User
Pass
2FA

pet Bug ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2346
DrGrim

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-02-2018 15:30)

Votes: 5

Post Posted: 01-12-2013, 04:14:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut , nu ma pot abtine sa nu intreb . Este bugat petul sau hunterul ca si clasa cand vine vorba sa iti dea bossul dodge la Kill Command si nu numai ?

astept un raspuns si va rog sa postati doar daca aveti ceva util de spus. E putin cumplit sa vezi ca iti buleste dps-ul un dodge sau parry, petul da la dodge de imi vine acru . Pacat de spec.Multumesc anticipat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nam
[Banned user]

Banned

(since 16-10-2014 20:05)

Votes: 32

Post Posted: 01-12-2013, 09:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incearca sa joci cu ringu cu expertise din shared loot vezi daca te ajuta -

0 0

Back to top
Amirith

[Fan Rivala Videos]

(since 19-05-2022 19:20)

Votes: 82

Post Posted: 01-12-2013, 09:57:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cate stiu eu Kill Command este un melee atack?- Deci iti trebuie ceva expertise pentru a nu da dodge...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DrGrim

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-12-2013, 13:54:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am inelul cu expertise dar, mi se pare absurd ca o clasa (range)/spec care se bazeaza pe pet mai ceva ca un dk sa trebuiasca sa aiba expertise . Am si dk si intradevar mai da dodge si petul de la dk dar nu chiar in halul in care da petul de la hunter , pe dk am 0 expertise iar pe hunter am 3 expertise si totusi petul de la hunter cam 30% din hit-uri is dodge .

P.S. nu sariti in cap acuma ca "vezi ca iti trebuie 20+ expertise ca sa nu mai dea dodge" stiu asta . M-am uitat pe maretul internet dupa ghiduri la hunter si nicaieri nu am vazut sa se vorbeasca ceva despre expertise.

0 0

Back to top
Starsene

[Bone Fletcher]

(since 21-04-2022 01:09)

Votes: 17

Post Posted: 02-12-2013, 05:29:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
P.S. nu sariti in cap acuma ca "vezi ca iti trebuie 20+ expertise ca sa nu mai dea dodge" stiu asta . M-am uitat pe maretul internet dupa ghiduri la hunter si nicaieri nu am vazut sa se vorbeasca ceva despre expertise.

Your pet gets expertise along with your hit rating,hit cap = expertise cap
It was already reported and there is no way to avoid it but to wait for a fix

0 0

Back to top
DrGrim

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-12-2013, 16:06:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Starsene wrote:
Quote:

Your pet gets expertise along with your hit rating,hit cap = expertise cap
It was already reported and there is no way to avoid it but to wait for a fix

thank you very much for posting ,that's what i needed to know , i thought i was the only one that has noticed this so far .

0 0

Back to top
Ask the Arrows

[Mentally Stable]

(since 01-04-2016 12:36)

Votes: 9

Post Posted: 03-12-2013, 21:23:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amirith wrote:
Dupa cate stiu eu Kill Command este un melee atack?- Deci iti trebuie ceva expertise pentru a nu da dodge...

Cum puteti spune asa ceva...daca hunterul are hit cap , petul are si hit si exp cap. Este unul din multele buguri care zac la confirmed de pe 406,se stie de el. Nu juca la niciun expertise , in teorie nu vei da prea multe dodge in DS deosrece majoritatea bossilor sunt tinuti cu spatele,iar utraxion nu poate da dodge sau parry....ce pot sa iti mai zic...datorita avoidanceului de la pet poti folosi un macro cu petmoveto si petattack pentru a face petuo sa dea din spate,astfel nu va da dodge.

This narcissism is a system to intimidate
Perpetuating overcompensating your self hate.

0 0

Back to top
chixovici

[Mentally Stable]

(since 29-12-2018 13:28)

Votes: 9

Post Posted: 04-12-2013, 14:10:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ca sã nu fac alt topic: pricep cã am un gear pe hunter cam praf pentru BM, deci dau respec... în survival.
acum, petul... toatã lumea recomandã spirit beast, deci ia sã vedem... aha, Karoma e cel mai ușor de gãsit... dar:

- prima oarã nu puteam da tame beast din motive de lipsã de slot liber... ok, mergem la stable master, s-a rezolvat!
- a doua oarã... dau tame, și nu conteazã cât dau, cã mã tot bâzâie cu ”incorrect target”!
ca sã nu rãmân chiar fluierând doar cu „cerberul” care oricum, nu merge decât când are el chef, dau tame pe unul din lupii din zonã, și merge... decât nimic...

din ghidurile pentru cata pricep cã nu mai conteazã specul (pe LK unii peți erau untameable dacã nu erai BM)... mã înșel, și a mai rãmas restricția?

sau care naiba e ideea?
(nu, n-am încercat încã sã dau tame la alți peți din categoria ”spirit beast”...)

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 14 February 2016 06:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-04-2025, 00:41:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password