User
Pass
2FA

Reclamatie nsK*cUrcanu !
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2428
vTmYamahaYZFR125

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-04-2013 14:41)

Votes: 2

Post Posted: 12-04-2013, 22:20:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: vTmYamahaYZFR125<3<3<3
IP: 86.35.61.191
Durata BaN-ului: Nu stiu , panarama n-a dat nici macar motivul - .
Harta, Ora / Data: "deathrun_bhopz_v2/23:00"
AdmiN-ul care te-a banat: "nSk*cUrcanu cred ca are numele."
AdmiNi OnLine: "Corina", "little"
Motivul BaN-ului: "Scuzati-mi limbajul , dar panarama m-a enervat la culme ! Mi-a dat pur si simplu QUIT odata (nu facusem nimic) , am intrat am intrebat de ce am luat quit , mi-a dat iar quit .. mi-a dat de vreo 5 ori quit , a 6-a oara cand intru si i-am spus " ia da-mi ma id-u tau sa pot sa vorbesc ' liber ' cu tine " mi-a dat ban -"
Dovada (screenshot sau fragment din consola, in caz de abuz):

Deci aici , in poza cu consola Corina i-a spus sa nu-mi mai dea quit pentru ca nu faceam absolut nimic ! NIMIC !
Si analfabetul , ca sa nu-l fac in altfel a spus " dal drq cai dau ban " - Suuuuuper admini ce aveti ! In afara de Corina si de DiStRaTuL si inca cativa .. toti sunt niste lachei care se lauda , citez " Ba ia terminativa ca ma enervez si va dau ban " " ba ia gata ca iti dau kick ca sunt admin " ... deci numai lachei d-astia flausati .

siii , in a doua poza , injura .. tot curcanu - .

MULTUMESC PENTRU BAN ! SPER SA SE FACA CEVA IN CAZUL ACESTUI SPECIMEN DEREGLAT.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Corina

[#sin]

(since 07-08-2024 10:25)

Votes: 165

Post Posted: 12-04-2013, 22:30:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa vedem ce are de zis Curcanu..[b][i]
0 0

Back to top
smal

[Mentally Stable]

(since 05-08-2013 09:07)

Votes: 5

Post Posted: 12-04-2013, 23:14:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe u@ e caterinca tot timpul si littl a gresit si a apasat y inloc de u@ se mai intampla dar cu quit el va avea o explicatie!-

0 0

Back to top
vTmYamahaYZFR125

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-04-2013, 12:48:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

smal wrote:
Pe u@ e caterinca tot timpul si littl a gresit si a apasat y inloc de u@ se mai intampla dar cu quit el va avea o explicatie!-

Sa vedem ce zice , eu observ ca nu raspunde - .

Feel mi-a afirmat ca nu e normal ce a facut , Corina la fel mi-a afirmat ca nu e normal ce a facut .
Sti cum se numeste ceea ce face el ? ABUZ !

0 0

Back to top
Telluride

[Maniac]

(since 05-03-2022 23:09)

Votes: 46

Post Posted: 13-04-2013, 13:25:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am si eu o intrebare, cum naiba iti apare in consola mR. Chatul?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
[JUBA]Feel*

[Creepily]

(since 20-07-2014 08:31)

Votes: 29

Post Posted: 13-04-2013, 13:46:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tell si eu vreau sa aflu cum a aparut la un player care nu are admin, owner sa vada mr.chat:|

0 0

Back to top
CuRcAnU^

[Fortza Freakz :x]

(since 13-09-2014 13:50)

Votes: 61

Post Posted: 13-04-2013, 14:07:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- da tiam dat quit 1 ai scurtat 2 ai intrat inapoi si mai injurat si 3 iar ai intrat si mai injurat de nuj cate ori si ma luai si la mijto si de aia team dat ban...si vreau sa stiu si eu cum iti apare tie mr.Chat ?....si nu am raspuns pana acum ca nu am intrat pe forum...si app pe mr.chat glumim mai tot timpu - asa ca tu nu ai ce sa zic copile:)

Posturi unite automat, 13-04-2013, 15:07:09

si ia vezi cum vorbesti ai inteles ca joci de 2 zile pe acest server si nu jtii tu de ce sunt in stare admini....si voi playeri va credeti dumnezeu sa nu zic altceva stiti sa luati admini la mijto... ca va c redeti voi mari zei ia gata ca deja imi sare apa in cap :@

0 0

Back to top
vTmYamahaYZFR125

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-04-2013, 14:20:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CuRcAnU^ wrote:
- da tiam dat quit 1 ai scurtat 2 ai intrat inapoi si mai injurat si 3 iar ai intrat si mai injurat de nuj cate ori si ma luai si la mijto si de aia team dat ban...si vreau sa stiu si eu cum iti apare tie mr.Chat ?....si nu am raspuns pana acum ca nu am intrat pe forum...si app pe mr.chat glumim mai tot timpu - asa ca tu nu ai ce sa zic copile:)

Posturi unite automat, 13-04-2013, 15:07:09

si ia vezi cum vorbesti ai inteles ca joci de 2 zile pe acest server si nu jtii tu de ce sunt in stare admini....si voi playeri va credeti dumnezeu sa nu zic altceva stiti sa luati admini la mijto... ca va c redeti voi mari zei ia gata ca deja imi sare apa in cap :@

Bai prietene , am screen-urile de la un admin , asta in primul rand !

ERA Deathrun_green cand am luat eu quit prietene , n-aveam ce sa scurtez .. asta in al doilea rand .

In al treilea rand , PROBABIL , deci cel mult PROBABIL am fost afk .. si chiar daca as fi fost AFK nu trebuia sa-mi dai quit , trebuia kick .

In al patrulea rand , am inceput sa te injur a cincea oara cand mi-ai dat quit fiindca deja devenise enervant sa tot intru in cs , da te-am injurat fiindca suferi de admin ..

Si in ultimul rand , nu stiu care dintre noi este " copilul " intelegi ?

Joc de 2 zile pe server ? Joc cred ca de vreo 2 saptamani prietene dar mi-am schimbat numele in acest interval de timp de vreo 3-4 ori , ultima oara cand l-am schimbat am aflat ca pe gametracker se schimba si timpul odata cu numele .

Nu stiu de ce sunt in stare admini ? Tovarasu` fasole .. cu Corina ma inteleg super bine , cu Feel acelasi lucru , ma inteleg foarte bine .. dar scuza-ma .. cu ingamfatii ca tine nu ma pot intelege atat timp cat esti figurant si ai arfe de sef .

Si ca ' martor ' sa-ti spuna corina daca eu te-am injurat in primele dati cand mi-ai dat quit , doar a cincea oara ... la misto nu te luam prietene , ma certam cu awesome , nici macar nu ne-am injurat si ne-ai dat GAG la amandoi .. dupa te-am intrebat de ce mi-ai dat gag si am primit un raspuns ' ia mai terminati ma ca va dau ban ' , super .. m-ai lamurit calumea .. nu ma intereseaza ce vorbiti voi pe mr.chat .. atat timp cat nu ' dal drq cai dau ban ' .. spune-mi fratie in fata .. nu te mai ascunde ca un sarpe .. lamureste-ma intai sa-mi dai ban ...
Si ca un ultim sfat .. reciteste-ti reply-ul si corecteaza-ti greselile ca e ' grele ' cu romana - .

EDIT : am uitat sa spun ceva si despre chestia ca ' voi playerii ca vredeti dumnezeu ' .. nu stiu care dintre noi , playeri sau adminii se cred zei .. eu personal nu suport ca cineva sa aibe arfe d-astea de sef cum ai tu .. intelegi ? Chiar daca nu vorbesti cu mine pe chat vorbesti cu altcineva .. asta sunt eu , nu ma pot abtine sa nu-ti zic - . Eu nu ma cred zeu bai fasole .. cu Feel de ce n-am probleme d-astea ? e baiat la locul lui . Cu Corina de ce n-am probleme ? e fata la locul ei . Dar tu ? Spanul spanilor ? Ia faceti ca mine ca va dau ban ? Esti un meltean obosit nu altceva.

0 0

Back to top
CuRcAnU^

Post Posted: 13-04-2013, 14:28:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E clar ca esti un copil dupa cum te comporti....nai mai mult de 12 ani ma....mai bn Ea si TACI si asteapta owneru sa decida

0 0

Back to top
vTmYamahaYZFR125

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-04-2013, 14:32:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CuRcAnU^ wrote:
E clar ca esti un copil dupa cum te comporti....nai mai mult de 12 ani ma....mai bn Ea si TACI si asteapta owneru sa decida

Inca odata iti spun .. nu stiu care dintre noi este copilul de 12 ani .. sincer .. apropo , sti ce ai facut tu acum ?

Ai vazut ca am spus adevarul despre chestia asta .. n-ai mai avut cu ce sa te scoti si incepi sa schimbi subiectul .

Si inca ceva , se scrie " Mai bine taci si asteapta ownerul sa decida " nu " mai bn Ea si TACI si asteapta owneru ca sa decida " .. esti un analfabet cu steluta .

Majoritatea adminilor mi-au dat dreptate in acest caz si au spus ca tu nu meriti admin dar na .. inteleg si eu ca este o " criza " de owneri si este decat addikt si nu se poate ocupa calumea .. dar lasa prietene ca vine si randul tau .

0 0

Back to top
tomavlad22

[Mentally Stable]

(since 23-11-2014 14:22)

Votes: 7

Post Posted: 13-04-2013, 14:38:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poftim colegialitate,adminii dau poze de pe mr.chat playerilor pt reclamatii.De asta se duce de rapa sv asta ca nu stiti sa socializati si sa va rezolvati problemele intre voi fara sa faceti atat tam tam(aici ma refer strict la admini).In orice caz,adminul care a dat poza sa zica cel putin cine este sa stim si noi cu cine avem de'aface. Si Yamaha,daca l-ai injurat avea dreptu sa iti dea ban.Puteai sa faci reclamatie cand ti-a dat quit si fara sa injuri,parerea mea.

Te las ca la dentist,cu banii luati si cu dureri!-
0 0

Back to top
vTmYamahaYZFR125

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-04-2013, 14:39:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tomavlad22 wrote:
Poftim colegialitate,adminii dau poze de pe mr.chat playerilor pt reclamatii.De asta se duce de rapa sv asta ca nu stiti sa socializati si sa va rezolvati problemele intre voi fara sa faceti atat tam tam(aici ma refer strict la admini).In orice caz,adminul care a dat poza sa zica cel putin cine este sa stim si noi cu cine avem de'aface. Si Yamaha,daca l-ai injurat avea dreptu sa iti dea ban.Puteai sa faci reclamatie cand ti-a dat quit si fara sa injuri,parerea mea.

Mi-a dat quit de 5 ori , a 5-a oara l-am injurat si dupa mi-a dat ban . Pentru injurii stiu ca se da GAG nu ban - .
Te-am lamurit ?

0 0

Back to top
smal

[Mentally Stable]

(since 05-08-2013 09:07)

Votes: 5

Post Posted: 13-04-2013, 14:44:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Depinde si de injuratura si cat de grava e si depinde si de admin cat de tolerant este..

0 0

Back to top
vTmYamahaYZFR125

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-04-2013, 14:48:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

smal wrote:
Depinde si de injuratura si cat de grava e si depinde si de admin cat de tolerant este..

Dupa ce te-a scos cineva din cs de 5 ori .. a 6-a oara cand intri nu iti vine sa il iei in brate si sa-l pupi , crede-ma ..

EDIT : Plus ca eu acum as putea sa spun ca domne , nu l-am injurat .. are vreo dovada ? n-are , dar sunt baiat cinstit si recunosc ca l-am injurat pe fraierica geamantan fiindca o merita !

0 0

Back to top
CuRcAnU^

Post Posted: 13-04-2013, 15:07:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si nu tiam dat de 5 ori quit nu mai inflori ti-am dat de 3 ori si a 4 ban 2 ore....psycho stii cine a dat pozele de pe mr.chat lea dat corina.....care a revenit inapoi....nuj cum...si se crede mare zeita parerea mea...Dar lasa nu mai faceti atata tam tam si asteptati owneru sa decida

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AddikT, 17 April 2013 20:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 01-12-2024, 14:43:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x