Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Cateva intrebari
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Author
absirt
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 10-07-2022 20:57)
,
Topics: 16
Votes
: 4
Posted: 05-07-2013, 09:14:09
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Salut,
Am si eu cateva nelamuriri, nu mi-o luati in nume de rau sunt doar cateva intrebari ptr. cultura mea generala. De exemplu, sunt newcomer abia am facut lvl 85 am niste iteme ori verzulii ori de prin reputatii cateva de ilvl 359 restu mai jos, ilvl-ul meu e sarac rau de tot, raiduri se tot fac pe server insa toata lumea cere de la 380 ilvl in sus - gear PVE, eu vreau sa merg pe PVE nu imi place PVP, cu ilvl-ul meu sarac nu ma baga nimeni in seama, ce fac? De ce nu merger DF-ul cum era pe LK macar spamam niste dungeonuri in 5 si mai luam ceva gear pve mai aveam sanse sa ma bag si eu la raid-uri mai mari, asa.....nimic, 0. Pot sa spamez daily-urile din TB sa fac ceva gold sa-mi iau ceva iteme de la AH dar problema este ca la ce preturi ( zeci de mii ) au si la cat gold da un daily ( in jur de 150 ) cred ca vine razboiul si eu tot nu reusesc sa strang de un item macar, plus ca trebuie sa fac jaloane si printre cei din celalalt faction care sunt constant cu ochii sa faca si ei ceva Honor pe mine ca ma vad lowgeared.
Ar mai fii cu meseriile, dar ca sa fac o meserie la fel imi trebuie timp si bani cacalau, ceea ce eu nu prea am.
Bun, deci daca PVE nu e de mine sunt nevoit sa bag PVP si anume BG-uri, ca de arene inca nu am cum sa ma ating ptr ca am iteme din reputatii sau in cel mai bun caz am cumparat ceva Vicious de la AH, oricum, praf. Aici, intrebarea mea este, de ce sunt doar 4 BG-uri deschise din care doar 3 pica foarte des iar al patrulea din joi in pasti, celelealte sunt buguite sau au lag ceva? Pana la urma apare plictiseala si monotonia sa alergi de nebun prin aceleasi locuri si BG-uri.
Ideea este ca de ce nu faceti cumva sa fie serverul si pentru cei care nu au timp sa stea toata ziua in fata PC-ului sa faca meserii sau daily-uri ptr gold si iteme de la AH sau care nu vor sa doneze sume imense ptr niste iteme mai bune, care mai merg si la serviciu si vin acasa sa faca un WoW de relaxare, un DF repede un BG dar sa mai diversifice din cand in cand, adica sa fie cumva in balanta, sa fie si in favoarea celor ca mine, ca sunt convins ca nu sunt singurul in aceasta situatie.
Sunt de acord ca server-ul este free si platit din banii obtinuti din donatii si daca nu ne convine asa asta este situatia, de aceea am donat si eu, sume mici intr-adevar nu mi-am permis prea mult, dar am donat pentru ca stiu ca e un efort destul de mare in spatele lui, insa ar merge putin inclinat server-ul si in partea cealalta nu doar in aceea de a face bani din el si atat.
0
0
Back to top
Dazzer
[Mentally Stable]
(since 09-02-2015 19:15)
,
Topics: 23
Votes
: 3
Posted: 05-07-2013, 10:40:43
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
absirt wrote:
Salut,
Am si eu cateva nelamuriri, nu mi-o luati in nume de rau sunt doar cateva intrebari ptr. cultura mea generala. De exemplu, sunt newcomer abia am facut lvl 85 am niste iteme ori verzulii ori de prin reputatii cateva de ilvl 359 restu mai jos, ilvl-ul meu e sarac rau de tot, raiduri se tot fac pe server insa toata lumea cere de la 380 ilvl in sus - gear PVE, eu vreau sa merg pe PVE nu imi place PVP, cu ilvl-ul meu sarac nu ma baga nimeni in seama, ce fac? De ce nu merger DF-ul cum era pe LK macar spamam niste dungeonuri in 5 si mai luam ceva gear pve mai aveam sanse sa ma bag si eu la raid-uri mai mari, asa.....nimic, 0. Pot sa spamez daily-urile din TB sa fac ceva gold sa-mi iau ceva iteme de la AH dar problema este ca la ce preturi ( zeci de mii ) au si la cat gold da un daily ( in jur de 150 ) cred ca vine razboiul si eu tot nu reusesc sa strang de un item macar, plus ca trebuie sa fac jaloane si printre cei din celalalt faction care sunt constant cu ochii sa faca si ei ceva Honor pe mine ca ma vad lowgeared.
Ar mai fii cu meseriile, dar ca sa fac o meserie la fel imi trebuie timp si bani cacalau, ceea ce eu nu prea am.
Bun, deci daca PVE nu e de mine sunt nevoit sa bag PVP si anume BG-uri, ca de arene inca nu am cum sa ma ating ptr ca am iteme din reputatii sau in cel mai bun caz am cumparat ceva Vicious de la AH, oricum, praf. Aici, intrebarea mea este, de ce sunt doar 4 BG-uri deschise din care doar 3 pica foarte des iar al patrulea din joi in pasti, celelealte sunt buguite sau au lag ceva? Pana la urma apare plictiseala si monotonia sa alergi de nebun prin aceleasi locuri si BG-uri.
Ideea este ca de ce nu faceti cumva sa fie serverul si pentru cei care nu au timp sa stea toata ziua in fata PC-ului sa faca meserii sau daily-uri ptr gold si iteme de la AH sau care nu vor sa doneze sume imense ptr niste iteme mai bune, care mai merg si la serviciu si vin acasa sa faca un WoW de relaxare, un DF repede un BG dar sa mai diversifice din cand in cand, adica sa fie cumva in balanta, sa fie si in favoarea celor ca mine, ca sunt convins ca nu sunt singurul in aceasta situatie.
Sunt de acord ca server-ul este free si platit din banii obtinuti din donatii si daca nu ne convine asa asta este situatia, de aceea am donat si eu, sume mici intr-adevar nu mi-am permis prea mult, dar am donat pentru ca stiu ca e un efort destul de mare in spatele lui, insa ar merge putin inclinat server-ul si in partea cealalta nu doar in aceea de a face bani din el si atat.
Iteme (ilvl 378+) se gasesc la 900-1500 gold , dar si la 12-13k , si sa stam sa ne gandim un pic , faci 25 de q pe zi in Tol Barad , 150 x 25 , 3750 gold + tol barad commandation (din care iti iei sabie + trinket) , poti face q-urile din Molten Front pentru gear destul de bun. , iar daca faci ilvl 365+ , poti sa faci ET / DS / FL Trash (din care faci rep. si iei iteme), din care iti iei iteme decente , faci un gear de 370+ intri intr-o guild bun , in care se fac raiduri si te iau si pe tine.
Alte surse de gold:
-Meserii. Alchemy + Herba , Encha. + Tailor si restu combinatiilor .
-Fishing eu scot 7-8k / zi.
-Faci justice si valor points din care poti vinde bocanci,cu 40-50k din care faci un gear bun.
0
0
Back to top
ketamina
[WoW Dev Jr. :)]
(since 13-06-2016 18:58)
,
Topics: 11
Votes
: 3
Posted: 05-07-2013, 11:21:08
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sau daca nu ai fost prea lamurit, citeste si asta :
http://forum.wow-freakz.com/Level-80-Acum-ce-fac-t51526.html
Ai fi fost bagat in seama daca erau scriptate si alte raid-uri , din WOTLK, TBC, WOTLK
0
0
Back to top
absirt
[Mentally Stable]
(since 10-07-2022 20:57)
,
Topics: 16
Votes
Posted: 05-07-2013, 11:56:30
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Dazzer wrote:
...poti face q-urile din Molten Front pentru gear destul de bun. , iar daca faci ilvl 365+ , poti sa faci ET / DS / FL Trash (din care faci rep. si iei iteme), din care iti iei iteme decente...
Am reusit sa gasesc portalul sa ajung acolo, dar nu vad niciun q, cum incep chainul de q-uri de acolo, sau unde le gasesc, nu sunt familiarizat cu zona aceea, ms.
0
0
Back to top
BineHaiPa
[Mentally Stable]
(since 04-02-2014 14:27)
,
Topics: 1
Votes
Posted: 19-07-2013, 15:42:50
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sincer din punctul meu de vedere itemele de la AH sunt prea exagerate
0
0
Back to top
hy2roz
[Pilot]
(since 29-05-2018 17:25)
,
Topics: 29
Votes
: 7
Posted: 19-07-2013, 19:23:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu sunt chiar asa de exagerate...
Posturi unite automat, 19-07-2013, 20:23:58
Dc ti se par exagerate???
0
0
Back to top
vaeda
[Unbreakable]
(since 12-02-2019 11:15)
,
Topics: 24
Votes
: 24
Posted: 21-07-2013, 13:42:54
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
sau farmezi ET in prostie pana iei tot ce se poate din justice(378) head shoulds din pvp si te-ai scos!
Posturi unite automat, 21-07-2013, 14:42:54
legat de preturile ah, wtf:)) 200k dagger 100k staff, dobitoc sa fii sa platesti atata! (Exodus Prices)
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
The time now is 12-12-2024, 22:56:49
Copyright info