User
Pass
2FA

Sugestii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 242, 243, 244  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message345567
Andrey10

[Ice Cube]

Status: Offline
(since 06-09-2016 16:50)

Votes: 137

Post Posted: 07-04-2013, 19:37:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun ca Spawnul NG sa fie mutat in Las Venturas
Dupa fiecare take castigat echipa castigatoare sa primeasca bani

Defapt, am zile și zile
Da asta-i viațã mea
N-aș da zile de la mine
Vreau zile senine
Cu soare și briza
Nu zile cu ploaie și miros de crizã

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DukE NukeM

[Ride or Die]

(since 18-01-2017 23:03)

Votes: 14

Post Posted: 07-04-2013, 20:08:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Mai multe misiuni cu avioane/heli.
2.Mai multe masini de civili in LS, mai exact langa steag, GG, GSLS, PD.
3. O parcare langa GSLS sa nu se mai arunce masinile cand sunt eventuri/teste etc. Macar puneti o parcare ca si proba o perioada sa vedeti daca are efect sau nu.

01000100 01110101 01101011 01000101

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 07-04-2013, 22:41:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Vor fi.
2. Sunt destule.
3. Langa gsls este o parcare, voi tot in usa parcati masinile. ( daca la asta te referi)

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
sTk.aCceSs

[HUNTER]

(since 08-06-2020 12:18)

Votes: 79

Post Posted: 09-04-2013, 10:13:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Atunci cand prinzi un pestisor "micut" si protejat de lege gen un Delfin, te lasa la BS sa il gatesti da daca il mananci iei wanted. Sa existe o comanda gen /releasefood [id cooked] sa arunci acea mancare ca altceva nu mai poti face cu ea.
2. Am observat ca din /eat zice ca isi da HP dar nu prea face, puteti sa verificati sau sa stiu daca e doar la mine.
3. Unele persoane seteaza intrarea la un biz de 500$ apoi fix cand sa dea cineva enter o face de 5000$, asa cum fac unii si la case. Sa bagati un cooldown sau cv sa nu mai fie astfel de nesimtiri.
4. Nu stiu daca aici trebuia sa postez sau daca e deja dar am o sugestie de un titlu nou: "< The Racer >" unde daca iei locul 1 de 50 de ori primesti 'frumushal' 300k(5k e doar inscrierea, adica cheltui minim 250k) si titlul.
5. Cand avem cooldown la /fish sa scrie si cate secunde mai avem, asa cum e si la /free. Deja e enervant ca nu stii cat dureaza.

"Un lucru frumos este o bucurie veºnicã." (John Keats)
0 0

Back to top
Snoopye21

[Mentally Stable]

(since 21-08-2013 08:26)

Votes: 2

Post Posted: 10-04-2013, 08:23:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun sa se mute spawn Medics in LS. Atata timp cat exista spital si in LS si in SF, de ce nu ar fi in LS? Plus, in LS avem si /kit , in SF nu avem.
EDIT: defapt avem 2 spitale in LS.

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

Post Posted: 10-04-2013, 08:49:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sTk.aCceSs wrote:
1. Atunci cand prinzi un pestisor "micut" si protejat de lege gen un Delfin, te lasa la BS sa il gatesti da daca il mananci iei wanted. Sa existe o comanda gen /releasefood [id cooked] sa arunci acea mancare ca altceva nu mai poti face cu ea.
2. Am observat ca din /eat zice ca isi da HP dar nu prea face, puteti sa verificati sau sa stiu daca e doar la mine.
3. Unele persoane seteaza intrarea la un biz de 500$ apoi fix cand sa dea cineva enter o face de 5000$, asa cum fac unii si la case. Sa bagati un cooldown sau cv sa nu mai fie astfel de nesimtiri.
4. Nu stiu daca aici trebuia sa postez sau daca e deja dar am o sugestie de un titlu nou: "< The Racer >" unde daca iei locul 1 de 50 de ori primesti 'frumushal' 300k(5k e doar inscrierea, adica cheltui minim 250k) si titlul.
5. Cand avem cooldown la /fish sa scrie si cate secunde mai avem, asa cum e si la /free. Deja e enervant ca nu stii cat dureaza.

1. Cand prinzi un delfin, ii dai drumu inapoi in ocean. Ai comanda sa eliberezi sloturile separat.
2. Probabil ai avut lag, te asigur ca /eat functioneaza.
3. Cand vezi ca se intampla asta, faci poze si reclamatie.
4. Sugestia o postezi aici
5. O sa discut cu [Striker] despre asta.

Snoopye21 wrote:
Propun sa se mute spawn Medics in LS. Atata timp cat exista spital si in LS si in SF, de ce nu ar fi in LS? Plus, in LS avem si /kit , in SF nu avem

S-a mai propus si de fiecare data ati primit acelasi raspuns, factiunea medics nu va fi mutata, Sf e in curs de dezvoltare.

0 0

Back to top
Ryuk

[Cultul betivilor]

(since 21-03-2021 09:45)

Votes: 51

Post Posted: 10-04-2013, 11:34:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun sa mai faceti inca 1 ferma in SF - LV ca sa mai populam si celelalte orase.
0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

Post Posted: 10-04-2013, 11:56:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaNy. wrote:
Propun sa mai faceti inca 1 ferma in SF - LV ca sa mai populam si celelalte orase.

O aveti pe cea din ls, pentru popularea oraselor SF/LV vom adauga treptat alte atractii specifice oraselor.

0 0

Back to top
Meka

[Mentally Stable]

(since 20-04-2014 15:09)

Votes: 4

Post Posted: 10-04-2013, 15:43:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As avea o idee folositoare in server pt toti jucatorii.
Ideea se bazeaza pe transport cu autobuse, nus exact cate autobuse sunt, dar in principiu sa va spun cum as vrea sa functioneze transportul. La fiecare autobuz sa se puna cate o ruta, soferul care se angajeaza sa se duca cu buzul prin diferite statii marcate cu rosu si la fiecare sa primeasca sa zicem 500$ si statiile sa zice la un bus sa fie GSLS, PD , BANCA, si alte locuri care sunt des populate, asa ar fi folositor pt cei care sunt pe jos si pt cei care conduc ca ar face bani, bineinteles statiile sa fie marcate cumva ca jucatorii sa stie unde sa astepte busul, si sa fie si ceva comanda prin care sa afle daca exista autobuse pe traseu -, si traseul unui autobus sa cuprinda si celelalte orase adica doua sa fie pt ls, iar unu sa treaca prin celelalte orase sa faca un traseu, cine stie ci are treaba pe acolo -

0 0

Back to top
SteFFz99

[The Global Elite]

(since 25-12-2021 10:49)

Votes: 27

Post Posted: 10-04-2013, 18:41:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Meka wrote:
As avea o idee folositoare in server pt toti jucatorii.
Ideea se bazeaza pe transport cu autobuse, nus exact cate autobuse sunt, dar in principiu sa va spun cum as vrea sa functioneze transportul. La fiecare autobuz sa se puna cate o ruta, soferul care se angajeaza sa se duca cu buzul prin diferite statii marcate cu rosu si la fiecare sa primeasca sa zicem 500$ si statiile sa zice la un bus sa fie GSLS, PD , BANCA, si alte locuri care sunt des populate, asa ar fi folositor pt cei care sunt pe jos si pt cei care conduc ca ar face bani, bineinteles statiile sa fie marcate cumva ca jucatorii sa stie unde sa astepte busul, si sa fie si ceva comanda prin care sa afle daca exista autobuse pe traseu -, si traseul unui autobus sa cuprinda si celelalte orase adica doua sa fie pt ls, iar unu sa treaca prin celelalte orase sa faca un traseu, cine stie ci are treaba pe acolo -

Imi pare rau pentru interventie dar asta am facut-o eu Primarul Freakz. Era o firma numita RATF (Regia Autonoma De Transport Freakz), insa nimeni nu mergea cu autobuzul. Plateam soferul degeaba... Poti vedea asta la Primarie->Monitorul Oficial,

l]
0 0

Back to top
Meka

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-04-2013, 22:07:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1)Nu am stiut dar ideea mea e total diferita, si mai eficienta, pt ca banii vin imediat cum soferul trece prin statii ca si cum ai merge la ferma cu combina aia. sau la o tura roata a treaseului sa se plateasca o suma da bani dar sa fie mare de exemplu, daca in traseul ala sunt 10 statii sa fie 500 la stiatie adica 5k de dolari la un traseu, asa multi o sa doreasca sa coduca busul, pt ca sincer cateodata chiar nu ai ce face pe server si mie mi-ar place sa ma duc cu busu -, si ar fi si utilitar pt ceilalti, pt ca multi chiar daca ai veh personal poate raman undeva si atunci ar putea astepta autobusul -, Si ar LS, mai urbanizat si cu transport in comun cu traseu format -.

2)Si mai am inca una dar asta e pt donatori: "VIP" Cei care doneaza pt vip primesc si dveh personal, dupa cum stiti masinile personala in realitate au trusa medicala -, si ar putea introduce la dveh personal comanda /heal sau stiu eu /dheal cum ati dori , in felu asta masinile de donator au truse si la /heal sa zicem sa apara "Tocmai ai folosit trusa medicala a masinii personale" sau oricum. Exact ca si armura la masinile de politie.

3) Am si o sugestie. Dupa cum am observat armele se folosesc excesiv in oras, si daca tot e server real ar trebuii sa se puna ceva restrictie. Ideea mea ar fi sa fi in felul urmator. Sa ai voie sa detii arme la tine da nu ai voie sa le folosesti doar daca te aperi, "LEGITIMA APARARE" , cei care chiar doresc sa impuste sa-si asume riscu sa ia wanted 1 daca il vede politia cu arma scoasa , adica indreptata spre cineva sau daca o are la mana, daca trage cu ea aiurea sa se dea wanted 2, daca e vazut. Faza e ca ar fi bine sa se schimbe skinurile adica sa se scoata skinu ala ca se vad ce arme ai la tine, atunci s-ar deosebii imediat daca scoti arma. Si asa ar fi mai multa pace si ar fi mai real serveru. nu destrabalare.
Totusi unde s-ar sterge regula ar fi pe teritorii acolo sa se poata folosii dupa placere, unde e zona libera cu alb sa fie aplicata regula.

Deci domnilor admini idea cu busul va rog eu sa o aplicati, chiar daca nu o sa se circule excesiv cu busul e o idee buna pt a face bani si ar infrumuseta LS sa mai circule si buse pe strada nu doar masini si motoare.

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

Post Posted: 11-04-2013, 10:56:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Serverul ruleaza pe modul GodFather cu influente RolePlay, ideea ta e prea RolePlay. Poti lua job bus driver si sa dai /ad Ofer transport persoane pe ruta "pd - ferma" / "locatie - locatie" etc, iti pui /fare si castigi bani. Totusi voi discuta cu [Striker] despre propunere, nu promit ca se va aplica, depinde de el.

2. S-ar face abuz chiar si daca ar fi cu cd. Cel mai greu le-ar veni politistilor cand urmaresc un suspect.

3. Cu siguranta nu, aici e democratie nu comunism sa tinem playerii la respect, daca folosesc armele inutil primesc wanted automat/ de la politisti. Daca folosesc armele in mod excesiv aveti comanda /report. Puneti in tema un admin care va actiona prin banarea armelor, sau plasarea jucatorului in Area 51.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
TheShadow.

[Mentally Stable]

(since 25-06-2013 14:22)

Votes: 5

Post Posted: 11-04-2013, 15:30:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun ca atunci cand un player are armura si da /surrender sa i se scoata automat.
0 0

Back to top
Mouz'

[Forever young !]

(since 02-02-2022 18:17)

Votes: 144

Post Posted: 11-04-2013, 16:15:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am gandit astazi ca poate , ar fi mai ok , daca un agent (pd,fbi,ng) sa poata sa foloseasca orice masina ! (fie ea de la o casa/pveh sau altele -)

Equipment

MSI B75A-G43
Intel Core i5 3570k 3.4GHz
Cooler Master Hyper T4
MSI GeForce GTX 1660 6GB OC ARMOR EDITION 192bit
HyperX Fury Black 4GB DDR3 1866 MHz CL10 x2

Peripherals

Zowie EC1-A
HyperX Cloud II
Steelseries QcK+ PUBG

0 0

Back to top
Meka

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-04-2013, 16:45:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi o chestie dar nu in felu ala ca o ia asa de capu lui, de exemplu daca e pe strada si someaza un sofer sa opreasca si sa-i ofere masina dar, doar daca e in urmarire, asta inseamna ca pd,fbi,ng sa dea comanda /take veh id sau nume, iar ala sa dea accept. Deci sa fie cu aprobare, daca nu da accept atunci asta e, dar ar fi de folos poate copul isi pierde masina in urmarire si prinde un civil cu masina care il poate ajuta. Si bineinteles sa se introduca regula ca sa nu se faca abuz de comanda, doar in caz de urmarire suspect.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 242, 243, 244  Next    

The time now is 03-12-2024, 22:01:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password