User
Pass
2FA

Curiozitate!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message1404
Instinkt

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-08-2017 20:09)

Votes: 6

Post Posted: 05-11-2013, 17:26:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara!
Scuze daca nu postez unde trebuie,dar sincer trebuie sa recunosc ca nu prea le am cu forumul...
Ideea e in felul urmator,am un Spriest full cata,5k resill,si ma rog cu buful de la pala si buful clasei inner fire 24k armor(sau cam pe aici pe undeva)
Curiozitatea mea este urmatoare...
In ultimul timp sincer sa fiu,imi este si frica sa mai intru in arene,din cauza dmg-ul pe care-l primesc,cu 5k resill si 25 k armura daca dau 2 dps pe mine ma pica in 3 secunde(nici chiar) ..Ideea este ca in ultimul timp,nu stiu ce se intampla dar iau din ce in ce mai mult dmg si de dat nu dau mai bine decat dadeam acum vreo luna...Sincer mi se pare chiar foarte absurd ca un rogue de 128k sa imi dea 3 bucati una dupa alta de 20k+,mage la fel,sau numai zic de shammy elemental care pur si simplu ma rupe-n 2....primind 2 lovituri de 50-60k una dupa alta..
Sunt curios daca doar eu am problema asta...mentionez ca imi stiu clasa si stiu sa joc....incep arena cu Player of mending+renew si scut...dar degeaba ...iau mult prea mult dmg
Mai are cineva problema asta?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 05-11-2013, 17:46:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rogue e rupt in punga de buguri la damage, da ceva mai tare decat ar trebui. Shamanul elemental la fel, dar e in curs de reparare. Nu da damage foarte mare decat in burst. Aceeasi problema o am si eu pe druid feral, full cata, dar ma descurc datorita mobilitatii/mecanicilor clasei mele. Magii dau atata damage fiindca sunt frost si pun mult mastery pe ei. Mastery creste damage la shatter din cate stiu eu. Magii nu au bug de damage increase. Ei dau damage in spikes, nu constant dupa o rotatie anume. Asa trebuie sa dea magul. Incearca sa iti dai self dispell la freeze-uri. Ai timp pana casteaza el frostbolt. La fire la fel, self dispell combustion.

Habar n-am ce sa faci la rogue, in general ei isi dau burstul in opener, daca vezi ca si-a dat shadowdance dai dispersion. E patch-ul rogului, chiar si dupa ce o sa se repare o sa dea damage tare. Toti se plang de damage-ul rogului, nu esti singurul.

Toata chestia e sa le eviti burstul cumva. Cum multi sunt nabi, nu ar trebui sa ai probleme facand asta. 2v2 cu partener si adversari DPS e cam DPS race. Cel putin la low rating. Step 1:Block, Step 2:Retaliate. Asa e la spriest, cel putin. Ia-ti un partener ret paladin si nu o sa mai ai probleme. Va dati heal intre voi o gramada. Desigur, sunt comps mai bune decat asta, dar cu ret e mai usor de rezistat la damage.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Instinkt

[Mentally Stable]

(since 21-08-2017 20:09)

Votes: 6

Post Posted: 05-11-2013, 17:56:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai cu pala retribution am jucat pana acum o luna....si ne-am lasat o vreme,deoarece eu am deja 55k conquest si numai am ce sa cumpar...Stiu foarte bine cum sa evit situatile,eram foarte ok echipa noastra pana sa ne lasam putin,iar apoi cand am inceput din nou sa jucam....Am observat cat dmg am inceput sa primesc si m-am crucit...
Ideea e ca stiu sa joc si imi e ca sa nu fie doar charul meu bugg-uit...si sincer defapt asta voiam sa intreb...Care sunt sansele ca charul meu sa fie buguit?

0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

(since 06-03-2015 02:45)

Votes: 28

Post Posted: 05-11-2013, 22:16:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
rogue e rupt in punga de buguri la damage

Unde-s dovezile?Ceva sa ateste spusele?Astept....aaaaaaaaa,e doar parerea ta?Ce hazliu esti.Zbori...

Kinook wrote:
Habar n-am ce sa faci la rogue, in general ei isi dau burstul in opener

De parca primu quote nu era destul sa arate cat de paralel esti cu clasa rogue,trebuia sa te afunzi si mai mult in fecale cu quote asta si sa demonstrezi ca si un fetus stie mai multe decat tine cand vine vorba de rogues.

Hai sa-ti zic o faza.Rogue da burst cand vrea **** lui.

Instinkt wrote:
Care sunt sansele ca charul meu sa fie buguit?

Aproape nule desi am mai auzit de astfel de plangeri in genul "eram ok acum o luna dar acum parca nu mai dau cat dadeam "etc.Posibil un bug dar nu se poate demonstra.Incearca un reset talent points/glyphs/relog/delete cache etc.Daca tot la fel ramane ,macar sa intelegi un lucru.E un patch nebalansat si datorita donatiilor nu toti avem equal gear.Deci daca ai ghinionul sa-ti fie clasa la mijlocul lantului trofic sau sub,nu ai ce-i face.
Dupa cum spunea maimuta de mai sus exista o posibilitate sa dai de teamuri care folosesc magarii(care vor fi reparate).Gen aura stacking/hunteri cu 2 buffuri de pet in arena etc.Ochiul neformat nu le observa si de aici in loc sa pui vina pe exploit/bug iti versi nervii pe clasa.E total imatur si demn de giboni ca Kinook.Asa cum un warr pe patchu asta nu o sa bata un frost mage in veci asa si tu iti ai anticlasa...din pacate cam multe anticlase.Imi pare rau.
+o buna perioada de timp rank 1 au fost holy pala+spriest deci argumente ca spriest e unplayable sunt cam retarde.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 05-11-2013, 22:31:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oh vai si vine Overdoze cu 2 de Z sa-si apere clasa injurandu-ma pe mine. Bai geany, toata lumea zice ca rogue e buguit, exista bug reports, si ai tupeul sa vii si sa sustii ca rogue nu e buguit? N-am sa ma cobor la nivelul tau, nu am sa te injur/jignesc, e internet. N-am nimic de castigat daca ma injur cu un underage ca tine. Romania....

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
b0gd4n90

[Mentally Stable]

(since 30-04-2018 21:42)

Votes: 29

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-11-2013, 00:04:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Overdozze wrote:

Hai sa-ti zic o faza.Rogue da burst cand vrea **** lui.

Asta dovedeste cat skill iti trebuie ca rogue aici pe freakz -..multumim pt sinceritate.
Referitor la bugs...ai 1 topic cu 10 pagini referitor la backstab si tu poti sa spui ca nu e nimic?
Ps: Cum a spus Kinook mai sus Overdoze cu 2 de Z ...nu te obosii cu reply pt mine in care sa iti arati cultura si sa iti etalezi skill ul ca nu o sa iti raspund si oricum topicul nu are nevoie de penibil si flame....Cheers

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Szublime
0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

(since 06-03-2015 02:45)

Votes: 28

Post Posted: 06-11-2013, 00:08:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
oh vai si vine Overdoze cu 2 de Z sa-si apere clasa injurandu-ma pe mine. Bai geany, toata lumea zice ca rogue e buguit, exista bug reports, si ai tupeul sa vii si sa sustii ca rogue nu e buguit? N-am sa ma cobor la nivelul tau, nu am sa te injur/jignesc, e internet. N-am nimic de castigat daca ma injur cu un underage ca tine. Romania....

http://eu.battle.net/wow/en/search?q=overdozze
Canta-le si lor.100% alturi de-ale mele.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 07-11-2013, 16:30:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Instinkt wrote:
Buna seara!
Scuze daca nu postez unde trebuie,dar sincer trebuie sa recunosc ca nu prea le am cu forumul...
Ideea e in felul urmator,am un Spriest full cata,5k resill,si ma rog cu buful de la pala si buful clasei inner fire 24k armor(sau cam pe aici pe undeva)
Curiozitatea mea este urmatoare...
In ultimul timp sincer sa fiu,imi este si frica sa mai intru in arene,din cauza dmg-ul pe care-l primesc,cu 5k resill si 25 k armura daca dau 2 dps pe mine ma pica in 3 secunde(nici chiar) ..Ideea este ca in ultimul timp,nu stiu ce se intampla dar iau din ce in ce mai mult dmg si de dat nu dau mai bine decat dadeam acum vreo luna...Sincer mi se pare chiar foarte absurd ca un rogue de 128k sa imi dea 3 bucati una dupa alta de 20k+,mage la fel,sau numai zic de shammy elemental care pur si simplu ma rupe-n 2....primind 2 lovituri de 50-60k una dupa alta..
Sunt curios daca doar eu am problema asta...mentionez ca imi stiu clasa si stiu sa joc....incep arena cu Player of mending+renew si scut...dar degeaba ...iau mult prea mult dmg
Mai are cineva problema asta?

Problema asta o au incepatorii de wow, invata sa eviti dmg/burst, mai pe scurt l2p classes mechanics.

Mai lasati flame..

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
Watcher

[W]

(since 20-02-2021 21:05)

Votes: 50

Post Posted: 30-12-2013, 04:13:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa fii atent ca esti clother si pici cam repede la un "moment de neatentie", in rest nu prea am auzit pe cineva ca si Shadowp sa se planga -
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 30-12-2013, 06:28:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Watcher wrote:
Trebuie sa fii atent ca esti clother si pici cam repede la un "moment de neatentie", in rest nu prea am auzit pe cineva ca si Shadowp sa se planga -

A si zis ca avea inner fire + devotion aura => 24k armor, dar ce sa citesti tu...
Aia de zic ca poti sa eviti burstul va dau exemplu Thug Cleave ( Hunter + Rogue) sunt unele clase sau unele comps care sunt total inutile si "fara aparare" in fata acelui damage, asta e cataclysmul nu poti sa eviti cu multe clase un cheap shot + dance sau un deep freeze fara cooldowns de reduce damage, acum totul se reduce mai mult la ce iteme hc ai pe tine sa dai cat mai tare... arena de double dps vs double dps rar trece de 2 minute, de obicei totul se termina intr-un minut si ceva ( cat dureaza defense cds sau reset la cc ) ca sa jucam arene cu cap ar trebui sa se puna un debuff pe toti playerii in arena cu -20% damage dat si atunci nu mai e chiar asa damage imens si playerii isi dezvolta mai mult tacticile de arene, dar in 2 min ce tactici sa dezvolti... cum sa fugi? -
nvm useless topic, nu e nimic cu charul tau asa e expansionul. HF la arene si fereste-te de anticlasele tale.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  

The time now is 01-12-2024, 23:01:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password