User
Pass
2FA

Spam Zone "Again and again and again..."
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 93, 94, 95  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message191333
Wipe
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-07-2013, 12:50:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blackspirit wrote:
Dupa cum ziceam...In jurul tau "e multe" iar tu nu intelegi nimic.

Cand iti pleaca 1 om din guilda ...e tradator insa atunci cand pleaca doua treimi din membrii guildei afla ca nu playerii sunt cei vinovati.
Problema se afla exact in locul in care ti-e tine atat de frica sa recunosti.

Voodoo, nu e nici locul nici momentul sa ma cert cu tine. Nici nu vreau asta. Am incercat sa fiu cat mai diplomat cu tine, dar se pare ca tu plangi ca o fetita de 5 ani careia i-a disparut papusica. Cel putin asa te comporti. Crede-ma, stiu foarte bine ce se intampla, nu trebuie sa imi dai tu hint-uri. Tu, si ceilalti, nu aveati nici o problema cu mine inainte sa fiti instigati impotriva mea.

Don't touch this

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
blackspirit

[Mentally Stable]

(since 28-12-2017 18:12)

Votes: 3

Post Posted: 29-07-2013, 14:00:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tompiing wrote:
Tu, si ceilalti, nu aveati nici o problema cu mine inainte sa fiti instigati impotriva mea.

Ai dreptate e o conspiratie.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-07-2013, 14:02:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerile sunt impartite. Faptele vorbesc.

Don't touch this

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 29-07-2013, 19:44:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Primul lucru pe care nu il intelegi:
Un guild nu inseamna un nume sau un steag, un guild este format din membri, iar acesti membri sunt cei mai importanti.

Imi zici ca am lasat guilda la greu, dar nu, nu am facut asta. Guilda nu mai exista. E doar un nume, sustinut de o singura persoana, adica tu. Pentru tine nu are rost sa stau, si oricum am inteles foarte clar de la tine ca nu ai nevoie de mine, atunci cand mi-ai dat demote la social, desi eu am incercat sa-ti explic ca nu am venit la raid din cauza ca nu am putut ajunge la timp, nu din cauza ca nu vreau sa mai joc pe freakz si ca nu vreau sa ajut.
Alte persoane pentru care as fi ramas erau doar Roshk(care atunci era plecat din guilda), Dobricul si Ellenni(care intra foarte rar).

Also, nu ai niciun drept sa te iei de persoanele care au plecat in hk.p sau oriunde altundeva.
1st thing: Sa-ti amintesc ca guilda a avut ceva numit sistem dkp. Nimeni nu s-a gearat gratis, fara sa participe la raiduri si sa depuna efort, acesta era scopul dkp-urilor. Deci nu mi se pare corect sa acuzi pe nimeni in aceasta directie.
2nd thing: Am luat exemplul de la tine.

Nu poti sa-i ceri nimanui sa se intoarca acum, dupa ce si-au gasit toti alte guilde.
Am citit aplicatiile tuturor fostilor membri din Blue World facute pentru alte guilde, pentru ca am fost curios sa vad cum s-au descurcat, prin ce guilde au fost primiti si ce parere au avut despre guilda. Am fost fericit sa vad ca majoritatea au ajuns in guilde de top, si ca nimeni nu a zis nimic de rau despre Blue World.

De asemenea nu poti da vina pe nimeni altcineva decat pe tine pentru ce s-a intamplat cu guilda. Iesind din guilda de nenumarate ori nu ai demonstrat decat respectul tau inexistent fata de noi (asa cum o faceai la fiecare raid, facandu-ne ra.tati sau orice altceva) si respectul tau inexistent fata de propria persoana.
Pe langa asta, performantele tale destul de slabe as putea zice, si ar putea zice oricine care a fost in raid cu tine, nu au ajutat deloc in a-ti consolida imaginea ca si gm.
Daca nu ma crezi, ia ca exemplu ce s-a intamplat atunci cand Icuddle a decis sa refaca WPN (poti sa crezi ca a fost o conspiratie, poti sa crezi ce vrei, nu asta conteaza). Din ce am observat eu, aproape toti membrii de baza din guild l-au urmat. Pe tine nu te-a urmat nimeni. Ei bine, Icuddle e un lider adevarat, nu pentru ca ar fi neaparat un player exceptional, fiind top dps la orice boss and shit(dar nu era nici ultimul), ci pentru ca stie sa ii respecte pe ceilalti playeri. Ma rog, am mai avut discutia aceasta, dar ne-ai demonstrat ca nu ai inteles nimic din ea.

In orice caz, probabil am stat sa scriu toata povestea asta aici degeaba, astept sa-mi zici daca am gresit cu ceva.

PS: Toata drama asta nu cred ca ajuta nimic, ci dimpotriva, strica imaginea Blue World. Wipe tu ai inceput-o, cred ca tu ar trebui sa o opresti.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-07-2013, 19:57:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are ce sa zica rau despre Blue World ma Orc, pentru ca nu a fost nimic rau in guild. Eu nu ma refer la membrii vechi, ma refer la cei care au intrat in guild fara nimic, si-au luat ce au avut nevoie si au plecat. Tu Orculetz esti ca o albinutza se pare... Pe tine nu te intereseaza pve,pvp sau oamenii de care dai... Doar te plimbi...

Orc, dragule, nu are rost sa imi spui mie sa opresc nu stiu ce. Tu sincer, de cate ori a avut guild-ul probleme, ai revenit doar cand era totul roz... Nu vreau sa iti reamintesc asta.

Imi vorbesti mie de respect? Sa ma anunti cand stii ce e aia, cand poti sa respecti Guild Master-ul pentru simplul fapt ca ii pasa de guild si ca nu o destrama la fiecare problema cum fac altii.

Si Orc, ia zi-mi tu mie, inainte sa intre Icuddle in guild era tot asa?

Nu pot sa opresc circul asta atata timp cat existati voi, si atata timp cat voi faceti ce faceti.

Don't touch this

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 29-07-2013, 20:45:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Tu Orculetz esti ca o albinutza se pare... Pe tine nu te intereseaza pve,pvp sau oamenii de care dai... Doar te plimbi...

M-am chinuit ceva timp sa inteleg ce vrei sa zici, nu mi-a iesit -

Quote:
Orc, dragule, nu are rost sa imi spui mie sa opresc nu stiu ce. Tu sincer, de cate ori a avut guild-ul probleme, ai revenit doar cand era totul roz... Nu vreau sa iti reamintesc asta.

Am iesit o singura data din guild, si atunci tot din vina ta. Nu aveam motiv sa raman intr-o guilda de care guild master-ului nu-i pasa, si de care nu se ocupa nimeni. Nu m-am intors cand era totul roz, m-am intors cand am vazut ca ai inceput sa te ocupi din nou de guilda.
Am stat in Specii 2 saptamani si am revenit cu o zi inainte ca aceasta sa se sparga, nestiind ce urma sa se intample. Am venit in Blue World care atunci era evident o guilda mult mai slaba decat Specii.

Acum lucrurile s-au schimbat, nu am pentru ce sa revin dupa cum am spus mai sus.

Quote:
Imi vorbesti mie de respect? Sa ma anunti cand stii ce e aia, cand poti sa respecti Guild Master-ul pentru simplul fapt ca ii pasa de guild si ca nu o destrama la fiecare problema cum fac altii.

Nu intelegi, guilda s-a dus. Poti sa o destrami, poti sa incepi alta noua, e acelasi lucru. Guilda inseamna membri, membrii sunt in hk.p sau alte guilde. Tot ce a ramas esti tu, si numele. Nu aveam de ce sa raman. Tie doar iti place sa fii gm pentru ca e singura ta modalitate de a impune respect este prin frica, intrucat nu poti impune respect prin performante la raid-uri. In orice alta guilda ai pleca probabil nu ai ramane foarte mult timp.

Quote:
Si Orc, ia zi-mi tu mie, inainte sa intre Icuddle in guild era tot asa?

Pai nu stiu, era altfel? Stiai sa dai heal mai bine si nu ii faceai pe toti ra.tati? Din cate imi amintesc eu parca era cam la fel. Poate aveai putin mai multa rabdare, neavand asteptari asa mari. Dar asta nu inseamna ca asa trebuie sa se comporte un gm.
Tot ce a facut Icuddle a fost sa ne arate ca se poate si altfel.

Quote:
Nu pot sa opresc circul asta atata timp cat existati voi, si atata timp cat voi faceti ce faceti.

Ba da poti. Uite iti arat eu cum. Aste e ultimul post al meu aici, am zis tot ce aveam de zis. Sunt destul de sigur ca mi-am consumat timpul degeaba, pentru ca asa cum nu ai inteles nimic din discutiile precedente nu o sa intelegi nimic nici acum.

Iti urez bafta in refacerea guildei. Sunt recunoscator pentru ce a fost pana acuma guilda Blue World, pentru toate raid-urile pe care le-am facut impreuna, pentru prieteniile legate si pentru tot restul. Dar nu vreau sa mai am de a face cu ce va fi de acum incolo.
O zi buna.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-07-2013, 22:28:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Emotionant Orc. E ok, eu nu am avut si nu voi avea nici o problema cu tine ca sa nu intelegi cine stie ce... Eu vorbeam de altii care faceau pvp inainte de a veni la noi in guild, apoi sustineau ca ei au carat guild-ul - Adica, nu am inteles... tu consideri ca daca esti primul pe recount cari un guild intreg?

Don't touch this

0 0

Back to top
skyleader
[Banned user]

Banned

(since 26-08-2013 23:09)

Votes: 6

Post Posted: 30-07-2013, 12:06:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chiar nush dc vati intors aici cand acolo aveti tot ce va trebuie

nu maine , poimaine se baga bhul si peste 2 saptamani bwdul . poate vedem si noi cum arata un nefarian scriptat, o valiona care nu pune flacari pe toata incaperea, chogal care...merge

dar va certati sa refaceti guildu care sa destramat din momentu in care wipe a dat leave

eu,blackspirit,icuddle,orc si inca cativa am ramas acolo - si se lucreaza la scriptul de crossrealm intre toate serverele comunitatii

voi pierdeti

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-07-2013, 12:12:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu te iubesc -!

P.S. Guild-ul nu e spart, merge foarte bine.

Don't touch this

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 03-08-2013, 10:32:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

neatza

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-08-2013, 17:53:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Helau -

Don't touch this

0 0

Back to top
neffy

[Mos Craciun e Hater]

(since 03-06-2016 17:02)

Votes: 33

Post Posted: 03-08-2013, 19:21:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tompiing wrote:
Helau -

- ca o pisi

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-08-2013, 19:23:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, vezi vezi, ca il pun pe Humangozaur pe tine -

Don't touch this

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 05-08-2013, 21:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Holiday mode pana pe 31 august, have fun fitili

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-08-2013, 23:01:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok Roshk, o sa iti ducem lipsa -

Don't touch this

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 93, 94, 95  Next    

The time now is 30-07-2025, 15:36:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password