User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 77, 78, 79  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message200090
Calone.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-09-2014 12:21)

Votes: 5

Post Posted: 07-10-2013, 19:34:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei
2. Varsta: 16
3. Localitate: Craiova
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : In timpul saptamanii pana la 6 ore si in weekend...toata ziua.
5. Clasa: Belf Rogue
6. Main Spec/OFF spec: Combat 397
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ravenz
8. Screenshot cu Interfata*: http://i41.tinypic.com/2cnjdr4.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Are o rotatie buna.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc inca din WotLK , am facut jumate din raid-urile expensiunii. Si pe cata unele dintre ele..majoritatea cele importante gen ds , bwd, bot, bh ..etc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) LightofDawn WhysoSerious DrunkenBadgers (nu va formati impresie din astea - )
12. Detalii PC*. E acceptabil. Nu am probleme la raids cu el gen fps drop.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Raids si comunitate.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt rabdator , atent la detalii , descurcaret..etc?
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). ---
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. Am fost testat de Cristopher.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tuarenus

[Mentally Stable]

(since 28-11-2013 02:53)

Votes: 1

Post Posted: 07-10-2013, 22:18:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andu
2. Varsta: 22
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 3,4,5,6,7 ore
5. Clasa: Dk
6. Main Spec/OFF spec: Blood
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Tuarenus
8. Screenshot cu Interfata*: -
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales sa joc dk blood pt ca mie imi pare a fi cel mai viabil tank (multe cd-uri pentru diferite situatii)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Joc de pe WOTLK pe freakz am jucat numai tanc de cand mam apucat am jucat numai pe freakz
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Pride / The Revengers am iesit pt ca vreau progres iar din Minahonda am iesit pentru ca sunt niste oameni incapabili sa explice un script si prea mult haos pe ts nu intelegi nimic din raid . Nu sunt un migrator doar caut o guilda care are suficienti oameni cu brain si fara figuri de zei
12. Detalii PC*. 50 FPS ds 25 h
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Azi (07-10-2013) am facut un raid cu baietii din guilda si mia placut coordonarea si felul in care mam inteles cu ei , am si un prieten in guilda (Chestoru)
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Cand ma apuc sa fac ceva imi dau interesul sunt loial oamenilor care merita , un drac pentru fraieri , SI O CIUMA PENTRU PROSTI (ii stresez prin diferite metode pana scap de ei din preajma mea -) Momentan nu muncesc .
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

0 0

Back to top
prowl

[vip]

(since 08-10-2013 20:48)

Votes: 2

Post Posted: 07-10-2013, 23:51:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Gabi
2. Varsta: 21
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 7-8 ore
5. Clasa: Druid
6. Main Spec/OFF spec: RESTO / feral (tank)
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Feralzor
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Joc resto druid main spec de pe LK , mi se pare cel mai tare over-healer
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Sunt de pe LK pe freakz si am testat mai multe clase , insa druidul mi-a ramas la "inima"
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Insipiration / Pride / Blue world , am iesit pentru ca sunt in cautare de progres cu oameni care stiu sa socializeze in primul rand , nu badarani de neam prost
12. Detalii PC*. 60 fps oriunde pe harta
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? niste prieteni mi-au recomandat guilda aceasta ca fiind de top , si in top la caracterul membrilor mai exact "chestoru" si "tuarenus"
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Muncesc la EA games , ca game tester , si sunt pasionat de virtual life - , sunt student la drept anul 3 , hobby-uri ( cu prietenii la o bere 2,3,4 etc - cu prietena la film... ca orice om normal )
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu am

0 0

Back to top
youlooked

[Mentally Stable]

(since 13-08-2014 17:07)

Post Posted: 08-10-2013, 14:28:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prowl wrote:
1. Nume IRL: Gabi
2. Varsta: 21
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 7-8 ore
5. Clasa: Druid
6. Main Spec/OFF spec: RESTO / feral (tank)
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Feralzor
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Joc resto druid main spec de pe LK , mi se pare cel mai tare over-healer
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Sunt de pe LK pe freakz si am testat mai multe clase , insa druidul mi-a ramas la "inima"
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Insipiration / Pride / Blue world , am iesit pentru ca sunt in cautare de progres cu oameni care stiu sa socializeze in primul rand , nu badarani de neam prost
12. Detalii PC*. 60 fps oriunde pe harta
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? niste prieteni mi-au recomandat guilda aceasta ca fiind de top , si in top la caracterul membrilor mai exact "chestoru" si "tuarenus"
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Muncesc la EA games , ca game tester , si sunt pasionat de virtual life - , sunt student la drept anul 3 , hobby-uri ( cu prietenii la o bere 2,3,4 etc - cu prietena la film... ca orice om normal )
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu am

Respins

0 0

Back to top
Iwasborat

[Mentally Stable]

(since 21-08-2016 20:41)

Post Posted: 08-10-2013, 18:53:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Alex
2. Varsta: 15
3. Localitate: Zalau
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 5-6 ore pe zi...
5. Clasa: Shaman
6. Main Spec/OFF spec: Enha/-
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Iwasborat
8. Screenshot cu Interfata*: http://i39.tinypic.com/2chriwy.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Deoarece imi place cum da enhancement si imi place cum se joaca
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am jucat 3 luni pe wotlk dar pe alt sever pe freakz joc de 10 luni si cam de 4 fac pve si imi place foarte mult.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : The forgotthen Heroes
12. Detalii PC*. Pentium 4/3 gbram/2.9ghz/placa video 1 gb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre:Pentru ca am un prieten in ea si mia spus ca este o guilda foarte buna si ca are oameni capabili de progrese
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev in clasa a9a imi petrec timpul jucand wow ma dau cu skate-ul si hobbiul meu meu este wow...imi place foarte mult sa joc
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):Sper sa fiu acceptat chair daca am low gear stiu sa joc si sunt capabil de progrese dar daca nu voi fi acceptat asta este -
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.http://i43.tinypic.com/mrzr49.jpg

0 0

Back to top
scarr

[Mentally Stable]

(since 26-05-2019 09:35)

Votes: 13

Post Posted: 08-10-2013, 19:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iwasborat wrote:
1. Nume IRL: Alex
2. Varsta: 15
3. Localitate: Zalau
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 5-6 ore pe zi...
5. Clasa: Shaman
6. Main Spec/OFF spec: Enha/-
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Iwasborat
8. Screenshot cu Interfata*: http://i39.tinypic.com/2chriwy.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Deoarece imi place cum da enhancement si imi place cum se joaca
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am jucat 3 luni pe wotlk dar pe alt sever pe freakz joc de 10 luni si cam de 4 fac pve si imi place foarte mult.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : The forgotthen Heroes
12. Detalii PC*. Pentium 4/3 gbram/2.9ghz/placa video 1 gb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre:Pentru ca am un prieten in ea si mia spus ca este o guilda foarte buna si ca are oameni capabili de progrese
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev in clasa a9a imi petrec timpul jucand wow ma dau cu skate-ul si hobbiul meu meu este wow...imi place foarte mult sa joc
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):Sper sa fiu acceptat chair daca am low gear stiu sa joc si sunt capabil de progrese dar daca nu voi fi acceptat asta este -
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.http://i43.tinypic.com/mrzr49.jpg

leaga-ti contu de forum

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 08-10-2013, 21:53:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTAM WARRIOR MINIM ITLVL 395

0 0

Back to top
ghtw

[Mentally Stable]

(since 23-10-2013 09:41)

Post Posted: 08-10-2013, 23:00:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Gabriel
2. Varsta: 22
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 7-8 ore pe zi
5. Clasa: rogue
6. Main Spec/OFF spec: combat / off spec sub (pvp)
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Ghtw
8. Screenshot cu Interfata*: http://img35.imageshack.us/img35/1681/usd5.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : joc de pe clasic pe rogue !
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). cleared LK all instances / ruby sanctum , etc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Inspiration , pride , the revengers
12. Detalii PC*. 40 fps in orice loc
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? din ce am inteles eu este una dintre cele mai bune guilde de pe server si doresc sa fac parte din acest grup de oameni pro
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) da , sunt student , hobbyuri ca oricare -
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://img35.imageshack.us/img35/1681/usd5.jpg

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 09-10-2013, 08:08:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

W-ME SAU WISHER PTR TESTE SI DISCUTII

0 0

Back to top
Zelmoxis

[Mentally Stable]

(since 23-10-2016 15:13)

Votes: 6

Post Posted: 09-10-2013, 17:51:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Razvan (Wizzaro)
2. Varsta: 17
3. Localitate: Toplita , Jud Harghita
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 4 ore /zi L-V. Sambata si Duminica DE dimineata pana seara la ora 7. Si de la 12 noaptea spre dimineata cand e nevoie.. bos nou etc.
5. Clasa: Paladin
6. Main Spec/OFF spec: Holy 398 ilvl. Protection 391 ilvl
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Wizzaro
8. Screenshot cu Interfata*: http://tinypic.com/r/2mfdcaq/5
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : healul este mai cautat. si tankul + ca nu imi place rolul de dps.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc wow doar de pe wotlk, jucam peun alt server, si acolo tot paladin holy jucam, insa am facut mai mult pvp, apoi am venit pe freakz, 4.0.6 unde am invatat doar pvp iar spre sfarsit am inceput cu holy pve, iar pe 4.3.4 mi-am facut pala retri full cataclysmic apoi am pus accentul doar pe pve, la inceput cu globalul apoi diverse guilde. In prezent, joc doar paladin holy / tank , stiu scripturile pe hc la Morch, yor, hagara, iar zon l-am facut momentan doar pe normal.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Lipsa full progres pve.
12. Detalii PC*. Placa video 1 gb, 2 gb rami, imi merge destul de bine.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru progres in PVE.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Liceu , in timpul liber daca nu am evenimente speciale joc wow, sociabil..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Spicyy

[Mentally Stable]

(since 06-07-2017 20:00)

Post Posted: 09-10-2013, 18:22:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zelmoxis wrote:
1. Nume IRL: Razvan (Wizzaro)
2. Varsta: 17
3. Localitate: Toplita , Jud Harghita
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 4 ore /zi L-V. Sambata si Duminica DE dimineata pana seara la ora 7. Si de la 12 noaptea spre dimineata cand e nevoie.. bos nou etc.
6. Main Spec/OFF spec: Holy 398 ilvl. Protection 391 ilvl
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Wizzaro
8. Screenshot cu Interfata*: http://tinypic.com/r/2mfdcaq/5
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : healul este mai cautat. si tankul + ca nu imi place rolul de dps.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc wow doar de pe wotlk, jucam peun alt server, si acolo tot paladin holy jucam, insa am facut mai mult pvp, apoi am venit pe freakz, 4.0.6 unde am invatat doar pvp iar spre sfarsit am inceput cu holy pve, iar pe 4.3.4 mi-am facut pala retri full cataclysmic apoi am pus accentul doar pe pve, la inceput cu globalul apoi diverse guilde. In prezent, joc doar paladin holy / tank , stiu scripturile pe hc la Morch, yor, hagara, iar zon l-am facut momentan doar pe normal.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Lipsa full progres pve.
12. Detalii PC*. Placa video 1 gb, 2 gb rami, imi merge destul de bine.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Liceu , in timpul liber daca nu am evenimente speciale joc wow, sociabil..

Respins

0 0

Back to top
Luciean

[Mentally Stable]

(since 02-03-2014 21:16)

Post Posted: 10-10-2013, 19:36:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume Real : Luca
2.Varsta : 23
3.Ocupatie : Tocmai am terminat facultatea. Astept interviuri de acum.
4.Link Armory (gear PvE ) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Luciean
5.Clasa : DK
6.Cat timp oferi jocului pe zi : cat e nevoie
7.Main Spec / Off Spec : Frost/ Blood
8.De ce ai ales Specul pe care joci acum ? : desi multa lume spune ca e mai slab ca unholy, vreau sa arat ca uneori rotatia si skilul e mai important ca specul
9.Explica-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec (talente, rotatie, gemming, etc) :mastery+ frost presence
10.SS cu Recount 3 mil. DMG Done (only DPS) Normal Training Dummy din Orgrimmar sau cel Heroic din Durotar doar cu buffele proprii : http://i39.tinypic.com/34y5fsm.jpg
11.Experienta PvE (un raspuns cat mai elaborat) : full 4.0.3 + FULL 4.3.4
12.Foste Guilde + motivul pentru care le-ai parasit , timpul petrecut in ele : nu ma incadram in programul raidurilor
13.TeamSpeak 3 obligatoriu (+microfon functional) : da
14.De ce doresti sa te alaturi echipei noastre ? :Dorinta de a fi intr-un guild serios

Last edited by Luciean on 10-10-2013, 20:18:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
andrei2013

[Mentally Stable]

(since 11-10-2013 15:08)

Post Posted: 10-10-2013, 19:51:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei.
2.Varsta 16.
3. Localitate: Bucuresti.
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : L-V 1-2 intru si V-D 5-7 ore.
6. Main Spec/OFF spec: Holy 395 ilvl. Protection 391 ilvl.
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Tranqiulla.
8. Screenshot cu Interfata*:
. De ce ai ales specul pe care joci acum? : healul este mai cautat de fel si tankul , si dps nu imi place.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am jucat pe Blizz 1 an jumate si dupa am venit de freakz pe 3.3.5 aveam un druid resto cand a fost sa se bage 4.3.4 mi-am facut palacu.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Pai am fost in Blue Wolrd , Alliance Funeral Company , LightofDawn.
Detalii PC*. Placa video Amd Radeon 7770 GHz Edition 6 Gb RAM , I5.Pai asta este pc-ul meu sper sa va placa.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Liceu , Dupa liceu ma duc la fotbal.

0 0

Back to top
Nemoo

[Assasin]

(since 05-08-2020 11:19)

Votes: 81

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-10-2013, 20:20:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Luciean wrote:
1.Nume Real : Luca
2.Varsta : 23
3.Ocupatie : Tocmai am terminat facultatea. Astept interviuri de acum.
4.Link Armory (gear PvE ) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Luciean
5.Clasa : DK
6.Cat timp oferi jocului pe zi : cat e nevoie
7.Main Spec / Off Spec : Frost/ Blood
8.De ce ai ales Specul pe care joci acum ? : desi multa lume spune ca e mai slab ca unholy, vreau sa arat ca uneori rotatia si skilul e mai important ca specul
9.Explica-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec (talente, rotatie, gemming, etc) :mastery+ frost presence
10.SS cu Recount 3 mil. DMG Done (only DPS) Normal Training Dummy din Orgrimmar sau cel Heroic din Durotar doar cu buffele proprii : http://i39.tinypic.com/34y5fsm.jpg
11.Experienta PvE (un raspuns cat mai elaborat) : full 4.0.3 + FULL 4.3.4
12.Foste Guilde + motivul pentru care le-ai parasit , timpul petrecut in ele : nu ma incadram in programul raidurilor
13.TeamSpeak 3 obligatoriu (+microfon functional) : da
14.De ce doresti sa te alaturi echipei noastre ? :Dorinta de a fi intr-un guild serios

w/Nemoo ingame

Migrations can take up to 24 hours to be completed, DM-ing me will not make your migration get completed faster

0 0

Back to top
Spicyy

[Mentally Stable]

(since 06-07-2017 20:00)

Post Posted: 10-10-2013, 21:37:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andrei2013 wrote:
1. Nume IRL: Andrei.
2.Varsta 16.
3. Localitate: Bucuresti.
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : L-V 1-2 intru si V-D 5-7 ore.
6. Main Spec/OFF spec: Holy 395 ilvl. Protection 391 ilvl.
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tranqiulla.
8. Screenshot cu Interfata*:
. De ce ai ales specul pe care joci acum? : healul este mai cautat de fel si tankul , si dps nu imi place.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am jucat pe Blizz 1 an jumate si dupa am venit de freakz pe 3.3.5 aveam un druid resto cand a fost sa se bage 4.3.4 mi-am facut palacu.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Pai am fost in Blue Wolrd , Alliance Funeral Company , LightofDawn.
Detalii PC*. Placa video Amd Radeon 7770 GHz Edition 6 Gb RAM , I5.Pai asta este pc-ul meu sper sa va placa.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Liceu , Dupa liceu ma duc la fotbal.

Respins

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 77, 78, 79  Next    

The time now is 01-12-2024, 06:39:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x