User
Pass
2FA

Sugestii WoW Freakz site& forum.
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1371
Puccasita

[Puccalicious]

Status: Offline
(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 26-01-2014, 12:14:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,am cautat topicul legal de sugestii dar nu l-am gasit.Prima sugestie din acest topic ar fi o modificare la sistemul actual de vote,aceea modificare ,este o imbunatatire ,sa zic asa iar propunerea mea este urmatoarea,sa se creeze un sistem prin care daca ai votat intr-o saptamana(7zile) daca ai votat 5/7 zile sa primesti un bonus de vote points de 5-10 puncte sa zic asa pe saptamana ,acest bonus sa se primeasca doar daca s-a votat intr-o saptamana de 5 ori (sau ma rog,aceste valori pot fi modificate) stiu ca sistemul actual e la 12 ore poti sa votezi,dar aceasta problema sa poate rezolva sa se calculeze ca la fiecare saptamana sa votezi de 5 ori,ca votezi zi dupa zi e problema ta.Prin acest sistem se motiveaza jucatorul pentru a vota,se poate introduce si 7/7 sa se voteze (de 7 ori sa votezi) si sa primesti un bonus pentru faptul ca ai votat zilnic,ma rog ideea mea poate fi modificata.Ideea de baza este ca vad ca jucatorii nu se mai agita pentru 5 vote points s.a.m.d *(daca s-ar putea niste fun itemes care le-am cerut acolo la topicul special pentru wow shop,ar fi minunat )(sper ca s-a inteles,sunt putin obosit,daca nu ,mai explic odata).

2-Sistemul pe Forum.
Vad in topicurile vechi si posturile vechi gen 2012 care injura ,jigneste pe forum,bun el isi ia pedeapsa propiu zisa,dar injuratura ramane acolo,asa ca propun un sistem de"LIKES /DISLIKES"
Mai exact,la fiecare post sa poti da like sau dislike depinde daca iti convine ce zice persoana in acel post,(mai posteaza unele persoane comentarii lungi,care ajung defapt sa fie o prostie iar apoi dau comentariu"Mi-am irosit 5 minute din viata sa iti citesc postu,si vad ca "bubui"de prostie" etc.
Sistemul e simplu si benefic ,la multe dislikes sa apara ceva de genu "Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

Comentariu nasol. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 81" Ceva de genu.

3-Spam-ul,post hunting-ul de pe forum.

Am vazut faptul cand am vrut sa dau un PM la cineva,si am uitat iara sa dau un PM cu ce am omis,mi-a spus "sa astept ca am utilizat deja functia "ceva de genu,la posturi nu este asa,propun sa se implementeze.

4-Sa nu poti deschide topicuri doar daca ai o anumita vechime,si un anumit numar de posturi.

Mai multe vor urma soon(daca o sa imi fie permis),Aceste sugestii sunt in faza de "proiect" va rog nu ma criticati prea tare,atat pentru post,cat si pentru niste eventuale greselii de ortografie,in privirea mea aceastea sunt niste "upgrades" sa zic asa,aduse Site-ului si forumului.

Va multumesc pentru timpul accordat cititului,sper ca nu am suparat pe cineva,e doar parerea mea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-01-2014, 12:16:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Despre prima chestie nu stiu ce sa spun, insa restul sunt idei proaste.
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 26-01-2014, 12:17:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Loveheal wrote:
Despre prima chestie nu stiu ce sa spun, insa restul sunt idei proaste.
Nu am vrut sa zic nimica,in mod detaliat la sistemul de like si asa,dar am vazut un post cu Setemotion,in care injura sau jignea,ma rog si-a primit warn-ul,dar post-ul cu jignirea si asa inca se "vede"

De ce eu care votez "zilnic" sa nu primesc un bonus fata de altii cand voteaza cand isi amintesc? Pana la urma site-ul faptul ca da 5 vote points in plus la saptamana ,iar tu ajungi sa votezi 5/7 sa zic asa,site-ul castiga mai mult:)

Acuma fiecare vedem aceste sugestii in mod diferit,iti acept parerea:) ,poate gandesc eu mai prost ce sa fac,poate nu fac sinapse asa de repede,ca altii.

0 0

Back to top
ClearMind

[Hater]

(since 19-10-2022 19:13)

Votes: 26

Post Posted: 26-01-2014, 12:22:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul sunt de acord cu partea cu deschisul threadurilor numai daca ai un anumit numar de posturi; Asta o sa tina fail-trolii departe !

Last edited by ClearMind on 26-01-2014, 12:39:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 26-01-2014, 12:23:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e vorba ca gandesti prost or something, tu ai propus ce ai crezut tu ca ar prinde bine forumului...prima chestie e ok cu vote, dar faza cu like si dislike mi se pare cam nasoala...sunt tot felul de randomi si hateri care ar da like si dislike si pupincurisme si multe chestii...ar da aer de forum contrafacut -.
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 26-01-2014, 13:01:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Loveheal wrote:
Nu e vorba ca gandesti prost or something, tu ai propus ce ai crezut tu ca ar prinde bine forumului...prima chestie e ok cu vote, dar faza cu like si dislike mi se pare cam nasoala...sunt tot felul de randomi si hateri care ar da like si dislike si pupincurisme si multe chestii...ar da aer de forum contrafacut -.
Acuma stii cum e ,daca cativa sunt hateri,aia nu inseamna ca toti suntem la fel,eu inteleg si punctul tau de vedere:).

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 26-01-2014, 13:04:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai un +1 de la mine pt no.4 (trebuie sa ai vechime / nr posts pentru a descide un topic)

Restul, they seem bollocks, mai ales ala cu thumbs up/down pe un forum, nu suntem reddit.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 26-01-2014, 14:58:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:

Nr.1: Nu. Votezi pentru ca vrei ca serverul sa devina mai popular, nu votezi ca sa iti cumperi bijuterii in wow. Rewardul pentru votat mi se pare extrem de ok asa cum e.

Nr.2: No, just no. I'll dislike everything. It's in my blood. (Pony Zone likes this)

Nr.3: Inutil. Acel 'delay' de cateva secunde nu opreste pe cineva sa spameze forumul. Daca se poate implementa usor, sure, altfel nu merita osteneala.

Nr.4:

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 26-01-2014, 16:20:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 nu clar e destul ca poti lua chestii gratis, adica eu care ma chinui sa fac 100 de mounti pe osteneala mea sa vad pe unu care-i face mult mai repede . si cu bonusurile astea ar fi si mai si .
2 aia cu like si dislike e persoane superficiale care vor sa stranga enspe mii de likeuri (ca si cum daca ai multe likeuri castigi un concurs de popularitate ) si la fel si cei care dau like sau dislike la fel de superficiali sunt si ei .
daca vreau sa iti spun ca imi place ceva sau nu iti spun si daca ma si enervezi iti dau si un -rep (cand o sa fiu pe plus dar nu-ti fa griji de tin minte)
3. n-are rost mai bine s-ar face inscrierea pe site mai complicata sa nu isi mai poata crea toti banatii 10 mii de conturi pe zi sa-si exprime frustrarile pe la pony zone
4. Sunt player nou si vad un carnat cu fly hack ? ce fac? spamez pony zone ca sa fac posturi sa-i dau report ? sau la fel si buguri , sau multe alte situatii .

ideile tale nu sunt neaparat rele dar nu sunt aplicabile pe forumul asta , oamenii sunt diferiti aici .

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 26-01-2014, 17:29:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1-Nu ati inteles multi prea multe,legat de ideea de bonus,ma refeream la cei care voteaza zilnic,sa primeasca un anumit bonus de 5-10 vote points,fata de altii care voteaza doar 1 data la luna/an/s.a.m.d
2-Iara nu ati inteles nimica,ma refer pentru acei hateri,care doresc doar raul unei persoane,si nu pot sa vada ideea de amsablu ,ceea ce conteaza cu adevarat.
3-Nu e chiar asa cum credeti voi,spameaza in prostie unii,post dupa post,iar daca se baga o limita de 1 minut intre posturi,e altceva
4-nu m-am referit la topicurile de mute si asa,acolo poate fie o sectiune generala gen"Mute request"in care acolo sa completeze fiecare cererea,la fel si pentru ban..

Daca unele persoane au 14 ani si s-au gasit sa comenteze in acest topic,doar de rau la ideeile mele,nu are rost sa comentati.

Ideea de baza este sa motivati sa se tina lumea de votat,si cei care sunt fideli sa primeasca un bonus.

Oamenii sunt diferiti pentru ca le permiteti sa fie diferiti.

M-am uitat ca fapt divers la ex gm`s,multi au reputatie -200+ ,multi au ban ,multi au warn s.a.m.d ,ce sa te mai astepti de la jucatori apoi? daca ex staff se comporta si injura ca la usa cortului?

Faptul ca am scris niste ideei fie ele proaste fie ele bune,este dorinta de schimbare,dorinta de a comunica cu staff-ul,am postat niste fun itemes sa se introduca,nimeni nimica,itemele actuale le are toata lumea la fel si moutns,normal ca nu voteaza lumea,doar pentru rename si alte chestii,am propus sa se bage si pe vote points change faction si alte chestii,nici un raspuns nimica.

Faptul ca unii dintre voi imi aratati cat sunteti "inteligenti" prin posturi,gen nu sunt bune ideile s.a.m.d in loc,sa vina,am si eu o idee,ar trebuii schimbat asta,dar asa e si tara asta,nimeni nu zice nimica,nimeni nu doreste nimica.Normal ca daca "urlu"doar eu pentru o idee nu zice nimeni nimica(ma refer la staff) dar daca ar zice vreo 10 ar fi altceva,este si o vorba"cand 3 zic ca esti beat apoi dute acasa,ca esti beat"sper ca s-a inteles IDEEA,de baza pentru ce fac chestia asta,si de ce vreau chestile astea,scuze pentru unele greseli de ortografie.

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 26-01-2014, 17:39:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
too long, didn't read .........,este si o vorba"cand 3 zic ca esti beat apoi dute acasa,ca esti beat"sper ca s-a inteles IDEEA,de baza pentru ce fac chestia asta,si de ce vreau chestile astea,scuze pentru unele greseli de ortografie.

Ti-au spus 5 persoane ca ideile tale nu sunt tocmai bune. Ne faci pe toti prosti?

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 26-01-2014, 17:44:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BobMarley12 wrote:
Puccasita wrote:
too long, didn't read .........,este si o vorba"cand 3 zic ca esti beat apoi dute acasa,ca esti beat"sper ca s-a inteles IDEEA,de baza pentru ce fac chestia asta,si de ce vreau chestile astea,scuze pentru unele greseli de ortografie.

Ti-au spus 5 persoane ca ideile tale nu sunt tocmai bune. Ne faci pe toti prosti?
Faptul ca tu nu vezi ce implica,ideea numarul 1 nu este vina mea.Motivezi jucatorul sa intre zilnic,sa voteze,is curios cati voteaza zilinic,si cati voteaza odata maxim de 3 ori pe saptamana.
Eu astept pe cineva din staff,mai matur ca sa inteleaga cu adevarat,ce implica ideea cu votarea ,nu gandim toti la fel,si nu gandesc asa de luminat,ca si tine. La fel ca si in viata reala,cei care sunt fidelii au doar avantaje,de ce faptul ca votezi nu ai avea? Ma refer la un bonus relativ mic,ca ramai loial unui site.

Stii ce mi se pare foarte interesant? ca daca propun eu,sari in sus ,daca propunea nume mai sonore de aici,repede +1,+inf si asa mai departe,give me a break.

Nu am nevoie sa te afirmi,am inteles,dar nici sa ramana injuraturile si toate comentarile de la toti hateri .

NU ESTE VINA MEA,ca multi au 16 ani si nu inteleg niste chestii simple.

Later edit://foarte interesant ca ai pus "iconica cu athene"(daca vad eu bine) si el are multi hateri si a fost acuzat ca fura din bani,cand el vrea doar binele.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 26-01-2014, 17:48:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si uite asa ne arati ca esti genul de om "clara "
eu personal am avut multe sugestii de-a lungul timpului nu cer sa mi se faca statuie pentru asta sau respect asa cum pretinzi tu .
accepta ca ideile talee nu sunt potrivite si nu te ataca inutil
faptul ca te-ai uitat la exgmii nu te face expert in problema asta - multi gmi au - rep pentru ca trolli hateri etc , au ban pentru ca s-au plictisit si au cerut ban pt a nu mai fi tentati sa se implice (forumu creeaza dependenta,vezi pz cand le-a dat zohl interzis gmilor sa posteze pe acolo ) .
n-are rost sa iti mai descriu problemele doar atat iti spun nu crede tot ce auzi .
faptul ca am - n reputatie daca dai click pe reputatie ai sa vezi ca toate - sunt de la warnuri luate in pz si multi playeri sunt in situatii asemanatoare cu mine .
daca mai ai idei mai propune dar nu te asstepta sa fie toate acceptate pentru ca ASA E NORMAL !

// chestiile cu varsta imi sustin ideea de mai sus cu clara

sunt nab.
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 26-01-2014, 17:53:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
si uite asa ne arati ca esti genul de om "clara "
eu personal am avut multe sugestii de-a lungul timpului nu cer sa mi se faca statuie pentru asta sau respect asa cum pretinzi tu .
accepta ca ideile talee nu sunt potrivite si nu te ataca inutil
faptul ca te-ai uitat la exgmii nu te face expert in problema asta - multi gmi au - rep pentru ca trolli hateri etc , au ban pentru ca s-au plictisit si au cerut ban pt a nu mai fi tentati sa se implice (forumu creeaza dependenta,vezi pz cand le-a dat zohl interzis gmilor sa posteze pe acolo ) .
n-are rost sa iti mai descriu problemele doar atat iti spun nu crede tot ce auzi .
faptul ca am - n reputatie daca dai click pe reputatie ai sa vezi ca toate - sunt de la warnuri luate in pz si multi playeri sunt in situatii asemanatoare cu mine .
daca mai ai idei mai propune dar nu te asstepta sa fie toate acceptate pentru ca ASA E NORMAL !

// chestiile cu varsta imi sustin ideea de mai sus cu clara
Nu ai inteles nimica,stai jos nota 4.Vi tu si imi zici ca o persoana de 16 ani,gandeste a fel ca una de 18/20 /22 ani ,cand una de 16 ani vede doar unele chestii importante,pe cand colo,de la an la an,lucrurile ce la 16 ani le considera importante,la fel si gandirea se schimba.
Nu am cer statuie,nu am cerut reputatie,eu personal nu mai joc WoW.Serios pentru ca trolii hateri? Sau pentru ca injura si se comporta la usa cortului? Stii tu vorba aia? ca sa vezi ce ii poate capu la un om,dai putere pentru o zi,unii uita de unde au plecat si cand ajung GM,uita ca si ei candva au fost niste playeri.

respect pentru cyad(nu il pup in cur,dar mi-a aratat ce fel de gm este)

Dupa acest post efectiv nu mai raspund,nu ai cu cine,NU era topic de sugestii ca altfel postam acolo(am gasit un topic dar un moderator a zis sa vin sa postez aici" ).O zi frumoasa.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 26-01-2014, 18:03:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai joci wow dar iti bati capul , cum spuneam mai sus gandire gen claraa , vezi forumul ca pe un concurs de popularitate .
cu varsta nu ma refeream la cum gandeste unu de 14 si unu de 20 , ma refeream la faptul ca toti care sunt impotriva ta au 14 ani .
gmi sunt intradevar unii din ei foarte prosti ( nu ma refer ca inteligenta ci la calitatea lor ) dar nu ai cum sa faci o selectie prea buna , alegi unu cu experienta in wow , ala cu experienta de obicei sufera de prea multa incredere in el si din asta rezulta gmul prost .
dar propunerile tale nu se refereau la gmi ci la alte chestii .
Probabil ca si claraa vrei si tu gm ca sa faci lumea warcraft o lume mai roz . Sa stii ca si eu am cerut gm printr-un pm , deci ii inteleg pe cei care vor sa schimbe si sa fie gmi dar frustrarea nu isi are rost .
De exemplu tu nici macar nu esti gm si deja urinezi pe persoanele care sunt impotriva ta , playeri ca si tine ai acestui server , cum crezi ca tu o sa fii diferit fata de ceilalti gmi ?

sunt nab.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 15-04-2025, 18:24:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password