User
Pass
2FA

Exodus Armory - Achievement points
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3901
Exorder1337

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 17-08-2013, 23:46:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O gramda de timp pentru niste numere si niste achiv, sigur nu este altceva mai bun de facut, gen class fixes, poate un boss nou, voi vreti sa schimbati niste chestii useless intre charactere...

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ionut1989

[Ticalos nerezonabil]

(since 13-11-2022 20:31)

Votes: 19

Post Posted: 18-08-2013, 16:29:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acty wrote:

Ma gandeam ca, asa cum noi, cei de pe freakz, am avut transmogrify inainte de 4.3 (cand s-a implementat in mod normal), de ce sa nu avem si account-wide achievements (sau macar realm-wide), cu restrictii de faction?

Esti beat sau ce? Aia e game mechanic de Pandaria nu Cataclysm

Acty wrote:
Also, un "achievement ranking" nu ar strica adaugat la armory, sa vedem si noi cine-s cei mai mari achieveri de pe server.

Acestea fiind spuse, va invit sa dezbateti ideea, si eventual sa o completati. Rog moderatorii sa tina threadul deschis pana la raspunsul oficial unui GM cu rank.

Pai intai sa repare armory desi aproape au trecut 2 ani si nu a fost reparata.
Sa repare si problemele de achivements adica compare si cele legate de faction transfer si mai nou din cate am auzit anumite feats of strenght sar contoriza la punctaj.
A si sa mai repare achivementuri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Acty
[Banned user]

Banned

(since 01-10-2013 13:32)

Votes: 6

Post Posted: 18-08-2013, 16:55:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ionut1989 wrote:
Acty wrote:

Ma gandeam ca, asa cum noi, cei de pe freakz, am avut transmogrify inainte de 4.3 (cand s-a implementat in mod normal), de ce sa nu avem si account-wide achievements (sau macar realm-wide), cu restrictii de faction?

Esti beat sau ce? Aia e game mechanic de Pandaria nu Cataclysm

Te-ai deranjat macar sa citesti tot threadul? Am zis ca se poate face un script "custom", gen sa se faca un fel de "link" intre toate caracterele de pe un cont, din DB. Adica, fiecare account are un "entry id" in baza de date. Iar de fiecare data cand un caracter care apartine acelui account face un achievement, toate caracterele de pe cont sa primesca acel achiev. Si apropo, vezi ca si atr are (sau avea) pe realmul de wotlk Transmogrify (care e bagat in cata 4.3.4).

Also, confunzi ideea de "game mechanic" (adica modul cum functioneaza o abilitate, un event etc) cu "interface mechanic" (gen reforge, transmogrify etc).

0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-09-2013, 14:35:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ALSO REPARATI ACHIEVEMENT POINTS CARE NU SUNT AFISATE PE ARMORY @ EXODUS REALM!!!!!!!!!!!!!

Casuta : Ravenous, Zohll

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 14-09-2013, 16:05:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aiurea RAU ... Si faza cu top 10/100/100000 ... srsly , sunt alte lucruri mai importante de facut.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-09-2013, 17:53:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Aiurea RAU ... Si faza cu top 10/100/100000 ... srsly , sunt alte lucruri mai importante de facut.

Tie nu ti-a cerut nimeni parerea, stai jos daca nu ai ceva util de spus. Normal ca sunt lucruri mai utile de facut, da fix-u asta se face fara prea multa bataie de cap .

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 14-09-2013, 22:53:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai nou sa inteleg ca se fac topic-uri in felul urmator :

TOPIC X - rog sa raspunda userii a,b,c,d,e,f,g.

Sa inteleg ca nu ma suporti.Postezi aici sa astepti pareri pro si contra si sa discutam pe aceasta tema.
Precizarea mea asupra ideii tale ramane irefutabila atata timp cat am dreptate , in cea mai mare parte : serverul pretinde , prin actiunea desfasurata , repet "actiunea" , sa fie blizzlike , iar prin event-urile organizate sa destinda content-ul actual (PvP / PvE). Sa propui aducerea unei mecanici ce nu apartine de cea a jocului (versiunea actuala) , impunand scriptarea acesteia , avand in vedere ca ea a fost adusa intr-un alt patch , nu ma face decat sa-ti spun , scuza-mi impertinenta, stai jos sau adu ceva mai inteligent pentru a favoriza content-ul ce incerci sa-l readuci la viata TU cu ideile tale.

La categoria scripting sunt multe altele de facut , de la mici la mari . Cand mai vii cu idei de genul gandeste-te ca mai sunt si alte prioritati , iar ce sugerezi tu e o modificare a contentului mecanicilor actuale si ceva in plus de scriptat pentru staff , care are alta treaba decat sa-ti dea tie Achievement Points-urile pe alt char ca ti-e sila tie sa le faci din nou. Acest content a fost adus sub alte imprejurari pe MoP , sub denumirea de "Wide-Account" la scara mai larga si pentru alte facilitati (nu stau sa-ti enumar), posibil din motive comerciale sau nu.

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

Post Posted: 15-09-2013, 16:03:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Mai nou sa inteleg ca se fac topic-uri in felul urmator :

TOPIC X - rog sa raspunda userii a,b,c,d,e,f,g.

Sa inteleg ca nu ma suporti.Postezi aici sa astepti pareri pro si contra si sa discutam pe aceasta tema.
Precizarea mea asupra ideii tale ramane irefutabila atata timp cat am dreptate , in cea mai mare parte : serverul pretinde , prin actiunea desfasurata , repet "actiunea" , sa fie blizzlike , iar prin event-urile organizate sa destinda content-ul actual (PvP / PvE). Sa propui aducerea unei mecanici ce nu apartine de cea a jocului (versiunea actuala) , impunand scriptarea acesteia , avand in vedere ca ea a fost adusa intr-un alt patch , nu ma face decat sa-ti spun , scuza-mi impertinenta, stai jos sau adu ceva mai inteligent pentru a favoriza content-ul ce incerci sa-l readuci la viata TU cu ideile tale.

La categoria scripting sunt multe altele de facut , de la mici la mari . Cand mai vii cu idei de genul gandeste-te ca mai sunt si alte prioritati , iar ce sugerezi tu e o modificare a contentului mecanicilor actuale si ceva in plus de scriptat pentru staff , care are alta treaba decat sa-ti dea tie Achievement Points-urile pe alt char ca ti-e sila tie sa le faci din nou. Acest content a fost adus sub alte imprejurari pe MoP , sub denumirea de "Wide-Account" la scara mai larga si pentru alte facilitati (nu stau sa-ti enumar), posibil din motive comerciale sau nu.

Daca ai fi citit threadul ai fi observat ca am dat edit la post, pentru ca mi s-a dat Rejected la ideea principala.

Dar am propus si sa se fixeze armory pentru caracterele de pe exodus. Plm vrei sa faci un ranking intr-o anume guilda, te intereseaza de un anumit player etc. si NU POTI pentru ca NU MERGE SA VEZI CATE ACHIEVE AU PLAYERII.

Acuma fiecare cu ce il intereseaza. Singurul motiv pentru care mai joc aici este sa fac cate-un achievement, deci e normal ca cu de-astea sa-mi bat capu.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 15-09-2013, 23:12:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu o gandesc in felul urmator : Avand in vedere ca armory-ul functioneaza pe un script beta de pe cand serverul rula pe WOTLK , iar acesta si-a atins scopul pana in zilele noastre - de reper de informatie , dovezi , detailii cu precizie cat se poate pentru un beta , fara date eronate (daca am scapat ceva imi cer scuze ,dar sper ca ai prins ideea) .
Chestia e ca , fiind in beta de atunci , iar miciile defecte nu erau de natura primara incat sa necesite focusarea staff-ului pe fixarea lui eu cred ca e ok. Ideea e ca singurul bug major ar fii , cum ai spus si tu , lipsa Achievement Points-urilor pentru playerii de pe Exodus. Gandindu-ne putin , asta nu a incurcat pe nimeni in luarea unor decizii precum : rollback recover , detalii player , rating display , main items updater(cu un mic bug care amesteca sloturile si sunt aratate doar cateva iteme) .
Armory-ul are la dispozitie tot ce ii trebuie pentru buna functionare a serverului ... incomplet dar nu incurca in managementul serverului si buna satisfactie a playerilor .Aici amintind , si nu vrea sa starnesc replici pe tema urmatoare , crede-ma ca nu ar zice jumatate de comunitate dupa fixarea bugurilor Armory-ului (100% blizzlike) "Da frate chiar aveam nevoie de asta ... Apreciem ca s-au chinuit sa scripteze un Armory si nu cateva bug-uri la clase sau un dungeon .Acum suntem multumiti".Rog sa nu se destinda reply-uri pe tema asta , ci doar ca exemplu pentru evidentierea prioritatilor staff-ului asupra scripting content-ului pe care vor fi dispusi sa-l abordeze. Sper ca ai inteles ce vreau sa zic.Multumesc anticipat! -

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-12-2024, 14:41:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x