User
Pass
2FA

Recrutãri
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 54, 55, 56  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message177434
Sg ///

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-05-2013 19:35)

Votes: 2

Post Posted: 14-04-2013, 15:47:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti?Andrei
Ce varsta ai? 17
Munca:NU
Ora de culcare:Nu
Nume in-game:Holydust
Clasa/Rasa:paladin/human
Main spec gs: prot 389
offspec gs:holy 376
Link-armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Holydust
Dispui de microfon +ts3:da
Ultima guilda in care ai fost si dc nu mai esti in ea:Pai momentan sunt inca in not now babe i'm on cd dar sunt deja main tanki aici si nu prea intru la niciun raid..
Meserii:Minning 525
Achivs pve:Majoritatea bossilor
Meserii full sau peste 500: Minning
Minim si Maxim Fps atinse in WOW: 25-65
Valiona & Theralion Old Script facut (daca da, pe ce dificultate):pe normal 10-25
Maloriak facut (daca da, pe ce dificultate):da(heroic)10-25
ODS facut (daca da, pe ce dificultate):da(heroic)10-25
Ascendant Council facut (daca da, pe ce dificultate): nu
Valiona & Theralion New Script facut (daca da, pe ce dificultate):normal 10 -25
/played @85 (5d or more):61 days
Poza cu interfata facuta in una din cele 3 eroice, in combat, la boss, nu trash:numi merge printr scrn va dau link la achiev in game.
De ce doriti sa intrati in Deathwish?O guilda buna si doresc sa fac parte din ea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 15-04-2013, 14:54:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE PENTRU:

Healeri : Shaman resto, Pala holy, Druid Resto
Dps: Warrior(1-2), Shaman Enhancement, Hunter Survival in special, Ballance Druid, Warlock, Feral Druid

Important !!Pentru toti care vor posta si vor sa intre in aceasta guilda, ACTIVITATEA este cel mai important lucru.

@@Vedeti ca a fost schimbat formularul pentru recrutari.Nu folositi un formular gresit ca o sa luati direct respins!

0 0

Back to top
Ixylolz

[The Warden]

(since 23-07-2016 06:02)

Votes: 48

Post Posted: 15-04-2013, 15:09:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum a zis si tamaie recrutarile sunt deschise doar pt healeri si ceva dps tanci nu. Holydust -> respins

"Death? No... nothing that simple."

0 0

Back to top
thecodatt

[Mentally Stable]

(since 24-08-2013 21:44)

Post Posted: 18-04-2013, 13:04:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti? David
Ce varsta ai? 17
Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) nu
Scoala: DA/NU (Daca DA intre ce ore sau ceva detalii) da (incep orele la 8:00 ies la 14:00)
Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) da , ora 24:00
Nume In-Game: Thecodat
Rasa/Clasa: Human / Warlock
Mainspec ItemLevel (.ilvl numechar >= 360 pentru a fi bagat in seama): 391
Offspec ItemLevel: offspec affliction de PvP
Meserii full sau peste 500: tailoring (urmeaza si herbalism)
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Thecodat
Minim si Maxim Fps atinse in WOW: 30-120
Experienta PVE 4.3.4 Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): DS 10hc - DS 25h (ambele si pe normal ) BoT si BwD nu am incercat inca fiindca nu am avut guilda destul de capabila pentru ele
/played @85 (5d or more): 7 days
Poza cu interfata facuta in orice encounter de 25 playeri, in combat, la boss, nu trash: nu pot pune screen shot
Ultima(Actuala) guilda in care ai fost(esti) si de ce nu mai esti in ea (planuiesti sa o parasesti): ultima mea guilda a fost Not Now Baby I am On CD , am iesit din ea fiindca nu se mai faceau raiduri (ma refer ca nu intrau oameni pentru raid)
De ce doriti sa intrati in Deathwish?: (fiti cat mai inventivi ca deja le-am auzit pe toate) E o guilda buna in pve , si as dori sa fac si eu parte din ea.
Dispui de Microfon+TS3?(Prezenta pe TS in timpul raidurilor este obligatorie): Da
Daca DA, esti capabil/apt sa si vorbesti in el, cand e cazu? Da sunt capabil

0 0

Back to top
dmzxboy

[Mentally Stable]

(since 16-06-2013 11:13)

Post Posted: 18-04-2013, 14:17:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti? Catalin
Ce varsta ai? 21
Munca: nu
Scoala: facultate
Ora de culcare fixa: nu
Detin cont (sau joc pe contul altcuiva) pe alt server/realm diferit de Freakz-Genesis :da, joc pe silvermoon blizz
Detin caracter la Hoarda pe care joc constant (da/nu): caracterul cu care vreau sa vin la voi e momentan la horde dar in max 1-2 zile il transfer -

Nume In-Game: Ikill
Rasa/Clasa: Orc/Warlock
Mainspec ItemLevel 399
Mainspec :Destro
Offspec ItemLevel:399
Meserii full sau peste 500:engineering/tailoring
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ikill
Minim si Maxim Fps atinse in WOW:2-190
Experienta PVE pre 4.3.4. Freakz sau Blizz, nu alte srv :joc pe blizz de pe vanilla - , si acum fac o pauza de la el , si am revenit aici (progress full pe blizz pe aproape orice instanta/raid imaginabil , si pe freakz am full in afara de council ,pt ca nu am fost activ aici in perioada in care l'au bagat)
Experienta PVE 4.3.4 Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri):pe blizz ds full pe toate dificultatile
/played @85 :38days
Poza cu interfata facuta in orice encounter de 25 playeri, in combat, la boss, nu trash: http://i49.tinypic.com/1085j54.jpg
Ultima(Actuala) guilda in care ai fost(esti) si de ce nu mai esti in ea (planuiesti sa o parasesti):momentan sunt in INL , dar avand caracter pe blizz la ally , mi s'a facut oarecum dor - si in 1-2 zile urmeaza sa ma transfer
De ce doriti sa intrati in Deathwish?: am auzit multe despre oamenii de aici , mai ales tamaie si chiar vreau sa il aud live -, a da si restul chestiilor , printre cele mai bune guilde, oameni de treaba, fun

Dispui de Microfon+TS3? da
Daca DA, esti capabil/apt sa si vorbesti in el, cand e cazu? da

Detalii PC si Internet Provider: laptop asus rog edition , 2012,net : romtelecom

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-04-2013, 15:14:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thecodat -RESPINS => ora de culcare
Ikill- ACCEPTAT /w in game cand esti transferat la unul din off/second gm sau mie daca sunt.

0 0

Back to top
Vasago

[Destroyer of Worlds]

(since 09-08-2014 09:25)

Votes: 9

Post Posted: 18-04-2013, 22:07:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti? Dan
Ce varsta ai? 19
Munca: Nu
Scoala: Da
Ora de culcare fixa: Nu
Detin cont (sau joc pe contul altcuiva) pe alt server/realm diferit de Freakz-Genesis : Nu
Detin caracter la Hoarda pe care joc constant (da/nu): Nu.

Nume In-Game: Vasago
Rasa/Clasa: Druid
Mainspec ItemLevel : 387 (feral full pve fara arma si cizme->arma&feet cataclysmic deocamdata)
Mainspec Armor Specialization: Da
Offspec ItemLevel: tank 388
Meserii full sau peste 500: Ench+Jwl
Link-Armory: Click me (apare gearu de pvp pe armory...de 2 zile astept sa se actualizeze dar nimic..am gearu pve e mine de 2 zile, va rug un inspect ingame daca se poate)
Minim si Maxim Fps atinse in WOW: minim 20/max 60
Experienta PVE pre 4.3.4. Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): Joc de 4 ani wow... am jucat tbc/wolk and cata 4.0.6(3.3.5&4.0.6 on freakz) ,experienta 3.3.5 LK down pe toate dificultatile / 4.0.6 bwd+bot down pe toate dificultatile.
Experienta PVE 4.3.4 Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): 4 luni pe blizz am prins pach-ul 4.3.4 si 5.0.1 (cand a intrat pandaria m-am last) ,Progres pe blizz full dragon soul/firelands/Hour of Twilight and many Dungeon.
/played @85 (5d or more): 9d
Poza cu interfata facuta in orice encounter de 25 playeri, in combat, la boss, nu trash: Click me (nam prins un raid de 25 repede....doar de 10...sper sa fie ok...daca nu dau un testdummy sau ce spuneti voi,). Multumesc
Ultima(Actuala) guilda in care ai fost(esti) si de ce nu mai esti in ea (planuiesti sa o parasesti): Am facut parte din Opus Dei...am plecat din cauza unde-i neintelegeri.... ca urmare....mi-am facut eu o guilda in care sa imi tin charurile(just for fun)
De ce doriti sa intrati in Deathwish?: Am auzit multe lucruri bune despre guilda Dethwish,guilda activa ,tot timpu dornica de progres si chiar il realizati.Respect pentru asta. Am si o cunostiinta in Guilda pe Krummy si as dori sa ma alatur voua,Multumesc.
Dispui de Microfon+TS3?: Da
Daca DA, esti capabil/apt sa si vorbesti in el, cand e cazu? Da.
Detalii PC si Internet Provider: Leptop Asus(cumparat in anul 2012),6gb rami,placa video HD Radeon 6500 / internet:Rds 100 Mbps

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-04-2013, 11:34:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vesago- ACCEPTAT

RECRUTARI DESCHISE PENTRU:

Healeri : Shaman resto, Pala holy, Druid Resto
Dps: Warrior(1-2), Shaman Enhancement, Hunter Survival in special, Ballance Druid, Warlock, Feral Druid

Important !!Pentru toti care vor posta si vor sa intre in aceasta guilda, ACTIVITATEA este cel mai important lucru.

@@Vedeti ca a fost schimbat formularul pentru recrutari.Nu folositi un formular gresit ca o sa luati direct respins!

0 0

Back to top
ReDBullXXX

[Mentally Stable]

(since 30-10-2013 20:35)

Post Posted: 05-05-2013, 19:01:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti? : Andrei
Ce varsta ai? : Implinesc in iunie 17 ani
Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) : Nu
Scoala: DA/NU (Daca DA intre ce ore sau ceva detalii) Da intre orele 8:00-15:00
Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) Da (de luni pana joi ora 22:00) si in weekend nu.
Detin cont (sau joc pe contul altcuiva) pe alt server/realm diferit de Freakz-Genesis (nu dati numele serverului decat daca e blizz): Mai joc wow pe Molten respectiv pe Sargeras
Detin caracter la Hoarda pe care joc constant (da/nu): Nu

Nume In-Game: Yix
Rasa/Clasa: Night Elf/Druid
Mainspec ItemLevel:370
Mainspec :Resto
Offspec ItemLevel: 360
Meserii full sau peste 500: Mining si in curand JW
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Yix
Minim si Maxim Fps atinse in WOW: Minim:35-Max:140
Experienta PVE pre 4.3.4. Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): Am jucat pe freakz pe 4.0.6 cu progres inafara de de Council din BoT
Experienta PVE 4.3.4 Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): Am facut tot inafara de Yor'Sajh pe HC
/played @85 (5d or more): Aproape 10d
Poza cu interfata facuta in orice encounter de 25 playeri, in combat, la boss, nu trash:http://tinypic.com/r/1zgx7jq/5
Ultima(Actuala) guilda in care ai fost(esti) si de ce nu mai esti in ea:Pai am fost in AnonymouS si am iesit pentru ca acest caracter imi era alt si nu prea aveam ocazia sa vin cu el la raid cu guilda asa ca mai faceam cu globalul.
De ce doriti sa intrati in Deathwish?: Pai, as vrea sa ajung departe cu acest druid si sa intalnesc niste oameni cu care sa ma joc, nu niste playeri.Playeri devenim cu experienta care o dobandim jucand acest joc, pentru ca in cele din urma oamenii o sa ramana nu playerii.Si mi-ar placea sa-mi fac niste prieteni noi -.

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-05-2013, 02:37:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ReDBullXXX wrote:
Cum te numesti? : Andrei
Ce varsta ai? : Implinesc in iunie 17 ani
Scoala: DA/NU (Daca DA intre ce ore sau ceva detalii) Da intre orele 8:00-15:00
Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) Da (de luni pana joi ora 22:00) si in weekend nu.
Detin cont (sau joc pe contul altcuiva) pe alt server/realm diferit de Freakz-Genesis (nu dati numele serverului decat daca e blizz): Mai joc wow pe Molten respectiv pe Sargeras
Detin caracter la Hoarda pe care joc constant (da/nu): Nu

Nume In-Game: Yix
Rasa/Clasa: Night Elf/Druid
Mainspec ItemLevel:370
Mainspec :Resto
Offspec ItemLevel: 360
Meserii full sau peste 500: Mining si in curand JW
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Yix
Minim si Maxim Fps atinse in WOW: Minim:35-Max:140
Experienta PVE pre 4.3.4. Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): Am jucat pe freakz pe 4.0.6 cu progres inafara de de Council din BoT
Experienta PVE 4.3.4 Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): Am facut tot inafara de Yor'Sajh pe HC
/played @85 (5d or more): Aproape 10d
Poza cu interfata facuta in orice encounter de 25 playeri, in combat, la boss, nu trash:http://tinypic.com/r/1zgx7jq/5
Ultima(Actuala) guilda in care ai fost(esti) si de ce nu mai esti in ea:Pai am fost in AnonymouS si am iesit pentru ca acest caracter imi era alt si nu prea aveam ocazia sa vin cu el la raid cu guilda asa ca mai faceam cu globalul.
De ce doriti sa intrati in Deathwish?: Pai, as vrea sa ajung departe cu acest druid si sa intalnesc niste oameni cu care sa ma joc, nu niste playeri.Playeri devenim cu experienta care o dobandim jucand acest joc, pentru ca in cele din urma oamenii o sa ramana nu playerii.Si mi-ar placea sa-mi fac niste prieteni noi -.

RESPINS, low gear, nu ai progres full.Chiar daca apreciez ca ai zis ca e off char, in Deathwish nu vii cu off char.Numai bine!

0 0

Back to top
supremstyle

[Mentally Stable]

(since 02-12-2016 19:30)

Votes: 5

Post Posted: 07-05-2013, 09:54:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti? Gheorghita
Ce varsta ai? 16
Scoala: Liceu
Ora de culcare fixa: 2 noaptea..
Detin cont (sau joc pe contul altcuiva) pe alt server/realm diferit de Freakz-Genesis :Nu,joc doar pe freakz.

Nume In-Game: Hrothgarrhp
Rasa/Clasa: Human/Warlock
Mainspec ItemLevel 387(osa mai pun gear pe mine)
Mainspec :Destro
Offspec ItemLevel:387
Meserii full sau peste 500:pe acest caracter nu am..am pe celalalt caracter 2 meseri full.Acesta era un offcar si m-am decis sa ma apuc sa joc pe el.
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hrothgarrhp
Minim si Maxim Fps atinse in WOW:2-150
Experienta PVE pre 4.3.4. Freakz sau Blizz, nu alte srv :joc pe blizz de pe vanilla - Joc doar pe freakz(progress full pe Freakz in afara de Yor'shaj,pt ca nu am reusit sa-l fac cu fosta gulida)
Experienta PVE 4.3.4 Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri):pe freakz 4.0 full progres, pe 4.3 doar morchock pe hc in rest am toti bossi pe normal.
/played @85 :13 days
Poza cu interfata facuta in orice encounter de 25 playeri, in combat, la boss, nu trash: Nam reusit sa fac o poza si am ales sa pun o poza cu dmg dat pe trining dummy.. : http://tinypic.com/view.php?pic=2ujh3dd&&s=5 scot mai mult in raid.
Ultima(Actuala) guilda in care ai fost(esti) si de ce nu mai esti in ea (planuiesti sa o parasesti):Unstoppable am avut o perioada de inactivitate fiind obligat sa invat pentru teze,teste.
De ce doriti sa intrati in Deathwish?: Pentru ca sunteti o gulida serioasa faceti performanta si vreau sa fac si eu performanta alaturi de voi!

Dispui de Microfon+TS3? da
Daca DA, esti capabil/apt sa si vorbesti in el, cand e cazu? Da!

Detalii PC si Internet Provider: 2 GB Ram, Placa video GetForce g640 1Gb, Procesor AMD x2 Core 4600++ 2,6 Ghz ,net : romtelecom

0 0

Back to top
KRQ

[Creep]

(since 06-01-2016 18:15)

Votes: 75

Post Posted: 08-05-2013, 11:28:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hrothgarrhp - Respins

Pagina 1 a fost modificata. Cititi cu atentie si respectati ce scrie acolo. Pe langa ce a scris Tamaie mai sus recrutam in special clasele de pe prima pagina. Nu gafati la completarea formularului.

0 0

Back to top
MucifeX

[Mentally Stable]

(since 14-10-2019 12:06)

Votes: 7

Post Posted: 10-05-2013, 18:15:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti: Iulian
Ce varsta ai: 23
Scoala: Nu
Ora de culcare fixa: Nu
Detin cont (sau joc pe contul altcuiva) pe alt server/realm diferit de Freakz-Genesis :Nu

Nume In-Game: Kaitly
Rasa/Clasa: NightElf/Druid
Mainspec ItemLevel 397
Mainspec :Feral
Detin caracter la Hoarda pe care joc constant:Nu
Mainspec Armor Specialization:Da
Offspec ItemLevel:378 (Resto)
Meserii full sau peste 500:Tailor 500 / Insc 525
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Kaitly
Minim si Maxim Fps atinse in WOW: 2-90 ( 2 fps in av)
Experienta PVE pre 4.3.4. Freakz sau Blizz, nu alte srv : pe 4.0.6 nu prea am facut pve(am facut tot pe alt srv)
Experienta PVE 4.3.4 Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): Am facut tot inafara de Yor hc
/played @85 :29 days
Poza cu interfata facuta in orice encounter de 25 playeri, in combat, la boss, nu trash: http://imgur.com/Izet06L am kb pe unele butoane de pe bara
Ultima(Actuala) guilda in care ai fost(esti) si de ce nu mai esti in ea (planuiesti sa o parasesti):Shadow Riders.e o guilda noua,sunt putin si aia care sunt fac raid cu globalu...
De ce doriti sa intrati in Deathwish?:Am facut tot ce se putea in materie de PVP si m-am gandit sa incerc si in PVE...am observat din diferitele eventuri organizate , ca guilda Deathwish se claseaza mereu in top.imi cunosc destul de bn clasa si accept orice test.

Dispui de Microfon+TS3: Da
Daca DA, esti capabil/apt sa si vorbesti in el, cand e cazu: Da

Detalii PC si Internet Provider: am pc destul de bunicel si nu am probleme cu lag/delay net : RDS

Last edited by MucifeX on 13-05-2013, 13:04:03; edited 3 times in total
0 0

Back to top
KRQ

[Creep]

(since 06-01-2016 18:15)

Votes: 75

Post Posted: 13-05-2013, 10:34:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kaitly - edit la post, adauga poza cu interfata dupa cum am cerut, coloreaza numele si clasa cu portocaliu.
Kaitly - acceptat, whisper cuiva on pentru invite.

0 0

Back to top
SilviutzZz

[Mentally Stable]

(since 12-09-2017 14:29)

Votes: 14

Post Posted: 15-05-2013, 11:17:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti : Silviu
Ce varsta ai: 19
Scoala: DA/NU (Daca DA intre ce ore sau ceva detalii) : Da 8-13
Ora de culcare fixa: DA/NU (Daca DA - Ce ora?) : -
Detin caracter la Hoarda pe care joc constant (da/nu): (daca DA, detalii)(daca raspunzi NU si vei fi prins vei lua KICK instant) : Nu
Nume In-Game: Whoamy
Rasa/Clasa:Death Knight
Mainspec ItemLevel : Tank 396 PVE
Mainspec Armor Specialization (Da/NU x iteme lipsa): Da
Offspec ItemLevel: -
Meserii full sau peste 500: Jw / Min
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Whoamy
Minim si Maxim Fps atinse in WOW: 100- 150
Experienta PVE pre 4.3.4. Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): Cat cuprinde
Experienta PVE 4.3.4 Freakz sau Blizz, nu alte srv (max 3 randuri): Destula
/played @85 (5d or more): >30d
Poza cu interfata facuta in orice encounter de 25 playeri, in combat, la boss, nu trash: Nu am.
Ultima(Actuala) guilda in care ai fost(esti) si de ce nu mai esti in ea (planuiesti sa o parasesti): Madness - Kick
De ce doriti sa intrati in Deathwish?: A durat ceva vreme de cand nu am mai intrat pe WoW , in jur de 1 luna , acu' mi-am terminat "problemele" si am zis sa ma reapuc de joc .
Dispui de Microfon+TS3?(Prezenta pe TS in timpul raidurilor este obligatorie): Da
Daca DA, esti capabil/apt sa si vorbesti in el, cand e cazu? : Da

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 54, 55, 56  Next    

The time now is 13-12-2024, 13:53:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x