User
Pass
2FA

La o ghinda, o rontaiala...
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 405, 406, 407  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message649982
nero

[hectic]

Status: Offline
(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-06-2013, 07:57:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FuNKyZz wrote:

@zeus: na ca zicea dazz ca nush ce druid face 500k+ hp, warr bis trinkete 766, socketat repet FULL stamina 75 bucata si cu jwl crafting cu 101 socketa

Asta nu e invitatie la discutie pt cineva dinafara ghildei cum ai spus tu , e doar o afirmatie care implica numele cuiva dinafara ghildei . Sa nu mai zic ca obiectu disputei nu este nimic pertinent aka conditii de testing ideale (gear egal/gemming/enchants) . Gladys sia exercitat dreptul lui de membru al ghildei ( in modul lui special ) , tu ai inceput ai sa ataci si mai ales sa te ataci , a venit Snoopy iai dat cu flit si lu ala . Din moment ce aparent nu iti mai place sa comunici cu noi pe TS si ingame vad ca doar tigania pe forum te mai satisface eu ce concluzie sa trag ? Ca esti ocupat cu BAC-u ? Poate am inebunit eu dar citesc de 2 zile chestia asta si din bun simt sa nu starnesc antipatii aiurea sau sa ne certam nu am zis nimic , dar vad ca omu nu se simte si tot continua . Eu fac acum un apel la rationamentul vostru si alte chestii dastea de 7+ ani de acasa pe canalul vostru preferat de comunicare on-line, sa va calmati va rog frumos , ca nui bai pt 3 pixeli .

" you are "

Last edited by nero on 10-07-2013, 10:55:11; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

(since 26-05-2019 09:14)

Votes: 65

Post Posted: 26-06-2013, 10:01:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nerolol wrote:
FuNKyZz wrote:

@zeus: na ca zicea dazz ca nush ce druid face 500k+ hp, warr bis trinkete 766, socketat repet FULL stamina 75 bucata si cu jwl crafting cu 101 socketa

Asta nu e invitatie la discutie pt cineva dinafara ghildei cum ai spus tu , e doar o afirmatie care implica numele cuiva dinafara ghildei . Sa nu mai zic ca obiectu disputei nu este nimic pertinent aka conditii de testing ideale (gear egal/gemming/enchants) . Gladys sia exercitat dreptul lui de membru al ghildei ( in modul lui special ) , tu ai inceput ai inceput sa ataci si mai ales sa te ataci , a venit Snoopy iai dat cu flit si lu ala . Din moment ce aparent nu iti mai place sa comunici cu noi pe TS si ingame vad ca doar tigania pe forum te mai satisface eu ce concluzie sa trag ? Ca esti ocupat cu BAC-u ? Poate am inebunit eu dar citesc de 2 zile chestia asta si din bun simt sa nu starnesc antipatii aiurea sau sa ne certam nu am zis nimic , dar vad ca omu nu se simte si tot continua . Eu fac acum un apel la rationamentul vostru si alte chestii dastea de 7+ ani de acasa pe canalul vostru preferat de comunicare on-line, sa va calmati va rog frumos , ca nui bai pt 3 pixeli .

ce legatura are asta cu ce vorbeam eu aici cu dazz? a fost doar o faza nevinovata, vorbisem cu el in joc la alianta sa se uite sa vada poza care am postat-o, omu doar mi-a argumentat cate ceva si atat, astia 2 s-au agitat

pai tu ai zis-o "gladys si-a exercitat dreptu lui de membru al guilde (intr-un mod mai special)" consider ca atat timp cat si eu ca acelasi membru am vrut o mica explicatie la ce vorbisem cu dazz, am cerut-o, si cum altfel nu aveam decat sa vorbesc cu el i-am activat casuta, dar modul ala special a lu gladys de a isi exercita drepturile e penibil. Ca nu asa se face, si snupy la fel. Sti bine ca ce a fost in trecut a fost intre noi si ei (se stiu ei) nu intre gladys si snupy, practic nu au nici macar cel mai mic motiv sa vorbeasca in halu asta. Probabil as fi inteles altfel ideea daca ii ziceau omului ca nu are ce cauta aici, dar citeste atent felul in care au spus-o, si ai sa vezi ca nu m-am agitat degeaba, ca nus genu sa ma iau la cearta cu ei

0 0

Back to top
side_fx

[Veni,Vidi,Vici]

(since 10-07-2023 20:13)

Post Posted: 26-06-2013, 10:07:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa bate fratii in cuvinte grele !
0 0

Back to top
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

Post Posted: 26-06-2013, 10:28:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ma cert eu cu el pt oameni ca gladys sau altii

0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 26-06-2013, 12:42:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FuNKyZz wrote:
nerolol wrote:
FuNKyZz wrote:

Asta nu e invitatie la discutie pt cineva dinafara ghildei cum ai spus tu , e doar o afirmatie care implica numele cuiva dinafara ghildei . Sa nu mai zic ca obiectu disputei nu este nimic pertinent aka conditii de testing ideale (gear egal/gemming/enchants) . Gladys sia exercitat dreptul lui de membru al ghildei ( in modul lui special ) , tu ai inceput ai inceput sa ataci si mai ales sa te ataci , a venit Snoopy iai dat cu flit si lu ala . Din moment ce aparent nu iti mai place sa comunici cu noi pe TS si ingame vad ca doar tigania pe forum te mai satisface eu ce concluzie sa trag ? Ca esti ocupat cu BAC-u ? Poate am inebunit eu dar citesc de 2 zile chestia asta si din bun simt sa nu starnesc antipatii aiurea sau sa ne certam nu am zis nimic , dar vad ca omu nu se simte si tot continua . Eu fac acum un apel la rationamentul vostru si alte chestii dastea de 7+ ani de acasa pe canalul vostru preferat de comunicare on-line, sa va calmati va rog frumos , ca nui bai pt 3 pixeli .

ce legatura are asta cu ce vorbeam eu aici cu dazz? a fost doar o faza nevinovata, vorbisem cu el in joc la alianta sa se uite sa vada poza care am postat-o, omu doar mi-a argumentat cate ceva si atat, astia 2 s-au agitat

pai tu ai zis-o "gladys si-a exercitat dreptu lui de membru al guilde (intr-un mod mai special)" consider ca atat timp cat si eu ca acelasi membru am vrut o mica explicatie la ce vorbisem cu dazz, am cerut-o, si cum altfel nu aveam decat sa vorbesc cu el i-am activat casuta, dar modul ala special a lu gladys de a isi exercita drepturile e penibil. Ca nu asa se face, si snupy la fel. Sti bine ca ce a fost in trecut a fost intre noi si ei (se stiu ei) nu intre gladys si snupy, practic nu au nici macar cel mai mic motiv sa vorbeasca in halu asta. Probabil as fi inteles altfel ideea daca ii ziceau omului ca nu are ce cauta aici, dar citeste atent felul in care au spus-o, si ai sa vezi ca nu m-am agitat degeaba, ca nus genu sa ma iau la cearta cu ei

Pana aici mi-a fost nu imi mai bat capu' .

0 0

Back to top
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

Post Posted: 26-06-2013, 13:23:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da cine si-a batut pisi capu? in general, cei care ma cunosc stiu, nu omu care sa faca flame, pana la un punct

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 26-06-2013, 13:25:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chestia e ca tu ai tras cu focuri in noi pentru cineva care a vrut raul la o guilda intreaga. Eu si cu gladys nu te-am jignit. Daca atat de duce enciclopedia ok. Sa-ti amintesc de ceva ce spunea un mare geniu de ferris. "Brandu` mare, creierul mic"
Succes la bac si sper ca termini flame-ul pe forum. Daca mai vrei vorbim pe ts sau /g

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 26-06-2013, 13:36:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt eleeeee,fetele releeeeeeeee ! - STHAP !

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

(since 06-07-2022 17:36)

Votes: 30

Post Posted: 26-06-2013, 13:47:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

buna

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Post Posted: 26-06-2013, 14:46:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

>_> atunci consider treaba incheiata fara nici un post dupa al meu in legatura cu sau despre cearta. Daca vreti sa va m*iti o faceti pe ts sa radem toti , nu va scrijeliti ca maimutele 3 vorbe pe forum ca copii aia fraieri de 5 ani .

" you are "

0 0

Back to top
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

Post Posted: 26-06-2013, 14:49:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
chestia e ca tu ai tras cu focuri in noi pentru cineva care a vrut raul la o guilda intreaga. Eu si cu gladys nu te-am jignit. Daca atat de duce enciclopedia ok. Sa-ti amintesc de ceva ce spunea un mare geniu de ferris. "Brandu` mare, creierul mic"
Succes la bac si sper ca termini flame-ul pe forum. Daca mai vrei vorbim pe ts sau /g

sincer n-am ce vorbi cu tine, din punctu meu de vedere discutia s-a terminat din momentu in care am postat ultima data

0 0

Back to top
kikiki

[Mentally Stable]

(since 23-09-2013 19:12)

Votes: 3

Post Posted: 26-06-2013, 16:03:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cat de frustrat e funkyz asta frate - cum de-l suportati in guilda?

Staff message (Raster):

Din cate am inteles nu ai nici o treaba cu guilda asta, nu mai posta aici.

0 0

Back to top
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 26-06-2013, 19:00:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nerolol wrote:
>_> atunci consider treaba incheiata fara nici un post dupa al meu in legatura cu sau despre cearta. Daca vreti sa va m*iti o faceti pe ts sa radem toti , nu va scrijeliti ca maimutele 3 vorbe pe forum ca copii aia fraieri de 5 ani .

Sup baws ?

0 0

Back to top
pleto

[Faydedeath]

(since 13-05-2019 18:01)

Votes: 19

Post Posted: 26-06-2013, 20:09:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai de palma mea cea mare cateva zile lipseste omu' si cand vin vad p forum romanu de dragoste...-))...
anyway m-am intors, o sa intru ingame ceva mai tarziu in seara asta si de maine intru in program normal ...asa ca iar ma voi distra cu cei 3 bosi mari si lati<3 love ya all<3

0 0

Back to top
side_fx

[Veni,Vidi,Vici]

(since 10-07-2023 20:13)

Post Posted: 26-06-2013, 21:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pleto wrote:
ai de palma mea cea mare cateva zile lipseste omu' si cand vin vad p forum romanu de dragoste...-))...
anyway m-am intors, o sa intru ingame ceva mai tarziu in seara asta si de maine intru in program normal ...asa ca iar ma voi distra cu cei 3 bosi mari si lati<3 love ya all<3

Cine esti?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 405, 406, 407  Next    

The time now is 24-07-2025, 04:01:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password