User
Pass
2FA

Reclamatie admin Anton

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message663
.cristi!

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-08-2013 18:39)

Votes: 1

Post Posted: 10-07-2013, 20:21:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : Makaveli
Numele adminului reclamat : Anton
Data si ora : 21:15 / 10.07.2013
Motiv reclamatie : I-am spus pe U@ ( De aceea exista U@ , sa raportezi codatii ) ca un player pe nume cata are aim .. a omorat 2 CT prin flash cu awp-ul fara zoom si tinta ii zbura. Si i-am spus de 3 ori , el nu m-a bagat in seama si a dat voteban Makaveli in loc sa se uite spec pe cata ..adminul vietii.-
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) :
http://s2.postimg.org/yf3cx5pqh/Snapshot0000.png
http://s22.postimg.org/hcxkha2u9/Snapshot0001.png

Ca sa vedeti ca l-am anuntat conform regulamentului ( Codatii se anunta cu U@ ). Cu astfel de admini ... in fine . Eu nu am nimic personal cu el dar mi-a dat ban degeaba. Sa arate el ca este admin.
Doresc sa luati masuri si sa-mi scoateti banul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Anton23

[Creep]

(since 03-07-2014 16:46)

Votes: 16

Post Posted: 10-07-2013, 20:49:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca asteptai il verificam tu in 10-15 secunde ai dat de 2 ori pe u@ dupa care ti-am zis sa nu mai faci aBUZ daca faceai poza putin mai jos.Dupa care ai inceput sa ma ameninti ca-mi faci cerere de ban si reclamatie.Conform regulamentului te-am avertizat ai continuat si ban-ul l-ai luat.

[url][/url]
Nume : Anton
Server : JB.FREAKZ.RO
Grad : Good
0 0

Back to top
.cristi!

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-07-2013, 21:25:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unde m-ai avertizat fratele meu? Arata dovada. Vii aici cu afirmatii , dar sustine-le cu dovezi. Asa zic si eu ca am jucat cs cu Bill Gates.
Nu m-ai avertizat. Se vede pe chat. Mi-ai dat direct vote ban. Puteai sa-mi spui sa termin cu spamul si ma opream si gata. In regulament scrie ca se da gag,kick sau ban 120 minute. Asa mai tin eu minte. Tu mi-am dat instant ban permanent. Ce-ai rezolvat cu asta? Pe mine ma intereseaza sa primesc unban, in rest ce se intampla cu tine nu ma priveste. Dai ban cui nu trebuie si codatul joaca linistit pe server.
Se vede ca n-ai experienta necesara si cand esti panicat dai ban in stanga si in dreapta.

0 0

Back to top
Anton23

[Creep]

Post Posted: 10-07-2013, 21:43:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puteai sa citesti regulamentul asta e normal sa citeasca orice player regulamentul + ca m-ai amenintat

[url][/url]
0 0

Back to top
.cristi!

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2013, 07:55:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LetSmoKe wrote:
.cristi! wrote:
Unde m-ai avertizat fratele meu? Arata dovada. Vii aici cu afirmatii , dar sustine-le cu dovezi. Asa zic si eu ca am jucat cs cu Bill Gates.
Nu m-ai avertizat. Se vede pe chat. Mi-ai dat direct vote ban. Puteai sa-mi spui sa termin cu spamul si ma opream si gata. In regulament scrie ca se da gag,kick sau ban 120 minute. Asa mai tin eu minte. Tu mi-am dat instant ban permanent. Ce-ai rezolvat cu asta? Pe mine ma intereseaza sa primesc unban, in rest ce se intampla cu tine nu ma priveste. Dai ban cui nu trebuie si codatul joaca linistit pe server.
Se vede ca n-ai experienta necesara si cand esti panicat dai ban in stanga si in dreapta.

Nu cred ca are rost sa faca si poze cand te avertizeaza pe tine. De ce si-ar umple PC-ul cu poze care sunt pe degeaba. Aia ar trebui sa sti tu nu el sa te avertizeze. Daca e om calumea, te avertizeaza, daca nu, nu.

OOO vai ..ca o poza are 6 GB . "De ce si-ar umple PC-ul cu poze care sunt pe degeaba?" eu vroiam o poza ca dovada nu 100 , asa ca nu vorbi pe de rost:)

Eu , personal n-am nimic cu tine ..esti un admin ca ceilalti , dar parerea mea este ca ai gresit deoarece ai reactionat prea instinctiv si ai trecut direct la ban..puteai gag/kick dar nu direct ban..
Zilnic vad playeri pe server care ameninta adminii "ai reclamatie , reclamatie , vrei reclamatie?" si etc .. daca. Daca se da ban asa usor ptr 2 cuvinte "ai reclamatie" ramane serverul fara playeri.

0 0

Back to top
Anton23

[Creep]

Post Posted: 11-07-2013, 20:28:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate , sunt cuminte dar eu am procedat conform gradului care il am mi-am facut datoria -

[url][/url]
0 0

Back to top
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 12-07-2013, 15:50:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuia sa astepti si tu putin, l-ai si amenintat cu reclamatia.

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Happy =]], 12 July 2013 13:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 18:08:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x