User
Pass
2FA

Recrutãri
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 54, 55, 56  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message179818
kgbw0w

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-02-2014 08:15)

Votes: 1

Post Posted: 23-01-2014, 23:19:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Lorin
Varsta: 20
Locatia: tg jiu
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? - In fiecare zi. nu exista scoala nu exista munca. deci timp pt wow nelimitat.
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? NU
Clasa: Shaman
Main Spec/ Off Spec: Encha/Elemental
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Compadre
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter: nu am niciun screen.. si interfatza este classica
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: Nu am probleme cu FPS sau cu lag.. PC beton
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server Joc ca un PRO am jucat numai TANK.. dar m-am plictisit si am hotarat sa mai schimb.. si sa joc shaman dps
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Ground zero. inspiration. Above all, evo, defiance , am fost si in are 3 sclavi.. ce sa zic au fost super guilde, leam parasit din lipsa de activitate.. nu se mai strangeau la raiduri unele sau destramat .
De ce Deathwish? Pentru ca e guilda buna si serioasa.. si am cativa prieteni acolo.
O scurta autodescriere
Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare) Nu

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mircoloco

[Mentally Stable]

(since 13-09-2015 03:39)

Votes: 8

Post Posted: 23-01-2014, 23:28:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Iulian

Varsta: 24

Locatia: Bucuresti

Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? Muncesc insa am un program flexibil , suficient timp pentru joc

Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? Main-ul e Bubbar pe care joc aproape non-stop , pe langa shaman mai am un mage pentru pvp.

Clasa: Shaman

Main Spec/ Off Spec: Resto (406) Enha (404)

Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bubbar

Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter:
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf:

Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server: Freakz este singurul server privat pe care am jucat(de la inceputul patch-ului 4.3.4), pana sa incep aici , am jucat pe blizz inca din Vanilla (6-7 ani) unde am la activ toate encounterele pve pe parcursul expansion-elor

Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) The Betrayers(neintelegeri cu ceilalti officeri) , Hkp (a urmat o perioada de inactivitate si am decis ca nu are rost sa raman)

De ce Deathwish? Stiu ca este o guilda de top , serioasa, cu progres , in care fiecare player dispune de personal skill ...exact ceea ce caut eu

O scurta autodescriere: Am terminat facultatea , in prezent muncesc.
Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare)-

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 23-01-2014, 23:33:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Compadre- RESPINS
Bubbar- ACCEPTAT

0 0

Back to top
Wanksta

[DeepHouseBabe]

(since 14-01-2015 05:47)

Votes: 63

Post Posted: 24-01-2014, 00:49:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Cristi

Varsta: 18

Locatia: Targu - Mures

Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? : Joc 2-3 ore pe zi (depinde...uneori si mai mult/alte ori mai putin). asta nu e problema

Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? : nimic de mentionat

Clasa: Paladin

Main Spec/ Off Spec: Retri / Holy

Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Wanksta

Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter: Nu am dar o sa fac daca chiar este nevoie

Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: Stau bine cu fps-ul in general - , nu am SS

Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server : Am inceput pe 2.4.3 din cate imi amintesc tot pe un server privat romanesc , unde am reusit sa fac tot contentul @ PvE ,apoi pe wotlk tin minte ca jucam pe ultimate , in Insane Asylum a lui Taboo poate sunteti care ati jucat..., full progress @ ulduar , apoi a aparut freakz-ul , unde am jucat la ally in Showdown , am facut LK pe 10n/25n/10h , pe 4.0.6 la fel in showdown full progress , pe 4.3.4 am facut tot ce se poate N/HC mode ( am scris cam mult , dar ma cam plictisesc la ora asta -]

Ex-guilds : The Revengers , multi baieti de treaba pe acolo , care stiu juca , dar conducerea nu prea se ocupa, imi stricam programul 2-3 zile pe sapt sa ajung la raiduri , si in cele din urma am decis ca nu mai are rost...

De ce Deathwish? : Deoarece stiu ca este o guilda cu o conducere serioasa , care se ocupa , de asemenea...playeri capabili , progress bun,etc

O scurta autodescriere: Sunt elev in clasa a 12a , profil : protectia mediului , imi place sa ies , sa ma distrez , sa imi fac prieteni( IRL cat si in wow ) , cate un raid @ wow ..etc -
Alte mentiuni : Poza @ 3M Dmg done dummy : http://i.imgur.com/gXJeR8d.jpg (Nu am dat cu BL , dupa cum vedeti aveam cd 7 min deci trecusera 3 min deja ....bl a fost dat inainte , la alt try sa zic asa -]. A cerut hoinar

Last edited by Wanksta on 31-01-2014, 02:47:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-01-2014, 02:25:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wanksta- ACCEPTAT

0 0

Back to top
Dkill

[Mentally Stable]

(since 21-06-2016 10:25)

Votes: 3

Post Posted: 24-01-2014, 11:32:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Stefan
Locatia: Bucuresti
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc?:sunt la liceu joc wow cam 3-4 ore pe zi.
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? :Joc doar saman si Dkill e singuru meu char
Clasa:Saman
Main Spec/ Off Spec: resto 406 enha 403
Armory Link:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Dkill
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter:http://tinypic.com/view.php?pic=23wnxhd&&s=5
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf:ma tine troaca -
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server :joc wow de 4 ani a jucat pe blizz prima data dat criza m-a adus pe freakz am experienta pve si ma prind repede de scripturi
Ex-guilds : The betrayers ofiteri cu fite si care se cred mari oameni desi nu sunt +o conducere defectoasa
De ce Deathwish? : deoarece este o guilda cu renume ,vechime si am f mult prieteni aici
O scurta autodescriere: sunt elev de liceu fac sala sa moara fetili si ma straduiesc sa fac totul bine

0 0

Back to top
Ixylolz

[The Warden]

(since 23-07-2016 06:02)

Votes: 48

Post Posted: 24-01-2014, 12:30:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Dkill destul de amuzanta descrierea dar am aprecia daca ai pune totusi poza cu fps . Mersi.

"Death? No... nothing that simple."

0 0

Back to top
manhunt14

[Mentally Stable]

(since 24-01-2014 12:19)

Votes: 2

Post Posted: 24-01-2014, 13:50:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Gabriel
Varsta: 17
Locatia: Sibiu
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? Wow joc de Duminica pana joi intre orele 16-23 iar vineri si sambata toata ziua ( depinde daca am programat ceva sau nu )
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? Mai joc un paladin tot pe serveru asta , cand nu am ce face pe Rogue . Am jucat Lol o buna perioada de timp ( 2 ani ) momentan nu mai joc lol dar joc Hs cand nu am ce face
Clasa:Rogue
Main Spec/ Off Spec: Main pve combat/off pve/pvp sub
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Lolballsdeep
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter: https://imageshack.com/i/j6k3kij
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: https://imageshack.com/i/nho287j nu e chiar ora de varf dar nu am avut alta poza
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server . Joc wow de 5 ani . Am inceput pe un server privat de Lk ( wowbeez) am jucat paladin tank am facut full icc 25 hc , Dupa am jucat pe Molten pe Lk full normal , am mai jucat si pe arena tournament pvp 2000 rating , pe 4.0.6 am venit pe freakz am jucat doar pvp cu paladinul retri 2300+ si m-am apucat de lol 2 ani si acum cateva luni m-am intors la wow .
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Ș 4.0.6 Gravity ( ally ) guilda faina, oameni de treaba dar erau multi pe retail , m-am saturat si m-am apucat de lol . Acum Awaken(H) guilda faina oameni la fel dar nu prea ne descurcam cu progresul asa de bine tocmai de aia nu am si ozz si ultra pe hc facut . Multi au plecat pe retail si nu prea se ocupa nimeni cum trebuie .
De ce Deathwish? Pffffff pentru ca va stiu de pe 4.0.6 de la ally atunci nu eram de loc cu pve dar stiu ca pe vremea aia erati unii dinre cei mai buni si acum, cum vreau sa progresez si sa joc pve vreau sa intru in guilda voastra
O scurta autodescriere: Hmmm sunt inca la liceu clasa a 11-a profil filologie imi place sa imi pierd vremea in fata calculatorului sa ma joc , sa ascult muzica sau sa ma uit la diferite filme . Imi place sa joc baschet sa ies cu gasca in oras si sa facem caterinca pana seara tarziu .
Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare)
Stiu ca gearul meu nu este bun si ca voi vreti 400 + ilvl dar stiu toate scripturile scot 26k dps + la dummy pve in 3 mil 40+ in raid , cea ce mi se pare ca e foarte bine la gearul meu . Prind repede si cred ca voi putea progresa si sa tin pasul cu ceilalti din guilda . As aprecia foarte mult daca m-ati accepta printre voi .

Edit. Nu stiu daca e nevoie dar am pus si dps la dummy pve https://imageshack.com/i/nef89hj.

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-01-2014, 14:18:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Dkill- ACCEPTAT, o sa vreau sa vad totusi o poza cu cate fps ai -..sa nu te aud la raid ca zici de low fps.
@Lolballsdeep- RESPINS, low progress/gear-te'as fii luat dar am deja cate 2 pe loc din fiecare clasa aproape si nu am timp sa te echipez...iti lipseste cva gear.

0 0

Back to top
lionsgate16

[Mentally Stable]

(since 28-04-2014 13:11)

Votes: 1

Post Posted: 24-01-2014, 14:45:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume IRL: Ionut
2.Varsta: 17
3.Locatia: Sibiu
4.Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? Joc destul de des in special in weekend... In timpul saptamanii joc zilnic dar nu foarte mult.
5.Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? Nu joc pe alt server... Jucam mai demult pe Blizz dar banii se gata - Joc League of Legends doar cand joc cu niste colegi sau prieteni dar asta se intampla destul de rar si in timpul liber adica inafara programului de raiduri.
6.Clasa: Paladin
7.Main Spec/ Off Spec: Retribution Prot/Holy (Inca lucrez la gearul de Holy)
8.Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Liongate
9.Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter: Nu am niciun SS de acest fel. Interfata este cea clasica.
10.Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: Depinde de pe ce joc. Pe calculator 30 fps pe laptop 60.
11.Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server : Cand era WotLK pe Freakz m-am apucat serios de WoW. Pe 4.0.6 Am avut full progres atat pe Freakz cat si pe Blizzard. Iar 4.3.4 am jucat doar pe Freakz unde am full progres inafara de Ultraxion 25h
12.Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Evo- Cand era guilda pe realmul Evolution. Dupa mutarea pe Genesis Pride: Nu era progres pe 25 in Pride asa ca m-am decis sa imi caut alta guilda dupa care am luat o pauza de vreo 2 luni... De cateva zile m-am reapucat si imi caut o guilda -
13.De ce Deathwish? De cand m-am reapucat vroiam sa imi transfer caracterul la alianta si sa fac o cerere la aceasta guilda. Daca ma acceptati, va multumesc ca imi economisiti banii -)
14.O scurta autodescriere: Sociabil Glumet Serios cand trebuie
15.Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare) Pe TS sunt mereu prezent dar de curand mi s-a stricat microfonul de la PC... Cand joc de pe laptop voi putea vorbi... doar de pe PC nu.

Sa fie cu noroc! -

0 0

Back to top
Iulie

[Mentally Stable]

(since 16-01-2018 17:56)

Votes: 9

Post Posted: 24-01-2014, 19:04:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Catalin
Varsta: 17
Locatia:
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? Sunt la liceul, joc 3-4 ore pe zi dar cand e nevoie de mine pot sta oricat.
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? Nu.
Clasa: Priest
Main Spec/ Off Spec: Holy / Shadow
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Iulie
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter: https://imageshack.com/i/0ubiivj
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: https://imageshack.com/i/5ji97nj
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server : Am inceput sa joc de pe WOTLK pe Freakz,nu prea jucam pve.Pe 4.0.6 am inceput sa joc serios pve si am avut full progres.Am jucat putin si pe Blizz dar criza...
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) The Betrayers ( probleme cu doi ofiter)
De ce Deathwish? Pentru ca cei mai apropiati prieteni ai mei au intrat aici.
O scurta autodescriere: Sunt la liceu,fac fotbal si joc wow in timpul liber ca sa ma relaxez.
Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare): Nu

0 0

Back to top
ce85b

[Mentally Stable]

(since 15-04-2022 00:49)

Votes: 9

Post Posted: 24-01-2014, 19:14:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Paul
Varsta: 18
Locatia: Galati
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? Joc cand sunt raiduri , in rest ma ocup de scoala si altele , sunt clasa a 12-a .
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? Joc pe WoW Reach , sunt CoGM in cea mai buna guilda PvE de pe server ( Link ) , raidurile acolo sunt luni /marti/miercuri , nu cred ca influenteaza programul de aici , iar pe freakz joc doar pe caracterul asta .
Clasa: Rogue
Main Spec/ Off Spec: Combat / assa sau sub
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bizbizz
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter: Am sters multe SS-uri , le-am pastrat pe cele mai "bune" dupa encounter : http://i.imgur.com/pzcStKK.jpg
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: Nu e peak time , dar nu am probleme legate de FPS in raid : http://i.imgur.com/ID65RIa.jpg
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server : Am jucat un an jumatate in INL , dupa care guilda s-a destramat , am participat la mai multe events , dupa ce au plecat pe blizz , nu am mai jucat pe freakz . Pe WoW Reach ... first kill pe 25 aproape la toti bosii ( Inclusiv nefarian / Cho'Gall si TofW ) pe normal ( Heroic content nu este inca ). Si in rest , joc numai rogue ( De multi ani ) , am jucat pe molten pana la 6.4k gs , si mai multe servere , in mare parte pe freakz ( 2-3 ani ) .
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) INL , au plecat pe blizz ..
De ce Deathwish? Avand in vedere ca am jucat doar la hoarda ... sunt saturat de toti haterii din alte guilde , poate aici o sa fie altfel .
O scurta autodescriere: Sunt serios , sociabil , pot asista la conducerea unui raid de 25 fara probleme , mai multe ? ..
Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare) Am o problema cu programul , fiind clasa a 12-a , avand ore in fiecare zi de la 7:00 , nu sunt sigur daca pot sa fiu mereu la raid vineri / sambata , mai ies cu prietenii - .

INL e BAZA.
Bizbizz-Logs
Armory
RIP Scarce
0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-01-2014, 19:18:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iulie-ACCEPTAT
Bizzbizz-ACCEPTAT

LE: Liongate- RESPINS

0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 25-01-2014, 20:15:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume IRL: Bodian Ionut
2.Varsta: 21
3.Locatia: Salaj/Zalau
4.Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? In ultima vreme nu am jucat wow pt ca am luat pauza 2 luni de zile .. scoala/munca nu deci am destul timp liber.
5.Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? Mai si alte caractere dar pe ele jucam foarte rar doar in cazul in care pe main chare aveam full cd...(asta era inainte de pauza) acum dupa pauza pe acele caractere sigur nu voi juca .
6.Clasa: Warrior
7.Main Spec/ Off Spec: Tank/dps
8.Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Thetankk
9.Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter: Cum am mentionat mai sus am avut pauza si in aceasta pauza am formatat pc si nu am pastrat screen din wow..
10.Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf:http://s1.postimg.org/lbg69dg3z/Wo_WScrn_Shot_012514_200753.jpg
11.Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server: Joc de cand s-a deschis acest sv ca main char am avut doar acest war prot TheTankk deci pot spune ca am o experienta destul de buna .
12.Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Pe realmul Evolution am fost in 2 guilde, iar pe genesis am fost doar in INL. (nu sunt genul de persoana care schimba guildele)
13.De ce Deathwish? Am inteles ca aveti nevoie de tanci.
14.O scurta autodescriere: Glumet , de incredere , serios cand e cazul.
15.Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare) Vreau sa mentionez ca desi nu am scoala/servici voi fii activ doar dupa ora 18:00-19:00 dupa aceste ore pot fii activ pana dimineata daca e cazul.

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-01-2014, 20:33:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TheTank- ACCEPTAT. dai /w in game cuiva si daca nu sunt eu on o sa iti dea aliria sau luxor invite !

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 54, 55, 56  Next    

The time now is 08-02-2025, 18:24:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x