User
Pass
2FA

Skirmish 3v3 + alte solutii pt a spori rata acestui bracket

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message1380
Restored

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-09-2013 08:58)

Votes: 1

Post Posted: 30-08-2013, 09:26:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adaugati acest format si cu siguranta rata 3v3-ului va spori, nu e nevoie de mai multe detalii, majoritatea probabil stiu despre ce este vorba, pur si simplu dai join la un bracket si te repartizeaza automat, pe acelasi sistem ca si bg-urile. Totodata puteti adauga un script, ca si la bg-uri, unde cand dai join la 3s (nu la skirmish) sa-ti arate cate teamuri sunt in Que, si sa dea un anunt pe global cu "x" a dat join la 3s, vizibil pe ambele factiuni. Un 3v3 event n-ar strica deloc cu un premiu constand intr-un Pve trinket ori mount, sau orice altceva, nu cred ca face paguba la buget. Sper sa va fie de folos sfaturile , astept pareri din partea playerilor! Pace
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sharkcore

[Mentally Stable]

(since 05-01-2019 13:48)

Votes: 3

Post Posted: 30-08-2013, 11:35:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este o idee buna +
0 0

Back to top
krayz_reloaded

[Mentally Stable]

(since 23-06-2016 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 30-08-2013, 17:03:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Restored wrote:
Adaugati acest format si cu siguranta rata 3v3-ului va spori, nu e nevoie de mai multe detalii, majoritatea probabil stiu despre ce este vorba, pur si simplu dai join la un bracket si te repartizeaza automat, pe acelasi sistem ca si bg-urile. Totodata puteti adauga un script, ca si la bg-uri, unde cand dai join la 3s (nu la skirmish) sa-ti arate cate teamuri sunt in Que, si sa dea un anunt pe global cu "x" a dat join la 3s, vizibil pe ambele factiuni. Un 3v3 event n-ar strica deloc cu un premiu constand intr-un Pve trinket ori mount, sau orice altceva, nu cred ca face paguba la buget. Sper sa va fie de folos sfaturile , astept pareri din partea playerilor! Pace

e o idee buna si proasta in acelasi timp. e buna idea unui turneu cu reward maxim un mount / tabard/ gold dunno fara gear ca reward. acel anouncer la fel o idee buna dar fara acel anunt cu x a dat join la 3v3 mereu va fi dodge si la acele putine meciuri de 3v3 daca se va pune acel anunt...
Ceea ce multi gresiti cand va ganditi la idei care ar marii sansele de 3v3 pe freakz este faptul ca va ganiti la rewarduri si chestii foarte misto pt DOAR cei din top. ca sa maresti echipele la 3v3 nu tre sa te gandesti doar la cei de peste 2200 la 2v2 ( in general astia fac 3v3 ). O chestie misto ar fii implementarea acelor titluri de la rated battleground ( nimeni nu face rated bg ) puse la 3v3 si date la un rating incepand nu stiu de la 1000 ( la rated battleground sunt puse de la 1200 parca si ultimul titlu e la 2600 si la 3v3 momentan sa nu viseze careva ca va face mai mutl de 2200). Un cool mount ca reward la fiecare achiv de la 3v3 ( 1550 , 1750, 2000, 2200) ca sa poti stimula playerii mai slabi care se multutmesc doar cu 2v2 si totodata motivezi achivments hunters:) sunt multi pe freakz desi nu inteleg de ce .

0 0

Back to top
Redlz
[Banned user]

Banned

(since 14-12-2013 16:05)

Votes: 13

Post Posted: 30-08-2013, 19:18:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Erau odata ca niciodata tournaments, acum praf si pulbere. WTB XLR back (parca el facea tournamentele pe 335 si daca ma insel w/e i don't give a shit). Nu cred ca se vor da vreodata rewards gen X trink Y ring pentru ca " nu e server fun / custom / shit " my *** it isn't. Fie ca va place sau nu e chiar foarte custom. Daca o mentineti pe asta cu " nu se dau iteme pve in pvp " sunteti chiar fara scapare. Ma rog, nu e vorba doar de pve items dar de ex puteti la 2.2k @ 3s, vicious war wolf, e luat la rtbg la 2.2k dar dupa cum nu se face asa ceva puteti sa il dati la 3s. Puteti da tabards / vicious ruth deadly etc la diferite rates. ofc 2k + only. Ideea este ca 3v3-ul nu este deloc incurajat. Puteti face un tournament si primele 10-20-30 teams cate vreti voi, sa participe la un event mai important cu prizes mai mari. Posibilitati sunt N, problema este ca nimeni nu se implica.

0 0

Back to top
Restored

[Mentally Stable]

(since 02-09-2013 08:58)

Votes: 1

Post Posted: 30-08-2013, 20:00:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu doar am dat un exemplu, nu trebuie neaparat un reward constand in gear, ci orice altceva, habar n-am, repet era un exemplu, eu m-as multumi si cu achievurile functionale. Si da, consider ca cei ce merita si muncesc sa primeasca si roadele, valabil oriunde, nu vorbesc de joc aici, pentru ca doar asa exista competitivitate si dorinta de mai mult\bine.

Posturi unite automat, 30-08-2013, 21:00:27

Prin sugestiile mele nu vreau sa creez un server Freakz penibil, fun server , sau mai stiu eu ce. Putem face ca rata 3v3-ului sa creasca prin metode adoptate si de alte servere, care uite ca au prins. Treaba e ca acolo se implica lumea serios. Putem readuce la viata 3v3-ul zic eu, destul de usor, daca ne uitam la metode care sunt deja puse in practica pe alte servere si unde n-am auzit pe nimeni zicand " ce s-au stricat aia, e server fun", zic.

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 31-08-2013, 10:40:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e pvp in forma, nu e pvp cu concurenta, nu e lume de pvp pt ca nu merg clasele/specs...dati un ochi pe la bug reports, pe serv alea unde zici u ca au prins acolo merg clasele minim 95%, aci sunt specs care debea merg 60%-70%, deocamdata nu isi are rostul, decat timp pt class fixes.
Nu exista nici o metoda de a promova 2's/3's etc. in mom actual, singura este repararea claselor + bugurile generale stricte pt pvp, daca vor fi fixuri intense in toamna aceasta probabil la iarna, dar acu nu

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
Spinkles

[Mentally Stable]

(since 19-10-2014 08:46)

Votes: 10

Post Posted: 01-09-2013, 15:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Una dintre mariile probleme ale bg-urilor este ca mai mult aly da join decat horde.S-a intamplat sa dau join si sa ma dea instant fiind aly dar rar.Da este o idee buna sa se faca un eveniment ca acesta cel putin o data pe luna cu un reward micut.
0 0

Back to top
krayz_reloaded

[Mentally Stable]

(since 23-06-2016 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 02-09-2013, 16:22:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spinkles wrote:
Una dintre mariile probleme ale bg-urilor este ca mai mult aly da join decat horde.S-a intamplat sa dau join si sa ma dea instant fiind aly dar rar.Da este o idee buna sa se faca un eveniment ca acesta cel putin o data pe luna cu un reward micut.

nu vreau sa fiu nesimtitul / ratatul/ cretinul care se crede PRO (nu sunt extraordinar la pvp dar nici o petarda nu sunt), DAR bgurile nu conteaza, cel putin pe un server, unde lumea habar nu are ce trebuie sa faca in AB/wsg/Alterac valley/ eots etc, precum mult iubitul nostru freakz. Cand vorbesti de pvp te rog frumos fa referire doar la 3v3 pt ca ar trebuii / este cel mai echilibrat bracket unde chiar ai sanse sa faci ceva impotriva combourilor de genul rls/rmp (mai putin dar ai sanse)/ shadow play restul sunt niste cretinatati de bracketuri (ma refer la 2v2 mi se pare ca este debalansat rau sau sunt eu incredibil de prost se poate si a doua varianta, si 5v5 unde totul se intampla ca intr'un bg de freakz doar ca ai skype, pt cei care nu pricep exprimarea 5 oneshot-uri pe unu, bgurile sunt doar sa treaca timpul, 1v1 nu conteaza ). rezuma'te in a vorbii strict de 3v3. daca nu faci/nu te intereseaza 3v3 /faci parte din acea categorie tampa de copii facuti la eprubeta si crescuti la mcdonalds care pentru ei pvp means only bg si asa zisul "world pvp" te rog nu posta undeva unde se discuta doar despre cum am putea sa imbunatatim situatia 3v3'ului. in rest toate bune si frumoase. Sper sa citeasca un gm posturile si poate se vor lua ceva masuri pt promovarea 3v3'ului pe freakz mai ales ca acum shokeru e pus pe fixuri ( am vazut ca a reparat haste influence la focus regen petul dkului, sau cel putin asa mi s'a parut)

0 0

Back to top
nklove

[Mentally Stable]

(since 16-07-2015 12:53)

Votes: 12

Post Posted: 03-09-2013, 17:08:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mi se pare o propunere interesanta, ar fi fain sa fie pusa in aplicare...dar ma-ndoiesc de asta..

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  

The time now is 16-05-2025, 16:34:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password