User
Pass
2FA

Sondaj de opinie
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1448
Kinook

[Pastor Penticostal]

Status: Offline
(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 16-05-2013, 09:28:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
Kinook wrote:
mage, rogue, feral
mage+rogue= greu la inceput, la max skill nu te bate nimeni

Defineste expresia "max skill". -

adica daca inveti sa joci perfect
Exorder1337 wrote:
Imi place cum iti aperi clasa. Nu este nimic rau, poate si eu as face acelasi lucru. Cum zice si Csvyo, topicu' este useless, toti o sa zica main charu' lui sau blood DK.

poate zic tampenii cand spun ca feralul e complex. dar am dat de multi ferali care foloseau doar 3 spelluri si cyclone, nu stiau sa scoata hex, luau hybernate castat, nu iesau din roots etc. Si cand am zis ca face tot m-am referit ca da heal are stealth are urs are cat+spellurile aferente.
dar da, recunosc, apar feralul:))

@Tokojiro: nu-ti face blood dk, astia glumesc, e cea mai tampita clasa ever. Daca alegi feral, iti zic de acuma ca tre sa stai sa inveti sa joci putin, ca sunt foarte multi ferali si trebuie sa stii mai bine decat ei.
mai bine ia-ti altceva, un mag ar fi excelent, plus ca cu el bati armata de ferali

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tokojiro

[Mentally Stable]

(since 11-06-2014 15:44)

Votes: 2

Post Posted: 16-05-2013, 10:30:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da o intrebare man : Ce talente sunt mai bune la mage? Arcane,Frost sau Fire?(eo vreau un talent care sa fie buna si la melee atackers si la ranged)??
0 0

Back to top
andrei1998

[Mentally Stable]

(since 19-01-2019 01:30)

Votes: 2

Post Posted: 16-05-2013, 10:45:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e neaparat o clasa imba e vorba si de skill indiferent de serv.
0 0

Back to top
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 16-05-2013, 10:46:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mage banuiesc ca PvP(parca asta doreai), frost pentru inceput. Fire este mai greu de jucat.
Asta, deoarece Frostfire Orb nu merge si nu are rost sa bagi puncte in el.

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
-STORMLORD-

[Creep]

(since 25-10-2013 01:12)

Votes: 8

Post Posted: 16-05-2013, 10:49:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frost si Fire. Frost e bazat mai mult pe snare-rui si pe burst dmg (shatter) iar fire e bazat mai mult pe doturi si pe mobilitate.

0 0

Back to top
Tester024

[Mentally Stable]

(since 24-06-2013 16:34)

Votes: 7

Post Posted: 16-05-2013, 11:04:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mage fire/arcane>Rogue>Feral
0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 16-05-2013, 12:44:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tester024 wrote:
Mage fire/arcane>Rogue>Feral

mag arcane nu e asa bun decat daca stii sa joci excelent pe el. frost>arcane, dar depinde si de situatie. La rating mic magul arcane rupe, la rating mare cu random partner si daca nu stii cand sa fugi si cand sa dai burst-ul ti-o iei.

Tokojiro wrote:
Da o intrebare man : Ce talente sunt mai bune la mage? Arcane,Frost sau Fire?(eo vreau un talent care sa fie buna si la melee atackers si la ranged)??

Frost e genial daca stii sa joci, e bazat mai mult pe control. Fire e bazat pe burst si mobilitate, iar arcane e bazat pe arcane blast spam, mega burst, control si mobilitate mai mica. Ca arcane dai cele mai mari crituri din joc in PVP(ma rog, cica shamanul elemental ar da un crit mai mare, dar are cooldown destul de mare la acel "crit")

note de la 1 la 5, strict dupa parerea mea:

Frost:
control:5( frost nova si stuns fara numar, plus slow)
burst:3(e acea schema numita shatter: frost nova pe adversar spam frostbolt si ice lance)
mobilitate:3(mobilitatea ti-o faci mai mult din control)
survivability:5 (2 ice block FTW)

Fire:
control:4(ai dragon's breath+slow)
burst:4(combustion da tare)
mobilitate:4(scorch din mers, multe instante)
survivability:3(ai acel spell care iti da jumate de HP inapoi cand mori, dar trebuie sa sacrifici ice block)

Arcane:
control:3( ai oaie instanta odata la 2 minute, sau cat are CD acel spell de iti da instant arcane spell, poti folosi polymorph ca stun)
burst:5 (nuker, pe asta se bazeaza, daca te lasa cineva sa castezi cam 10 secunde in arena sigur moare unu)
mobilitate:2(increased speed dupa ce dai blink ai acel inviz instant, care daca nu il folosesti la inceputul arenei te poate scapa din rahat)
survivability:2(ai mana shield, sacrifici din burst pentru el)

la control nu am luat in seama impact 2/2, fiindca e un must in toate 3 specurile.

nah, mie personal imi place sa joc arcane, sunt incepator cu magul, e alt, eu am main feral. Chiar si mie, care stiu sa joc feral destul de bine(cred eu) mi-e frica de unii magi.

ca frost iti trebuie partener DPS, un rogue sau ceva, ca sa aveti mult CC versus teamuri cu healer

ca fire poti juca si cu healer, iar daca pui combustion bine pe cineva si nu i se da dispell=mare problema pentru el. Deasemenea am vazut multe teamuri shadowpriest/firemage care erau destul de OK

fire>frost>arcane in majoritatea situatiilor, dar sunt situatii si adversari in care ordinea se schimba. Parerea mea e sa joci fiecare spec si sa alegi ce iti place, fiindca magul a fost si este o clasa bomba.

scuze de long post, si sper ca te-am lamurit.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 16-05-2013, 16:30:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Clasa care domina in 4.3.4 respectiv pe tot parcursului contentului cataclysm este mage FIRE.
Pe latura pvp pot spune ca mage fire bate orice spec de la orice clasa.
Prin urmare u esti pe freakz, aci sunt debalansari radicale la clase unele sunt prea op fata decat ar trebui sa fie altele sunt underpowered fata de cum ar trebui sa fie + expansionul de asa natura , deci nu este un echilibru.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 16-05-2013, 16:41:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bãgaþi-vã minþile-n cap ºi învãþaþi sã jucaþi. Magul de pe 4.3.4, cu tot cu Lol Lance este mai underpower ca magul de pe 3.3.5. Fire Mage. AAHAHAHAHAH. Zohl, umblã puþin pe la magu ãla, cã eu când jucam ultima datã fire mage luam bãtaie de la rogue în Garrote. Dacã o clasã are damage SPART, asta nu o face OP.
Magul ia bãtaie de la DK, Hunter, Druid, Rogue, Priest, Shaman(maybe?). +cã restul claselor sunt destul de decente ºi au ºansã sã-l batã.
Ca sinergie, magul o duce cel mai bine, datoritã utilitãþii sale: Magul poate da CC aproape oricãrui player/pet/companion/critter din joc.

Most OP classes: AGILITY! Hunter, Rogue, Feral, Enha.

- Retired -
0 0

Back to top
Tester024

[Mentally Stable]

(since 24-06-2013 16:34)

Votes: 7

Post Posted: 16-05-2013, 17:26:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Bãgaþi-vã minþile-n cap ºi învãþaþi sã jucaþi. Magul de pe 4.3.4, cu tot cu Lol Lance este mai underpower ca magul de pe 3.3.5. Fire Mage. AAHAHAHAHAH. Zohl, umblã puþin pe la magu ãla, cã eu când jucam ultima datã fire mage luam bãtaie de la rogue în Garrote. Dacã o clasã are damage SPART, asta nu o face OP.
Magul ia bãtaie de la DK, Hunter, Druid, Rogue, Priest, Shaman(maybe?). +cã restul claselor sunt destul de decente ºi au ºansã sã-l batã.
Ca sinergie, magul o duce cel mai bine, datoritã utilitãþii sale: Magul poate da CC aproape oricãrui player/pet/companion/critter din joc.

Nu te lua dupa myt42xxx,isi bate joc de tn..
Go mage fire crit numai de la 40k in sus pe 4.5k rezil+CC living bomb+combustion+pyroblast=200k iti arat poze din bg,arene cu mage fire care face dmg/burst de te crucesti
Dai in balbielii nu stii cum sa explici asa ceva,pe aia de nu au rezil 2-3k rezil daca ii scuipa un mage fire mor instant
Uite aici dovada fire/arcane 3k rating http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sarotti

0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 18-05-2013, 10:42:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:

E underpower rau ce pot sa zic mage-ul mai ales fire 3 pyro una dupa alta de 35 k , nu-i problema reparatil sa dea 50 k cu pyro pentru myt ca nu poate juca omu' clasa .

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 10-03-2025, 16:00:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x