User
Pass
2FA

4.3.4 Survival PVE Guide Simplificat

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message5793
vlad96

[Best Thresh EU]

Status: Offline
(since 14-06-2018 15:32)

Votes: 5

Post Posted: 19-06-2013, 15:17:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Survival a devenit principalul spec PVE pentru hunteri pe acest patch, ajungand sa fie in top 3 clase la DPS la aproape orice encounter.

Spec:

http://db.mmo-champion.com/utils/talents/#k=pwA9Zc_N.bqj.hunter.YTuCz

Acesta este codul pentru a baga instant talentele: /run t,p,a={3,23,32,53,72,83,102,113,132,142,151,162,171,183,191,201,1,23,2,12,23,62,}SetPreviewPrimaryTalentTree(t[1],GetActiveTalentGroup())for i=1,#t do a=t[i]if a<9 then p=a else AddPreviewTalentPoints(p,floor(a/10),a%10)end end

Glyphs :

Prime Glyphs :
-Glyph of Explosive Shot - 6% bonus crit chance, extrem de util
-Glpyh of Arcane Shot - 12% increase dmg
-Glyph of Kill Shot- Resetul de CD este foarte bun mai ales atunci cand procuieste TNT, putand sa dati Explosive-Kill shot de 2 ori

Major Glyphs :
-Glpyh of Trap Launcher - Reduce costul la Trap Launcher la jumatate, adica 10 focus
-Glyph of Disengage- Reduce cooldownul, ajutand sa supravietuim la anumite encountere
-Glpyh of Deterence- Reduce cooldownul, ajutand sa supravietuim la anumite encountere

Minor Glyphs :
-Glpyh of Feign Death-- Reduce cooldownul, ajutand sa supravietuim la anumite encountere

Doar cele prime au o importanta majore, celelalte sunt pur optionale, dar destul de utile

Stats:

Agility->Hit cap 8%->Crit->Haste(Soft cap-sa avem in jur de 1,6 cast pe Cobra)->Mastery

Eu personal am bagat in haste pana am ajuns sa am cast time la Chimera de aproximativ 1,50, dar daca este pe la 1,55 este in regula

Rotatia:

Si am ajuns la cea mai importanta parte a ghidului, si anume rotatia.Aceasta depinde de mai multi factori, si o vom imparti pe categorii.

1) Cu 2 piese de tier

Avand doua piese de tier, cantitatea de focus primita castand Cobra shot/Steady shot este dublata.La momentul actual se pot lua aceste piese de tier:

Umeri: http://www.wowhead.com/item=77032 sau http://www.wowhead.com/item=78737
Pants: http://www.wowhead.com/item=77031 sau http://www.wowhead.com/item=78709
Gloves: http://www.wowhead.com/item=77029/

Rotatia in sine:

Hunter's Mark si Serpent Sting o singura data pe boss, apoi Explosive Shot->Black arrow->Cobra shot->Explosive shot
Imediat dupa ce dam Black Arrow ar trebui sa procuiasca T.N.T, unde vom avea 2 Explosive Shoturi fara focus cost si cooldown. In aceasta situatie avem 2 variante:
De asemenea recomand sa folositi ghidul meu de Beast Mastery pana faceti 2 piese de tier, eu il consider a fi mai util pana cand luati 2 piese
a) Boss peste 20% hp
Explosive shot->Arcane shot->Explosive shot->Arcane shot
b)Boss sub 20% hp
Explosive shot->Kill shot->Explosive shot->Kill shot
Kill shot ar trebui sa reseteze cooldownul datorita ghyphului.

2) Fara 2 piese de tier

Singura diferenta fata de rotatia cu 2 piese este faptul ca vom casta Cobra Shot mult mai des.

Rotatia in sine:

Hunter's Mark si Serpent Sting o singura data pe boss, apoi Explosive Shot->Black arrow->Cobra shot->Cobra shot->Explosive shot

T.N.T:
a) Boss peste 20% hp
Explosive shot->Cobra Shot->Explosive shot->Arcane shot
b)Boss sub 20% hp
Explosive shot->Kill shot->Explosive shot->Kill shot

Pentru AOE Punem Explosive Trap si spamam Multi Shot

Pets:

Wolf - Buff de 5% Crit Chance fiecarui membru din party/raid. Nu il folositi decat daca nu aveti Druid feral/Subjety rogue/Elem shaman/Warrior Fury
Cat - Ofera 549 Agility & Strength fiecarui membru din party/raid.Nu il folositi daca aveti Warrior/Dk
Wind Serpent-Pune pe target un debuff care ii scade magic resistance-ul cu 8%.Este cel mai bun pet de raid, dar este de preferat sa avem cele 2 bufuri de deasupra, astfel ca acesta este folosit mai des in raiduri decat in partyuri

Pet Talents:

Gems:

Meta: Agile Shadowspirit Diamond-54 Agility si 3% increased crit damage
Red:Delicate Queen's Garnet: 50 agility
Blue: Glinting Shadow Spinel: 25 agility 25 hit rating
Yellow: Deadly Lava Coral: 25 agility 25 crit rating

Se pot folosi si gemurile de 4.0.6, fiind cu mult mai ieftine, dar si scazand eficacitatea

Enchants:

Head: http://www.wowhead.com/item=62369/arcanum-of-the-ramkahen
Shoulders: http://www.wowhead.com/item=62346/greater-inscription-of-shattered-crystal
Chest: http://www.wowhead.com/item=52779/enchant-chest-peerless-stats
Waist: http://www.wowhead.com/item=55054/ebonsteel-belt-buckle
Back: http://www.wowhead.com/item=44457/scroll-of-enchant-cloak-major-agility
Wrists: http://www.wowhead.com/item=68784/enchant-bracer-agility
Legs: http://www.wowhead.com/item=56550/dragonscale-leg-armor
Feet: http://www.wowhead.com/item=52757/enchant-boots-major-agility
Gloves: http://www.wowhead.com/item=38967/scroll-of-enchant-gloves-major-agility
Weapon (2-hand): http://www.wowhead.com/item=68134/enchant-2h-weapon-mighty-agility

+ Cele specifice profesiilor, cei care aveti:
Leatherworking- 130 Agility pe bracer
Inscription- Enchant mai bun pe umeri
Enchanting-Agility pe ringuri

Consumables:

Flask of The Winds: +300 agility
Potion of Tol'Vir: 1200 agility pt 25 de secunde
Skewered Eel: Food cu 90 agility si stamina

Macrouri

De burst:

#showtooltip Rapid Fire
/cast Potion of the Tol'vir
/cast Call of the Wild
/cast Rapid Fire
/cast Berserking
/use Kiroptyric Sigil

Acesta este macro-ul meu, am Berserking deoarece joc Troll, Call of the Wild provine de la pet, Kiroptyric Sigil este trinketul de Valor.

Last edited by vlad96 on 28-11-2013, 16:31:12; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

(since 18-10-2019 11:54)

Votes: 92

Post Posted: 19-06-2013, 19:12:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bunisor.Baga mai multe poza,schimba culoarea scrisului(fa-l mai colorat) si foloseste [url=link aici] scrie numele itemului/spellului [ /url]

So many words untold...

0 0

Back to top
sonic860

[Huntard]

(since 25-09-2014 11:46)

Votes: 4

Post Posted: 20-06-2013, 14:13:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nui rau dar ar fii trebuit sa scrii sa se foloseasca LnL combo cu arcane doar cand ai 70 focus sau mai mult ca sa poti da es imediat dupa ce termini de dat ultimul arcane iar in rest sa joci la es cobra lnl combos daca ai sub 70 focus cand procuie lnl pentru ca o sa trb sa dai un cobra in plus astfel amanand un posibil es cu 1 secunda sau 2

http://achievementgen.com/wow/display.php?image=eVBDtemg.png&p=0
0 0

Back to top
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

(since 26-05-2019 09:14)

Votes: 65

Post Posted: 20-06-2013, 16:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la stats specifica pt tot omu, ca poate cineva joaca de aici pe blizz, oficial stats la survival suna asa : Agilitty>crit>mastery>haste, ceea ce vrea el sa spuna prin agility>crit>haste>mastery e freakz edition, deoarece aici mastery face cam jumate din ceea ce e precizat

0 0

Back to top
owner

[Mentally Stable]

(since 01-08-2015 17:00)

Votes: 9

Post Posted: 21-06-2013, 00:57:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt cateva precizari care te vor departaja fata de ceilalti hunteri sau playeri la dps, de aceea unii pot fi rank 1 dps luand fata altor clase.
1: glyph of kill shot e scadere de DPS atat single dar mai ales aoe, fol glyph SS (si aici e bug la SS...bla bla daca nu stiti despre ce e vb nici nu imi bat gura)
2: nu pot sa zic mai multe despre statusuri ca na e o experienta proprie care mia adus undeva la ~20k dps pot doar sa spun ca in nici un caz nu e cum ai scris tu - mai ales referitor la haste si hit - (strict pe freakz) (some minor bug abuse)
3: foloseste spam ES pt dump din moment ce pe freakz e bug 4 free, cu toate ca voi o tineti pe a voastra ca survival are foarte multe buguri care scad dps are in acelasi timp cateva buguri care ii adauga dps considerabil.
4: nu va pasa de bufurile de raid cel putin nu de serpent nu are call of the wild who cares about the raid? All i care is about my dps.(am mai auzit eu pe unii sa le bag raptor... nu va luati dupa unii care vor sa isi imbunatateasca dps-ul lor, pur si simplu nu va pasa de ei)(dkul nu va lipsi din raid, e pur si simplu imposibil, sau shamanul, so nu veti avea nevoie de cat... wolf ftw)

PS: nu prea vorbesc in necunostinta de cauza dar daca e vreun hunter pe sv care ma ia la dps atat single cat si aoe il poftesc sa ma contrazica.

5: cand va repara sick'em e mult peste careful aim -, defapt careful aim e degeaba practic, bosul se duce sub 90% instant nici nu apuci cobra shot, mai ales cu full bufe + hero/RF, na multe nu merg, multe merg prea bine, asta e FREAKZ si aici ne ocupam majoritatea timpului -

si inca ceva mastery merge 100% , 1% iti da exact 1% nici mai mult nici mai putin, testati dupa vbiti -

probabil toti stiti de potion-feign death-potion-feaign death - etc -etc -etc . just in case -

0 0

Back to top
vlad96

[Best Thresh EU]

(since 14-06-2018 15:32)

Votes: 5

Post Posted: 21-06-2013, 14:03:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu bugul de serpent sting, iar glyphul nu da crit% decat periodic, nu si la improoved. LEgat de statsuri mastery nu functioneaza cum ar trebui sa o faca, da cu mult mai putin, astfel ca nu se merita(am si experimentat cu 22 mastery si cu 14).Explosive spam se foloseste in mare parte, doar ca tot trebuie dat cate un spell intre fiecare pt a da damage-ul maxim, si asta mancanca o gramada de focus. Iar mie personal imi pasa de bufurile de raid, participand la raiduri in guilda. Iar legat de "daca ma ia la dps" ai ambele arme donate, iar probabil ca acel 82k dps este la yor, nu-i asa?

0 0

Back to top
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

(since 26-05-2019 09:14)

Votes: 65

Post Posted: 25-06-2013, 15:36:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

owner wrote:
sunt cateva precizari care te vor departaja fata de ceilalti hunteri sau playeri la dps, de aceea unii pot fi rank 1 dps luand fata altor clase.
1: glyph of kill shot e scadere de DPS atat single dar mai ales aoe, fol glyph SS (si aici e bug la SS...bla bla daca nu stiti despre ce e vb nici nu imi bat gura)
2: nu pot sa zic mai multe despre statusuri ca na e o experienta proprie care mia adus undeva la ~20k dps pot doar sa spun ca in nici un caz nu e cum ai scris tu - mai ales referitor la haste si hit - (strict pe freakz) (some minor bug abuse)
3: foloseste spam ES pt dump din moment ce pe freakz e bug 4 free, cu toate ca voi o tineti pe a voastra ca survival are foarte multe buguri care scad dps are in acelasi timp cateva buguri care ii adauga dps considerabil.
4: nu va pasa de bufurile de raid cel putin nu de serpent nu are call of the wild who cares about the raid? All i care is about my dps.(am mai auzit eu pe unii sa le bag raptor... nu va luati dupa unii care vor sa isi imbunatateasca dps-ul lor, pur si simplu nu va pasa de ei)(dkul nu va lipsi din raid, e pur si simplu imposibil, sau shamanul, so nu veti avea nevoie de cat... wolf ftw)

PS: nu prea vorbesc in necunostinta de cauza dar daca e vreun hunter pe sv care ma ia la dps atat single cat si aoe il poftesc sa ma contrazica.

5: cand va repara sick'em e mult peste careful aim -, defapt careful aim e degeaba practic, bosul se duce sub 90% instant nici nu apuci cobra shot, mai ales cu full bufe + hero/RF, na multe nu merg, multe merg prea bine, asta e FREAKZ si aici ne ocupam majoritatea timpului -

si inca ceva mastery merge 100% , 1% iti da exact 1% nici mai mult nici mai putin, testati dupa vbiti -

probabil toti stiti de potion-feign death-potion-feaign death - etc -etc -etc . just in case -

sunt de acord cu tine doar la partea cu mastery, am argumentat in n+1 momente cu dovezi ca mastery merge, poate nu 100% dar oricum e mai usefull ca haste, in rest din ce ai scris, ai scris, sa ma exprim frumos, ca sa suferi atat. daca tu faci spam de ES o sa faci fix nimic, sa te rogi la Al de Sus sa-ti dea inca 2 3 k dps sa depasesti tanku

0 0

Back to top
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

(since 18-10-2019 11:54)

Votes: 92

Post Posted: 25-06-2013, 15:49:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

owner wrote:

2 ce?Cumva avem aici un baiat bun care se da tare si mare pe forum cu 80k dps?O sa incerc sa rezolv eu mai pe seara sa reproduc si sa va repar acest avantaj cu 5% hit(parca) si la haste o sa mai caut.Mi se pare ca suferi cam mult pe forumul asta.De cand ai pus ss asta cu 80k dps ai inceput sa postezi din ce in ce mai des.Parerea mea sincera si personala e ca suferi foarte mult.Atata timp cat ai kirilul si mai si folosesti exploituri,ti-as recomanda sa nu mai suferi atata.As vrea si eu kirilu ala ca sa vad cat dps dau.Momentan m-am oprit doar la 60k dps(uite ca sufar si eu ca tine) fara sa joc cu exploituri de haste si hit si fara sa donez.

So many words untold...

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 25-06-2013, 21:55:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

V-am sters toate trash-talking replies si instigarile la flame,injuriile,off-topics,si suferintele;Asta ca sa nu cumva sa se fi rezolvat cu warn,data viitoare asta se va intampla.Ori discutati civilizat fara suferinte,si explicat ce/cum trebuie ori va duceti la random discutions topics si spamati acolo nu aici,nu intereseaza pe nimeni din cei care citesc aici ca X e nush ce smecher si ca face si drege.Omu a facut un ghid,sunt acceptate criticile constructive,si orice lauda,dar nu sa spamati cu imagini,cu suferinte sau sa aratati cu degetu si etc.

0 0

Back to top
Antz

[Mentally Stable]

(since 09-06-2016 17:03)

Votes: 9

Post Posted: 26-06-2013, 17:28:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tind sa fiu de parere cu owner; ca varianta freakzlike ii mastery > haste; cel putin la aoe se simte diferenta la dps. La single target nu am reusit sa imi fac o parere dar am impresia ca mastery >= haste.

Referitor la SS se tine intotdeauna aplicat pe boss. La Yor'sahj dupa ce revi de la ooze sunt sanse ca SS sa nu mai fie pe boss.

La TNT daca ai peste 40 focus dai:
explosive->arcane->explosive->arcane->explosive
sub 40 focus ultimul arcane i-l inlocuiesti cu cobra

Citez pe owner: "potion-feign death-potion-feaign death" ar putea intra in ghid(sper sa nu fie exploit -). Daca faceti asa aveti grija ca dupa feign death sa nu dati cobra(auto shoots bug).

Reforge:
In ghid sunt puse doar statusurile... asa cum or fi ele... Eu fac reforge in felul urmator: Pun crit pe toate itemele din main stat(si daca ii hit), dupa care fac reforge la 8% hit(daca nu ii deaja atins). Asta te ajuta sa ai max crit posibil din iteme( probabil ii valabil doar la 385+ ilvl).

Offtopic: care ii faza cu hit sub 8%?

0 0

Back to top
Amirith

[Fan Rivala Videos]

(since 19-05-2022 19:20)

Votes: 82

Post Posted: 26-06-2013, 18:14:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Antz wrote:
Referitor la SS se tine intotdeauna aplicat pe boss. La Yor'sahj dupa ce revi de la ooze sunt sanse ca SS sa nu mai fie pe boss.

Aceasta se intampla deoarece cand dai Multi-Shot pt AoE , SS de pe boss se reseteaza si el... si in acest fel time-u de la SS de pe boss va fi scurt si dispare cand te reintorci de la oaza.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-01-2025, 01:41:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x