User
Pass
2FA

Prea greu se face gear-ul PVE in conditiile actuale. PVE nu mai e challenging.
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message7098
gamer4life

[Creep]

Status: Offline
(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 26-08-2013, 12:48:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tot ce spuneti voi aici este vrajeala curata/ topic de flame. In primul rand 4.3.4 a inceput cu iteme din trashul din fl (378), tierul de la alizabal (395) dupa care s-a sarit direct la Morchok (395- 410), apoi end time (379), din nou ds- yorsahj (395- 410), Hagara (395-410), Zon 'ozz (395-410) si la sfarsit Majordomo -FL (378- 391).

La inceputul pentru tol barad se cerea un gear minim de 365 pentru ca atat aveau majoritatea care au plecat de pe 4.0.6. Cum dungeonurile nu au fost scriptate in ordine si cum nu a fost scriptat si nici fl si s-a sarit direct la Morchok, acum preferintele sunt de genu " minim 380", asta insemnand ca ai fost macar o data la un raid de Dragon Soul.

Nu compara oficialul cu freakz. Pe oficial iti faci tot gearul din dungeonuri si Fl cu mult inainte sa te apuci de DS. Cu gearul din end time si FL, chiar daca ai un ilvl de 378 poti juca mult mai bine ca cineva de pe freakz de ilvl asemanantor care are cam 90 % din gear pvp facut din profesii.

Ca urmare, cu cat se cere un gear mai bun la raiduri (380- 390) cu atat se asteapta cei care organizeaza raidul ca participantii sa aiba cat mai putine iteme de pvp si ca urmare sa nu aiba "imba jucatori" de 8 k dps.

Acest topic este topic de flame deoarece TOTI de aici stim situatia actuala si ma indoiesc ca tu vreodata o sa organizezi raiduri cu globalul in care sa soliciti ilvl " ca pe blizzard"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 26-08-2013, 13:36:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numai tu vezi flame in topicul asta.Toata lumea a tinut discutia pe o linie civilizata.Intr-adevar,cerintele de ilvl ptr dungeonuri(nici nu mai are rost sa pomenesc DS-ul) sunt pur si simplu ridicole.S-a ajuns sa se ceara pentru un ET amarat 380 ilvl,cand il poti face fara niciun stres cu un grup de 355-360.Parerea mea(nu ca as critica stafful sau as da in cap) e ca a fost o lista de prioritati aiurea in ce priveste scriptarea contentului de la bun inceput si cel mai usor mod de rezolvare al problemei(dar nu chiar usor de implementat) ar fi fost introducerea DF-ului si a Raid Finderului de la bun inceput.Isi bifa playerul X rolul,dadea join si nimerea cu un grup cu care macar mai facea ceva.Acum dai un whisper unui player si te vede ca ai sub 10k ilvl,te trateaza ca pe un scuipat,desi tu poate iti bati joc de el.Totusi,desi sustin ideea topicului,ma indoiesc amarnic ca se va face ceva in privinta asta.Daca nu s-a intamplat in ultimul an si ceva,slabe sanse sa se mai rezolve ceva.
Si pentru cei care vin cu texte gen:"a pai farmezi de 10 milioane de ori aia 3 bossi din et,si faci bg-uri si arene fara numar si farmezi gold sa iti cumperi castel si gata,ai rezolvat problema gearului",lasati-o moarta.Unii poate vor sa faca doar dungeonuri,sa se imbrace doar din alea,nu sa isi piarda nu stiu cate saptamani sa faca rost de un item stupid pe care putea la fel de bine sa il ia intr-o ora,sau ceva echivalent,dintr-un dungeon/raid finder group.Playerii care joaca de ceva timp pe server si au guilde,se mai descurca,dar un player nou nu prea are cine stie ce sanse.

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 18-06-2023 13:22)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-08-2013, 14:59:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici nu are rost sa te stresezi...comunitatea de pe server lasa de dorit. Eu nici nu mai joc wow pentru ca nu se merita sa joc aici, intru doar ca sa imi mai ajut guilda la cate un raid.

Insa da, nu sunt de acord cu modul de gear up, bine ca mereu freakz inca de pe wotlk a fost facut sa fie noob friendly, ca de ex pe wotlk Marrowgar nescriptat sau la lady ca nu explodau fantomele, profesorul ala leguma, rotface,etc.
Si acum pe cataclysm ai 1 singur dungeon pe care il farmezi de 100 ori si in care un player nou in jocul asta nu invata mai nimic pentru ca ori nu are ilvl 666 ca sa fie luat in ET in care trash-ul ala da damage in tank cam ca yor'sahj 10hc cand ia ooza galbena, ori sta o ora sa gaseasca party si ala in care x-y cu ilvl gen 390 da NEED la iteme ca sa le vanda la npc sau sa le dea disenchant durandu-l fix in dos ca poate mai vrea si ala mic un item ceva. (PS: stiu ca merg folosite cc-urile pe trash dar rar vezi pe cineva care sa le foloseasca).

Acum ca s-a bagat Staghelm a mai aparut un alt motiv pentru ninja si care descurajeaza playerii noi veniti si pentru care domnii GM-i nu fac nimic pentru ca vezi doamne pe blizz este exact aceasi "policy", dar treaba asta face serverul de ras si incurajeaza exploiturile chiar daca indirect. Dar nu are nimic, traim in romania (nu merita scris cu R mare) si sa fi de ras este ceva de fala, ca sa nu mai vorbesc de furat.
Nu ma intelegeti gresit, putin imi pasa ca se ninjeaza, eu in 9 ani de wow nu am fost ninjat/scammed nici macar odata; dar din pacate ma mai gandesc si la atii chiar daca ocazional, pentru ca jocul in sine incurajeaza munca in echipa.

Si din cauza asta nu va creste populatia pe server, si nici un om cu scaun la cap nu ar intra sa joace aici mai mult de maxim 1 luna pana se convinge de cum sta treaba.

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
0 0

Back to top
Muteli

[Mentally Stable]

(since 24-10-2019 14:04)

Votes: 18

Post Posted: 26-08-2013, 15:21:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

katy_naritza wrote:
Acty wrote:
Nastyblabla wrote:
Dar de ce nu incerci tu sa te alaturi unei guilde faci niste tovarasi faci si raiduri faci si caterinca decat sa te plangi pe forum ca vai cer aia mult ilvl..e si normal sa ceri ilvl pentru ca majoritatea care au ilvl mic nici nu stiu scripturi mecanici si wow in general.Oamenii cer ilvl mai pentru ca se gandesc si ei ca daca au ceva ilvl mai mare au si ei creier si stiu cateva chestii.Daca vrei iti faci gear.

Am deja o guilda. Problema este ca nu pot sa prind toate raidurile cu guilda, si sunt nevoit sa fac cu global-ul.
Si vezi ca nu toti aia care au ilvl mic sunt neaparat noobi. PVE nu se rezuma numai la DPS/HPS/Damage done/tot ce tine de Recount's, ci si la encounter in sine, adica la cum stii sa folosesti mecanismele ce tin de un anumit fight.

Sunteti in aceeasi guilda -.-

OH SNAP , ahahahhahahaha

0 0

Back to top
Mr.HaK3rR

[Mentally Stable]

(since 06-04-2014 17:58)
Location: Foaie verde castravete , uite prostu' cum citeste :D

Votes: 3

Post Posted: 26-08-2013, 16:56:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acty wrote:
Shuki wrote:
1 - Fa-ti singur raid cu global si pune ce limite de gear / achievements / playeri vrei, o sa ai numai de castigat, atat oameni selectati de tine cat si no-ninja.
2 - Itemele din profesii exista cu un motiv, daca nu poti obtine un item echivalent sau mai bun din raiduri, chinuie-te si fa-l pe ala din profesie, farmeaza gold, ia materiale si gata.
3 - Degeaba faci topicuri pe subiectele astea ca nu o sa se oboseasca nimeni sa iti faca pe plac. Nici mie nu imi convin multe dar asta e, te conformezi regulilor si stilului de joc al serverului.
4 - Cine zice ca e PVE hero ? e vreo lista pe undeva si nu stiu eu de ea? sunt considerati PVE heroes unii fiindca asa i-ati obisnuit, si poate ca unii chiar sunt PVE heroes si isi fac treaba bine cand trebuie si cum trebuie, alaturi de guildele lor.
5 - Si eu cand imi fac un ET cer iLvl 395+ , de ce? fiindca e party-ul meu , il fac cum vreau, il fac in 10 minute si nu stau cu unii care dau 10k dps din diferite motive, sau au 140k HP ca tank.
6- Daca nu ai ilvl necesar incearca sa convingi leaderu ca o sa il surprinzi placut prin skill-ul si priceperea ta , ii adaugi faptul ca ai o guilda buna pve dar nu ai prins raidu, poate ai si achievement de la boss respectiv, nu toti leaderii sunt incuiati la minte dar majoritatea cer ilvl mare ca sa nu se complice.
7 - Asta a fost punctu meu de vedere si experienta mea, don't take it personal. -

1. Ar fi ceva, cu exceptia faptului ca sunt o gramada de playeri care fac rage cand vad un caracter care are mai putin de 390 ilvl (chiar daca e raid cu drop de 378), si dau leave, si evident, dupa ei se iau si restul.
2. Aici nu iti dau dreptate. Eu de exemplu am 4 piese din T12 (378 ilvl). Daca mi-as crafta legs din BS (aia de 397) as pierde acele 15 secunde din Zealotry date de bonusul de 4p.
3. Topicul nu este unul de rage/qq/etc. N-am venit sa strig in gura mare "BA *** SUNTETI RATATI DC CERETI ATATA ILVL PT RAIDS", imi pare rau daca asa s-a inteles. Pur si simplu mi-am expus punctul de vedere asupra acestui "fenomen", sa-i zicem asa. Nu stiu daca ai citit pana la final, dar am zis ca ar fi bine sa se mai deschida din dungeons, ca sa se poata face gear mai usor, deoarece nu prea sunt iteme pt. anumite sloturi. Gen Head: Ori ala pe valor (care dezavantajeaza unele clase), ori unul din 4.0.6. (excludem variantele PVP). Cu trinketele e cam acelasi lucru.
4. Ma refeream la playerii care se cred elite doar pentru faptul ca au gear (donat)/guilda de top (care ii cara in spate), si sufera de full progres pe hc, desi performantele lor la raiduri nu sunt pe masura gearului. Cu adevaratii eroi ai PVE-ului n-am nimic, chiar ii respect pentru ceea ce fac.
5. Hmmm... Vezi ca sunt o gramada de playeri capabili, dar care n-au atata gear. Also, PVE trebuie sa fie fun, daca pica bossul in 1 minut, fara vreun efort special, nu mai e fun.
6. Am incercat. Uneori merge, dar de cele mai multe ori nu, ba ca face rage vreun player ca "BA CE PLM X ARE 379 ILVL PARCA TREBUIA 380 KICK HIM PLS SAU IES". Asta e, unii sunt prea incuiati la minte si au impresia ca fac raiduri de progres cu globalul, cand defapt scopul acestor raiduri e sa faci un minim de gear ca sa poti intra intr-o guilda decenta, sa recuperezi raidul pe care l-ai ratat cu guilda, sau pur si simplu sa inveti/sa te obisnuiesti cu bossii, dar, ce sa si faci, toti vor "imba geared players", toti vor "ultra-mega-hardcore pve" si sa pice bossu doar apasand pe doua butoane, ceea ce NU e fun deloc. Daca nu te chinui putin sa pici bossul, daca n-ai rabdare sa mai dai 1,2....10 try-uri la bossul la care ai luat wipe, nu prea are rost pve-ul.

Asta e doar parerea mea.

Sunt de acord cu tine LaFesta , de exemplu : azi am intrat intr-un raid cu ilvl 0 si mi-au dat kick , uni oameni pun 0 ilvl ca sa fie fun alti pun ilvl 0 ca sa dea kick

0 0

Back to top
WIse

[Mentally Stable]

(since 01-09-2013 22:12)

Votes: 5

Post Posted: 27-08-2013, 07:10:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu inca astept eroica aia de s-a zis ca se baga acum 3 luni cand s-a bagat hagara:))
0 0

Back to top
BineHaiPa

[Mentally Stable]

(since 04-02-2014 14:27)

Votes: 4

Post Posted: 27-08-2013, 08:33:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer nu imi imaginez cum poti sa spui ca se face gear greu .... Odata ce ai o g buna iti imbraci un off char fara prob intr-un raid ..Spre exp in Allstar Randoms toata lumea are cate 2-3 off chare de 400 + ilvl ...
0 0

Back to top
Axel.24
[Banned user]

Banned

(since 26-10-2013 16:43)

Votes: 10

Post Posted: 27-08-2013, 10:02:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:
Nici nu are rost sa te stresezi...comunitatea de pe server lasa de dorit. Eu nici nu mai joc wow pentru ca nu se merita sa joc aici, intru doar ca sa imi mai ajut guilda la cate un raid.

Insa da, nu sunt de acord cu modul de gear up, bine ca mereu freakz inca de pe wotlk a fost facut sa fie noob friendly, ca de ex pe wotlk Marrowgar nescriptat sau la lady ca nu explodau fantomele, profesorul ala leguma, rotface,etc.
Si acum pe cataclysm ai 1 singur dungeon pe care il farmezi de 100 ori si in care un player nou in jocul asta nu invata mai nimic pentru ca ori nu are ilvl 666 ca sa fie luat in ET in care trash-ul ala da damage in tank cam ca yor'sahj 10hc cand ia ooza galbena, ori sta o ora sa gaseasca party si ala in care x-y cu ilvl gen 390 da NEED la iteme ca sa le vanda la npc sau sa le dea disenchant durandu-l fix in dos ca poate mai vrea si ala mic un item ceva. (PS: stiu ca merg folosite cc-urile pe trash dar rar vezi pe cineva care sa le foloseasca).
Si din cauza asta nu va creste populatia pe server, si nici un om cu scaun la cap nu ar intra sa joace aici mai mult de maxim 1 luna pana se convinge de cum sta treaba.

Cum sp si Faith nu are rost sa te stresezi,aici nu se merita sa joci nici pve nici pvp
Pe cataclysm ai 1 singur dungeon pe care il farmezi de 100 ori WTF boring
Iar la PVP unde jucam eu pe exodus dai join cu acelesi echipe de 50 de ori aceleasi fete trise ever,momenat nu se merita sa joci clasele sunt decupate din Cartoons,nu sau mai facut fixuri de la cutremurul din 77,intri si stai afk sau te injuri cu X,Y,Z ca clasa mea/lui e baguita si asa mai departe...

+sute de probeme care nu sau rezolvat nici pana acum gen BGS join: 150 Ally si 0 Horde astepti 15min sa intri 2min ca hoarda "nici nu se mai complica de dau batuti de la start"
Legendarul Chest pierdut din Arena care zicea sa se baga de 5luni de zile dar nici pana azi nu sa pus...+ probleme de la 3vs3 si 5vs5 ca nu da nimeni join
Ect Ect Ect...sute de baguri

0 0

Back to top
allecs10

[( . Y . ) ---> <3]

(since 27-11-2016 18:12)

Votes: 9

Post Posted: 27-08-2013, 10:36:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inclin sa ii dau dreptate lui Acty. Pe LK totul mergea mai "natural". Aveai ce dungeonuri sa faci, iar daca aveai oameni capabili puteai face destui bosi in ICC. Cu playeri de 5.2-5.5k GS am facut ICC pe 25N pana la LK. In schimb, acum PvE-ul este prea dependent de gear si prea putin dependent de skill. Alta problema ar fi PvE-ul a devenit si destul de greu. Pe LK, cu globalul puteai face Lord, Lady, DB, cei doi monstri (le-am uitat numele), Profesorul, Sindragosa si Valiona. Singurii bosi care cereau ceva mai mult skill erau Consiliul, Blood Queen si LK. Acum in schimb nu poti face 8 bosi cu globalul pentru ca nu sunt 5 si pentru ca scripturile au devenit din ce in ce mai challenging. And FYI, majoritatea bosilor din ICC erau scripatati Freakzlike. Daca o sa cautati pe Youtube sa vedeti ce script avea Profesorul, veti ramane uimiti cat de "simplificat" era pe Freakz, si el nu este singurul caz.

All in all: PvE-ul a devenit mai greu, iar iteme se obtin la fel: mai greu.

Munca te elibereazã
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 27-08-2013, 10:43:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gearul se face greu, vrem old content sa avem de unde face gear.
Majordomo si now live.
Ba, voi sunteti retardati? De ce nu faceti DS si faceti Firelands?

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 27-08-2013, 10:55:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

Ba, voi sunteti retardati? De ce nu faceti DS si faceti Firelands?

Asta ma intreb si eu.

0 0

Back to top
ENJ

[Maniac]

(since 18-11-2022 11:22)

Votes: 42

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-08-2013, 11:00:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E greu de facut gear?

Eu nu cred, aveti vreo 4 bosi in DS, pe care ii puteti face de 4 ori pe saptamana, aveti 1 in fl si 1 in bh.

Cum se fac fixurile pe blizzard:

0 0

Back to top
zmR

[Mentally Stable]

(since 30-06-2022 14:54)

Votes: 30

Post Posted: 27-08-2013, 12:23:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa 2 luni de la deschiderea freakzului deja am inceput sa joc aici,si am vazut nenumarate probleme de genu.Nu ma intelege gresit,nu spun ca nu ai dreptate,doar ca aici nu e blizzard,adica 70% din populatia serverului nici nu a auzit de forum,plus ca pe foarte multi nu ii intereseaza..gen "De ce sa ascult eu de ala? lasa ca mie imi merge bine si asa". Cat timp un gm sau chiar shockeru nu ia atitudine,playerii nu or sa faca nimic (a fost la fel si cu ninja de pe 3.3.5,s-au facut nenumarate topicuri si nimic).

Pepene's Return - by zmR

Antynya - Skinny love

zmR - Gravity

0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

(since 01-10-2013 13:32)

Votes: 6

Post Posted: 27-08-2013, 12:27:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ENJ wrote:
E greu de facut gear?

Eu nu cred, aveti vreo 4 bosi in DS, pe care ii puteti face de 4 ori pe saptamana, aveti 1 in fl si 1 in bh.

Te-ai deranjat sa citesti macar primele posturi?

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 27-08-2013, 12:41:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se cere ilvl prea mare in DS? n-ai cum sa schimbi asta. Faci cu ghilda, singura solutie. Taranii tot tarani raman.

s-a bagat majordomu? bun, ajuta playerii cu gear mai slab sau carora le lipseste vreo piesa ceva sa faca gear.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 29 August 2013 07:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 10-02-2025, 22:22:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x