 ori dar tot e mult mai mic fata de cel care trebuia sa fie , balanta in joc nu exista .LA 2s toata lumea are 1 feral sau un mage dupa el, dc?? pentru ca dau un dmg al drq de mare.Sau elementalul??? am luat 45k cu lava burst pe 4.1k resil..ori resilul e buguit, ori dmg nostru sau al lor, dar incerc sa inteleg ceva ; daca resilul e buguit , noi dc dam cat dam si ei dau cat dau??? ia puneti-va intrebarea asta: "Ei dc dau cat dau noi dc dam cat dam" Acum pt maimutoiul de mai sus care e cel mai fericit cu dmg warrului , 2 chestii pt tine amice:
1.Fa duel cu un mage, si invinge desigur ca esti bun
2.Dupa ce bati magu , fa duel cu un elemental, nu iti zic feral ca sunt unii care au facut feral doar ca e OP si habar nu au.
Daca tu reusesti sa bati asa ceva inseamna ca noi suntem prosti , tu destept.App cei cu care faci duel sa fie la pc, si cu monitorul aprins.
A si inca ceva , tot aduceti aminte de 4.0.6 ..da ma da dmg era prea de desene animate si ce eram noi de vina??? asta e dar nu vrem sa fim acum prostii serverului sa dam 5k-10k altii 25k+ , ca nu merge asa , intelegeti voi maimutoilor care sunteti happy cu dmg-ul???sa primesti mesaje gen: nu fac arene cu tine mane ca esti warr, sau etc

0 0

Back to top
divinity4uuu
[Banned user]

Banned

(since 18-11-2019 13:21)

Votes: 17

Post Posted: 27-01-2013, 11:00:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

milkasucks wrote:

ba ba ba !!!! tu nu ai nici o legatura cu waru trag pamant pe tine , baaaa imi creste tensiunea numa cand citesc ce scrii , da vezi si tu de curios patch notes sa vezi ce nerf " MARE " a primit waru -8% dmg pai ala e nerf ma ? uite si tu ceva de la mine cu dedicatie ce nu pot sa postez aici ca imi iau ban pe forum da asculta si tu asa ce ti-as zice de as putea

https://youtube.com/watch?v=vA5WL2Z3I9Y:

Si aici gasesti un exemplu despre cum ar trebuii sa mearga waru in 4.3 si playeru ala e 100% peste tn

https://youtube.com/watch?v=WsPkYEEm6kk:

0 0

Back to top
ENJ

[Maniac]

Post Posted: 27-01-2013, 14:31:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminați cu aberațiile astea,dacã ar putea cineva sã îmi arate cum se calculeazã forumla la un spell de la war,cã habar n-am,aș fi și eu curios,care ar fi diferența.

0 0

Back to top
milkasucks

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-01-2013, 19:25:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

divinity4uuu wrote:
milkasucks wrote:

ba ba ba !!!! tu nu ai nici o legatura cu waru trag pamant pe tine , baaaa imi creste tensiunea numa cand citesc ce scrii , da vezi si tu de curios patch notes sa vezi ce nerf " MARE " a primit waru -8% dmg pai ala e nerf ma ? uite si tu ceva de la mine cu dedicatie ce nu pot sa postez aici ca imi iau ban pe forum da asculta si tu asa ce ti-as zice de as putea

https://youtube.com/watch?v=vA5WL2Z3I9Y:

Si aici gasesti un exemplu despre cum ar trebuii sa mearga waru in 4.3 si playeru ala e 100% peste tn

https://youtube.com/watch?v=WsPkYEEm6kk:

bai baietica:) eu joc si pe retail si ce sa vezi - am prins si patcu 4.3.4 esti retard sau ce ai? dmg-u warrului e ok are cateva buguri logic e private !!! DAR DAMAGE-u E OK NABETE dmg-u de la mortal strike/overpower/execute(91 k crit in bg) e ok .. trage pamant pe ma-ta invata sa joci cum sa faci burst eu am prins crituri bune cu warru pe playeri cu 3.5 k ressil plus si am testat si pe dummy problema majora la warr e rage-u care nu e primit din dmg-u primit si am inteles si la deep wounds si inca cateva care sa zicem nu is vitale pentru un gameplay acceptabil
p.s da-ti foc
p.s2 ai full cataclysmic ca si ala din video?
p.s3 uite un video cu mine din mop sa vezi cat de nab sunt! https://youtube.com/watch?v=TfXxn_spp_c:

enjoy!

EDIT: -dps pe dummy1 https://youtube.com/watch?v=6JAwitHgR9I:

-dps pe dummy2 https://youtube.com/watch?v=wIQnrkzlhz8:

abilitatile se activeaza mai greu in video fiindca am un delay incredibil.

Ma ustura ochii !
0 0

Back to top
divinity4uuu
[Banned user]

Banned

(since 18-11-2019 13:21)

Votes: 17

Post Posted: 27-01-2013, 22:18:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

baaaaa tu esti imcompetent , degeaba vii tu si postezi aici videouri cu tine pe mop .NU are absolut nici o relevanta faptu ca joci pe blizz , crezi ca daca joci pe blizz esti bun ? baaaa noi vorbim aici de dmg vs playeri nu despre dmg pe dummy care da este bun dar nu te intrebi asa putin dc nu prinzi acelasi dmg pe playerI ?Cum explici faptul ca in acel video warru da asa tare ..doar este pe asa numitul BLIZZ unde sunt doar pro players ca si tine. Daca tot esti atata de pro cu blizzu tau cu tot , vezi patch notes !!!!! si da un reply cu nerfu care l-a luat waru in patchu asta.Dupa cum au zis si celalti nu ai habar de wow , poti sa te spanzuri linistit , iti fac capu mare cand vrei tu.Dupa cum a mai zis si Soverein intr-un post aici nu esti la cabal sa faci combo ca sa dai burst din moment ce dai reck ar trebuii sa sara dmg nu sa fie 5k critical

P.S : mai asculta odata terog videoul de la palinkaroma ca sa stii ce credem noi despre tn si blizzul tau

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 27 January 2016 17:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 24, 25, 26  Next    

The time now is 06-11-2024, 03:31:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x