Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
M-am tot gandit si ...
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war3.freakz.ro
->
Archive 2006-2016
Author
Gh0sT
[Legend]
Status: Offline
(online 1 week ago)
,
Topics: 210
Votes
: 967
Posted: 19-08-2008, 10:15:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Stie si el asta.. altfel nu facea topic-ul.
Only soft things can kill me...
0
0
Back to top
liq
[FC OÞELUL GALAÞI]
(since 27-09-2017 19:00)
,
Topics: 326
Votes
: 98
Posted: 19-08-2008, 10:17:12
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
In viata reala sunt alta persoana, total diferita, te asigur .
Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0
0
Back to top
*0ranGe ! extrem
[I ❤ MY POLO!]
(since 11-12-2017 12:06)
,
Topics: 191
Votes
: 117
Posted: 19-08-2008, 10:43:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cum zici tu, o sa avem ocazia sa ne cunoastem
Sper .. si sper sa imi dovedesti ca asa e
0
0
Back to top
liq
[FC OÞELUL GALAÞI]
,
Votes
Posted: 19-08-2008, 10:45:08
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Daca ai veni in galati, da, sigur
0
0
Back to top
scrapple
[whatever it takes]
(since 10-07-2012 08:46)
,
Topics: 27
Votes
: 38
Posted: 19-08-2008, 18:39:56
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
sa spun si eu? un singur motiv, pentru care nu suport toti oamenii ca tine: te simti mai presus de toti.
0
0
Back to top
liq
[FC OÞELUL GALAÞI]
,
Votes
Posted: 19-08-2008, 19:21:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
scrapple wrote:
sa spun si eu? un singur motiv, pentru care nu suport toti oamenii ca tine: te simti mai presus de toti.
Da exemple
0
0
Back to top
Bogdan_Florin
[Mentally Stable]
(since 23-05-2009 07:24)
,
Topics: 17
Votes
: 5
Posted: 21-08-2008, 00:49:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
sincer eu nu am nimic cu tine dar daca se poate vreau sa imi raspunzi la intrebare.
Eu am cont pe freakz inca de la inceput esti mai old doar cu 2 luni fata de mine, ce vreau eu sa intreb:
Te stiu de pe fostu infernal unde erai admin unde am fost si eu admin si atunci erai un baiat mai simtit si te comportai altfel si nu pricep de ce odata cu inaintarea in varsta in loc sa te maturizezi ai devenit mai copil.
Pun intrebarea asta pentru ca atunci m-am inteles super cu tine dar acum ai devenit super anti toata lumea.
Mare e gradina ta Doamne!...si mereu isi muta gardul
0
0
Back to top
liq
[FC OÞELUL GALAÞI]
,
Votes
Posted: 21-08-2008, 12:53:05
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Bogdan_Florin wrote:
sincer eu nu am nimic cu tine dar daca se poate vreau sa imi raspunzi la intrebare.
Eu am cont pe freakz inca de la inceput esti mai old doar cu 2 luni fata de mine, ce vreau eu sa intreb:
Te stiu de pe fostu infernal unde erai admin unde am fost si eu admin si atunci erai un baiat mai simtit si te comportai altfel si nu pricep de ce odata cu inaintarea in varsta in loc sa te maturizezi ai devenit mai copil.
Pun intrebarea asta pentru ca atunci m-am inteles super cu tine dar acum ai devenit super anti toata lumea.
Nu am devenit mai copil, am prins ciuda deodata [ parerea mea ] ca am fost nedreptatit mai demult, dar nu vreau sa "trezesc mortii" ca numai are rost, dar se pare ca ciuda mea sa transformat in mai rau, nu va ganditi ca va vreau raul sau ceva de genu, toate topicurile mele care le-am facut impotriva unor admini, nu au fost de ciuda, pt ca sincer sa fiu, nu ma mai gandesc absolut deloc la conturi de admin
[ si asta nu se datoreaza faptullui ca numai am sanse, ci pentru ca nu prea mai am timp / chef de adminare ] . Eu doar incercam sa ii fac sa inteleaga ca gresesc.
Oricum, imi cer scuze pentru comportamentul meu nesimtit, si ca v-am stricat buna dispozitie, daca doriti ca eu sa nu-mi mai fac prezenta pe server, e destul sa-mi ziceti aici, toti cei care ati postat mai sus, si nu voi mai intra.
0
0
Back to top
eT | Bobby
[Lord of War3]
(since 07-12-2019 14:42)
,
Topics: 81
Votes
: 14
Posted: 24-08-2008, 00:43:42
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Mie nu mi-a placut la tn faptul k mereu credeai k ai dreptate si knd vedeai k nu e asa,incepeai cu gesturi "Plec" "nu mai vin pe server" chestii ... stii destul de bn!! Si ar mai fi ceva.... inainte,mai la inceput m-ai parat pe mn si pe sunman dak nu ma insel k ne-am injurat pe admin_chat sau nu stiu exact,exact cu cine si ce s-a intamplat,dar u te-ai pus repede sa ne parasti si ai fost marit in grad pt asta.. iar noi scazuti,sau doar cel cu care vbeam eu.... nu retin exact pt k s-a intamplat mai de mult!! oricum eu eram deja admin pe server.... si u ai aparut deodata k admin,citisesi bn regulamentul si faceai pe strictul cu noi care ne simteam bn pe server si glumeam cu playerii si era frumos.De atunci am avut pica pe tn pt k jucai pt admin si nu numai asta,dar cel mai tare m-a deranjat k sapai pe altii k sa te ridici u!! Asta a fost parerea mea despre tn...pana knd am inceput sa te las mai moale,sa nu te mai bag in seama si chestii de genu,adik m-am limitat strict la adminat si atat.La un timp dupa asta ai inceput sa te comporti altfel,cel putzin cu mn... Acum mie nu imi place sa ma uit in trecut,asa k avand in vedere k nu am mai avut probleme recent,inainte sa plec eu din tzara, nu iti mai port pica..doar te mai tachinez prin unele posturi knd vad k se cearta cineva cu tn
!! Dar mi-a trecut complet si incepusem sa ma invatz cu tn
!! Ma bucur k ai facut topicul asta,e chiar unul inteligent din partea ta ( nu ma asteptam
) )!! K admin nu am ce comenta esti unul foarte bun,dar orgoliul si comportamentul te-au indepartat intotdeauna de restul adminilor si chiar de playeri.Eu am incercat si inainte sa explic multe pe mess... sa te fac sa intzelegi dar nu aveam cu cn sa discut,u le tineai pe ale tale
, asta te strica si te-a stricat mereu.Poti fi u in realitate ce persoana vrei... dar dak nu esti si aici,esti cam degeaba
!! Ce sa mai zic... Take care si ne mai vedem
!! Ma bucur totusi k ai cam ajuns la niste concluzii si u .. si ai inteles k ii indepartezi pe toti... Ciao!
Ajuta serverele WAR cu un vot
:
http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war3.freakz.ro