User
Pass
2FA

FERAL
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts

Vreti sa fixeze druidul feral sau sa fixeze bugul vizual la haste de la spriest?
Feral
82%
 82%  [ 24 ]
Altceva
17%
 17%  [ 5 ]
Total Votes : 29

Author Message9536
Nerfz
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 05-03-2013, 02:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Breakere dao-n ***** masii daca a ajuns sa imi dea feralul 10k rake pe 4700 resil cu 0 buffs / procs eu ma las de wow. Aici e ceva suspect undeva. Nu are cum, e imposibil. Mor din open, pounce mangle rake rip si deja da /dance ca eu sunt undeva ~ 40% . Undeva ceva e stricat dar aparent toata lumea " ferals are fineeeee " yeah sure , jk. Ferarul cu care fac 2s atm pe priest da 20k shreed cu vicious gear srsly. ( da joc disc / feral mare cheste ete na ) Deci .. 20k cu vicious gear e o treaba zic eu. Concluzia ? Ceva undeva e gresit, ori ignora o parte din resil, ori nu merge resil, ori e formula busita, ori ceva este. GN, 3 ora 3 FFS !!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 05-03-2013, 02:42:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu stiu ce aberati eu unul nu simt dmgu de la ferali deloc....ori l2p ori lasati dumele...
0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 05-03-2013, 02:44:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SUNT RATAT si voi lua WARN (injur ca un birjar)

Casuta Ravenous.

0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 05-03-2013, 02:48:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerfz wrote:
^in mortii tai esti paladin holy care face holy power si cand se da cu curul de pamant si dai numai 50k wog , ai amura buguita de iti reduce dmg-ul cat china mai ales shieldul ala singur reduce 6k dmg la non-crit si 12k la crit, normal ca nu simti damageul. Copil retardat macar nu mai posta degeaba.

umadbro??? - maybe l2p a little?

0 0

Back to top
soulflames

[Mentally Stable]

(since 28-10-2022 15:02)

Votes: 22

Post Posted: 05-03-2013, 03:19:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asteptatam fixes si poate atunci parerea despre feral o sa se schimbe,ce-i drept acum ii frustrant pentru ca multe spell-uri nu merg cum trebuie (negativ-pozitiv) si asta afecteaza in mod clar gameplay-ul.
0 0

Back to top
starforsaken

[Mentally Stable]

(since 28-09-2018 17:52)

Votes: 9

Post Posted: 05-03-2013, 04:02:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dap,agree. E buguit feralul. Dau prea putin cu ferocious bite - 10k crit..
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 05-03-2013, 04:36:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@amore, turbokill, azwraitz, ideea e simpla, si v-o spun eu care sunt pve hero si nu sunt frustrat de feral in pvp absolut deloc, nu stiu daca ati jucat patchul 4.3 pe retail, dar daca l-ati jucat ati vazut si voi in primul rand ce au zis toti si mai sus, ca feralul a fost foarte slab si foarte absent in topurile 2v2 si 3v3, evident ca au existat si exceptii azwraithz, dar asta nu inseamna ca feralul a dat bine, inseamna doar ca au fost si oameni exceptionali care au putut sa faca performanta chiar si cu clasa nerfuita grav, feralul a fost un spec foarte slab pe 4.3, and thats a fact

mai mult decat atat, mai exista o dovada incontestabila ca feralul e prea op aici, si anume PVE-ul, este la fel de cunoscut pentru cei care au jucat 4.3-u pe retail faptul ca FERALUL IN PVE NU A EXISTAT, nema, nada, nimic, pur si simplu feralul era 0 in pve, nu puteai sa il joci decat tank, si chiar si ala era mult surclasat de blood dk si prot pala, pe cand la noi pe server un pisat de feral cu gear de 377 de la lw si o arma de 378 scoate 30k dps la alizabal, care e un boss care se facea pe retail cu min 370 ilvl si 16k dps lootban, repet SAISPREZECE MII DPS LOOTBAN, adica nimeni nu avea pretentia de la tine cand aveai 370 ilvl sa dai 30k dps, cum da ***** de feral la noi imbracat in cartoane si fara sa stie prioritatile, pur si simplu pune rip si rake si da fero la 5 combo points

deci nu mai suferiti voi cu formule de calcul si alte *****, pana la urma suntem playeri si NU AVEM ALTA RESPONSABILITATE DECAT SA RAPORTAM BUGURI, l-am vazut, il raportez, eu pot sa inventez formule de calcul peste noapte doar asa de dragul nerfului, dar pana la urma este responsabilitatea developerilor sa se asigure ca gameplayul este cat mai apropiat de cel de pe retail, si este responsabilitatea lor sa isi faca researchul cu privire la formulele de calcul ca sa repare spellurile care nu functioneaza corect

-singurul lucru care ar trebuii sa fim nevoiti noi ca playeri sa il facem este sa aducem dovezi ca spellul nu merge bine (dovezi inseamna comparatie de screenshoturi/dmg-uri, informatii adiacente, nimic mai mult de atat), nu e responsabilitatea mea sa caut si rezolvarea pentru spell, pentru ca pana la urma gm-ii care se si joaca pe server isi iau gm points pentru munca depusa, e doar corect sa fie munca depusa de ei, nu de mine, simplul player

in cazul de fata nici macar nu e nevoie de dovezi ca sa confirmi bugurile de la feral, E COMMON KNOWLEDGE CA FERALU E DE ***** PE 4.3, nu ar trebuii sa vin cu dovezi ca sa conving un developer sa verifice clasa si sa vada unde sunt problemele, ar trebuii sa se auto-sesiseze

cam asta e ideea cu feralu, si zohl, stiu foarte bine ca jucam pe moca pe server si ca trebuie sa ajutam cat de mult putem developmentul, dar atitudinea asta cu "aduceti formule de calcul daca vreti fix, altfel nu va bagam in seama" e de rahat, pana la urma toata lumea e constienta ca feralul da mult prea tare, nu ar trebuii sa fie playerii responsabili sa caute ce nu merge bine la el, ar trebuii sa fie de ajuns faptul ca playerii ajuta serverul cu bug reports (stiu ca toti fac bug reporturile tot spre binele lor personal, dar si asa e mai bine decat sa fie ignoranti), pana la urma voi negociati situatia cum stiti voi mai bine si noi nu avem ce sa facem decat sa ne conformam, dar parerea mea strict personala este ca atitudinea este total gresita

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

(since 06-07-2022 17:36)

Votes: 30

Post Posted: 05-03-2013, 06:16:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 HrN cat despre amore ....

Amore wrote:

eu inteleg ce zici,dar eu nu am luat t2 etc cu wintrade....e ca si cum vin in magazin sa fur ceva...nu fur nimic...dar politia ma si aresteaza(lucru corect) si imi mai ia si din casa bunurile mele care NU le-am obtinut din urma unui furt

L2WINTRADE PLEASE !!!!!!1

0 0

Back to top
zaku

[Freakazoid]

(since 04-05-2013 17:38)

Votes: 7

Post Posted: 05-03-2013, 08:09:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amore wrote:
Nerfz wrote:
^in mortii tai esti paladin holy care face holy power si cand se da cu curul de pamant si dai numai 50k wog , ai amura buguita de iti reduce dmg-ul cat china mai ales shieldul ala singur reduce 6k dmg la non-crit si 12k la crit, normal ca nu simti damageul. Copil retardat macar nu mai posta degeaba.

umadbro??? - maybe l2p a little?

Altu carat de combo cu feral.l2p fara feral.
Tu chiar sustii ca feralu nu e buguit?Cred ca glumesti...

0 0

Back to top
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

(since 18-10-2019 11:54)

Votes: 92

Post Posted: 05-03-2013, 08:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cel mai useless topic din ultima saptamana.Nu puteti astepta macar?Shockerul o sa repare toate clasele,fiti siguri.Nu mai deschideti asemenea topicuri idioate.
Asa vorbea si lumea legat de mana regen si uite ca a fost reparata.
Doar asteptati.

So many words untold...

0 0

Back to top
Bacchus

[Unbearable]

(since 03-01-2023 19:21)

Votes: 87

Post Posted: 05-03-2013, 08:46:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In afara de suferinte, injurii si alte retardisme ce mai stiti?

Cititi ce-a scris Azwraithz si bagati la cap. Cand o sa aveti DOVEZI ca X clasa nu merge si UITE de ce atunci sa deschideti un topic!

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-03-2013, 09:09:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Well, au avut loc niºte nerfuri/seminerfuri ºi niºte bufuri (de exemplu fixul la Execute) iar fixurile ar fi continuat, însã au intervenit unele probleme (cea mai mare fiind laptopul stricat al lui Shocker, pe HDD-ul cãruia avea foarte multe lucruri importante stocate) ºi au mai fost niºte fixuri (@logs & exploits GRAVE) care nu puteau fi amânate, fixuri de care nu ºtiþi voi, însã se fac.
Zilele astea s-a lucrat la Morchok (care e aproape gata). Urmeazã întrebarea "De ce Morchok când nu merg clasele ?" Pentru cã nu putem mulþumi pe toatã lumea + un boss se face mult mai greu decât 10 class fixes, Zohl urmeazã sã plece, iar el se pricepe cel mai bine la PvE stuff, fãrã el ar fi durat mult mai mult scripting-ul, de asta a fost nevoie de rush @boss. Dupã Morchok mai sunt unele fixuri de care nu trebuie sã ºtiþi, dar sunt importante, apoi se vor face class fixes & changelog nou.
Iar randomilor care se rezuma la "Feralul nu era în top pe 4.3.4" le-aº sugera sã se abþinã de la comentarii, sã lase oamenii care ºtiu mai mult WoW sã vorbeascã, cei care isi bat capul sa vada ce anume e gresit si boosteaza damageul Feralului.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 05-03-2013, 15:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce-i cu topicurile astea? Parca sunteti batuti in cap. Vi se pare ca serverul sta in loc si nu se face nimic? Am mai spus-o de nu stiu cate ori, zilnic repar cate ceva... ca nu repar ce vreti voi sau ce va asteptati voi e altceva, va asigur ca ordinea repararii bugurilor e gandita, nu totul se rezuma la "OMG REPARATI CLASELE NU PUTEM FACE NIMIC FARA ELE", n-aveti nici cea mai mica idee cate trebuie facute.
Subscriu la ce au zis cei 2:
Csvyo wrote:
Cel mai useless topic din ultima saptamana.Nu puteti astepta macar?Shockerul o sa repare toate clasele,fiti siguri.Nu mai deschideti asemenea topicuri idioate.
Asa vorbea si lumea legat de mana regen si uite ca a fost reparata.
Doar asteptati.

Ravenous wrote:
Well, au avut loc niºte nerfuri/seminerfuri ºi niºte bufuri (de exemplu fixul la Execute) iar fixurile ar fi continuat, însã au intervenit unele probleme (cea mai mare fiind laptopul stricat al lui Shocker, pe HDD-ul cãruia avea foarte multe lucruri importante stocate) ºi au mai fost niºte fixuri (@logs & exploits GRAVE) care nu puteau fi amânate, fixuri de care nu ºtiþi voi, însã se fac.
Zilele astea s-a lucrat la Morchok (care e aproape gata). Urmeazã întrebarea "De ce Morchok când nu merg clasele ?" Pentru cã nu putem mulþumi pe toatã lumea + un boss se face mult mai greu decât 10 class fixes, Zohl urmeazã sã plece, iar el se pricepe cel mai bine la PvE stuff, fãrã el ar fi durat mult mai mult scripting-ul, de asta a fost nevoie de rush @boss. Dupã Morchok mai sunt unele fixuri de care nu trebuie sã ºtiþi, dar sunt importante, apoi se vor face class fixes & changelog nou.
Iar randomilor care se rezuma la "Feralul nu era în top pe 4.3.4" le-aº sugera sã se abþinã de la comentarii, sã lase oamenii care ºtiu mai mult WoW sã vorbeascã, cei care isi bat capul sa vada ce anume e gresit si boosteaza damageul Feralului.

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Faithless, 05 March 2013 06:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 24-06-2025, 17:25:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password