User
Pass
2FA

[Rezolvat]Cerere unban Babardel Lungescu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message1076
TrotinelX

[Maniac]

Status: Offline
(since 01-01-2018 23:19)

Votes: 14

Post Posted: 26-05-2013, 22:20:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul: Babardel Lungescu
Data + ora: 23:15 , 26.05.2013
Harta: gg_aztec_express
Admini online: Clarish , Pica
Adminul care a dat ban: Pica
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): wall
Dovada (in cazul unui abuz):
ADMIN -P!C@-: amx_superss Babardel Lungescu
Added to banned list
Ip-ul: 5.14.6.193

P.S. Mi se facusera poze pe care le-am predat cu 10 min inainte.

EDIT: Cele 80 de poze, care nu mi-au fost cerute de catre vreun admin. Subliniez faptul ca am fost banat instant dupa superss.
http://www.girlshare.ro/32536368.7

@bebeto: Mai degraba e o greseala sa nu verifici un player suspect, doar pt ca joaca des. In experienta mea, un anumit player de care eram sigur ca joaca cu wall cand nu sunt admini on, a fost prins la al 7-lea set de poze intr-o perioada de vreo 2 saptamani.

Daca am fost banat fara demo, avand in vedere ca pozele nu mi-au fost cerute, solicit ca aceasta cerere sa fie considerata si o reclamatie pt abuz. Faptul ca mi se transmit mesaje prin alti admini binevoitori, si nu mi se raspunde direct in cerere, este un fapt ce trebuie luat in considerare in solutionarea reclamatiei. Nici dupa ce dam cu batu'n balta nu avem un pic de bun simt ?

Nu stiu daca e cazul sa dau eu explicatii, dar o sa va raspund la cateva din intrebari. Nu am inteles exact la ce faze se referea Pamflet, insa nu conteaza neaparat deoarece "tactica" e aceeasi. Fiind 2 harti mici, fac foarte mult pre-fire, ca asa cum poate ati observat in demouri, in marea majoritate a cazurilor este cineva acolo si fac damage chiar inainte sa ma vada. Pe Aztec nu tineam tinta pe nimeni prin pereti, ci o asezam in asa fel incat sa fie pe "usha" ce urma sa-mi apara in fata, de aceea se nimereste des sa fie unu acolo, fiind harta foarte mica. Cred ac se observa ca eram luat prin surprindere de camperi si pandaci, insa pe cei care urmareau cursul firesc al hartii "ii luam din pijamale", ca era absolut clar si logic unde vor fi. Uneori se intampla sa mai avem si bulan, insa nu este cazul acum, cand nivelul meu de joc nu era foarte ridicat si chiar nu am facut faze dubioase. Sunt putin "dezamagit" de concluziile preliminare, insa toti gresim... Poate ar fi cazul sa rugati ceva oameni cu experienta din freakz sa vizualizeze demourile.

P.P.S. Nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca putem face haz de necaz. Urmariti discutia dintre admini din demoul acela mai lung. Este absolut hilara !!!

Clarish wrote:
@pamflet a fost urmarit mai mult de 2 harti, am stat si inainte de poze si dupa poze in continuare pe el ca tot mi se parea suspect. A inceput si pica sa se uita si a zis la un moment dat ca ii pare rau ca nu a prins pe demo vreo 2 faze care erau foarte clare.
Daca vine vorba de jucat la sunet, la astea 2 harti nu cred ca se poate pune problema. se aude toata harta la cat e de mica si e greu sa-ti dai seama exact unde e si sa tragi prin perete.
Raman la parerea ca are wall.

Hei, hei, hei... hold your horses. Te agiti prea tare, nu-ti imagina ca o sa fi premiat ca ai prins un codat pe care altii n-au reusit, pt ca nu ai prins nimic, poate doar experienta. Ai rabdare sa raspunda oamenii care stiu despre ce vorbesc. Pai tu intrebi daca se anuleaza gagul dupa schimbarea plansei si aici iti dai cu parerea despre jucat la sunet si wall? Trebuie sa-ti accepti conditia si nivelul, si sa nu vorbesti despre lucruri care evident nu le cunosti. Pe Aztec mai aveti si 80 de poze curate, si tot o tineti cu wallu' ... Rugati-l pe Avioane sa va ajute din nou.

Last edited by TrotinelX on 27-05-2013, 16:53:33; edited 7 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
user2705

[Creep]

(since 30-05-2015 17:47)

Votes: 20

Post Posted: 26-05-2013, 22:27:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asteptam dovada si motiv pentru ban.

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
-bebeto-

[Freakz * -carmen-]

(since 19-03-2018 19:51)

Votes: 296

Post Posted: 26-05-2013, 22:38:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asteapta sa-ti raspnda P!C@ dar aici si tu gresesti ca joci cu multe nume + ca nu stiu ce sa intamplat eu te cun de mult nu stiu ce sa zic asteapta sa vezi ce zice p!ca si asta e...

Y!M bebeto_cristi
0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 26-05-2013, 23:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ti-am zis sa te rezumi la un nick( daca nu ti-am zis iti zic acum).
Cu siguranta nu are dovada.
Lasa-mi un PM cu nick si pass sa iti pun slot sa nu mai avem probleme.

ADMIN Pamflet: unban 5.14.6.193

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 27-05-2013, 07:51:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aseara cand am intrat mi-a zis Clarish ca aveai wall, dar nu a iesit in poze. Ne-am pus spectatori ambii si imediat dupa ce ai intrat erai la o arma cu luneta, ai pus tinta pe perete si ai inceput sa tragi.
Ti-am facut 2 demo-uri unul pe igloos si celalalt pe aztec express .

0 0

Back to top
user2705

[Creep]

(since 30-05-2015 17:47)

Votes: 20

Post Posted: 27-05-2013, 08:12:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa para ca favorizez, dar eu nu vad wall-ul.

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 27-05-2013, 08:45:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce uneori trage inainte sa apara oponent. Nu is convins ce e wall garantat... Doresc cat mai multe pareri. Ms.

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

Post Posted: 27-05-2013, 12:38:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In cel dupa Aztec am vazut 2 faze clare de wall:
- in fragul nr 2 , daca nu ma insel, urmarit peretele + prefire prin perete direct pe jucator inainte sa iasa

- fragul nr 3 aceeasi chestie ca mai sus,numai ca playerul era in jump si stia....
Cand zic doar 2 faze clare unii stiu la ce ma refer...
Ce e ciudat ca multi fac prefire dar nu direct pe player...., sa zicem bulan de data asta.
In celalalt nu am vazut multe faze suspecte..., nu as da ban pentru asa ceva.

0 0

Back to top
Clarish

[Mentally Stable]

(since 21-01-2017 19:11)

Votes: 6

Post Posted: 27-05-2013, 14:19:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@pamflet a fost urmarit mai mult de 2 harti, am stat si inainte de poze si dupa poze in continuare pe el ca tot mi se parea suspect. A inceput si pica sa se uita si a zis la un moment dat ca ii pare rau ca nu a prins pe demo vreo 2 faze care erau foarte clare.
Daca vine vorba de jucat la sunet, la astea 2 harti nu cred ca se poate pune problema. se aude toata harta la cat e de mica si e greu sa-ti dai seama exact unde e si sa tragi prin perete.
Raman la parerea ca are wall.

Posturi unite automat, 27-05-2013, 15:19:36

-bebeto- wrote:
Asteapta sa-ti raspnda P!C@ dar aici si tu gresesti ca joci cu multe nume + ca nu stiu ce sa intamplat eu te cun de mult nu stiu ce sa zic asteapta sa vezi ce zice p!ca si asta e...

Si daca ar fi jucat si cu numele trotinel care ar fi fost problema? am mai banat jucatori vechi pe server pentru ca i-am prins codati.
Nu conteaza cat de vechi esti, daca gresesti gresesti si vei suporta consecintele.

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 27-05-2013, 21:25:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

freakz*pamflet wrote:
In cel dupa Aztec am vazut 2 faze clare de wall:
- in fragul nr 2 , daca nu ma insel, urmarit peretele + prefire prin perete direct pe jucator inainte sa iasa

- fragul nr 3 aceeasi chestie ca mai sus,numai ca playerul era in jump si stia....
Cand zic doar 2 faze clare unii stiu la ce ma refer...
Ce e ciudat ca multi fac prefire dar nu direct pe player...., sa zicem bulan de data asta.
In celalalt nu am vazut multe faze suspecte..., nu as da ban pentru asa ceva.

Perfect de acord, Pamf!
Nici eu nu dau ban, chiar daca are scene ca 'ar parea ca e wall'...
Ori E cod ori Nu...

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

Post Posted: 27-05-2013, 22:17:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun, are unban, poate juca

P.S. n-am nevoie de avion( am elicopter) - + ca ala e chitros de n-are nici net!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by freakz*pamflet, 27 May 2013 20:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 05-02-2025, 11:49:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x