User
Pass
2FA

[FIXED] [Mage][PvP][PvE] Hot Streak + Improved Hot Streak
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message7117
Scott

[Maniac]

Status: Offline
(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 30-04-2013, 23:08:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai asta e bugu ca procuie din pyro instant mutatil la confirmed ca e dovada mai sus.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mr.Faith

[Observer]

(since 06-04-2025 13:19)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-05-2013, 00:18:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa va arat cum mi-a procuit de 2 ori consecutiv:
http://postimg.org/image/kwquyx5mj/
http://postimg.org/image/wsp7qatwh/

Sumar:
In primul screenshot la exact 0:55:19 am inceput sa castez Pyroblast, cat timp era spelul in aer am pus living bomb; cele 2 tickuri de Living Bomb au fost ambele crituri; intre ele am dat 2 Scorch non crit.
Dupa ce a murit acel mob au trecut 30 secunde pana la 0:55:54 cand am lovit un alt target cu fire blast si am dat crit; apoi a procuit Hot Streak.
0:56:00 Pyroblast! loveste alt mob, consuma Hot Streak, da crit si procuie iar Hot Streak.

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
0 0

Back to top
Capdepepene

[Mentally Stable]

(since 16-08-2019 15:48)

Votes: 5

Post Posted: 01-05-2013, 06:39:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Confirmed. Bug.
0 0

Back to top
@ulica

[Mentally Stable]

(since 29-12-2013 21:53)

Votes: 6

Post Posted: 01-05-2013, 10:29:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si bagul care este ca dupa ce dai crit cu pyro primesti iar prock
pe talent scrie ceva de genul
Fireball, Frostfire Bolt, Scorch, Pyroblast, or Fire Blast spells, you have a 100% chance to trigger your Hot Streak effect.

0 0

Back to top
eqinox

[GOD]

(since 02-12-2017 16:45)

Votes: 15

Post Posted: 01-05-2013, 11:12:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ulica wrote:
Fireball, Frostfire Bolt, Scorch, Pyroblast, or Fire Blast spells, you have a 100% chance to trigger your Hot Streak effect.

prietene nu ai o treaba cu magu... Postezi numai tampenii...
Code:
Edit again:
The Pyroblast(!) mechanic changes in MoP (as of current beta). Then, an instant Pyroblast will be able to trigger Hot Streak, but will not currently on live.

cand toti zic ca e "popa" tu de ce zici ca e "batman"?
Au fost postate proofs video etc... esti miop? nu vezi sa citesti ce scrie?

Affliction Warlock PvE
Letter From God

0 0

Back to top
@ulica

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-05-2013, 11:20:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eqinox wrote:
@ulica wrote:

prietene nu ai o treaba cu magu... Postezi numai tampenii...
Code:
Edit again:
The Pyroblast(!) mechanic changes in MoP (as of current beta). Then, an instant Pyroblast will be able to trigger Hot Streak, but will not currently on live.

cand toti zic ca e "popa" tu de ce zici ca e "batman"?
Au fost postate proofs video etc... esti miop? nu vezi sa citesti ce scrie?

eu am aratat ce scrie pe acel talent nu mai fa crize pe forum.....

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 01-05-2013, 12:36:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceti harababura si balamuc degeaba, ca problema in esenta e simpla, la fel si fix-ul...

Scoateti Pyroblast! din lista spellurilor care contribuie catre hot streak, si daca tot faceti asta poate scoateti si Living Bombu sa nu mai pierdem hot streakuri in prostie din cauza living bombului.
Nush ce tot ati venit cu grafice si calcule si alte prostii.

0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 01-05-2013, 13:02:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:
Faceti harababura si balamuc degeaba, ca problema in esenta e simpla, la fel si fix-ul...

Scoateti Pyroblast! din lista spellurilor care contribuie catre hot streak, si daca tot faceti asta poate scoateti si Living Bombu sa nu mai pierdem hot streakuri in prostie din cauza living bombului.
Nush ce tot ati venit cu grafice si calcule si alte prostii.

+1

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nerd
[Banned user]

Banned

(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 04-05-2013, 10:13:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Care e treaba cu spamu asta? Nu am fost acasa sapt asta aka nu am putut sa revin cu prints de pe freakz cu N procs unu din altu. Astia care tot discutati aiurea, nu stiti sa cititi ?

Nerd wrote:

http://www.mmo-champion.com/threads/780272-Hot-Streak-Procs
Pyroblast! did not trigger if Pyroblast! critted followed by a Fireball crit.
Pyroblast! did not trigger if Pyroblast! didn't crit followed by a Fireball crit.
Pyroblast! did not trigger if Fireball didn't crit twice in a row.

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
L E M M 's

[Mentally Stable]

(since 29-05-2013 19:19)

Votes: 3

Post Posted: 04-05-2013, 10:23:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unii stiu mai multa teorie decat practica vad -) confirmed sa nu fiu off-topic.
0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 02:02:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TheDeathBoy wrote:
Nerd eu nu stiu din ce povesti vorbesti tu, fara dovada nu merge, pune tu aici video cu mage care da 5 pyro unul dupa altul si dupa sa ceri nerf.

8 la rand e bine? Also sunt mai multe buguri la cele 2 talente, nu doar faptu' ca procuie din !Pyroblast... de la un anume crit (25%) , sansa de proc pentru Hot Streak trebuie sa scada pana la 0 (cand ai ajuns la 46%) si nu o face.

Muteli wrote:
M-am apucat sa spamez scorch la dummy si ce crezi ?? Merge bine.

Muteli wrote:
NU procuie din Pyroblast! ( ! adica ala instant) citeste postu meu de mai sus , ai postat degeaba

Tie nu are rost sa iti mai raspund.

0 0

Back to top
Muteli

[Mentally Stable]

(since 24-10-2019 14:04)

Votes: 18

Post Posted: 07-05-2013, 05:11:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Muteli wrote:
mi sa intamplat sa procuie doar cand am dat in acelasi timp imediat dupa scorch pyro acolo ar putea fi problema , atunci cand castezi ambele deodata sar putea sa ia in cosiderare pyro! inainte de scorch (in cazu meu)

Citesti numa ce vrei , esti prea prost Nerd , sunt de acord .
Si dupa ce mia pus tipu videoclip am recunoscut ca am gresit.

Staff message (Raster):

+2 limbaj

0 0

Back to top
odes
[Banned user]

Banned

(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 07-05-2013, 11:45:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerd wrote:
TheDeathBoy wrote:
Nerd eu nu stiu din ce povesti vorbesti tu, fara dovada nu merge, pune tu aici video cu mage care da 5 pyro unul dupa altul si dupa sa ceri nerf.

8 la rand e bine? Also sunt mai multe buguri la cele 2 talente, nu doar faptu' ca procuie din !Pyroblast... de la un anume crit (25%) , sansa de proc pentru Hot Streak trebuie sa scada pana la 0 (cand ai ajuns la 46%) si nu o face.
.

Ba eu zic ca deja te chinuie viata rau de tot, eu am 37% crit raid buffed fara focus magic, iar eu iti zic sincer ca in raid hot streak vine doar din 2 crits consecutive daca nu intervine magaria cu living bomb, eu sincer ma si indoiesc ca sunt corecte valorile la T3 hotstreak, pentru mine talentu ala e mort desi la 37% crit n-ar trebui, nu ma crezi? Te poftesc sa te uiti la yor'sahj kill video. Daca tu imi gasesti faze unde se procuie T3 hot streak macar odata dintr-un random crit imi poti da -rep, toate procurile de hot streak sunt T4 activate de perechi de crite care se vad si clar in interfata.

Oricum, durerea ta, ce te roade pe tine e in pvp, unde situatia este cu totul si cu totul alta, in pvp magu fire are in jur de 25% crit e si normal sa fie mai activ T3 hotstreak, si EJ-u ti-o spune ca e mai rentabil T3 hs la critu ala decat T4, asa ca nu mai posta atatea grafice si sisteme de axiome ca le postezi degeaba, o sa vezi ca merg foarte bine talentele de indata ce scot pyroblast! din lista de crits care fac proc la hotstreak. Mie sincer mi-ar fi fost rusine sa mai postez dupa aberatia cu haste pe dots...adica shocker a reparat systemu de haste ca sa vii tu dupa 2 luni jumate sa zici ca e bug pozitiv *mostly for fire mages and affli locks*...mentalitatea ta nu cunoaste limite.

Staff message (Raster):

Abtine-te de la a posta porcarii. Daca vrei sa ii spui ceva, ai PM.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-05-2013, 12:42:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa nu mai faci offtopic.... nu prea intereseaza pe nimeni ce faci tu in raiduri.

0 0

Back to top
@ulica

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-05-2013, 13:58:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:
Nerd wrote:
TheDeathBoy wrote:

.

Ba eu zic ca deja te chinuie viata rau de tot, eu am 37% crit raid buffed fara focus magic, iar eu iti zic sincer ca in raid hot streak vine doar din 2 crits consecutive daca nu intervine magaria cu living bomb, eu sincer ma si indoiesc ca sunt corecte valorile la T3 hotstreak, pentru mine talentu ala e mort desi la 37% crit n-ar trebui, nu ma crezi? Te poftesc sa te uiti la yor'sahj kill video. Daca tu imi gasesti faze unde se procuie T3 hot streak macar odata dintr-un random crit imi poti da -rep, toate procurile de hot streak sunt T4 activate de perechi de crite care se vad si clar in interfata.

Oricum, durerea ta, ce te roade pe tine e in pvp, unde situatia este cu totul si cu totul alta, in pvp magu fire are in jur de 25% crit e si normal sa fie mai activ T3 hotstreak, si EJ-u ti-o spune ca e mai rentabil T3 hs la critu ala decat T4, asa ca nu mai posta atatea grafice si sisteme de axiome ca le postezi degeaba, o sa vezi ca merg foarte bine talentele de indata ce scot pyroblast! din lista de crits care fac proc la hotstreak. Mie sincer mi-ar fi fost rusine sa mai postez dupa aberatia cu haste pe dots...adica shocker a reparat systemu de haste ca sa vii tu dupa 2 luni jumate sa zici ca e bug pozitiv *mostly for fire mages and affli locks*...mentalitatea ta nu cunoaste limite.

confirm

Staff message (Zohlomg):

esti peste tot si dai confirm peste tot, dar nu ai facut niciun bug. Sincer va zic, nu ne intereseaza DELOC de confirmurile voastre. Ai dat quote la un post in care se lua strict de Nerd, si nu de mage, si zici confirm? Data viitoare macar citeste postu +1 warn.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 23 May 2013 19:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 21-06-2025, 01:20:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password