User
Pass
2FA

Botezul noului hardware @freakz. By Guilda PVP
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message3606
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 18-02-2013, 23:16:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

heav3n wrote:
bigblackjoey wrote:
heav3n wrote:
Nerd wrote:
Stiti bine ce se intampla cand faceti ce faceti , dar continuati pentru ca sunteti copii care au probleme serioase... GG , superb.

-OMG AI VAZUT CE LAG AM FACUT? TIMP DE O ORA A FOST SERV LA PAMANAT AHAHAHA.
-DA FRATE CE TARE -)))
-DA LOL HAHAHA MERGEM SI MAINE SA VEZI CE RAGE FAC ASTIA PE GLOBAL
-O SA PLANGA TOT SERV -)

Trist.... Nu aveti capu' mare, dar tot are creieru' loc sa inoate prin el.

normal ca a fost amuzant sa vezi pe global cum toti isi dadeau cu presupusul,a fost amuzant,daca tu nu stii ce e aia relaxare si distractie e normal si stai prin orgr/sw si te invartiti cu mount-ul pe acolo

Cand nu esti in stare de orice alt lucru , arena/bg/rated/war game/ , cel mai simplu strangi robotii si mergeti sa stati intr-un loc toti si va plimbati pe mounturi , provocati lag , si va uitati ce zice lumea pe global. AWESOMEE!!............................................NOT! -

duduie,n-au fost in sw sa se plimbe pe mounturi,si cica "nu suntem in stare de altceva",dar cand rupem hordacii in bguri?
sfatul meu: nu mai fi asa constipat,daca ai fi in guild cu ts facand premaduri si sa vezi cat sunt de treaba oamenii...

Media de varsta in guilda voastra e de 14 ani , si nivelul de virginitate intrece orice imaginatie umana. Practic daca voi sunteti alesi sa repopulati planeta , vom spune ADIO rasei umane.
Eu in filmulet vad niste prafi care fac backpedal fara numar , si vorbesc pe ts , si ca tot am adus subiectul . Te crezi bun daca faci premade cu ts ?

daca tot mi-ai dat un sfat , iti pun si eu o intrebare: Cum reusesti sa te masturbezi cu bunica-ta in camera ? M-ai facut foarte curios...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AlexRz

[Mentally Stable]

(since 19-08-2014 14:37)

Votes: 9

Post Posted: 18-02-2013, 23:33:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
heav3n wrote:
bigblackjoey wrote:
heav3n wrote:
Nerd wrote:
Stiti bine ce se intampla cand faceti ce faceti , dar continuati pentru ca sunteti copii care au probleme serioase... GG , superb.

-OMG AI VAZUT CE LAG AM FACUT? TIMP DE O ORA A FOST SERV LA PAMANAT AHAHAHA.
-DA FRATE CE TARE -)))
-DA LOL HAHAHA MERGEM SI MAINE SA VEZI CE RAGE FAC ASTIA PE GLOBAL
-O SA PLANGA TOT SERV -)

Trist.... Nu aveti capu' mare, dar tot are creieru' loc sa inoate prin el.

normal ca a fost amuzant sa vezi pe global cum toti isi dadeau cu presupusul,a fost amuzant,daca tu nu stii ce e aia relaxare si distractie e normal si stai prin orgr/sw si te invartiti cu mount-ul pe acolo

Cand nu esti in stare de orice alt lucru , arena/bg/rated/war game/ , cel mai simplu strangi robotii si mergeti sa stati intr-un loc toti si va plimbati pe mounturi , provocati lag , si va uitati ce zice lumea pe global. AWESOMEE!!............................................NOT! -

duduie,n-au fost in sw sa se plimbe pe mounturi,si cica "nu suntem in stare de altceva",dar cand rupem hordacii in bguri?
sfatul meu: nu mai fi asa constipat,daca ai fi in guild cu ts facand premaduri si sa vezi cat sunt de treaba oamenii...

Media de varsta in guilda voastra e de 14 ani , si nivelul de virginitate intrece orice imaginatie umana. Practic daca voi sunteti alesi sa repopulati planeta , vom spune ADIO rasei umane.
Eu in filmulet vad niste prafi care fac backpedal fara numar , si vorbesc pe ts , si ca tot am adus subiectul . Te crezi bun daca faci premade cu ts ?

daca tot mi-ai dat un sfat , iti pun si eu o intrebare: Cum reusesti sa te masturbezi cu bunica-ta in camera ? M-ai facut foarte curios...

Bigblack nu te lua in gura cu ei k risti sa iei warn pt o prostie dai in sloboz .Lasai sa se simta bine crezand k sunt fenomenalii serverului cu guilda lor pvp nuuumber 1 .P.S cred k toti din guilda aia sunt ciobani prosti...Iti poti da seama din vocabularul lor de pe Team Speck " .Ma mir cum mai faci asemenea video-uri cand lumea te jigneste pe unde te prinde...Eu zic sa va lasati dracu de raidurile astea.Nu inteleg ce castigi... -

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 19-02-2013, 00:51:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, world PvP este o parte din joc. DAR daca ceva dauneaza stabilitatii serverului va puteti abtine de la asta pana se optimizeaza totul bine.

@this topic: It gave me cancer(din diverse motive pe care nu o sa le enumar).

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 18 February 2013 22:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 18-06-2025, 23:21:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x