User
Pass
2FA

[Rezolvat]Unban Zetox + reclamatie penin

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message2147
Zetox

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-12-2018 09:40)

Votes: 8

Post Posted: 26-05-2013, 21:18:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Model Unban:
Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): Zetox
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): Data:26-05-2013
Harta (pe care s-a produs incidentul): De_aztec
Admini online (care erau pe server in acel moment): Pinin
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): Pinin
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): motivul pentru care am luat ban este "zeitatea" adminului pinin.te inteleg ca ai putere pe server dar foloseste-o cu cap,Totul a inceput cand am zis eu ca un player are gag si nu potea da id de mess si el a zis ceva genu: " de ce te bagi in seama cu japca" si eu i-am zis ceva de genu" ca asa vreau,care e problema ta,copile? stiu ca esti ofensat de cuvantul "copil" dar de asta dai dovada.
Screen consola: http://postimg.org/image/3l9rbhyqx/
Model Reclamatie:
- Numele tau: Zetox
- Numele adminului reclamat: Pinin
- Harta, ora si data faptei reclamate: harta:de_aztec,data:26-05-2013
- Motivul / Regula incalcata Motivul este simplu:Stiu ca te simti ofensat ca ai doar 13 ani,asta este,"e" greu fara buletin.dar nu dai tu ban asa ca esti un mucos.
-Consola screen: http://postimg.org/image/3l9rbhyqx/
Sper sa se rezolve aceasta problema,pentru ca nu stiam ca suntem pe vremea lui ceausescu si nu am voie sa vb pe server sa-mi dau cu parerea despre unu care probabil a luat ban aiurea.
O seara placuta!

Posturi unite automat, 26-05-2013, 22:18:42

AndreeaLove wrote:
Pinin e owner. -

Si daca "e" owner,trebuie sa se comporte in halul asta?ce imagine da serverului? nu mai are voie omu sa-si dea cu pararea ca sare el cu gura?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-bebeto-

[Freakz * -carmen-]

(since 19-03-2018 19:51)

Votes: 296

Post Posted: 26-05-2013, 21:21:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul a fost dat de pinin asa ca asteapta sa te lamureasca el dar data trecuta ai scapat de ban dar acu nu cred - asteapta sa vezi el ti-a dat banul numai el til poate scoate

Y!M bebeto_cristi
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zetox

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-05-2013, 21:22:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-bebeto- wrote:
Banul a fost dat de pinin asa ca asteapta sa te lamureasca el dar data trecuta ai scapat de ban dar acu nu cred - asteapta sa vezi el ti-a dat banul numai el til poate scoate

Te inteleg,ti se pare normal ca un owner sa se manifeste in halul asta? de cand joc cs ( si am vechime in jocu asta) am fost si admin si toate cele,nu am vazut asa ceva.

0 0

Back to top
Pinin

[Praf]

(since 24-09-2019 20:38)

Votes: 90

Post Posted: 26-05-2013, 21:40:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnul zetox u te cam bagi in toate treburile te iei de toti adminii vrei sa sti u toate.. Nu poti sa iti vezi de jocul tau linistit...
Si acu a dat ban lu ala ca ne-a injurat pe chatul adminilor...in loc sa dea id = ai venit u ca de ce ia dat ban ca avea gag...
Crezi ca noi de 2 minute uitasem ca respectivul avea gag? trebuia sa ne spui u? asa faci mereu te bagi peste tot! Iti posti gasi un server unde ti se accepta asa ceva - sa tragi adminii la raspundere si sa ai si un limbaj vulgar- nu acum alte dati :
AICI
Sa nu respecti regulile si iar sa ne tragi la raspundere :
Ca aici

Deci cum am zis

Code:
Zetox ban permanent ca nu ii plac regulile servarului.

Las deschisa reclamatia ca sigur ai de comentat si sa nu mai deschizi alte topicuri aiurea...

0 0

Back to top
Zetox

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-05-2013, 22:02:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pinin wrote:
Domnul zetox u te cam bagi in toate treburile te iei de toti adminii vrei sa sti u toate.. Nu poti sa iti vezi de jocul tau linistit...
Si acu a dat ban lu ala ca ne-a injurat pe chatul adminilor...in loc sa dea id = ai venit u ca de ce ia dat ban ca avea gag...
Crezi ca noi de 2 minute uitasem ca respectivul avea gag? trebuia sa ne spui u? asa faci mereu te bagi peste tot! Iti posti gasi un server unde ti se accepta asa ceva - sa tragi adminii la raspundere si sa ai si un limbaj vulgar- nu acum alte dati :
AICI
Sa nu respecti regulile si iar sa ne tragi la raspundere :
Ca aici

Deci cum am zis

Code:
Zetox ban permanent ca nu ii plac regulile servarului.

Las deschisa reclamatia ca sigur ai de comentat si sa nu mai deschizi alte topicuri aiurea...

Ok ,daca nu am voie sa comentez si sa argumentez comenzile unui admin care poate a gresit si poate nu a fost atent ca avea gag inseamna ca am ajuns departe,in fine accept banu,asta este,daca u o parerea o iei ca o criticare,esti problema ta,te salut.
nu acum alte dati :
Te rog frumos sa-mi arati u unde am injurat eu pe acest server.iti multumesc.
O expresie "suji cocoselu" nu este o injuratura,este o alintare,eu nu vad sa am un vocabular murdar pe server,ba chiar nu vad unde ma bag eu peste admini,parca ar asculta cineva de mn:))(cine sunt eu?)doar mi-am dat cu parerea astazi 26-05-2013,niciodata nu o sa ma bag peste o decizie unui admin,pentru ca sunt un simplu player,daca intelegi ce zic.o seara placuta.

0 0

Back to top
Pinin

[Praf]

Post Posted: 27-05-2013, 12:37:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
O expresie "suji cocoselu" nu este o injuratura,este o alintare

ASA sa te alinti in fata blocului nu pe server! Pentru tine este un alint da pentru altii este limbaj vulgar! Si cred ca si tie daca ti-ar zice cineva asa nu ai lua-o ca un alint!

0 0

Back to top
Zetox

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-05-2013, 14:44:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pinin wrote:
Code:

ASA sa te alinti in fata blocului nu pe server! Pentru tine este un alint da pentru altii este limbaj vulgar! Si cred ca si tie daca ti-ar zice cineva asa nu ai lua-o ca un alint!

Prietene u nu ai inteles nimic din ce este acolo.eu ma cunosc cu blinqer de ceva vreme si ne permitem unele glume,pentru mine este un "alint" poate pentru tine nu este ,poate nu stii ce inseamna prietenia,asta e problema ta,dar ai si u dreptate daca nu l-as cunoaste dar eu nu cred ca se simte ofesant de ce am zis:)),poate daca cineva mi-ar zice mie aasa pe carel nu-l cunosc ,l-as injura,dar asa totul pare ok.sper ca intelegi la ce "bat".o zi buna

0 0

Back to top
-bebeto-

[Freakz * -carmen-]

(since 19-03-2018 19:51)

Votes: 296

Post Posted: 27-05-2013, 14:49:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zetox wrote:
Pinin wrote:
Code:

Prietene u nu ai inteles nimic din ce este acolo.eu ma cunosc cu blinqer de ceva vreme si ne permitem unele glume,

va permiteti pe mess unde vreti voi nu pe servar mai sunt si vete nu acceptam asemea vovabular pe servar sper sa intelegi odata pentr-u totdeauna

Y!M bebeto_cristi
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pinin

[Praf]

Post Posted: 27-05-2013, 14:57:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum a zis si bebeto -)
Code:
pe servar mai sunt si vete nu acceptam asemea vovabular

TRADUCERE:
Nu acceptam vocabular obscen pe server. Cand ai zis asta nu ati vazut doar voi 2. A vazut tot servarul daca ar incepe toti sa vb asa ALINTAT ce sar alege de server????
Acu te rog sa imi raspunzi u... "Domnul Zetox!" - "Copilul Pinin"

Posturi unite automat, 27-05-2013, 15:57:14

A si apropo cati ani ai de ma faci pe mine copil? Eu am 25 - fac anu asta 26

0 0

Back to top
Zetox

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-05-2013, 15:05:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pinin wrote:
Cum a zis si bebeto -)
Code:
pe servar mai sunt si vete nu acceptam asemea vovabular

TRADUCERE:
Nu acceptam vocabular obscen pe server. Cand ai zis asta nu ati vazut doar voi 2. A vazut tot servarul daca ar incepe toti sa vb asa ALINTAT ce sar alege de server????
Acu te rog sa imi raspunzi u... "Domnul Zetox!" - "Copilul Pinin"

Posturi unite automat, 27-05-2013, 15:57:14

A si apropo cati ani ai de ma faci pe mine copil? Eu am 25 - fac anu asta 26

In legatura cu varsta ta,degeaba ai 25-26 daca te comporti asa,si multi inainte,nu am zis nicaieri ca ce am spus eu acolo nu este injuratura,dar tu ai zis ca injur mereu ca ma iau de toti admini,etc,nu stau acum sa insir,problema este alta,tu ai deviat de la subiectu topicului,ai dat-o in alte topicuri ,unde eu am dreptate,asta daca nu judeci subiectiv.parerea mea,iti multumesc pentru timpu acrodat,cer inchiderea topicului.
P/s: Varsta mea este 22,sa nu fie un mister.

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 27-05-2013, 16:33:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incetati cu scandalul,
Pinin e decizia ta ban ori ba?

0 0

Back to top
Pinin

[Praf]

Post Posted: 27-05-2013, 18:20:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Decizia este urmatoarea:
-daca zici ca iti vezi de jocul tau nu am nimic cu tine ca nu sunt nebun
- ai unban
- si mai mucos esti u - ca esti mai mic copile - "Gluma"
Poti juca!

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 27-05-2013, 19:58:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai tc!

zetox lasa-mi un pm cu nick si pass.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by freakz*pamflet, 27 May 2013 18:04

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 22-07-2025, 10:45:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password