User
Pass
2FA

[DISCUTII] Enhancement Shaman
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 23, 24, 25  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message48925
HrN

[mayhem]

Status: Offline
(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 09-04-2013, 03:05:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

personal nu joc enha, joc ele/resto pe shaman, nu stiu ce buguri sunt la enha la fiecare spell in parte, asta daca intr-adevar sunt si nu vi le imaginati voi, dar din experienta pe care o am de pe retail de pe patchul asta eu va spun sa va puneti in genunchi si sa ii multumiti lui dumnezeu ca enha da dps-ul care il da, pentru ca la rahatul de gear care va este disponibil, fara arme de la madness, fara trinkete, fara bonus de 4 piese, cu compromis la jumatate din gear, enhaul da pe freakz acum mai mult decat dadea pe retail cu 400+ilvl si cu bonus de 4 piese pe el

repet, nu stiu de unde sau din ce cauza, daca aveti buguri pozitive si nu aveti habar de ele, sau nu vreti sa spuneti care sunt, daca se stacheaza prea mult ap sau melee/ranged attack speed in raiduri, sau oricare alt motiv care nu imi vine mie in minte, dar decat sa plangeti ca nsh ce skill da dmg prea mic, ganditi-va ca deja dati dmg mai mare decat dadea oricine pe retail cu clasa aia, poate o sa va simtiti mai bine

si in legatura cu ultimele 2-3 posturi, eventual cu toate plansetele voastre, ca idee, e normal ca hunterul sa dea MULT MAI TARE decat enha in orice situatie posibila, hunterul e o clasa cu specuri doar de dps, ca si magul sau warlockul, e normal ca in absolut orice situatie aceste clase sa fie top dps, nu vad de cand si pana unde ajungeti sa comparati shamanul enha cu acele clase, care saracu spec a avut un singur patch cand a fost top dps, si asta se intampla undeva prin tbc, in rest totdeauna a fost un dps "de pluton", folosit in majoritatea cazurilor mai mult pentru raid buffs decat pentru dps-ul dezvoltat

lasand asta la o parte, in ciuda a tot ce va plangeti voi si cat de devotati sunteti, shamanul enha poate mai mult decat aratati voi aici pe forum, si asta mi-o demonstreaza un shaman din guilda, atat la raiduri cat si pe dummy, asa ca in loc sa faceti drame pe forum cu spellurile care chipurile nu va merg bine, mai bine luati si exersati prioritatile alea, practice makes perfect

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dRkpRn22

[Mentally Stable]

(since 02-12-2015 22:58)

Votes: 10

Post Posted: 09-04-2013, 09:27:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok, o sa-ti cer voie sa mai postez cate ceva pana nu mai repara elementalu - s-a plans cineva la tine? cauta tu pozitiv bug te rog si o sa te sustin in postarea lor

Cum sa faci credit euro pe telefon?
Simplu => Te inregistrezi
Cum functioneaza?
Primesti 0.03 E pentru fiecare SMS publicitar primit
0 0

Back to top
Sharmi

[Tank Commander]

(since 22-06-2016 23:31)

Votes: 6

Post Posted: 09-04-2013, 13:28:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt si eu curios cum il cheama pe acel shaman care zici tu ca poate mai mult .
Inca un lucru.Tu zici de gear dar nu prea are relevanta chestia asta la shaman enha ,Deoarece shamanul enha nu beneficeaza asa mult de gear ca alte clase gen warrior,paladin,rogue,etc .Un Shaman enha scoate foarte mult dps cu gear din reputatii (doar hit capped) .Decat Trinketele si armele sunt cele care conteaza cu adevarat .Arme intr-adevar,nu sunt,dar te poti descurca .
Eu personal ma plang pentru ca scot exact cat scoteam si pe 4.0.6 ,si vorba aia,suntem pe 4.3 ... mai mult gear (chiar daca nu face asa mare diferenta - )
Plus ca daca nu ai experimentat specul respectiv,nu ai de unde sa sti ce merge cu adevarat gresit la el .Pur si simplu e o parere de a ta pe care nu o prea luam in seama .
Si inca o chestie.Nu mai compara Retail cu freakz FOR GOD'S SAKE ! .Pe freakz un pala retri scoate si 100k la un boss din bh . Nu are rost sa mai faci comparatiile astea . Ca ai vazut tu ca un shamy enha pe retail ca scoate vreo 25-30k dps ? si ne plangem noi ca scoatem atata ? da frate ,dar gandeste-te ca pe retail ,toate clasele sunt echilibrate ,si acolo mai toti dau 25-30k dps . Nu ca pe freakz,Unde in topul recountului sunt numai rogi si paladini si warriori,cu 60k + dps ....

Deci te rog frumos..

Demoralize the enemy from within by surprise, terror, sabotage, assassination. This is the war of the future.
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 09-04-2013, 15:25:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca alte clase dau mai tare ca tine nu inseamna neaaparat ca ai tu clasa buguita, poate sa insemne pur si simplu ca celelalte clase dau mai tare decat ar trebuii, si asta e exact ce se intampla pe freakz
faptul ca dai exact cat dadeai si pe 4.0.6 e normal, pentru ca pe 4.0.6 enha-ul era una dintre clasele care la fel, dadeau mult mai tare decat ar fi trebuit, si nu-mi spune ca era normal sa dai average 100k lava lash, ca inseamna ca nu iti cunosti specul deloc si nu mai avem ce discuta

paladin cu 100k+ in burst nu exista pe freakz, poate doar in aoe, sau doar in primele 10 secunde din encounter daca prinde 3 templare crit la rand cand are full cd's date, dar si paladinu ala o sa termine cu vreo 40-45k dps, nicidecum mai mult, acelasi lucru si cu celelalte clase, poate doar un rogue donat full bis cu legendare sa iti termine vreun boss la 60k dps, dar in nici un caz vreun spec cu gearul disponibil acum nu iti da atat, eventual poate la argaloth daca pica din burst, sa aiva top dps-u 2 mil dmg done la sfarsitul encounterului ca la baine

inca o chestie, imi zici "doar trinketele si armele", pai ba baiatule, trinketele si armele impreuna cu bonusul de 4 piese fac 75% din dps-u tau, restul itemelor sunt cele care conteaza mai putin, si alea sunt singurele care va sunt disponibile momentan, totul e exact pe dos

si nu, pe retail nu erau toate clasele echilibrate, tot rogue cu lengedare dadea un dps de nu puteai sa te apropii de el, tot warrioru arms facea legea in aoe, tot paladinu retri avea cel mai mare burst, si tot shamanul enha era un dps mediocru spre bun, cum e si aici, doar ca valorile de dps erau mult mai mici decat pe freakz

0 0

Back to top
dRkpRn22

[Mentally Stable]

(since 02-12-2015 22:58)

Votes: 10

Post Posted: 09-04-2013, 15:53:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
daca alte clase dau mai tare ca tine nu inseamna neaaparat ca ai tu clasa buguita, poate sa insemne pur si simplu ca celelalte clase dau mai tare decat ar trebuii, si asta e exact ce se intampla pe freakz

nu te mai chinui sa-l lamuresti a vazut el pe retail dps de enha si gata. eu zic sa-i scoata offhandul la enha, wf sa dea doar 1 proc, sa faci soft hit cap sa ai nevoie de 10.000 hit si daca se poate sa castam ss si ll ca a vazut el pe retail ce a vazut.
Hrn uita-te pe forum la confirmed bugs cate buguri pozitive si cate negative are enha + ca sunt mai multe ne trecute la confirmed (asta e alta dicutie)
PS: nu zic ca nu da ok enha doar ca e loc de mai bine ca sunt inca destule buguri ce ar creste dps cu cel putin 10-20%
PS2: Si da nu o fi enha top dps si nici nu cere cineva asta.
accepta-mi umila parere si ignora-mi doleantele pe viitor

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-04-2013, 17:17:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Off topic: HrN, nimeni nu te place, toata hoarda stie ca esti paralel cu shamanul pe toate cele 3 specuri, macar nu te mai baga unde nu iti fierbe oala si unde nu esti in cunostinta de cauza. Te rog abtinete sa mai postezi la shaman, asta daca desigur nu ai ceva bun de zis, ceea ce nu am vazut pana acum niciodata la tine.
Tu practic ai facut toti shamanii care joaca enhancement prosti pentru ca se plang din cauza bugurilor existente cu motivul ca enhancement shamanul dadea acelas damage si pe retail. Tu esti nervos ca ne plangem de bugurile pe care noi aparent ni le imaginam la threadul de enhancement. Daca nu iti convine mai bine nu mai posta decat sa zici tampenii.

#Enrage

On Topic: Legat de bugurile de la enha, poate cineva sa verifice daca merge weapon damageul la Hand of Morchok cum trebuie? Cel putin pe DK era complet buguit weapon damageul, cel putin pe main hand..

Oricum sa speram ca majoritatea bugurilor postate la confirmed sa fie reparate la urmatorul class fix.. MACAR searing totemul..

Last edited by Roshkatul on 09-04-2013, 18:04:52; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 09-04-2013, 17:43:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cum spui tu ca dps-u pe retail era mult mai mic...eu ca druid tank scoteam in ds 10h undeva la 30-40 k dps, deci nu cred ca un enha pe retail dadea mai putin decat da pe freakz, adevarat ca nu am avut nici un shaman enha in guilda, adevarat ca hunterul era top dps mai ales la Madness, dar imi vine greu sa cred ca un shaman enha scotea mai putin de 45-50 k dps mai ales la full gear, care vorba aia...era foarte greu de obtinut daca tinem cont ca cel mai bun trinket de enha pica la Ragnaros hc, care chiar si acum pe MoP nu este un boss acesibil tuturor.

Daca stii sa joci enha, tot scoti un dps modest chiar si cu bugurile care le are pe freakz, bineinteles conteaza foarte mult si de restul raidului dar bugurile sunt buguri si nu are rost acum sa mai stau sa le enumar.

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 09-04-2013, 18:19:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aici nu e vorba de mine roshkatul, e vorba de baietii astia care se plang atat de shamanul enha cand ei de fapt sunt underachieveri, faptul ca sunt eu sau nu paralel pe vreun spec pe shaman nu are nici o relevanta, cu toate ca nu am adversar pe server ca elemental pve si ca resto daca as mai avea chef sa joc as fi peste 90% dintre shamanii de pe server, si asta fiind modest. But again, it's not about me here.
Ovidiu, tu 30-40k dps pe 10hc ca druid tank poate dadeai la madness, unde cel mai slab dps avea 55k+, si unde un blood dk foarte bun putea sa iasa in top 3, la restul bossilor nu treceai niciodata de 25k dps, pe cand restul raidului avea un dps avrage de 40k la un ilvl de aproximativ 400, pentru ca nu vorbesc de gear bis, vorbesc pur si simplu de un gear decent

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 09-04-2013, 18:24:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hrn, crede-ma am scos la Madness 10 hc, 55 k dps bineinteles, cu bufful de incresed dmg pana in ultima faza, in rest cand nu aveam acest buff pana la ultima faza tot undeva la 30-40 k dps scoteam.

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 09-04-2013, 18:41:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
aici nu e vorba de mine roshkatul, e vorba de baietii astia care se plang atat de shamanul enha cand ei de fapt sunt underachieveri, faptul ca sunt eu sau nu paralel pe vreun spec pe shaman nu are nici o relevanta, cu toate ca nu am adversar pe server ca elemental pve si ca resto daca as mai avea chef sa joc as fi peste 90% dintre shamanii de pe server, si asta fiind modest. But again, it's not about me here.
Ovidiu, tu 30-40k dps pe 10hc ca druid tank poate dadeai la madness, unde cel mai slab dps avea 55k+, si unde un blood dk foarte bun putea sa iasa in top 3, la restul bossilor nu treceai niciodata de 25k dps, pe cand restul raidului avea un dps avrage de 40k la un ilvl de aproximativ 400, pentru ca nu vorbesc de gear bis, vorbesc pur si simplu de un gear decent

Probabil asta pentru ca nimeni de pe server nu mai joaca elemental. De ce? enhancementul da mai bine si buguit cum e in momentul de fata..

Si nu mai fa tu comparatii cu official.. WoW Freakz e wow freakz, wow retail e wow retail, aproape 2 jocuri diferite.

0 0

Back to top
Sharmi

[Tank Commander]

(since 22-06-2016 23:31)

Votes: 6

Post Posted: 09-04-2013, 18:45:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa zic totusi ,eu nu-l cunosc pe HrN ,sunt ally si nu prea cunosc hoarda,dar am vazut cateva recounturi si are DPS calumea pe elemental (nu incerc sa ii iau apararea sau ceva de genul) .Eu nu ma descurc sa scot pe elemental ,fiindca nici nu ma strofoc...nu-mi place specul deloc..
Dar HrN ...Tu tot ce ne zici acolo sunt niste "facts" .Chestii care le-ai auzit sau le-ai citit sau le-ai vazut la altii .Atata timp cat nu ai experimentat specul respectiv,nu ai de unde sa sti ce si cum trebuie sa fie .Eu joc specul asta de pe Wotlk si cred ca am facut mii de experiente si respecuri,sa vad care merge mai bine .Am inceput sa imi dau seama instantaneu de lucrurile gresite ale acestui spec.Asa ca nu poti sa iti dai cu parerea aici .Pare rau .

Demoralize the enemy from within by surprise, terror, sabotage, assassination. This is the war of the future.
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 09-04-2013, 23:42:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

roshkatule, you are like *** here, e un server privat de wow care aspira ca totul sa mearga blizzlike, SINGURA COMPARATIE CARE EXISTA SI CARE CONTEAZA ESTE CEA CU RETAIL, acolo vrem sa ajungem, sa fie totul cum era pe retail

@sharmi, daca nu joc specul asta nu inseamna ca nu am nici un habar despre el, stiu si cum se joaca, si ce dps trebuie sa scoata, eu pur si simplu v-am zis ca pentru gearul care il aveti la dispozitie dps-ul care il scoate enha acum este foarte bun, si ca ar trebuii sa fiti multumiti de lucrul asta, nu dau atentie la detalii pentru ca nu conteaza, nu ma intereseaza de ce enha scoate dps bun chiar si cu buguri negative, sau de ce alte clase dau mai tare decat ar trebuii, dar simplul fapt ca voi stiti ca enha scoate dps-ul care ar trebuii sa il scoata, dar totusi faceti drama sa va repare 3 spelluri si sa ajunga un spec op, din simplul motiv "ca sunt si alte clase op, vrem sa fim si noi" va face ipocriti, si asta am vrut sa intelegeti

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 10-04-2013, 12:11:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
roshkatule, you are like *** here, e un server privat de wow care aspira ca totul sa mearga blizzlike, SINGURA COMPARATIE CARE EXISTA SI CARE CONTEAZA ESTE CEA CU RETAIL, acolo vrem sa ajungem, sa fie totul cum era pe retail

@sharmi, daca nu joc specul asta nu inseamna ca nu am nici un habar despre el, stiu si cum se joaca, si ce dps trebuie sa scoata, eu pur si simplu v-am zis ca pentru gearul care il aveti la dispozitie dps-ul care il scoate enha acum este foarte bun, si ca ar trebuii sa fiti multumiti de lucrul asta, nu dau atentie la detalii pentru ca nu conteaza, nu ma intereseaza de ce enha scoate dps bun chiar si cu buguri negative, sau de ce alte clase dau mai tare decat ar trebuii, dar simplul fapt ca voi stiti ca enha scoate dps-ul care ar trebuii sa il scoata, dar totusi faceti drama sa va repare 3 spelluri si sa ajunga un spec op, din simplul motiv "ca sunt si alte clase op, vrem sa fim si noi" va face ipocriti, si asta am vrut sa intelegeti

Nu, tu practic ne-ai zis sa nu mai spamam topicul de enhancement cu plangeri ca acest spec da dps prea mic, sa ne ducem sa spamam topicurile celorlaltor clase fiindca scot dps prea mare fata de cat scoteau pe retail.

Singura legatura pe care o putem face cu retail la momentul actual este in procente.. cu cat la % dadeau pe retail unele clase fata de altele.. Am vazut si hunteri BM care sa se duca in 80k burst, si paladini retri fara gurthalak sa se duca in 80k burst, ceea ce nu exista pe retail.

Dute si pe la alte threaduri legate de clase si zile sa nu se mai planga, ca scot de 3 ori mai mult decat scoteau pe retail, sa vedem ce feedback primesti.

0 0

Back to top
Skillshot

[Mentally Stable]

(since 05-10-2022 20:08)

Votes: 5

Post Posted: 10-04-2013, 12:55:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
personal nu joc enha, joc ele/resto pe shaman, nu stiu ce buguri sunt la enha la fiecare spell in parte, asta daca intr-adevar sunt si nu vi le imaginati voi, dar din experienta pe care o am de pe retail de pe patchul asta eu va spun sa va puneti in genunchi si sa ii multumiti lui dumnezeu ca enha da dps-ul care il da, pentru ca la rahatul de gear care va este disponibil, fara arme de la madness, fara trinkete, fara bonus de 4 piese, cu compromis la jumatate din gear, enhaul da pe freakz acum mai mult decat dadea pe retail cu 400+ilvl si cu bonus de 4 piese pe el

repet, nu stiu de unde sau din ce cauza, daca aveti buguri pozitive si nu aveti habar de ele, sau nu vreti sa spuneti care sunt, daca se stacheaza prea mult ap sau melee/ranged attack speed in raiduri, sau oricare alt motiv care nu imi vine mie in minte, dar decat sa plangeti ca nsh ce skill da dmg prea mic, ganditi-va ca deja dati dmg mai mare decat dadea oricine pe retail cu clasa aia, poate o sa va simtiti mai bine

si in legatura cu ultimele 2-3 posturi, eventual cu toate plansetele voastre, ca idee, e normal ca hunterul sa dea MULT MAI TARE decat enha in orice situatie posibila, hunterul e o clasa cu specuri doar de dps, ca si magul sau warlockul, e normal ca in absolut orice situatie aceste clase sa fie top dps, nu vad de cand si pana unde ajungeti sa comparati shamanul enha cu acele clase, care saracu spec a avut un singur patch cand a fost top dps, si asta se intampla undeva prin tbc, in rest totdeauna a fost un dps "de pluton", folosit in majoritatea cazurilor mai mult pentru raid buffs decat pentru dps-ul dezvoltat

lasand asta la o parte, in ciuda a tot ce va plangeti voi si cat de devotati sunteti, shamanul enha poate mai mult decat aratati voi aici pe forum, si asta mi-o demonstreaza un shaman din guilda, atat la raiduri cat si pe dummy, asa ca in loc sa faceti drame pe forum cu spellurile care chipurile nu va merg bine, mai bine luati si exersati prioritatile alea, practice makes perfect

Pardon, dar scrii aberatii. Zici ca nu joci enh, nu stii ce buguri sunt la enh, dar in acelasi timp scrii e vreun bug care sa inflenteze pozitiv DPS. Cand vorbim de PVE dps, nu exista conceptul de DPS class, toate classele au spec DPS. Druidul ar fi si el "suport" class, in schimb feralul e in top, la fel e si retul. Cu shamanul e la fel, cu exceptia ca in timp ce toate clasele au luat fix-uri, enhancement ramane neatins. Pe patch-ul trecut cu gear ilvl 359 un enh scotea DPS comparabil cu gear Ilvl 380 acu.

0 0

Back to top
kr3am3r

[Mentally Stable]

(since 16-08-2013 10:57)

Votes: 2

Post Posted: 10-04-2013, 13:55:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai... vorbiti cu totii numai prostii. eu joc enha de cand ma stiu, si hrn mi-e martor ca am stors tot ce se putea din aceasta clasa mirifica. ca sa aflati si voi, astia mai inteligenti, de la inceputul patchului cataclysm, enhancement shaman nu a existat in grupa de 10 man la guilde-urile cele mai bune. Ma refer la top-ul top-urilor. Nu a existat tocmai pentru ca nu mai mai este ce a fost. teoretic enha are un potential enorm, dar e o clasa mediocra din cauza ca nu prea s-au mai uitat astia de la blizz la ea, iar din aceasta cauza da un dps mediocru. la fel si elemental. trebuie sa intelegti ca ce spun eu aici e strict retail. dps-ul shamanului enha de pe freakz e ok comparat cu ce puteai face pe retail. daca ar fi reparate toate bug-urile de enhancement de pe freakz dps-ul ar fi crescut cu vreo 3-4k iar asta ar fi insemnat ca eu as fi dat mai mult decat un warrior de la mine cu gurthalak-ul donat, ceea ce este mai mult decat aberant. Daca tot va comparati atat cu alte clase de pe freakz, luati in considerare ca si pe retail exista aceeasi diferenta intre shaman enhancement si hunter de exemplu, sau rogue. din simplul motiv ca blizzard le-a acordat mai multa atentie. faptul ca noi avem spec si de heal si hunter nu are, sincer mi se pare aberant, in principiu toate clasele ar trebui sa fie echilibrate, fie ca e vorba de heal dps sau tank. da ok o clasa da mai mult aoe si alta da mai mult single, dar ar trebui sa fie macar apropriate ca si valoare. nici mie nu-mi convine ca enha da asa putin pe retail, dar cat dam pe freakz eu zic ca e ok. si credeti-ma ca sunt un copil foarte foarte orgolios si fac orice sa dau mai mult, dar sunt alte clase mai bune la dps, din diferite motive and thats that.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 23, 24, 25  Next    

The time now is 05-11-2024, 09:53:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x