User
Pass
2FA

Am reusit ! 2200 :D
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message5233
dudeuronfire

[Creep]

Status: Offline
(since 10-12-2018 15:29)

Votes: 16

Post Posted: 05-04-2013, 12:29:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m-as reapuca de wow, numa de dragu tau - vorba lu myt, esti pro acum!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Somandra

[Mentally Stable]

(since 16-05-2013 18:35)

Votes: 2

Post Posted: 05-04-2013, 12:57:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci nu vreau sa crezi sa sunt pro sau altceva dar totusi multi din comentari au dreptate si app daca feralu luase Throwdown nu te mai invarti pe langa el dute in spatele lui si dai dmg .. ma rog parerea mea u faci ce vrei..
0 0

Back to top
tetincosmin

[Mentally Stable]

(since 05-08-2024 23:33)

Votes: 14

Post Posted: 05-04-2013, 12:59:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Degeaba ne multumesti in post daca ne injuri de vreo 4567 ori in video. -
Fa-ti macrouri pe focus, iar atunci cand vrei sa faci focus pe cineva foloseste gladius/macro cu /focus. -
Acum cred ca esti de acord cu mine ca nu e nimic spectaculos sa ai 2200, ba chiar este un nivel destul de low.
Propune-ti sa faci mai mult si sa folosesti mai cu cap spellurile.

Voi nu ati comentat de rau, m-ati ajutat cu sfaturi pe care le voi aplica in viitorul apropiat. Multumesc -

0 0

Back to top
ENJ

[Maniac]

(since 18-11-2022 11:22)

Votes: 42

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-04-2013, 13:16:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Moamãããããã,mã înveți și pe mine „wãr”,te rog eu mwult.Eu într-o lunã am fãcut de la 1600 la 1700,tu cum ai crecut atâta?

Adevãru e cã ești pro.

Cum se fac fixurile pe blizzard:

0 0

Back to top
noxuris

[Blood Bath ]

(since 04-01-2018 23:24)

Votes: 19

Post Posted: 05-04-2013, 17:56:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te pupa Tenzor , Taticul Warrior -
Esti un player decent si ai mai auzit asta de la mine , daca TU personal esti satisfacut de activitatile in-game atuncia nimeni nu are dreptu sa te judece si spun asta pentru ca singurul lucru care m-a deranjat la comunitatea aceasta este modul prin care ei trateaza omu de langa el , spun asta deoarece majoritatea nu isi aduc aminte sau nu vor sa-si aduca aminte cum erau ei in acest joc numit World of Warcraft ; da sunt unele momente cand acumulezi experienta in acest joc ce-ti da impresia ca au urcat in varfu muntelui (acuma totu in functie de personalitatea omului) dar defapt nici dealu' nu l-au trecut , ceea ce mentionez aicia este in general si putin imi pasa cine accepta sau nu aceasta parere sau daca se simte in aceasta opinie.
Am vazut persoane care permanent mentioneaza acelas lucru pentru ca vai doamne nu mi-a placut cum ai dat Charge acolo (dau un exemplu) ehh bine asta nu e sfat si nici critica , daca omu nu doreste sa-ti accepte parerea lasa-l asa pentru ca de rau de bine el tot o sa ajunga la aceeasi concluzie si asta ramane la decizia lui sa analizeze sa se adapteze concret pentru dezvoltarea de sine statator a gameplayului in acest joc si asa apare un stil unic cu clasa warrior ESTE VORBA DE TIMP.
Experienta mea cu clasa warrior si in general cu acest joc depinde de timpu care ti-l dedici in el , nu vreau sa sun nerd gamer sau ceva dar dezvoltarea/masterizarea clasei este echivalenta cu dezvoltarea ta pe zi ce trece in viata , cresti si cresti inveti analizezi realizezi cu timpu ce cresti in varsta cam asta e si cu WoW , defapt cu orice joc.
Mereu cand aud "tunnel" imi aduce aminte de primu comment care l-am primit la primu meu video cu arene postat aicia "cu tunnel nu poti nici 2k sa faci" eu facand tunnel am ajuns 2600 MMR dc? Pei simplu asta este warru si sunt 2 diff de tunnel ala facut pe timp scurt si ala de juma de ora in arene dc? Pentru ca este in functie de rezistanta psihica a oponentului in care aplici presiune si este tunnel scurt prin care intr-un timp scurt ai doborat CDurile defensive si sti ca cedeaza usor , switchurile se fac la inceput ca sa te adaptezi la felul in care ei rezista "E MAI BINE SA DAU PE ASTA SAU PE ASTA" asta iti vine in cap alegi tinta care sti ca are sanse mari sa cada si tinta secundara in focus pentru CC sau sa-i faci counter la "manevrele" lui.
Zic asta deoarece foarte mult persoane isi pierd rabdarea si mai mult de 20 min nu stau si se lasa pagubas deci mai pe scurt tunnelu se face pentru a analiza starea psihica si modul in care joaca si rezista charul in-game.

As sta la discutii 3 zile si 3 nopti eu stau pe invatat(BAC) si Tenzor doarme pe tron pana la vara pentru ca a divortat placa video de mine si din alte chestii tehnice si planuri spor la treaba baieti.
Cu respect, Tenzor!

@Byeloser ai uitat iar demoralizing shout si thunderclap pe druid.Restu depinde de tine!

I drink your blood and I eat your skinn.
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Tenzor/

0 0

Back to top
Hagro1337

[MADNESS]

(since 23-09-2013 19:14)

Votes: 2

Post Posted: 05-04-2013, 19:16:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

noxuris wrote:
Te pupa Tenzor , Taticul Warrior -
Esti un player decent si ai mai auzit asta de la mine , daca TU personal esti satisfacut de activitatile in-game atuncia nimeni nu are dreptu sa te judece si spun asta pentru ca singurul lucru care m-a deranjat la comunitatea aceasta este modul prin care ei trateaza omu de langa el , spun asta deoarece majoritatea nu isi aduc aminte sau nu vor sa-si aduca aminte cum erau ei in acest joc numit World of Warcraft ; da sunt unele momente cand acumulezi experienta in acest joc ce-ti da impresia ca au urcat in varfu muntelui (acuma totu in functie de personalitatea omului) dar defapt nici dealu' nu l-au trecut , ceea ce mentionez aicia este in general si putin imi pasa cine accepta sau nu aceasta parere sau daca se simte in aceasta opinie.
Am vazut persoane care permanent mentioneaza acelas lucru pentru ca vai doamne nu mi-a placut cum ai dat Charge acolo (dau un exemplu) ehh bine asta nu e sfat si nici critica , daca omu nu doreste sa-ti accepte parerea lasa-l asa pentru ca de rau de bine el tot o sa ajunga la aceeasi concluzie si asta ramane la decizia lui sa analizeze sa se adapteze concret pentru dezvoltarea de sine statator a gameplayului in acest joc si asa apare un stil unic cu clasa warrior ESTE VORBA DE TIMP.
Experienta mea cu clasa warrior si in general cu acest joc depinde de timpu care ti-l dedici in el , nu vreau sa sun nerd gamer sau ceva dar dezvoltarea/masterizarea clasei este echivalenta cu dezvoltarea ta pe zi ce trece in viata , cresti si cresti inveti analizezi realizezi cu timpu ce cresti in varsta cam asta e si cu WoW , defapt cu orice joc.
Mereu cand aud "tunnel" imi aduce aminte de primu comment care l-am primit la primu meu video cu arene postat aicia "cu tunnel nu poti nici 2k sa faci" eu facand tunnel am ajuns 2600 MMR dc? Pei simplu asta este warru si sunt 2 diff de tunnel ala facut pe timp scurt si ala de juma de ora in arene dc? Pentru ca este in functie de rezistanta psihica a oponentului in care aplici presiune si este tunnel scurt prin care intr-un timp scurt ai doborat CDurile defensive si sti ca cedeaza usor , switchurile se fac la inceput ca sa te adaptezi la felul in care ei rezista "E MAI BINE SA DAU PE ASTA SAU PE ASTA" asta iti vine in cap alegi tinta care sti ca are sanse mari sa cada si tinta secundara in focus pentru CC sau sa-i faci counter la "manevrele" lui.
Zic asta deoarece foarte mult persoane isi pierd rabdarea si mai mult de 20 min nu stau si se lasa pagubas deci mai pe scurt tunnelu se face pentru a analiza starea psihica si modul in care joaca si rezista charul in-game.

As sta la discutii 3 zile si 3 nopti eu stau pe invatat(BAC) si Tenzor doarme pe tron pana la vara pentru ca a divortat placa video de mine si din alte chestii tehnice si planuri spor la treaba baieti.
Cu respect, Tenzor!

@Byeloser ai uitat iar demoralizing shout si thunderclap pe druid.Restu depinde de tine!

N-ai treaba cu warru si mai faci si wall of text

0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 05-04-2013, 20:00:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi place engleza lui cel mai mult, stiu ca vorbeste asa la caterinca -

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
noxuris

[Blood Bath ]

(since 04-01-2018 23:24)

Votes: 19

Post Posted: 05-04-2013, 22:39:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Hagro1337 Se pare ca te-ai simtit putin in "wallu" acela.
Ai vb cu mine ? M-ai cunoscut? M-ai vazut? (in-game/IRL)

Esti un castravete de mare castrat ce sta lipit ca o guma pe talpa piciorului meu , ia toata familia ta si baga 3 ture poate cu o plimbare de genu o sa gandesti de 2 ori inainte sa-ti faci o prima parere "corecta".
Nu tratez cu inferioritate pe nimeni da cu Derpmageu ala de 1440 personal rating si o vaca warr de 369ilvl fara arene tu chiar meriti un /slap de 5 stele peste muflex.

I drink your blood and I eat your skinn.
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Tenzor/

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 05-04-2013, 22:47:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
Victoor

[Curious & Creative]

(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 06-04-2013, 09:15:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexander0810 wrote:

-))))))))))))))))))))

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 05 April 2013 20:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 10-08-2025, 02:57:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password