User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 77, 78, 79  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message203868
DimShan

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-05-2014 14:16)

Votes: 2

Post Posted: 22-01-2014, 19:19:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Costin
2. Varsta:26
3. Localitate:Brasov
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :Intre 4 si 8 ore, depinde de activitatiile din ziua precedenta + sunt dispus pt raid-uri de progress.
5. Clasa: Death Knight
6. Main Spec/OFF spec:DPS / TANK
7. Link Armory*:Armory
8. Screenshot cu Interfata*:Interfata
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Joc acest spec datorita faptului ca este superior frost-ului ca dps, mult mai diversificata si de loc plictisitor comparativ cu frost.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput pe Molten, pe cand era WTLK unde am avut full progress, Am revenit pe Cata unde am aproape full progress, exceptie facand ultraxion pt ca luasem o pauza(probleme IRL).
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Sunt venit de la Alliance unde am si facut progres.Una din guildele importante ar fi Unstoppable.
12. Detalii PC*. Procesor Phenom II X4 3,4ghz , ram 8gb, video 512mb, net 100mb/s.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Sincer nu cunosc ft multe despre voi, doar am auzit ca aveti o reputatie buna ca guilda, unita, cu o vechime si un progress considerabil comparativ cu multe altele.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Nu de mult am terminat studiile(facultatea de Ing.Mec.), lucrez, iar timpul liber il petrec cu pretenii in oras, excursii.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Nu
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. Rec 3MilRec 5mil

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 22-01-2014, 19:53:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DimShan wrote:
1. Nume IRL:Costin
2. Varsta:26
3. Localitate:Brasov
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :Intre 4 si 8 ore, depinde de activitatiile din ziua precedenta + sunt dispus pt raid-uri de progress.
5. Clasa: Death Knight
6. Main Spec/OFF spec:DPS / TANK
7. Link Armory*:Armory
8. Screenshot cu Interfata*:Interfata
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Joc acest spec datorita faptului ca este superior frost-ului ca dps, mult mai diversificata si de loc plictisitor comparativ cu frost.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput pe Molten, pe cand era WTLK unde am avut full progress, Am revenit pe Cata unde am aproape full progress, exceptie facand ultraxion pt ca luasem o pauza(probleme IRL).
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Sunt venit de la Alliance unde am si facut progres.Una din guildele importante ar fi Unstoppable.
12. Detalii PC*. Procesor Phenom II X4 3,4ghz , ram 8gb, video 512mb, net 100mb/s.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Sincer nu cunosc ft multe despre voi, doar am auzit ca aveti o reputatie buna ca guilda, unita, cu o vechime si un progress considerabil comparativ cu multe altele.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Nu de mult am terminat studiile(facultatea de Ing.Mec.), lucrez, iar timpul liber il petrec cu pretenii in oras, excursii.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Nu
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. Rec 3MilRec 5mil
W-me in game sau un ofitter

0 0

Back to top
skytzzy1234

[PreaNebunPeShaman]

(since 12-11-2022 16:56)

Votes: 18

Post Posted: 23-01-2014, 16:03:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Robert
2. Varsta: 15 si 10 luni
3. Localitate: Slobozia , judet Ialomita
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Cateva ore ( mai mult seara) in cursul saptamanii , iar in week-end 4-5
5. Clasa: Saman
6. Main Spec/OFF spec: Enha / Resto -> mai am de facut gear pe resto
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Skynoby
8. Screenshot cu Interfata*: http://i39.tinypic.com/2nv43t4.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Deoarece imi place sa joc DPS melee si mi se pare interesant samanul enha
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Eu am inceput sa joc wow de pe Cataclysm , dar am jucat putin si pe WOTLK , dar nu am facut raiduri. Pe cataclysm am facut bossi din DS pana la hagara , deoarece nu am avut cu cine , guilda cu care am facut progres destramandu-se , deoarece liderul suferea prea mult de el... Initial , am jucat la alianta , dar acum joc la hoarda , main-ul meu fiind acest saman :d
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) The Iron Summit ( S-a dat disband ) si The Council of elders ( nu imi convenea programul de raiduri si comportamentul ofiterilor )
12. Detalii PC*. 2GB Ram , 1 GB Placa video , 2.60 GHz procesorul , dual core , HDD de 500 GB
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece vreau sa fac cu adevarat progres , nu sa stau intr-o guilda si sa fac 10n si 25n ( cu chiu cu vai ) ..
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Eu in general sunt o persoana linistita , nu creez probleme , ajut cand sunt solicitat si acord o atentie destul de mare jocului , scripturilor , etc .. In timpul liber ies cu prietenii , ca hobby am baschetul si fotbalul , uneori invat pentru scoala , lucruri normale de adolescent -. Sunt in clasa a 9-a , dar nu ma comport ca majoritatea copiilor "hiperactivi" , dupa parerea mea , ma comport destul de matur , pentru varsta mea -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). In timpul saptamanii , cat timp este scoala , pot sta pe WoW pana in jur de ora 11:30 - 12:00 , deoarece merg la liceu de dimineata si .. trebuie sa ma trezesc , in week-end pot sta oricat este nevoie .
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://i43.tinypic.com/2u8h20z.jpg din pacate , nu functioneaza lupii cum trebuie ..

0 0

Back to top
Katherine

[Wishmaster]

(since 26-02-2017 12:12)

Votes: 34

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-01-2014, 16:56:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skytzzy1234 wrote:
1. Nume IRL: Robert
2. Varsta: 15 si 10 luni
3. Localitate: Slobozia , judet Ialomita
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Cateva ore ( mai mult seara) in cursul saptamanii , iar in week-end 4-5
5. Clasa: Saman
6. Main Spec/OFF spec: Enha / Resto -> mai am de facut gear pe resto
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Skynoby
8. Screenshot cu Interfata*: http://i39.tinypic.com/2nv43t4.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Deoarece imi place sa joc DPS melee si mi se pare interesant samanul enha
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Eu am inceput sa joc wow de pe Cataclysm , dar am jucat putin si pe WOTLK , dar nu am facut raiduri. Pe cataclysm am facut bossi din DS pana la hagara , deoarece nu am avut cu cine , guilda cu care am facut progres destramandu-se , deoarece liderul suferea prea mult de el... Initial , am jucat la alianta , dar acum joc la hoarda , main-ul meu fiind acest saman :d
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) The Iron Summit ( S-a dat disband ) si The Council of elders ( nu imi convenea programul de raiduri si comportamentul ofiterilor )
12. Detalii PC*. 2GB Ram , 1 GB Placa video , 2.60 GHz procesorul , dual core , HDD de 500 GB
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece vreau sa fac cu adevarat progres , nu sa stau intr-o guilda si sa fac 10n si 25n ( cu chiu cu vai ) ..
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Eu in general sunt o persoana linistita , nu creez probleme , ajut cand sunt solicitat si acord o atentie destul de mare jocului , scripturilor , etc .. In timpul liber ies cu prietenii , ca hobby am baschetul si fotbalul , uneori invat pentru scoala , lucruri normale de adolescent -. Sunt in clasa a 9-a , dar nu ma comport ca majoritatea copiilor "hiperactivi" , dupa parerea mea , ma comport destul de matur , pentru varsta mea -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). In timpul saptamanii , cat timp este scoala , pot sta pe WoW pana in jur de ora 11:30 - 12:00 , deoarece merg la liceu de dimineata si .. trebuie sa ma trezesc , in week-end pot sta oricat este nevoie .
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://i43.tinypic.com/2u8h20z.jpg din pacate , nu functioneaza lupii cum trebuie ..

RESPINS-offchar

0 0

Back to top
skytzzy1234

[PreaNebunPeShaman]

(since 12-11-2022 16:56)

Votes: 18

Post Posted: 23-01-2014, 17:17:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e off char -,- .. pe caracterul de la alianta nu joc .. intru pe el doar cand am cd la toate raidurile pe saman , in rest , sunt pe saman on, iar daca te referi la paladin , paladinu' ala e pvp si nu am mai intrat de ceva vreme pe el sa joc.. pe saman ce mai intru cand sunt on pe wow.. nu inteleg ce te-a facut sa crezi ca samanu' e off char..
0 0

Back to top
Skidrow

[Cel mai frumos!]

(since 17-07-2018 15:59)

Votes: 19

Post Posted: 23-01-2014, 18:32:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skytzzy1234 wrote:
Nu e off char -,- .. pe caracterul de la alianta nu joc .. intru pe el doar cand am cd la toate raidurile pe saman , in rest , sunt pe saman on, iar daca te referi la paladin , paladinu' ala e pvp si nu am mai intrat de ceva vreme pe el sa joc.. pe saman ce mai intru cand sunt on pe wow.. nu inteleg ce te-a facut sa crezi ca samanu' e off char..

Poate faptul ca ai mai mult played pe paladin?Ma rog,Wisher a luat o decizie si nu e nevoie de explicatii.Daca totusi nu esti lamurit ai topic de discutii pentru asa ceva.O zi buna!

0 0

Back to top
Komin

[Mentally Stable]

(since 03-02-2014 20:27)

Post Posted: 30-01-2014, 14:31:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Petcu Bogdan
2. Varsta: 18
3. Localitate: Giurgiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : cam 5-6 ore pe zi
5. Clasa: Shaman
6. Main Spec/OFF spec: main-enha/off resto(inca nu e gata )
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Darkkday
8. Screenshot cu Interfata*: Se vede in poza cu recount este o interfata simpla dar mie imi este cel mai usor sa vad asa tot ce se petrece in timpul unui raid
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Este foarte folositor pt raid datorita pasivei Unleashed rage si este un spec foarte bun(dps mare )
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Pai joc wow de 7 ani am inceput pe TBC la incaput pe un server numit gigafun si am continuat pe numeroase servere joc pe freakz de pe WOTLK si ma pot mandri cu un full progress icc n/hc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Pai pe freakz am fost prin multe guild incepund cu Wotlk am fost second gm pe o guilda numita Freez power cu care am facut si icc nu era o guilda foarte mare dar 10hc il faceam fara probleme ..
apoi am trecut prin foarte multe guilde (in Cataclysm) cele mai importante au fost The Forgotten Heroes Awaken Pride ...
12. Detalii PC*. Am o placa video Nvidia 9800(1gb ) si 2 gb ram frecventa 1600
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Este o guilda foarte buna cu full progres si sunt multe persoane cu care m-am inteles bine dealungul timpului petrecut pe freakz
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev in cls a 12 proful mate-info timpul liber mi-l petrec ori jucand wow ori iesind afara cu prieteni .
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Am mai fost odata in guilda Betrayers de pe fostul meu main (komin) crd ca ma mai stiu unii lideri am fost dat afara pt inactivitate ...(am avut o problema in familie si nu am mai intrat si am facut gresala sa nu anunt...)
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://i60.tinypic.com/2yywqdi.jpg

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-01-2014, 17:05:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Komin wrote:
1. Nume IRL: Petcu Bogdan
2. Varsta: 18
3. Localitate: Giurgiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : cam 5-6 ore pe zi
5. Clasa: Shaman
6. Main Spec/OFF spec: main-enha/off resto(inca nu e gata )
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Darkkday
8. Screenshot cu Interfata*: Se vede in poza cu recount este o interfata simpla dar mie imi este cel mai usor sa vad asa tot ce se petrece in timpul unui raid
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Este foarte folositor pt raid datorita pasivei Unleashed rage si este un spec foarte bun(dps mare )
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Pai joc wow de 7 ani am inceput pe TBC la incaput pe un server numit gigafun si am continuat pe numeroase servere joc pe freakz de pe WOTLK si ma pot mandri cu un full progress icc n/hc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Pai pe freakz am fost prin multe guild incepund cu Wotlk am fost second gm pe o guilda numita Freez power cu care am facut si icc nu era o guilda foarte mare dar 10hc il faceam fara probleme ..
apoi am trecut prin foarte multe guilde (in Cataclysm) cele mai importante au fost The Forgotten Heroes Awaken Pride ...
12. Detalii PC*. Am o placa video Nvidia 9800(1gb ) si 2 gb ram frecventa 1600
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Este o guilda foarte buna cu full progres si sunt multe persoane cu care m-am inteles bine dealungul timpului petrecut pe freakz
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev in cls a 12 proful mate-info timpul liber mi-l petrec ori jucand wow ori iesind afara cu prieteni .
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Am mai fost odata in guilda Betrayers de pe fostul meu main (komin) crd ca ma mai stiu unii lideri am fost dat afara pt inactivitate ...(am avut o problema in familie si nu am mai intrat si am facut gresala sa nu anunt...)
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://i60.tinypic.com/2yywqdi.jpg
RESPINS LOW LVL

0 0

Back to top
micatalin

[Mentally Stable]

(since 16-02-2014 18:20)

Post Posted: 02-02-2014, 14:49:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Marin Catalin
2. Varsta: 33 ani
3. Localitate: Calarasi
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : pe zi cel putin de la 8 seara pana la 12 1 noaptea. si asta aproape in fiecare zi din saptamana.
5. Clasa: mage
6. Main Spec/OFF spec: main fire/off arcane
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Micamag
http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Firemann/simple asta e cel de pe oficial, transferat pe alt realm. inca mai am gearul de pe cataclism pe el. check also achievments. se poate vede vechimea caracterului.
8. Screenshot cu Interfata*:
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pentru ca acelasi spec l-am jucat si pe oficial. numai ca acolo mergea crit-ul improved la fireball si pyroblast. il crescusera la 100%.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceput pe vanilla, am jucat o perioada buna in tbc pe piratate, dupa care am inceput sa joc pe oficial, zi de zi pana la sfarsitul contentului de la cataclism.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) cand am revenit am intrat intr-o guilda de pvp, shadows of faith, dupa care, la un moment dat am vrut sa fac din nou pve. si am intrat in evo. nu sunt genul care renunta din start.
12. Detalii PC*. intel celeron 2.4 ghz cu 2.4ghz, 4 gb memorie ddr3 la 1333. placa video onboard care merge pe 128 de bitzi.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? din cate am inteles este una dintre putinele guilde de la hoarda care inca mai face pve cu adevarat. deci... seriozitate mai multa banuiesc nu?
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) lucrez la isu calarasi din 2006. de vreo cativa ani lucrez la program de 8 ore. 8-16, cu week-endurile liber.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -

0 0

Back to top
sdwfriend

[Mentally Stable]

(since 02-02-2014 13:07)

Votes: 1

Post Posted: 02-02-2014, 15:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SAlut eu sunt sdwfriend
0 0

Back to top
Jimmy@Betrayers

[Mentally Stable]

(since 04-09-2019 22:32)

Votes: 11

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-02-2014, 15:55:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sdwfriend wrote:
SAlut eu sunt sdwfriend

3d played .. GG

"All that I am: anger, cruelty, vengeance - I bestow upon you, my chosen knight."

0 0

Back to top
scarr

[Mentally Stable]

(since 26-05-2019 09:35)

Votes: 13

Post Posted: 02-02-2014, 15:57:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sdwfriend wrote:
SAlut eu sunt sdwfriend

Salut esti respins -

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-02-2014, 16:29:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE LA TOATE CLASELE

0 0

Back to top
Instinkt

[Mentally Stable]

(since 21-08-2017 20:09)

Votes: 6

Post Posted: 21-02-2014, 12:28:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

. Nume IRL: Toader Gabriel Alexandru
2. Varsta: 19
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Cel putin 4 ore pe zi si mai mult in week-end
5. Clasa: Priest
6. Main Spec/OFF spec: Heal/Dps
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Iinstinktt
8. Screenshot cu Interfata*:
http://postimg.org/image/cdbnox74t/
Mentiuni:
Am o interfata simpla si singurele addon-uri pe care le folosesc sunt recount-ul si Dbm-ul

9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : La inceput am vrut cu disperare sa ma fac shadow si am reusit asta in pvp, in pve pe 4.3.4 spriestul nu da asa cum as fi vrut si de aceea am incercat holy, spec de care m-am indragostit si imi face placere sa il joc.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Pve m-am apucat serios de pe 4.3.4 , dar invat rapid si ma adaptez oricarei situatii
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Cea mai semnificativa si cu care am reusit full progres pe h Rage Quit, care din pacate se desfiinteaza si astfel a trebuit sa imi caut alta guilda
12. Detalii PC*. Amd Fx 6100 x6, windows 7, 8 gb ram , placa video gainward gt 220(la care o sa fac upgrade)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
In primul rand caut o guilda serioasa unde se face saptamanal fulll run pe 10h si vreau sa intru intr-o guilda de top la hoarda pe freakz si consider ca The Betrayers detine aceste calitati
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt student in cadrul facultatii de comunicare Snspa din Bucuresti in primul an, imi place sa fac foarte mult sport si sa joc wow. Alt hobby fara de care nu as putea sa traiesc ar fi muzica, cant hip-hop de 2 ani si imi place sa fiu pe scena.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
- Mereu prezent la raiduri.
- Full progres
- Experienta de viata si sunt o persoana foarte calma, rareori reusind sa ma cert cu cineva.
- TS oricand

0 0

Back to top
hellraiser

[Mentally Stable]

(since 08-06-2016 17:34)

Votes: 8

Post Posted: 22-02-2014, 02:45:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ion Robert Cristian
2. Varsta: 21
3. Localitate: Dambovita
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Cand este nevoie,dupa orarul guildei,atunci pot fii prezent,doar ca am problema ca in cursul saptamanii sunt la facultate si nu prea am timp sa stau tot timpul in wow,adica 24/24
5. Clasa: Paladin holly
6. Main Spec/OFF spec: Main spec holly pve/offspec holly pvp
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Flix
8. Screenshot cu Interfata*: http://i58.tinypic.com/qx6qys.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Pentru ca e singurul spec pe care l-am ales de cand m-am apucat sa joc wow,alte specuri nu am incercat,cu toate ca ma tenteaza sa incerc sa imi fac un offspec de tank pve,nu am gear,dar m-ar tenta daca as avea ocazia sa strang gear...
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc de cand era tbc,am jucat shokadin,apoi cu timpul,cu aparitia patch-urilor,am inceput sa joc holly si mi-a placut,am jucat holly pvp,apoi holly pve.Ce pot spune despre experienta pve,inainte am fost la alianta,am creat guilda Divide and Conquer cu un player Mortalstrike...aveam full progrese pe atunci,apoi s-a intamplat sa nu ne mai intelegem,Mortalstrike s-a mutat pe oficial,si eu cu cativa playeri,am dat leave la D&C si am creat guilda Razer,am avut si acolo full progrese,icc,os tot ce era pe atunci,apoi incet incet ne-am destramat si de acolo si m-am mutat la hoarda,la hoarda nu prea am avut cu cine sa fac pve si am lasat-o mai moale cu wow-ul,a intervenit alte probleme,personale.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.):cum v-am mai spus si sus la alianta (D&C,Razer),iar la hoarda am fost in (The revengers,dar acolo m-am certat cu brosky si ma dat afara pentru ca era un ofiter,care facea arene cu off,off charul lui si il bateam in arena,iar el a intrat pe charu care era in guilda si mi-a dat mute si m-a injurat,eu am vb cu brosky si el tot pe ala l-a ascultat si m-a dat afara)
12. Detalii PC*. http://tinypic.com/r/14iec8p/8
http://tinypic.com/r/302nlso/8
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Vreau sa ma apuc de pve,vreau sa fac gear de pve,vreau sa vad cum e pve,sa cresc,si sa ma distrez
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Da,sunt student,nu lucrez nicaieri pentru ca programul de la facultate nu imi perminte sa lucrez,timpul liber ori mi-l petrec cu iubita,ori mi-l petrec jucand wow sau pur si simplu uitandu-ma la seriale,filme si chestii de genu.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):Nici una importanta.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 77, 78, 79  Next    

The time now is 21-01-2025, 10:35:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x