User
Pass
2FA

Reclamatie Adicted
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1736
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 30-04-2013, 16:11:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sPeDy wrote:
Paragon wrote:
De stat ai voie, dar frumos e sa anunti adminul mai intai, cu motivul, altfel va crede ca esti din ala care incearca sa stea spect pentru ore si poate iti va da kick, mai ales daca serverul ii full, dar daca ii zici ca vrei sa te uiti pe unu cu cod, sau pe careva care incalca regulamentul, atunci daca iti va da kick, el va avea de suferit apoi (asta daca ai dovezi ca l-ai anuntat si i-ai zis dc stai spect), dar daca srv-ul ii full si te ceri sa te duci la toaleta sau sa mananci sau chestii ce nu au legatura cu srv-ul, atunci decizia ii numai a adminului, daca te lasa spect sau nu.

cu tot respectul neo!
Zice si el ca iam zis ca mananc intru dupa , si pe srv erau 2 playeri nu cred ca eu spec faceam probleme ca nu intrau jucatori iam zis frumos mananc !! mi-a dat kick intri dupa uite ma neo cum e ... daca nici acum nu e abuz inpotriva mea... nam cuvinte decat romania..

Neo cu tot respectu pt ce-mi trebuie mie ore?- am zeci de ore sute cred ca am facut mii pe comunitatea freakz.. uitate numa la contu dupa forum are 2 ani am tacut si doar am citit pe forum atat... cu tot respectu nu-mi trebuie mie ore ii cauti doar o scuza si atat.

Posturi unite automat, 30-04-2013, 17:03:05

sPeDy wrote:
Paragon wrote:
De stat ai voie, dar frumos e sa anunti adminul mai intai, cu motivul, altfel va crede ca esti din ala care incearca sa stea spect pentru ore si poate iti va da kick, mai ales daca serverul ii full, dar daca ii zici ca vrei sa te uiti pe unu cu cod, sau pe careva care incalca regulamentul, atunci daca iti va da kick, el va avea de suferit apoi (asta daca ai dovezi ca l-ai anuntat si i-ai zis dc stai spect), dar daca srv-ul ii full si te ceri sa te duci la toaleta sau sa mananci sau chestii ce nu au legatura cu srv-ul, atunci decizia ii numai a adminului, daca te lasa spect sau nu.

cu tot respectul neo!
Zice si el ca iam zis ca mananc intru dupa , si pe srv erau 2 playeri nu cred ca eu spec faceam probleme ca nu intrau jucatori iam zis frumos mananc !! mi-a dat kick intri dupa uite ma neo cum e ... daca nici acum nu e abuz inpotriva mea... nam cuvinte decat romania..

Neo cu tot respectu pt ce-mi trebuie mie ore?- am zeci de ore sute cred ca am facut mii pe comunitatea freakz.. uitate numa la contu dupa forum are 2 ani am tacut si doar am citit pe forum atat... cu tot respectu nu-mi trebuie mie ore ii cauti doar o scuza si atat.

si la ce ai zis mai sus neo ca stau spec pt ore.. zice si el singur recunoaste ca iam zis ca mananc si intru imd cat imi lua 5 minute ...

Eu am dat un exemplu cu statul spect pentru ore, ca au fost destui care au facut asta, nu ai de unde sa sti cine ce plan malefic are.
Iar tu zici ca l-ai anuntat ca mananci, ai precizat macar cu aproximare si cate minute stai? Sau daca ai stat mai mult decat ai precizat, daca ai precizat. Sa vina si Addicted si sa explice.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sPeDy

[Mentally Stable]

(since 26-05-2013 10:40)

Votes: 2

Post Posted: 30-04-2013, 16:16:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce sa explice neo - ca am intra pe srv am stat 1 min mi-a dat kick fara sa zic abc.. dupa am intrat iar si mi-a zis in/out iam rasp mananc imd intru la joc ... si mi-a dat kick si mi-a zis citez: dupa ce mananci intra...!! Nu aveam voie sa stau spec 1 min , pt ca el facea feed asta e tot adevaru - era cu LarryVI acela care e in posturile mele pt feed deaceia nu ma lasa sa stau spec... nai ce sa alegi de la el nu are ce explicatie sa dea

Ce nu te omoara, te face mai puternic!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 30-04-2013, 16:33:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acuzatia cu feed ii aiurea ca nu ii dovada, cea cu kick-ul, mi se pare aiurea in ambele cazuri, ca stai spect sa mananci, cam tot una ii, pe server sau afara, si ca ti-a dat kick, mai ales ca ai si anuntat (mai usor cu astea, Addicted), si ca nu vad sa incurce cu nimic, ca stai spect cand nu ii srv-ul full (desigur, in limita bunului simt si nu cu zecile de minute), iar in legatura cu reclamatia asta, ca doar despre asta e vorba in topic-ul asta, cu acel ban....Oricum, uite aici cum sta treaba, el are dovada clara cand arata ca ai iesit si ai intrat iar, net sau nu, TU ce dovada ai ca sa dovedesti ca ti-a picat netul sau ca ti-a dat eroare?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sPeDy

[Mentally Stable]

(since 26-05-2013 10:40)

Votes: 2

Post Posted: 30-04-2013, 20:49:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nam dovada ca mi-a picat netu sau error. .. am luat ban 30 min am primit pedeapsa am stat pe bara si a trecut.
Dar dupa? el ce dovada are ca incurcam eu cu ceva 2 playeri dp srv cand steteam spec si iam mai si zis mananc intru imd... ??

Ce nu te omoara, te face mai puternic!!
0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 30-04-2013, 21:37:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai lasa-ma cu astea , bine ? Ai intrat si eram doar eu cu un player Crapul pe server , te-a infectat apoi te-ai pus spectator ... Te-am lasat aproximativ 10 minute spectator , apoi te-am intrebat in/out ... ai zis ca mananci si eu ti-am zis sa reintrii dupa ce termini ... n-a fost vorba ca ma deranjai pe mine din joc ci doar pentru lipsa ta de minte ... nu stiu ce vrei tu sa demonstrezi , sincer - daca vroiam sa fac feed , faceam seara nu la pranz cand multa lume online

La tine e doar o ambitie prosteasca care n-o sa te duca nicaieri ..

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
God | floc3@

[Casuta vocalã Floc3a]

(since 12-08-2019 23:19)

Votes: 102

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  centerimghttp://i.imgur.com/wrUluJR.gif/img/center 
Post Posted: 30-04-2013, 22:30:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te rugam ceva nu mai deschide atitea topicuri pune toate reclamaþiile intr-un singur topic. Mersi de intelegere.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 05 May 2013 04:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-02-2025, 06:54:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x