User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 77, 78, 79  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message202474
ghingu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-02-2017 16:09)

Votes: 6

Post Posted: 29-09-2013, 19:01:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume IRL:Mircea
2.Varsta:18
3.Localitatea:cluj
4.Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :de la in timpu saptamani de la 15:30 pana la 1 , 1 jumate
5. Clasa:paladin
6. Main Spec/OFF spec:holy 405/off spec retry 401
7.Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Twiixx
8.Screenshot cu Interfata*:http://i41.tinypic.com/aavpe0.jpg
9.. De ce ai ales specul pe care joci acum?:am ales acest spec pt ca ma ajuta la aoe si la single target
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am inceput cu TBc full bt si swp dupaceia cataclysm full bot si bwd si acuma 4.3.4 full ds 10/25h
11.Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.):heaven.pt ca sa destramt pt inactivitate .
12.Detali PC:procesor 2,8 Ghz dual core... Geforce 1mb
13.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?:pt ca este o gulda serioasa si care isi doreste progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) la liceu, joc wow , fotbal si sala.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 30-09-2013, 06:32:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ghingu wrote:
1.Nume IRL:Mircea
2.Varsta:18
3.Localitatea:cluj
4.Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :de la in timpu saptamani de la 15:30 pana la 1 , 1 jumate
5. Clasa:paladin
6. Main Spec/OFF spec:holy 405/off spec retry 401
7.Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Twiixx
8.Screenshot cu Interfata*:http://i41.tinypic.com/aavpe0.jpg
9.. De ce ai ales specul pe care joci acum?:am ales acest spec pt ca ma ajuta la aoe si la single target
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am inceput cu TBc full bt si swp dupaceia cataclysm full bot si bwd si acuma 4.3.4 full ds 10/25h
11.Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.):heaven.pt ca sa destramt pt inactivitate .
12.Detali PC:procesor 2,8 Ghz dual core... Geforce 1mb
13.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?:pt ca este o gulda serioasa si care isi doreste progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) la liceu, joc wow , fotbal si sala.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):-
w- me in game sau spicy pentru discutii

0 0

Back to top
Katherine

[Wishmaster]

(since 26-02-2017 12:12)

Votes: 34

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-09-2013, 08:48:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ISREAL wrote:
1. Nume IRL: Zoltan
2. Varsta: 17
3. Localitate: Covasna
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : In timpul saptamanii am 5-6 ore la dispozitie si in weeked pot oricand sa intru.
5. Clasa: Belf Paladin
6. Main Spec/OFF spec: Holy 399 PvE / Protection 394 PvE/Retri 395 PvE
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Greenway
8. Screenshot cu Interfata*:-
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? HOLY ca este cel mai imba heal la patchul asta si imi place cum dau cu el
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput cu WOLTK .. icc 10/25hc , ds10n/25n si 10h.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Blue world,Pride si am iesit ca sunt noobi
12. Detalii PC*.
Processor : 2,2 Ghz Intelcore
Placa video: Geforce 512 mb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? vreau sa fac full progress de hc !
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student , chitarist , joc footbal la liga 4 a -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). ----
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. --

RESPINS(low gear +fara meserii)

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Post Posted: 30-09-2013, 21:55:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE LA TOATE CLASELE MINIM 397 ITLV MINIM PLAYED 25 DAY

0 0

Back to top
Skidrow

[Cel mai frumos!]

(since 17-07-2018 15:59)

Votes: 19

Post Posted: 30-09-2013, 22:10:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam un priest holy.

0 0

Back to top
mandea

[Mentally Stable]

(since 10-10-2013 13:02)

Votes: 1

Post Posted: 01-10-2013, 05:03:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Alin (Fabyo)
2. Varsta: 27
3. Localitate: Sibiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 5 ore
5. Clasa: Shaman
6. Main Spec/OFF spec: Enhancement
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Fabyo
8. Screenshot cu Interfata*:
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Imi place mult shaman enha
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am jucat mult pe TBC, WOTLK,Cataclysm mai putin pe 4.0.6
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Two elves one cup..oricum faceam mai mult raid cu global
12. Detalii PC*. AMD Athlon 3.30 GHz 4gb rami placa video Ati radeon 5400
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? O guilda buna si serioasa
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) lucrez, imi place fotbalul
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

0 0

Back to top
scarr

[Mentally Stable]

(since 26-05-2019 09:35)

Votes: 13

Post Posted: 01-10-2013, 10:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mandea wrote:
1. Nume IRL: Alin (Fabyo)
2. Varsta: 27
3. Localitate: Sibiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 5 ore
6. Main Spec/OFF spec: Enhancement
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Fabyo
8. Screenshot cu Interfata*:
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Imi place mult shaman enha
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am jucat mult pe TBC, WOTLK,Cataclysm mai putin pe 4.0.6
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Two elves one cup..oricum faceam mai mult raid cu global
12. Detalii PC*. AMD Athlon 3.30 GHz 4gb rami placa video Ati radeon 5400
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? O guilda buna si serioasa
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) lucrez, imi place fotbalul
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

leaga-ti contu de forum

0 0

Back to top
yonebunu

[Mentally Stable]

(since 02-12-2017 19:19)

Post Posted: 01-10-2013, 14:35:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Eugen
2. Varsta: 23
3. Localitate: Oradea
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 4-5 ore daca este necesar(dupa orele 17)
6. Main Spec/OFF spec: Enhancement/Elemental
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Uzurpator
8. Screenshot cu Interfata*: http://i.imgur.com/EJClrpZ.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Deoarece spekul pe elemental nu mi-a dat satisfactia scontata in Cataclysm
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm):Am inceput pe Vanilla(ToxicWow)-hunter,dar in BC-am ales shamanul si am ramas pe acesta de atunci pe toate serverele, 4.0.6 am jucat pe alt server, 4.3 l-am inceput pe freakz, consider ca am o experienta in raiduri, care imi poate oferi capacitatea de a face parte din grupul numit The Betrayers.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) foste guilde:Pride, Blue World, Perverts, sa zic nepotrivire de caracter....- nu imi plac grandomanii si de aceea am dat LEAVE.
12. Detalii PC*. Intel quad core q8300 , placa ati hd 4650, 4g ram.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece este o guilda cu experienta, in care au intrat playeri trecuti printr-un triaj bine realizat
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) as dori sa nu dau detalii care nu ar avea nici o relevanta cu acest joc...pot sa spun doar ca am terminat 2 facultati si acum sunt masterand.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nu am
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls: http://i.imgur.com/AMNlflo.jpg

0 0

Back to top
Katherine

[Wishmaster]

(since 26-02-2017 12:12)

Votes: 34

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-10-2013, 15:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

yonebunu wrote:
1. Nume IRL: Eugen
2. Varsta: 23
3. Localitate: Oradea
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 4-5 ore daca este necesar(dupa orele 17)
6. Main Spec/OFF spec: Enhancement/Elemental
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Uzurpator
8. Screenshot cu Interfata*: http://i.imgur.com/EJClrpZ.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Deoarece spekul pe elemental nu mi-a dat satisfactia scontata in Cataclysm
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm):Am inceput pe Vanilla(ToxicWow)-hunter,dar in BC-am ales shamanul si am ramas pe acesta de atunci pe toate serverele, 4.0.6 am jucat pe alt server, 4.3 l-am inceput pe freakz, consider ca am o experienta in raiduri, care imi poate oferi capacitatea de a face parte din grupul numit The Betrayers.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) foste guilde:Pride, Blue World, Perverts, sa zic nepotrivire de caracter....- nu imi plac grandomanii si de aceea am dat LEAVE.
12. Detalii PC*. Intel quad core q8300 , placa ati hd 4650, 4g ram.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece este o guilda cu experienta, in care au intrat playeri trecuti printr-un triaj bine realizat
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) as dori sa nu dau detalii care nu ar avea nici o relevanta cu acest joc...pot sa spun doar ca am terminat 2 facultati si acum sunt masterand.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nu am
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls: http://i.imgur.com/AMNlflo.jpg

Acceptat,/w me in game sau punnisherr,bubbar,rayonzel

0 0

Back to top
Roguezone

[Mentally Stable]

(since 10-10-2013 17:26)

Post Posted: 01-10-2013, 16:39:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Alex
2. Varsta: 20
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : depinde de orele de la facultate , dar de obicei dupa 4
5. Clasa: Rogue
6. Main Spec/OFF spec: Combat
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Alwex
8. Screenshot cu Interfata*: http://i.imgur.com/XDDluTj.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Imi place foarte mult
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe lich king pana in prezent
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Evo , nu era cine stie ce ... nu erau raiduri etc
12. Detalii PC*. intel dual core i 3 3.10 ghz 4gb ram placa video de 1 gb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Este o guilda foarte buna si cu progrese , am auzit numai lucruri pozitive despre ea
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt student la Ase
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nimic deocamdata

0 0

Back to top
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2014 12:28)

Post Posted: 04-10-2013, 14:30:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTAM MAGE MINIM 395ILVL,ASTEPTAM APLICATIILE VOASTRE

Live For The Night

0 0

Back to top
zinc

[Mentally Stable]

(since 06-05-2015 15:23)

Votes: 2

Post Posted: 04-10-2013, 20:34:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Marian-Iulian Culea
2. Varsta: 21
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : toata sptamana
5. Clasa: prist
6. Main Spec/OFF spec: holly/disci
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Molde
8. Screenshot cu Interfata*: x-perl si recount
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pentru ca asta este cel mai folosit speck de healing pentru raid si ca ma descurc mai bine pt ca am mai multe healuri instante si castabile mult mai usor
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). :am jucat pe vanilla, tbc ful progres toate instantele , wotlk full progres icc 10/25 si n si hc, cataclysm- ful progres
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) inspiration (s-a destramat) blue world(nu faceau niciun progres nimika dadeam try-uri a prost) perverts (doar normale) the revengers(nu am loc de altii)
12. Detalii PC*. dual core 3.0, 2gb memorie ram placa video 1gb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pentru ca am
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : sunt stundent anul 3 la drept abia am inceput al 3lea an hobby sa desenez si sa ask muzica sunt o persoana foarte calma -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nu am alte mentiuni

0 0

Back to top
Skidrow

[Cel mai frumos!]

(since 17-07-2018 15:59)

Votes: 19

Post Posted: 04-10-2013, 21:54:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zinc wrote:
1. Nume IRL: Marian-Iulian Culea
2. Varsta: 21
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : toata sptamana
5. Clasa: prist
6. Main Spec/OFF spec: holly/disci
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Molde
8. Screenshot cu Interfata*: x-perl si recount
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pentru ca asta este cel mai folosit speck de healing pentru raid si ca ma descurc mai bine pt ca am mai multe healuri instante si castabile mult mai usor
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). :am jucat pe vanilla, tbc ful progres toate instantele , wotlk full progres icc 10/25 si n si hc, cataclysm- ful progres
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) inspiration (s-a destramat) blue world(nu faceau niciun progres nimika dadeam try-uri a prost) perverts (doar normale) the revengers(nu am loc de altii)
12. Detalii PC*. dual core 3.0, 2gb memorie ram placa video 1gb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pentru ca am
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : sunt stundent anul 3 la drept abia am inceput al 3lea an hobby sa desenez si sa ask muzica sunt o persoana foarte calma -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nu am alte mentiuni

Acceptat.

0 0

Back to top
Xkf

[Mentally Stable]

(since 05-11-2013 14:55)

Post Posted: 06-10-2013, 21:59:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: George (Xkf)
2. Varsta: 19
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 3-6 ore
4. Clasa: dk
5. Main Spec/OFF spec: Unholy/Frost
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Xkf
7. Screenshot cu Interfata*:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : este preferatul meu
9. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(, TBC, WOTLK, Cataclysm).
10. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) (perverts , evo , ground zero , pride )
11. Detalii PC*.
12. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Progrese pe orice patch pe orice mod in special heroic
13. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
14. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Vreau inapoi - vad ca nu recrutati clasa mea dar macar sa incerc -

0 0

Back to top
quinwaz

[The Betrayers]

(since 31-05-2018 21:08)

Votes: 11

Post Posted: 07-10-2013, 14:32:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam Warriori Arms!

Last edited by quinwaz on 07-10-2013, 22:45:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 77, 78, 79  Next    

The time now is 12-01-2025, 09:49:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x