User
Pass
2FA

Pentru Faithless a.k.a. Bachus, si pentru ceilalti membri ai staffului WoW Freakz

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1156
PaladinFreak

[Traitor.]

Status: Offline
(since 27-02-2013 19:37)

Votes: 6

Post Posted: 25-02-2013, 15:16:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca o continuare la thread-ul: http://forum.wow-freakz.com/view-post-2692269.html?#2692269

Mai omule eu va-nteleg ca nu aveti timp, ca aveti alte prioritati etc. Dar totusi, va e chiar asa de greu sa puneti toate zonele de tp la teleporterul din Ulduar ca Flame Leviathan e buguit; ori iti da evade, ori disconnect la tot raidu la low HP (dupa care evident se reseteaza), si fara asta mort nu poti progresa in instanta, deci, ulduarul e cam degeaba in starea aceasta? Sau macar faceti-l 1 hp, no loot, no achievs, no script - si sa deschida poarta spre ceilalti bossi ca sa se poata PROGRESA in instanta.

La Naxxramas, aceeasi poveste, sunt unele momente cand efectiv iei client crash ( http://forum.wow-freakz.com/WOTLK-Naxxramas-Client-Crash-Bug-t206901.html ). Sa nu mai vorbim de faptul ca KT nu e spawnat nicaieri.

In COS, nu cred ca e chiar asa de greu sa scoateti toti Risen Zombies din zona infectata si sa-i puneti altundeva, ca de exemplu in padurea din fata orasului, ca sa nu mai buguiasca eventul cu Arthas.

Nu v-am cerut sa va puneti sa scriptati TOT contentul wotlk, dar macar aplicati niste implementari custom (gen portale, NPCi facuti din hostile friendly, setarea HP-ului unor NPC la 1) instantelor de mai sus, ca sa fie toata lumea multumita. Nu cred ca e chiar asa de greu sa faceti toate astea, si nu cred ca o sa va condamne cineva pentru ca mai reparati si din instantele mai vechi.
Also, nu-i neaparat sa le faceti 100% blizzlike; implementarile custom sunt binevenite.

. . .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Victoor

[Curious & Creative]

Status: Offline
(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 25-02-2013, 15:33:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faithless wrote:
dar unii sunt batuti in cap si nu inteleg ca NU SE POATE TOTUL dintr-o data. Cum s-a tot zis VA RUGAM SA AVETI RABDARE! Toate la timpul lor.

Trebuie sa iti desenez? Si nu , nu vom face custom scripts, tinta noastra este blizzlike, nu fun-server.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Victoor, 25 February 2013 13:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 05-02-2025, 15:51:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x